menü

Klíma funkciók

Oldalunkon felsoroljuk a klíma funkciókat. Mindazonáltal, örömmel vállaljuk klímák teljeskörű munkálatait, kedvező áron, rövid határidővel. Profi szakembereink 20 év tapasztalattal dolgoznak, egész Pest megyében. Munkájukra garanciát vállalnak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma funkciók Klíma funkciók

Klíma funkciók

Mielőtt felsorolnánk a különböző klíma funkciókat, szeretnénk megemlíteni pár szóban, hogy cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják klímák teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, beszerelés, karbantartás, leszerelés, tisztítás stb. Munkatársaink immáron már több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy.

Minden munkafolyamatot precízen és megbízhatóan végeznek szakembereink, rövid határidővel és kedvező, személyre szabott áron. Emellett pedig javítás és karbantartás esetén, csak kiváló minőségű alkatrészekkel, speciális tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgoznak. Munkjukra pedig garanciát vállalnak, illetve számlát adnak. Mindezeken felül pedig, minden típusú és minden márkájú klíma teljeskörű munkálatait vállaljuk.

Továbbá, amennyiben új készüléket szeretne, abban az esetben, ingyenes helyszíni konzultációnk keretein belül, kollégáink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és a beszerzését is vállalják a beszerelés előtt. Akár készüléket is tudunk biztosítani, 10 év gyártói garanciával is. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel állunk rendelkezésére. A klíma funkciókról pedig lejjebb olvashat.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés

Klíma funkciók felsorolásszerűen

A klímáknál nagyon sok fajta funkciót találhatunk. Jó tudni, hogy a különböző hangzatos szavak mit is jelentenek a valóságban. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb klíma funkciókat, tekintse meg ezeket.

Hőmérséklet kompenzáció: Hőmérsékleti kompenzációval oldja meg azt, amikor a levegő hőmérséklete nem egyenletes az adott térben (például a mennyezeti részen magasabb a hőmérséklet).

Túlfolyás védelem: Ha túlfolyás elleni védelemmel van felszerelve a klíma, akkor amikor megnövekedik a vízszint, akkor a szivattyú bekapcsol és kiszivattyúzza a vizet.

Alacsony hűtőközeg érzékelés: Figyelmeztetést kapunk, hogyha szivárog a hűtőközeg.

Áramszünet memória: Ha áramkimaradás van, akkor nem kell újra beállítanunk mindent, hiszen a készülék emlékezni fog a beállításainkra.

Időkijelzés: A távirányítón megjelenik az aktuális idő.

Shield funkció: Üzemmódokat, funkciókat tilthatunk le.

Öndiagnózis: Ha meghibásodik a klíma, akkor kiír egy hibakódot, amely alapján megtudjuk állapítani, hogy mi a probléma.

Készenléti, stand-by üzemmód: Ha nem használjuk a készüléket, akkor képes készenléti üzemmódban állni. Ez nagyon kevés energiát használ el.

Intelligens leolvasztás: A kondenzátor könnyen lefagyhat, ha a kinti hőmérséklet tartósan -5 °C vagy az alatt van. Ha lefagy, akkor a rendszer leolvasztja saját magát, így növeli a fűtési teljesítményt.

Economy, gazdaságos üzemmód: A mai klímák már szinte mind rendelkeznek ilyen funkcióval. Ezzel akár 25% energiát is képesek vagyunk megtakarítani.

Automatikus lamella mozgatás: Ez a funkció a lamellákat mozgatja, akár azt is be lehet állítani, hogy bizonyos időnként váltakozzon a helyzete a lamelláknak.

Öntisztító funkció: Ez egy nagyon hasznos funkció, hiszen tudjuk, hogy a nedves környezet miatt sok baktérium, gomba és vírus tud elszabadulni. A klíma felszárítja a nedvességét, így megelőzi a penészképződést.

Turbó funkció: Gyors fűtés és gyors hűtés – gyorsabban érjük el a beállított hőmérsékletet.

Meleg indítás funkció: Ha elindítjuk a klímát/ventilátort az először mindig hideg levegőt fúj még a meleg előtt. Ezzel a funkcióval elérjük, hogy ne fújja ki a hideg levegőt.

Éjszakai üzemmód: Automata üzemmód, amely egy garantált energiahatékony megoldás. Egy idő után a készülék kikapcsol, sok energiát tudunk megtakarítani.

Friss levegő betáplálás: A beltéri egységen keresztül, friss levegő kerül be otthonunkban. Ezt a funkciót általában a prémium kategóriás készülékekben találjuk meg.

Dry funkció: Párátlanítja, kiszárítja a készüléket, így abban nem terjednek el a különböző mikroorganizmusok.

Redundáns üzem: Több készülék együttes működését jelenti, otthonokban kevésbé, szervertermekben van inkább jelentősége.

Időzítés: Időzíthetjük a ki- és a bekapcsolást.

Karter Fűtés: Fűti a kompresszorban lévő olajat, ezáltal a készülék könnyebben indul el.

Cseppvíztálca fűtés: Megakadályozza, hogy a cseppvíztálcában található víz megfagyjon.

Ventilátor fordulat szabályzás: A halk és a gazdaságos működésben játszik jelentős szerepet.

Téliesítő szett: Alacsonyabb külső hőmérséklet esetén is tudjuk használni a klímánkat és nem fagy le a kültéri egységünk sem.

Csendes Üzemmód: Extra halkan dolgozik a ventilátor, így nincs zavaró, monoton zaj.

3D Légáram: Széles légterelés, vízszintesen és függőlegesen is lehet terelni a légáramlatot.

Wifi: Az okos megoldások egyike. Akár telefonnal is tudjuk irányítani a készülékünket.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás