Klíma akció Tesco

Sok áruház, így a Tesco is különböző klíma akciókat hirdet meg a nyár közeledtével. Tekintse meg, hogy kitől érdemes klímát vásárolni.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A jó idő beköszöntével nagyon sok áruház úgy, mint a Tesco, különböző akciókat hirdetnek meg. Olcsó klíma, kedvezményes árú klíma. Azonban, ha az átlagember bemegy, hogy klímát szeretne venni biztos, hogy nem fog kapni.

Ennek azaz egyszerű oka, hogy ma már törvény vonatkozik a klíma vásárlásra és a klíma beszerelésre. A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet értelmében minden klímagázzal működő készülék esetén a vásárlónak rendelkeznie kell egy, a kormány oldalról letölthető és előre kitöltött tanúsítvánnyal, amely azt bizonyítja, hogy a megvásárolni kívánt klímát engedéllyel és képesítéssel rendelkező vállalkozás fogja beszerelni. A cég vállalja a felelősséget a beszerelésért is.

Ki vásárolhat a klímát?

A fentiekből talán nem derül ki, de természetesen Ön is megvásárolhatja a klíma berendezést. Ennek két módja van.

Az első, ami a kormányrendeletből is kiderül: rendelkeznie kell egy tanúsítvánnyal, amely igazolja azt, hogy nem Ön fogja beszerelni a klíma készüléket, hanem egy erre hivatott, papírokkal rendelkező szerelő vagy szerelő cég. Ezt a tanúsítvány le kell töltenie a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról, el kell vinnie a szerelőhöz, vele ki kell töltetnie, majd ezután indulhat például a Tescoba. Ott megvásárolja a klímát, haza viszi, és a megbeszélt időpontban pedig beszereli a szerelő.

Vagy vásárolhat a szerelőtől is. Nálunk például, ha felhív minket, akkor segítünk kiválasztani, hogy milyen klímát vegyen és be is szerezzük Önnek. A beszerelés napján kiszállítjuk és beszereljük.

Ki szerelheti be a klímát?

Csak és kizárólag szakképzett, hivatalos papírokkal rendelkező szerelő. Erre a saját és mások biztonsága miatt van szükség. A klíma egy komoly eszköz, ha rosszul van felszerelve, akkor a legjobb esetben is csak a készülék megy tönkre. Lehet ennél komolyabb baleset is, jobb ezt nem megkockáztatni. 

Miért éri meg jobban szerelőtől vásárolni?

Ahogy már fentebb is említve lett, a szerelőtől való vásárlás sokkal egyszerűbb. Minálunk van egy ingyenes tanácsadás, amely során segítünk kiválasztani, hogy milyen klíma lenne a legmegfelelőbb az Ön számára. Kiszállunk Önhöz és ingyenesen felmérjük az otthonát. Így biztos, hogy a tökéletes klímát fogjuk választani és tökéletes helyre lesz felszerelve. Beszerezzük a klímát, nem kell sehova sem menni, pláne nem cipelni a nehéz klímát. A beszerelés napján kiszállunk, bevisszük otthonába a klímát és be is szereljük.

A klímákra általában gyártói garancia van. Ez az 1-2 évtől a 10 évig is terjedhet, nagyon változó, hogy mennyi. Az áruházak külön nem szoktak adni garanciát. Mi viszont adunk egy teljes évnyi beszerelési garanciát. Garanciálisan szereljük meg a készüléket, hogyha a beszerelésből fakadóan van probléma vele.

Ezeken felül, hogyha velünk szerelteti be a klímáját, akkor a következő tisztítás ingyenes lesz! Olvasson tovább, hogy megtudja, hogy miért fontos a tisztítás.

A karbantartás fontossága

Ahhoz, hogy a klíma tökéletesen működjön elengedhetetlen a tisztítás. Egy tisztítás során a beltéri és a kültéri egységet is egyaránt kitisztítjuk. Fertőtlenítünk és portalanítunk. Ezt speciális szerekkel hajtjuk végre, majdnem 100%-os végeredménnyel. A karbantartást fontos évente kétszer, de minimum egyszer megejteni. Ha ez elmarad, akkor a beltéri egységnek a nedves, meleg környezetében eltudnak szaporodni a különböző baktériumok, gombák, így megtudják betegíteni az ott élőket. Ráadásul a klíma is tönkre mehet, hogyha nincs kellően tisztítva. Karbantartásért keressen fel minket bizalommal!

Hasonló oldalak

Klíma akció Tesco

Klíma akció Tesco

A jó idő beköszöntével nagyon sok áruház úgy, mint a Tesco, különböző akciókat hirdetnek meg. Olcsó klíma, kedvezményes árú klíma. Azonban, ha az átlagember bemegy, hogy klímát szeretne venni biztos, hogy nem fog kapni.

Klíma akció Tesco
Klíma akció OBI

Klíma akció OBI

Ha valaki klímát szeretne vásárolni, akkor szinte biztos, hogy áruházban szeretné megvásárolni. Sokan gondolják azt, hogy szerelőktől vásárolni nem jó dolog, hiszen biztos, drágábban adják a klímát. Épp ezért megnézik a kedvenc (barkács)áruházuknak a kínálatát, elmennek, majd szembesülnek azzal, hogy nem ilyen egyszerű klímát vásárolni.

Klíma akció OBI
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók
Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

A klíma beszerelésénél nyilvánvalóan nagyon fontos dolog az ár. Épp ezért mi folyamatos akciókkal bombázzuk az ügyfeleinket, akik így páratlanul jól fognak járni a klíma beszereléssel. Keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klíma akció
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker
Klíma technológiák

Klíma technológiák

A klímának a technológiája sok mindent meghatároz. Többek között azt, hogy milyen lesz a teljesítménye, mennyibe fog kerülni a fenntartása, és mennyi lesz az élettartama. Tekintse meg, hogy milyen technológiák érhetőek el. Ha kérdése van keressen fel minket.

Klíma technológiák
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463