menü

Split klíma vásárlási tanácsok

A Split klíma vásárlási tanácsok első helyén az áll, hogy keressen fel minket. Ennek fontosságára oldalunkon kitérünk. Szakembereink vállalják a klíma beszerzését és beszerelését, garanciálisan, kedvező áron, márkától függetlenül, Pest megyében.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Split klíma vásárlási tanácsok Split klíma vásárlási tanácsok

Split klíma vásárlási tanácsok

Mielőtt leírnánk a Split klíma vásárlási tanácsokat, szeretnénk megemlíteni, hogy az első és legfontosabb tanácsunk talán az, hogy mindenképpen keressen fel minket még a klíma megvásárlása előtt. Ezt a tanácsot több szempontból is érdemes megfogadni. Előszőr is, szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják minden márkájú és típusú klíma teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, beszerelés, karbantartás, leszerelés stb.

Ennél fogva, ismerik a Magyarországon megtalálható összes gyártő klímakészülékét, így könnyen tudnak majd segíteni Önnek a megfelelő Split- vagy bármilyen más készülék kiválasztásában. Szakembereink Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt állnak rendelkezésére, klíma vásárlását megelőzően is egy ingyenes helyszíni konzultációra. Ezen találkozó során, kollégáink felmérik az épület adottságait és átbeszélnek Önnel minden fontos tényezőt, hogy mit is szeretne Ön és azt maximum mennyiért.

Ezt követően pedig, szerelőink fognak tudni megfelelő ár/érték arányú készüléket ajánlani Önnek, majd vállalják annak beszerzését is. Ezzel is érdemes élnie, hiszen sokkal egyszerűbb, ha szerelő veszi meg, mintsem egy mezei emberke. Ha szakemberünk beszerezte a készüléket, akkor vállalja annak beszerelését és elmagyarázza a készülék működését is. Kollégáink rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron.

Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha most hív minket, akár már egy héten belül élvezheti új klímáját, ráadásul, ha mi szereljük be, az első tisztítást ajándékba adjuk. A Split klíma vásárlási tanácsok első helyén mindenképpen az áll, hogy keressen fel egy szakembert, keressen fel minket. Mi mindenben örömmel segítünk Önnek és készüléket is Ön választ, mi csak tanácsot adunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon {opening} óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Split klíma vásárlási tanácsok

Split klíma vásárlás

Manapság már szinte mindenki split klímát vásárol. Ez az a klíma, amely egy kültéri és egy beltéri egységből áll – az, amit szinte mindenhol lehet látni. Azonban ahhoz, hogy a felszerelt klíma tökéletesen kielégítse az igényeinket és a pénztárcánkat se terheljük le, jól kell választanunk készüléket. Mi ebben adunk Önnek tanácsot. Mindenekelőtt szögezzük le azt, hogy hogyan lehet klímát venni, még azelőtt, hogy megrendelné valaki az akciós klímát az egyik híres webáruházból. 

Írtunk már erről az oldalunkon, van egy klímavédelmi rendelet, amely kimondja, hogy magánszemély csak akkor tud klímát venni, hogyha van papírja arról, hogy leszerződött egy céggel, akik vállalják, hogy ők fogják beszerelni a klímát. Ennél talán egyszerűbb megoldás az, hogy ha felhív minket és elmondja, hogy mik az igényei (ha még ezt nem tudja, akkor csak olvasson tovább, bemutatjuk, hogy milyen szempontok alapján lehet klímát választani), és mi ajánlunk Önnek egy klímát árral együtt, amelyet ha elfogad, akkor a megbeszélt beszerelési napon ki is szállítunk Önnek.

Hogy válasszunk klímát?

Ez az egyik legfontosabb kérdés. Mik lehetnek a szempontok? Először is fontos, hogy mire akarjuk használni a klímát. Csak hűtésre vagy esetenként, netalán rendszeres jó lenne, ha fűteni is tudna? Ez utóbbi esetnél ajánlatos inverteres klímát választani. Mekkora lakásba lesz? 10 négyzetméterenként érdemes 1 kW-ot számolni, így átlagos panellakásra 4-5 kW-os készüléket kell számolni. Érdemes nézni ilyenkor a SEER/SCOP mutatót is, hiszen minél magasabb a szám, annál hatékonyabb a készülék. Ha A+++-os termékek felől érdeklődik, akkor a SEER érték legyen nagyobb, mint 8,5, a SCOP pedig legyen nagyobb, mint 5,1.

Sokaknak fontos a kialakítás, a design. Számukra olyan lehetőség is van, hogy design klímát vásároljanak, amelyek garantáltan ékkövei lesznek az otthonnak. Tudjuk azonban, hogy a legfontosabb az ár. Mi azt tanácsoljuk, hogy fussa végig egy webáruházon, hogy milyen árak vannak és úgy határozzon meg magának egy árat, ami fölé nem szeretne menni. Ezek után vizsgálja az olyan dolgokat, mint a teljesítmény, az energiatakarékosság, a zajszint, a párátlanítás és a szűrőrendszer. Azonban ha mindegy az összeg, csak jó legyen a készülék, akkor válassza mindenből a legjobbat – vagy keressen fel minket és mi egyből megmondjuk, hogy mi Önnek a legjobb készülék. 

Hogy válasszunk klímát?
Klíma zajszint és elhelyezkedés fontossága

Klíma zajszint és elhelyezkedés fontossága

A zajszint az egyik legfontosabb dolog. Mégis kiakarna egy búgó készülékkel együtt élni? Főleg úgy, hogy a klíma az folyamatosan megy. Szerencsére a split klímáknál ezzel a problémával egyáltalán nem kell foglalkozni. A kompresszor a kültéri egységben van, így a beltéri egység rendkívül halk. Klíma választásnál azonban mindig nézze meg a zajszintet, általában illusztrálni is szokták, hogy az adott zajszint milyen természeti zajnak felel meg.

Nagyon fontos az elhelyezés, azonban ez már nem a klíma vásárlása, hanem a felhelyezéséhez tartozik, ezért csak röviden beszélünk róla. Mindig úgy kell felrakni, hogy az közvetlenül ne érjen senkit. Tehát nem rakjuk kanapé, ágy, tengerimalac ketrec fölé. Ez szem- és orr szárazsághoz vezethet, további ízületi panaszokhoz, súlyos esetben pedig klímareuma alakulhat ki. Erre nagyon kell vigyázni, de mi 100%, hogy jó helyre fogjuk rakni.

Fűtő-hűtő klíma

Manapság már egyre több embernek van igénye arra, hogy a klíma ne csak hűtsön, hanem fűtsön is. Elvégre sokkal jobb egy készüléket használni több dologra, mintsem télen kikapcsolni a klímát és bekapcsolni a melegítő ventilátort. Sőt, sokan nem csak kiegészítésnek használják a fűtő-hűtő klímát, hanem ez teljesen kiváltotta a fűtési rendszert. Mindenképp meg kell nézni egy klímánál, hogy hány fokig tud fűteni. 

Sok készülék már mínusz húsz alatt is működik és ha megnézi az elmúlt évtizedek leghidegebb napjait, akkor aligha volt ehhez közeli érték. Jó megoldás lehet mindenki számára, ha már belevág egy klíma beszerelésébe, akkor válasszon hűtő-fűtő klímát. Ha nem sikerült döntenie, akkor ne csüggedjen, mi természetesen segítünk Önnek. Pár egyszerű kérdésre válaszolva, mi megtudjuk Önnek mondani, hogy milyen klímára van szüksége. Nagy tapasztalatunk van már, hiszen hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában. Rengeteg készüléket ismerünk már, így pontosan tudjuk, hogy Önnek milyen klíma való!

Fűtő-hűtő klíma
Párátlanítás és szűrőrendszer

Párátlanítás és szűrőrendszer

Manapság már minden klíma tud párátlanítani. Ez különösen akkor jó, hogyha bent szárítjuk meg a ruháinkat, amely ugye párát csinál nekünk. A pára nem jó, hiszen könnyedén penészesedés lehet a vége. De a készülékek ezt könnyedén tudják kontrollálni, még egy plusz pont a klímának!

A levegő szűrése elképesztően fontos feladata a klímának. Megszűri a port, a polleneket és még a kellemetlen szagokat is. Ez kifejezetten jó az allergiásoknak, hiszen a tüneteik sokkal enyhébbek lesznek egy klimatizált lakásban. A levegő szűrése ma már minden klímánál alap, azonban a csomagoláson mindig ott vannak a részletek, érdemes elolvasni. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás