menü

Klíma akció Tesco

Klíma akció Tescoban gyakran előfordul és jól hangzik, de nem vehetünk klíma készüléket csak úgy. Oldalunkon részletesen kitérünk ennek miértjére. Mi segítünk a készülék beszerzésében, beépítésében, kedvező áron, egész Pest megyében, akár egy héten belül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma akció Tesco Klíma akció Tesco

Klíma akció Tesco

Klíma akció Tescoban és még megannyi áruházba előfordul és jól hangzik, egészen addig, amig nem szembesülünk azzal a ténnyel, hogy ez mezei embernek nem fognak csak úgy adni, mivel komoly szabályokhoz van kötve, hogy ki és milyen dokumentumok, engedélyek birtokába vásárolhat klímát a különböző áruházakban. Ennél fogva lehet, hogy klíma akció van a Tescoban, mégsem tudunk vásárolni. Mindazonáltal, ha szeretne biztosra menni, akkor ez nem is olyan nagy baj.

Cégünk kiváló klímaszerelő szakembereink Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden településén egyaránt vállalják a klíma beszerelését beépítését, kedvező áron. Továbbá, egy ingyenes helyszíni konzultáció során, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, illetve mi is tudunk megfelelő ár/érték arányban készüléket biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával. Mindezeken felül pedig, egyedi, személyre szabott árajánlatot készítünk Önnek és még a készülék beszerzésével sem kell bajlódnia.

Mindazonáltal, nem csak a Tescoban van klíma akció, hanem nálunk is, melyről érdemes érdeklődnie elérhetőségeink bármelyikén vagy a Nyárváró klíma akciók oldalunkon tájékozódni. Bízza ránk a klíma beszerzését és beszerelését és mi garanciát vállalunk és számlát adunk munkánkra. Profi szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a munkálatokat, akár már egy héten belül. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma akció Tesco

A klímavásárlás lehetőségei

A jó idő beköszöntével nagyon sok áruház úgy, mint a Tesco, különböző akciókat hirdet meg. Olcsó klíma, kedvezményes árú klíma. Azonban, ha az átlagember bemegy, hogy klímát szeretne venni biztos, hogy nem fog kapni.Ennek azaz egyszerű oka, hogy ma már törvény vonatkozik a klíma vásárlásra és a klíma beszerelésre. A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet értelmében minden klímagázzal működő készülék esetén, a vásárlónak rendelkeznie kell egy, a kormány oldalról letölthető és előre kitöltött tanúsítvánnyal, amely azt bizonyítja, hogy a megvásárolni kívánt klímát engedéllyel és képesítéssel rendelkező szakember fogja beszerelni. Illetve a cég, aminek dolgozik, vállalja a felelősséget a beszerelésért is.

A fentiekből talán nem derül ki, de természetesen Ön is megvásárolhatja a klíma berendezést. Ennek két módja van. Az első, ami a kormányrendeletből is kiderül: rendelkeznie kell egy tanúsítvánnyal, amely igazolja azt, hogy nem Ön fogja beszerelni a klíma készüléket, hanem egy erre hivatott, papírokkal rendelkező szerelő vagy szerelő cég. Ezt a tanúsítvány le kell töltenie a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapjáról, el kell vinnie a szerelőhöz, vele ki kell töltetnie, majd ezután indulhat például a Tescoba. Ott megvásárolja a klímát, haza viszi, és a megbeszélt időpontban pedig beszereli a szerelő. Vagy vásárolhat a szerelőtől is. Nálunk például, ha felhív minket, akkor segítünk kiválasztani, hogy milyen klímát vegyen és a beszerelés napján kiszállítjuk és beszereljük.

Segítünk a klímaválasztásban!

Ki végezheti el a klímaszerelést?

Csak és kizárólag szakképzett, hivatalos papírokkal rendelkező szerelő. Erre a saját és mások biztonsága miatt van szükség. A klíma egy komoly eszköz, ha rosszul van felszerelve, akkor a legjobb esetben is csak a készülék megy tönkre. Lehet ennél komolyabb baleset is,  jobb ezt nem megkockáztatni. 

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalatával vállalják a klíma beszerelését és minden további munkálatát. Egész Pest megyében igénybe veheti szolgáltatásainkat, kedvező áron. Szakembereink precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi akár már egy héten belül elvégezzük a klíma beszerelését. Örömmel fogadjuk megkeresését.

Ki vásárolhat a klímát?
Ki végezheti el a klímaszerelést?

Miért éri meg jobban szerelőtől vásárolni?

Ahogy már fentebb is említve lett, a szerelőtől való vásárlás sokkal egyszerűbb. Minálunk van egy ingyenes tanácsadás, amely során segítünk kiválasztani, hogy milyen klíma lenne a legmegfelelőbb az Ön számára. Kiszállunk Önhöz és ingyenesen felmérjük az otthonát. Így biztos, hogy a tökéletes klímát fogjuk választani és tökéletes helyre lesz felszerelve. Beszerezzük a klímát, nem kell sehova sem menni, pláne nem cipelni a nehéz klímát. A beszerelés napján kiszállunk, bevisszük otthonába a klímát és be is szereljük. A panellakásokba való klímák beszereléséről a klímaszerelés panellakásba cikkben írtunk.

A klímákra általában gyártói garancia van. Ez az 1-2 évtől a 10 évig is terjedhet, nagyon változó, hogy mennyi. Az áruházak külön nem szoktak adni garanciát. Mi viszont adunk egy teljes évnyi beszerelési garanciát. Garanciálisan szereljük meg a készüléket, hogyha a beszerelésből fakadóan van probléma vele. Ezeken felül, hogyha velünk szerelteti be a klímáját, akkor a következő tisztítás ingyenes lesz! Olvasson tovább, hogy megtudja, hogy miért fontos a tisztítás.

A klíma karbantartás fontossága

Ahhoz, hogy a klíma tökéletesen működjön elengedhetetlen a tisztítás. Egy tisztítás során a beltéri és a kültéri egységet is egyaránt kitisztítjuk. Fertőtlenítünk és portalanítunk. Ezt speciális szerekkel hajtjuk végre, majdnem 100%-os végeredménnyel. A karbantartást fontos évente kétszer, de minimum egyszer megejteni. Ha ez elmarad, akkor a beltéri egységnek a nedves, meleg környezetében eltudnak szaporodni a különböző baktériumok, gombák, így megtudják betegíteni az ott élőket.

Ráadásul a klíma is tönkre mehet, hogyha nincs kellően tisztítva. Karbantartásért keressen fel minket bizalommal! Szakembereink egész Pest megyében vállalják a klíma karbantartását, márkától- illetve típustól függetlenül, kedvező áron,rövid határidővel. A klíma javítással bővebben a Klíma javítás oldalunkon foglalkozunk.

A klíma karbantartás fontossága

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás