Klíma akció Tesco

Sok áruház, így a Tesco is különböző klíma akciókat hirdet meg a nyár közeledtével. Tekintse meg, hogy kitől érdemes klímát vásárolni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma akció Tesco Klíma akció Tesco

A jó idő beköszöntével nagyon sok áruház úgy, mint a Tesco, különböző akciókat hirdetnek meg. Olcsó klíma, kedvezményes árú klíma. Azonban, ha az átlagember bemegy, hogy klímát szeretne venni biztos, hogy nem fog kapni.

A klímavásárlás lehetőségei

Ennek azaz egyszerű oka, hogy ma már törvény vonatkozik a klíma vásárlásra és a klíma beszerelésre. A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet értelmében minden klímagázzal működő készülék esetén a vásárlónak rendelkeznie kell egy, a kormány oldalról letölthető és előre kitöltött tanúsítvánnyal, amely azt bizonyítja, hogy a megvásárolni kívánt klímát engedéllyel és képesítéssel rendelkező vállalkozás fogja beszerelni. A cég vállalja a felelősséget a beszerelésért is.

Segítünk a klímaválasztásban!

Ki vásárolhat a klímát?

A fentiekből talán nem derül ki, de természetesen Ön is megvásárolhatja a klíma berendezést. Ennek két módja van.

Az első, ami a kormányrendeletből is kiderül: rendelkeznie kell egy tanúsítvánnyal, amely igazolja azt, hogy nem Ön fogja beszerelni a klíma készüléket, hanem egy erre hivatott, papírokkal rendelkező szerelő vagy szerelő cég. Ezt a tanúsítvány le kell töltenie a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról, el kell vinnie a szerelőhöz, vele ki kell töltetnie, majd ezután indulhat például a Tescoba. Ott megvásárolja a klímát, haza viszi, és a megbeszélt időpontban pedig beszereli a szerelő.

Vagy vásárolhat a szerelőtől is. Nálunk például, ha felhív minket, akkor segítünk kiválasztani, hogy milyen klímát vegyen és be is szerezzük Önnek. A beszerelés napján kiszállítjuk és beszereljük.

Ki vásárolhat a klímát?
Ki végezheti el a klímaszerelést?

Ki végezheti el a klímaszerelést?

Csak és kizárólag szakképzett, hivatalos papírokkal rendelkező szerelő. Erre a saját és mások biztonsága miatt van szükség. A klíma egy komoly eszköz, ha rosszul van felszerelve, akkor a legjobb esetben is csak a készülék megy tönkre. Lehet ennél komolyabb baleset is, jobb ezt nem megkockáztatni. 

Miért éri meg jobban szerelőtől vásárolni?

Ahogy már fentebb is említve lett, a szerelőtől való vásárlás sokkal egyszerűbb. Minálunk van egy ingyenes tanácsadás, amely során segítünk kiválasztani, hogy milyen klíma lenne a legmegfelelőbb az Ön számára. Kiszállunk Önhöz és ingyenesen felmérjük az otthonát. Így biztos, hogy a tökéletes klímát fogjuk választani és tökéletes helyre lesz felszerelve. Beszerezzük a klímát, nem kell sehova sem menni, pláne nem cipelni a nehéz klímát. A beszerelés napján kiszállunk, bevisszük otthonába a klímát és be is szereljük.

A panellakásokba való klímák beszereléséről a klímaszerelés panellakásba cikkben írtunk.

A klímákra általában gyártói garancia van. Ez az 1-2 évtől a 10 évig is terjedhet, nagyon változó, hogy mennyi. Az áruházak külön nem szoktak adni garanciát. Mi viszont adunk egy teljes évnyi beszerelési garanciát. Garanciálisan szereljük meg a készüléket, hogyha a beszerelésből fakadóan van probléma vele.

Ezeken felül, hogyha velünk szerelteti be a klímáját, akkor a következő tisztítás ingyenes lesz! Olvasson tovább, hogy megtudja, hogy miért fontos a tisztítás.

A klíma karbantartás fontossága

Ahhoz, hogy a klíma tökéletesen működjön elengedhetetlen a tisztítás. Egy tisztítás során a beltéri és a kültéri egységet is egyaránt kitisztítjuk. Fertőtlenítünk és portalanítunk. Ezt speciális szerekkel hajtjuk végre, majdnem 100%-os végeredménnyel. A karbantartást fontos évente kétszer, de minimum egyszer megejteni. Ha ez elmarad, akkor a beltéri egységnek a nedves, meleg környezetében eltudnak szaporodni a különböző baktériumok, gombák, így megtudják betegíteni az ott élőket. Ráadásul a klíma is tönkre mehet, hogyha nincs kellően tisztítva. Karbantartásért keressen fel minket bizalommal! A klíma javítással bővebben a Klíma javítás oldalunkon foglalkoztunk.

A klíma karbantartás fontossága

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Klímaszerelés most

Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Kedvező áron vállaljuk a klímák javítását, tisztítását, beszerelését. Szakképzett csapatunk régóta foglalkozik klímákkal, így mindig hatékonyan és gyorsan javítanak. Ne bízza a véletlenre klímáját, hívjon minket és mi megjavítjuk.