Klíma funkciók

Tekintse meg, hogy milyen klíma funkciók léteznek, milyen extrákkal tudja kérni a klímáját. Ha valamilyen extra szolgáltatást nem talál itt keressen fel minket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma funkciók Klíma funkciók

A klímáknál nagyon sok fajta funkciót találhatunk. Jó tudni, hogy a különböző hangzatos szavak mit is jelentenek a valóságban. Összegyűjtöttük a legnépszerűbb klíma funkciókat, tekintse meg ezeket.

Klíma funkciók

Hőmérséklet kompenzáció: Hőmérsékleti kompenzációval oldja meg azt, amikor a levegő hőmérséklete nem egyenletesen az adott térben (például a mennyezeti részen magasabb a hőmérséklet).

Túlfolyás védelem: Ha túlfolyás elleni védelemmel van felszerelve a klíma, akkor amikor megnövekedik a vízszint, akkor a szivattyú bekapcsol és kiszivattyúzza a vizet.

Alacsony hűtőközeg érzékelés: Figyelmeztetést kapunk, hogyha szivárog a hűtőközeg.

Áramszünet memória: Ha áramkimaradás van, akkor nem kell újra beállítanunk mindent, hiszen a készülék emlékezni fog a beállításainkra.

Időkijelzés: A távirányítón megjelenik az aktuális idő.

Shield funkció: Üzemmódokat, funkciókat tilthatunk le.

Öndiagnózis: Ha meghibásodik a klíma, akkor kiír egy hibakódot, amely alapján megtudjuk állapítani, hogy mi a probléma.

Készenléti, stand-by üzemmód: A készüléket, ha nem használjuk akkor képes készenléti üzemmódban állni. Ez nagyon kevés energiát használ el.

Intelligens leolvasztás: A kondenzátor könnyen lefagyhat, ha a kinti hőmérséklet tartósan -5 fok van. Ha lefagy, akkor a rendszer leolvasztja saját magát, így növeli a fűtési teljesítményt.

Economy, gazdaságos üzemmód: A mai klímák már szinte mind rendelkeznek ilyen funkcióval. Ezzel akár 25% energiát is képesek vagyunk megtakarítani.

Automatikus lamella mozgatás: Ez a funkció a lamellákat mozgatja, akár azt is be lehet állítani, hogy bizonyos időnként váltakozzon a helyzete a lamelláknak.

Öntisztító funkció: Ez egy nagyon hasznos funkció, hiszen tudjuk, hogy a nedves környezet miatt sok baktérium, gomba és vírus tud elszabadulni. A klíma felszárítja a nedvességét, így megelőzi a penészképződést.

Turbó funkció: Gyors fűtés és gyors hűtés – gyorsabban érjük el a beállított hőmérsékletet.

Meleg indítás funkció: Ha elindítjuk a klímát/ventilátort az először mindig hideg levegőt fúj még a meleg előtt. Ezzel a funkcióval elérjük, hogy ne fújja ki először a hideg levegőt.

Éjszakai üzemmód: Automata üzemmód, amely egy garantált energiahatékony megoldás. Egy idő után a készülék kikapcsol, sok energiát tudunk megtakarítani.

Friss levegő betáplálás: A beltéri egységen keresztül friss levegő kerül be otthonunkban. Ezt a funkciót általában a prémium kategóriás készülékekben találjuk meg.

Dry funkció: Párátlanítja, kiszárítja a készüléket, így abban nem terjednek el a különböző mikroorganizmusok.

Redundáns üzem: Több készülék együttes működését jelenti, otthonokban kevésbé, szervertermekben van inkább jelentősége.

Időzítés: Időzíthetjük a ki és a be kapcsolást.

Karter Fűtés: Fűti a kompresszorban lévő olajat, ezáltal a készülék könnyebben indul el.

Cseppvíztálca fűtés: Megakadályozza, hogy a cseppvíztálcában található víz megfagyjon.

Ventilátor fordulat szabályzás: A halk és a gazdaságos működésben játszik jelentős szerepet.

Téliesítő szett: Alacsonyabb külső hőmérséklet esetén is tudjuk használni a klímánkat, és nem fagy le a kültéri egységünk sem.

Csendes Üzemmód: Extra halkan dolgozik a ventilátor, így nincs zavaró, monoton zaj.

3D Légáram: Széles légterelés, vízszintesen és függőlegesen is lehet terelni a légáramlatot.

Wifi: Az okos megoldások egyike. Akár telefonnal is tudjuk irányítani a készülékünket.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás