Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el összegzésünket. Milyen klímát válasszon? Hova kerüljön a klíma? Hány év garanciát adnak? Mindenre válaszolunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Ha klíma vásárlás előtt áll Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha valaki klímára adja a fejét, akkor felsorakoznak a különböző kérdések. Milyen klíma lenne a legjobb nekem? Mennyibe kerülnek a klímák? Mennyibe fog az egész kerülni? Melyik márka gyártja a legjobb klímákat?

1. Melyik a legjobb klíma?

Ha klímát szeretne választani akkor először is határozza meg, hogy mennyit tud rászánni a klímájára.

Ha az összeg mindegy akkor ajánljuk a Daikin, Fujitsu, Panasonic, Toshiba és az LG márkáknak a termékeit. Itt akár nagyon speciális készülékeket is találhatunk, még design klímákat is. A minőségben itt nem lehetnek kétségeink, ezek mind nagyon jó minőségű készülékek.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Ha valahol szeretné megtalálni az arany középutat akkor ajánljuk a Fisher és a Gree márkákat. Ezek aránylag olcsóbb készülékek, tudják azt, amit kell, viszont nincs olyan nagy nevük, mint például az LG-nek.

Ha olcsó megoldást szeretne, akkor válassza a HD vagy a Midea márka termékeit. Ezek is tudják azt, amit kell, és még megbízhatóak is. A „no name” márkáktól azonban óva intenénk mindenkit, bármennyire is kecsegető az áruk. 

2. Milyen költségekkel jár egy klímának a megvásárlása? 

A klíma vásárlásnál a legnagyobb tétel mindig a klíma. Ehhez jön egy beszerelési költség, amely valahol 40-50 000 Ft körülire tehető, de ez az egyéni paraméterek függvényében változhat. Ezen felül számolni kell az extra telepítési anyagokkal, ezt általában a szerelő biztosítja. 

Milyen költségekkel jár egy klímának a megvásárlása
Hol vásároljuk meg a légkondicionálót?

3. Hol vásároljuk meg a légkondicionálót?

Erről írtunk egy bővebb összegzést, hiszen ma már nem lehet csak úgy bemenni egy boltba és elhozni egy klímát. Ha elolvassa a részletes leírást, akkor láthatja, hogy sokkal egyszerűbb, hogyha szakembertől vásárolja meg a készüléket. Vásárolja meg tőlünk a kívánt klímáját. Ha nem tudja még, hogy milyen klímát szeretne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk választani.

A klímavásárlásról bővebben a klímavásárlás szabályai cikkben írtunk.

4. Mekkora teljesítményű klímát kell venni?

A jó klíma mellett az is fontos, hogy jó céget kérjen fel a felszerelésre és később a javításra. Ha rosszul van felszerelve, akkor lehet akármilyen márkás, drága készülék, nem fog megfelelően működni. Ugyan ez a helyzet a karbantartásnál is. Ha nincs rendesen kitisztítva a készülék, akkor különböző problémák léphetnek fel. Épp ezért válasszon jó céget, válasszon ki minket!

5. Hány év garancia van a készülékekre?

Ez a gyártótól függ. Van olyan gyártó, aki tíz évet is ad a készülékre, van olyan, aki kevesebbet. Ezt mindenféleképpen érdemes előre megnézni, így nem érheti meglepetés. Cégünk a beszerelésre egy év garanciát ad!

Mekkora teljesítményű klímát kell venni?
Hol legyen a klíma helye?

6. Hol legyen a klíma helye?

Mivel nem látjuk a lakását, így ezt nehéz megmondani. Azt elmondjuk, hogy hova NE akarjon klímát. Ne akarjon klímát az ágya, kanapéja fölé. Ha ide szerelteti fel, akkor azzal fog szembesülni, hogy folyamatosan „ömleni” fog a hideg Önre. Ezen felül, ha sokat vagyunk a klíma alatt, akkor azt is megtapasztalhatjuk, hogy jönnek a különböző betegséget, mint a nátha vagy a szem-, és torokszárazság.

Ebből kifolyólag ugyanúgy nem ajánlatos állatok alvóhelye, gyermekágy, babaágy fölé helyezni. Sem olyan helyre, ahol sokat tartózkodunk (például ebédlőasztal, íróasztal, ha sokat ülünk ott). Jogos a kérdés, hogy akkor mégis hova?

Leginkább olyan helyre érdemes rakni, ahol nem töltünk el sok időt. Például ablakok alatt, szekrények közelében érdemes. Ez azért is jó választás, mivel általában az ablak alá, vagy az erkélyre kerül a kültéri egység, így a kettő közötti távolság nem nagy, így a beszerelés is valamivel olcsóbb.

A témával a klíma elhelyezése oldalon írtunk részletesebben. Ha minket hív akkor mi megmondjuk, hogy hova lenne a legideálisabb felszerelni a klímát. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás