Klíma funkciók

Tekintse meg, hogy milyen klíma funkciók léteznek, milyen extrákkal tudja kérni a klímáját. Ha valamilyen extra szolgáltatást nem talál itt keressen fel minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma funkciók Klíma funkciók

A klímáknál nagyon sok fajta funkciót találhatunk. Jó tudni, hogy a különböző hangzatos szavak mit is jelentenek a valóságban. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb klíma funkciókat, tekintse meg ezeket.

Klíma funkciók

Hőmérséklet kompenzáció: Hőmérsékleti kompenzációval oldja meg azt, amikor a levegő hőmérséklete nem egyenletesen az adott térben (például a mennyezeti részen magasabb a hőmérséklet).

Túlfolyás védelem: Ha túlfolyás elleni védelemmel van felszerelve a klíma, akkor amikor megnövekedik a vízszint, akkor a szivattyú bekapcsol és kiszivattyúzza a vizet.

Alacsony hűtőközeg érzékelés: Figyelmeztetést kapunk, hogyha szivárog a hűtőközeg.

Áramszünet memória: Ha áramkimaradás van, akkor nem kell újra beállítanunk mindent, hiszen a készülék emlékezni fog a beállításainkra.

Időkijelzés: A távirányítón megjelenik az aktuális idő.

Shield funkció: Üzemmódokat, funkciókat tilthatunk le.

Öndiagnózis: Ha meghibásodik a klíma, akkor kiír egy hibakódot, amely alapján megtudjuk állapítani, hogy mi a probléma.

Készenléti, stand-by üzemmód: A készüléket, ha nem használjuk akkor képes készenléti üzemmódban állni. Ez nagyon kevés energiát használ el.

Intelligens leolvasztás: A kondenzátor könnyen lefagyhat, ha a kinti hőmérséklet tartósan -5 fok van. Ha lefagy, akkor a rendszer leolvasztja saját magát, így növeli a fűtési teljesítményt.

Economy, gazdaságos üzemmód: A mai klímák már szinte mind rendelkeznek ilyen funkcióval. Ezzel akár 25% energiát is képesek vagyunk megtakarítani.

Automatikus lamella mozgatás: Ez a funkció a lamellákat mozgatja, akár azt is be lehet állítani, hogy bizonyos időnként váltakozzon a helyzete a lamelláknak.

Öntisztító funkció: Ez egy nagyon hasznos funkció, hiszen tudjuk, hogy a nedves környezet miatt sok baktérium, gomba és vírus tud elszabadulni. A klíma felszárítja a nedvességét, így megelőzi a penészképződést.

Turbó funkció: Gyors fűtés és gyors hűtés – gyorsabban érjük el a beállított hőmérsékletet.

Meleg indítás funkció: Ha elindítjuk a klímát/ventilátort az először mindig hideg levegőt fúj még a meleg előtt. Ezzel a funkcióval elérjük, hogy ne fújja ki először a hideg levegőt.

Éjszakai üzemmód: Automata üzemmód, amely egy garantált energiahatékony megoldás. Egy idő után a készülék kikapcsol, sok energiát tudunk megtakarítani.

Friss levegő betáplálás: A beltéri egységen keresztül friss levegő kerül be otthonunkban. Ezt a funkciót általában a prémium kategóriás készülékekben találjuk meg.

Dry funkció: Párátlanítja, kiszárítja a készüléket, így abban nem terjednek el a különböző mikroorganizmusok.

Redundáns üzem: Több készülék együttes működését jelenti, otthonokban kevésbé, szervertermekben van inkább jelentősége.

Időzítés: Időzíthetjük a ki és a be kapcsolást.

Karter Fűtés: Fűti a kompresszorban lévő olajat, ezáltal a készülék könnyebben indul el.

Cseppvíztálca fűtés: Megakadályozza, hogy a cseppvíztálcában található víz megfagyjon.

Ventilátor fordulat szabályzás: A halk és a gazdaságos működésben játszik jelentős szerepet.

Téliesítő szett: Alacsonyabb külső hőmérséklet esetén is tudjuk használni a klímánkat, és nem fagy le a kültéri egységünk sem.

Csendes Üzemmód: Extra halkan dolgozik a ventilátor, így nincs zavaró, monoton zaj.

3D Légáram: Széles légterelés, vízszintesen és függőlegesen is lehet terelni a légáramlatot.

Wifi: Az okos megoldások egyike. Akár telefonnal is tudjuk irányítani a készülékünket.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés
Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Duguláselhárítás Budapest

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.