Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el összegzésünket. Milyen klímát válasszon? Hova kerüljön a klíma? Hány év garanciát adnak? Mindenre válaszolunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha valaki klímára adja a fejét, akkor felsorakoznak a különböző kérdések. Milyen klíma lenne a legjobb nekem? Mennyibe kerülnek a klímák? Mennyibe fog az egész kerülni? Melyik márka gyártja a legjobb klímákat?

1. Melyik a legjobb klíma?

Ha klímát szeretne választani akkor először is határozza meg, hogy mennyit tud rászánni a klímájára.

Ha az összeg mindegy akkor ajánljuk a Daikin, Fujitsu, Panasonic, Toshiba és az LG márkáknak a termékeit. Itt akár nagyon speciális készülékeket is találhatunk, még design klímákat is. A minőségben itt nem lehetnek kétségeink, ezek mind nagyon jó minőségű készülékek.

Ha valahol szeretné megtalálni az arany középutat akkor ajánljuk a Fisher és a Gree márkákat. Ezek aránylag olcsóbb készülékek, tudják azt, amit kell, viszont nincs olyan nagy nevük, mint például az LG-nek.

Ha olcsó megoldást szeretne, akkor válassza a HD vagy a Midea márka termékeit. Ezek is tudják azt, amit kell, és még megbízhatóak is. A „no name” márkáktól azonban óva intenénk mindenkit, bármennyire is kecsegető az áruk. 

Inverteres klíma akció

2. Milyen költségekkel jár egy klímának a megvásárlása? 

A klíma vásárlásnál a legnagyobb tétel mindig a klíma. Ehhez jön egy beszerelési költség, amely valahol 40-50 000 Ft körülire tehető, de ez az egyéni paraméterek függvényében változhat. Ezen felül számolni kell az extra telepítési anyagokkal, ezt általában a szerelő biztosítja. 

3. Hol vásároljuk meg a légkondicionálót?

Erről írtunk egy bővebb összegzést, hiszen ma már nem lehet csak úgy bemenni egy boltba és elhozni egy klímát. Ha elolvassa a részletes leírást, akkor láthatja, hogy sokkal egyszerűbb, hogyha szakembertől vásárolja meg a készüléket. Vásárolja meg tőlünk a kívánt klímáját. Ha nem tudja még, hogy milyen klímát szeretne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk választani.

Klímavásárlás szabályai

4. Mekkora teljesítményű klímát kell venni?

Általában azt szoktuk mondani, hogy 10 négyzetméterre kell számolni 1 kW-ot. Ez azt jelenti, hogy egy egyszobás, 36 négyzetméteres lakásba szükség van egy 3,6 kW-os készülékre, míg egy nagyobb lakásra, például egy 72 négyzetméteres lakásba már 7,2 kW-os készülékre van szükség. Nem feltétlenül jó ötlet pont így nézni csak. Jobb inkább kicsit nagyobbat venni. Azt is szokták mondani, hogy 25 nm2-ig 2,5 kW-os klímára van szükségünk, míg 25 nm2 felett 3,5 kW-os berendezés beszerzése ajánlott. Ha biztosra szeretne menni, akkor keressen fel minket.

5. Hány év garancia van a készülékekre? 

Ez a gyártótól függ. Van olyan gyártó, aki tíz évet is ad a készülékre, van olyan, aki kevesebbet. Ezt mindenféleképpen érdemes előre megnézni, így nem érheti meglepetés. Cégünk a beszerelésre egy év garanciát ad!

6. Hol legyen a klíma helye?

Mivel nem látjuk a lakását, így ezt nehéz megmondani. Azt elmondjuk, hogy hova NE akarjon klímát. Ne akarjon klímát az ágya, kanapéja fölé. Ha ide szerelteti fel, akkor azzal fog szembesülni, hogy folyamatosan „ömleni” fog a hideg Önre. Ezen felül, ha sokat vagyunk a klíma alatt, akkor azt is megtapasztalhatjuk, hogy jönnek a különböző betegséget, mint a nátha vagy a szem-, és torokszárazság. 

Ebből kifolyólag ugyanúgy nem ajánlatos állatok alvóhelye, gyermekágy, babaágy fölé helyezni. Sem olyan helyre, ahol sokat tartózkodunk (például ebédlőasztal, íróasztal, ha sokat ülünk ott). Jogos a kérdés, hogy akkor mégis hova?

Leginkább olyan helyre érdemes rakni, ahol nem töltünk el sok időt. Például ablakok alatt, szekrények közelében érdemes. Ez azért is jó választás, mivel általában az ablak alá, vagy az erkélyre kerül a kültéri egység, így a kettő közötti távolság nem nagy, így a beszerelés is valamivel olcsóbb. 

Ha minket hív akkor mi megmondjuk, hogy hova lenne a legideálisabb felszerelni a klímát. 

Hasonló oldalak

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Klímavásárlás szabályai

Klímavásárlás szabályai

Ha klímavásárláson gondolkozik, akkor jobb, hogyha tisztában van a törvényekkel. Mi érthetően összegyűjtöttük a fontos információkat, minden szóba kerülő kérdésre válaszolunk. Azonban, ha ezek után is van még kérdése, akkor feltétlenül keressen fel minket! Várjuk hívását!

Klímavásárlás szabályai
Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Ha a klíma meghibásodik, akkor minél hamarabb kell meg kell javítani. Mi ezt gyorsan visszük véghez ráadásul megbízhatóan! Az általunk megjavított klímák garantáltan jól fognak működni. Hívjon minket bizalommal!

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan
Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Ha szeretne klímát vásárolni, akkor sok információ van, amelyet jobb, hogyha tud, mielőtt még bármit is tenni. Mi összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, azonban, ha további kérdése lenne, akkor keressen fel minket.

Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Split klíma vásárlási tanácsok

Split klíma vásárlási tanácsok

A legtöbben ma már split klímát választanak. Ám ahhoz, hogy Ön is jól tudjon választani és a klímája örömet okozzon bosszúság helyett nagyon fontos, hogy jó információ legyenek a klímákról. Mi összeszedtük a legfontosabb dolgokat, amit tudnia kell.

Split klíma vásárlási tanácsok
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Klíma hatása a környezetre

Klíma hatása a környezetre

A klímákról sokan azt tartják, hogy magas a károsanyag-kibocsájtásuk, illetve az energia igényük miatt rendkívül káros hatással vannak a bolygóra. Azonban ez így, ebben a formában nem igaz. Írásunkban tényeket közlünk, amelyeken át bemutatjuk, hogy nem olyan károsak a környezetre, mint ahogy azt sokan gondolják.

Klíma hatása a környezetre
Klíma tisztítás

Klíma tisztítás

A klíma tisztítása nagyon fontos dolog, mivel ezzel tudjuk biztosítani, hogy sokáig működjön a készülék. Ha nem tisztítjuk, akkor rengeteg baktérium és gomba el tud szaporodni a készülékben, amely egészség károsító hatással bír, így jobb mielőtt fertőtleníteni.

Klíma tisztítás

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463