Klíma funkciók

Tekintse meg, hogy milyen klíma funkciók léteznek, milyen extrákkal tudja kérni a klímáját. Ha valamilyen extra szolgáltatást nem talál itt keressen fel minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A klímáknál nagyon sok fajta funkciót találhatunk. Jó tudni, hogy a különböző hangzatos szavak mit is jelentenek a valóságban. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb klíma funkciókat, tekintse meg ezeket.

Klíma funkciók

Hőmérséklet kompenzáció: Hőmérsékleti kompenzációval oldja meg azt, amikor a levegő hőmérséklete nem egyenletesen az adott térben (például a mennyezeti részen magasabb a hőmérséklet).

Túlfolyás védelem: Ha túlfolyás elleni védelemmel van felszerelve a klíma, akkor amikor megnövekedik a vízszint, akkor a szivattyú bekapcsol és kiszivattyúzza a vizet.

Alacsony hűtőközeg érzékelés: Figyelmeztetést kapunk, hogyha szivárog a hűtőközeg.

Áramszünet memória: Ha áramkimaradás van, akkor nem kell újra beállítanunk mindent, hiszen a készülék emlékezni fog a beállításainkra.

Időkijelzés: A távirányítón megjelenik az aktuális idő.

Shield funkció: Üzemmódokat, funkciókat tilthatunk le.

Öndiagnózis: Ha meghibásodik a klíma, akkor kiír egy hibakódot, amely alapján megtudjuk állapítani, hogy mi a probléma.

Készenléti, stand-by üzemmód: A készüléket, ha nem használjuk akkor képes készenléti üzemmódban állni. Ez nagyon kevés energiát használ el.

Intelligens leolvasztás: A kondenzátor könnyen lefagyhat, ha a kinti hőmérséklet tartósan -5 fok van. Ha lefagy, akkor a rendszer leolvasztja saját magát, így növeli a fűtési teljesítményt.

Economy, gazdaságos üzemmód: A mai klímák már szinte mind rendelkeznek ilyen funkcióval. Ezzel akár 25% energiát is képesek vagyunk megtakarítani.

Automatikus lamella mozgatás: Ez a funkció a lamellákat mozgatja, akár azt is be lehet állítani, hogy bizonyos időnként váltakozzon a helyzete a lamelláknak.

Öntisztító funkció: Ez egy nagyon hasznos funkció, hiszen tudjuk, hogy a nedves környezet miatt sok baktérium, gomba és vírus tud elszabadulni. A klíma felszárítja a nedvességét, így megelőzi a penészképződést.

Turbó funkció: Gyors fűtés és gyors hűtés – gyorsabban érjük el a beállított hőmérsékletet.

Meleg indítás funkció: Ha elindítjuk a klímát/ventilátort az először mindig hideg levegőt fúj még a meleg előtt. Ezzel a funkcióval elérjük, hogy ne fújja ki először a hideg levegőt.

Éjszakai üzemmód: Automata üzemmód, amely egy garantált energiahatékony megoldás. Egy idő után a készülék kikapcsol, sok energiát tudunk megtakarítani.

Friss levegő betáplálás: A beltéri egységen keresztül friss levegő kerül be otthonunkban. Ezt a funkciót általában a prémium kategóriás készülékekben találjuk meg.

Dry funkció: Párátlanítja, kiszárítja a készüléket, így abban nem terjednek el a különböző mikroorganizmusok.

Redundáns üzem: Több készülék együttes működését jelenti, otthonokban kevésbé, szervertermekben van inkább jelentősége.

Időzítés: Időzíthetjük a ki és a be kapcsolást.

Karter Fűtés: Fűti a kompresszorban lévő olajat, ezáltal a készülék könnyebben indul el.

Cseppvíztálca fűtés: Megakadályozza, hogy a cseppvíztálcában található víz megfagyjon.

Ventilátor fordulat szabályzás: A halk és a gazdaságos működésben játszik jelentős szerepet.

Téliesítő szett: Alacsonyabb külső hőmérséklet esetén is tudjuk használni a klímánkat, és nem fagy le a kültéri egységünk sem.

Csendes Üzemmód: Extra halkan dolgozik a ventilátor, így nincs zavaró, monoton zaj.

3D Légáram: Széles légterelés, vízszintesen és függőlegesen is lehet terelni a légáramlatot.

Wifi: Az okos megoldások egyike. Akár telefonnal is tudjuk irányítani a készülékünket.

Okos otthonokba okos klíma

Hasonló oldalak

Klíma funkciók

Klíma funkciók

A klímáknál nagyon sokféle extra funkció van. Ezeknek a nagytöbbségét összegyűjtöttük és rövid leírásokkal bemutatjuk, hogy eltudja dönteni, hogy milyen extra funkcióra van Önnek szüksége.

Klíma funkciók
Klíma fűtésre

Klíma fűtésre

Az inverteres klímák ma már rendkívül alkalmasak arra, hogy egy egész házat felfűtsenek, és a közhiedelemmel ellentétben nem fog egy vagyonba kerülni. Ma már rengetegen választják ezt a módszert, mivel számtalan előnnyel jár, ha klímával fűtünk.

Klíma fűtésre
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Klíma értékesítés beépítéssel

Klíma értékesítés beépítéssel

Klímát lehet venni többféle módon, azonban a legjobb és legegyszerűbb módja az, hogyha szerelőtől vásárol, aki be is építi Önnek. Annyi dolga van, hogy elmondja, hogy milyen klímát szeretne, mi megmondjuk, hogy mi Önnek a tökéletes klíma, ezt követően pedig már csak kiszállítjuk Önhöz és be is szereljük! Egyszerű és gyors – egy klímaszerelés nálunk ilyen.

Klíma értékesítés beépítéssel
Mennyi a klíma fogyasztása?

Mennyi a klíma fogyasztása?

Sokakat az riaszt el a klímától, hogy biztosan drága fent tartani, de ez nem így van! A mai klímák már rendkívül olcsóak, nem kerül százezrekbe a fenntartásuk. Olvassa el összegzésünket, amelyben még konkrét példát is leírtunk egy adott klímának a fogyasztására.

Mennyi a klíma fogyasztása?
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Hogyan működik a klíma?

Hogyan működik a klíma?

A klíma működése rendkívül egyszerű. Minden mai klíma ezeken az elveken alapul, a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig. Olvassa el összegzésünket, hogy megtudja, hogy hogyan működnek a klímák, még a fűtő klímák is.

Hogyan működik a klíma?
Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Ha a klíma meghibásodik, akkor minél hamarabb kell meg kell javítani. Mi ezt gyorsan visszük véghez ráadásul megbízhatóan! Az általunk megjavított klímák garantáltan jól fognak működni. Hívjon minket bizalommal!

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan
Klímatelepítés

Klímatelepítés

Ha szeretné megismerni, hogy hogy történik a klímának a betelepítése akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent tudhat! Minden szükséges információt összegyűjtöttünk, így mindent megtudhat! Ha pedig van még kérdése, vagy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket!

Klímatelepítés
Klíma áthelyezés

Klíma áthelyezés

Ha úgy érzi, hogy a klíma nem jó helyen van akkor hívjon minket. Mind a beltéri, mind a kültéri egységeket áthelyezzük. Mindenek előtt egy előzetes konzultációt tartunk, ahol ki is megyünk a helyszínre, hogy személyesen megbeszéljük, hogy valóban szükséges-e az átalakítás.

Klíma áthelyezés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463