menü

A klímavásárlás szempontjai

Mielőtt kitérnénk a klímavásárlás szempontjaira, fontos, hogy ha jól akar dönteni, keressen minket és kérje szakembereink segítségét. Segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és vállalják a beszerzését és beszerelését is. Kedvező áron, garanciálisan

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
A klímavásárlás szempontjai A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

Mielőtt kitérnénk a klímavásárlás szempontjaira, szeretnénk megemlíteni, hogy amennyiben klíma vásárlása előtt áll és nem tudja, hogy mi alapján döntsön, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén és szakembereink örömmel állnak rendelkezésére egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. Segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, beszerzésében és a beszerelését is vállalják.

Amennyiben felkeres minket, a konzultáció során, kollégáink elmondják, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni a klíma vásárlása során és segítenek kiválasztani az Ön számár legmegfelelőbbet. Mivel ismerik a Magyarországon megtalálható összes márka készülékeit, többféle készüléket fognak tudni ajánlani Önnek, olyat is, amihez akár 10 év gyártói garancia jár, de mindenképpen kiváló ár/érték arányú lesz és Ön mondja meg, hogy melyiket szeretné.

Ezt követően, szakembereink beszerzik a készüléket és be is szerelik. A szerelés mellé, az első klíma tisztítását ajándékba adjuk. Kollégáink precízen, megbízhatóan, kedvező áron és rövid határidővel dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. A klímavásárlás szempontjairól bővebben lejjebb görgetve olvashat. Viszont, mindenképpen célszerű szakember segítségét kérni, főleg, mivel a klíma beszerzése is sokkal egyszerűbb, ha szakember végzi. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését. Ha lejjebb görget, elolvashatja a klímavásárlás szempontjait, ugyanis igyekeztünk felsorolni őket.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon {opening} óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
A klímavásárlás szempontjai

Jó teljesítményű klíma kiválasztása

A klímavásárlás előtt feltétlenül meg kell vizsgálni bizonyos szempontokat. Egy adott lakáshoz mekkora teljesítményű klímára van szükség? Milyen különböző extrákra van feltétlenül szükségünk? Az ár mennyire számít a minőségnél? Ezeket és más kérdéseket válaszolunk meg. A teljesítmény az egyik legfontosabb dolog. Ha túl alacsony teljesítményűt veszünk, akkor a gép hamar tönkre mehet, mivel túl sokat fog dolgozni, ráadásul nem fogja tudni lehűteni a lakást, ha pedig túl nagy teljesítményű klímát veszünk, akkor feleslegesen adunk ki plusz pénzt.

A teljesítményét egyszerű kiválasztani. Alapesetben 10 négyzetméterre 1 kW-ot kell számolni. Tehát egy átlagos, egy szobás lakás, például 36 négyezméterrel egy 3,6 kW-os klímát igényel. Ez csak egy kiindulási szám, ez sok mindentől függ. Ahhoz, hogy jó gépet tudjon vásárolni keressen fel minket és segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő készüléket, miután felmértük otthona tulajdonságait.

Magasabb ár – jobb minőség? 

Ez nem mindig igaz. Hasonlóan más elektronikai készülékekhez, itt sem feltétlenül a márka vagy az ár számít, azonban ez jó kiindulási alap lehet. Tény, hogyha valami „neve nincs” márkát választ, akkor valószínű, hogy a későbbiekben hamar meg fog hibásodni és pótalkatrészt pedig nem lehet majd hozzá venni. Ha többet költünk rá és valamilyen ismertebb márkát választunk ( a weboldalunkon számos márkát megtalálhat), akkor ezzel nem lesz probléma. Valószínű, hogy a későbbiekben is lesz pótalkatrész. 

Ráadásul a drágább készülékeket valamivel minőségibb alapanyagokból állítják elő (ezért is adnak rá több garanciát), így valószínű, hogy sokkal később fog először meghibásodni, mint olcsóbb társai. Azonban, egy nagyon drága készülék sem tudja helyettesíteni a karbantartás során elvégzett tisztítási folyamatokat. A nagyon drága készülékeknél látni kell azt is, hogy mit fizetünk ki. Sok esetben olyan nem lényeges funkciókat, mint például a modern design stb. Ezeket is érdemes figyelembe venni.

Magasabb ár – jobb minőség?
Milyen extrákra és alapfunkciókra lehet szükségünk?

Milyen extrákra és alapfunkciókra lehet szükségünk?

A klíma lehet on/off klíma vagy inverteres. Az on/off, nevéből adódóan, egyszer dolgozik, egyszer pedig nem. Ha elindítjuk, akkor lehűti a lakást a kívánt fokra, majd ha ezt elérte, akkor kikapcsol. Ha elkezd újra felmelegedni a szoba, akkor pedig újra bekapcsol és lehűti a szobát. Ez körkörösen megy tovább. Az inverteres klíma ezzel szemben alacsony teljesítményen, de folyamatosan működik, így nincs hőingadozás.

A klímáknál olyan extrákat találhatunk, mint a wifin keresztül irányítás, az öntisztító funkció, levegő tisztítás, stb. Egyéni preferencia, hogy ezekre szükségünk van-e vagy sem. Minél több ilyen extra funkcióval van ellátva egy készülék, annál magasabb az ára, ezért jól gondoljuk meg, hogy a telefonon keresztüli irányítás vajon megéri-e nekünk a többlet költséget.

A megfelelő klímaszerelő kiválasztása

A jó klíma mellett az is fontos, hogy jó céget kérjen fel a felszerelésre és később a javításra. Ha rosszul van felszerelve, akkor lehet akármilyen márkás, drága készülék, nem fog megfelelően működni. Ugyan ez a helyzet a karbantartásnál is. Ha nincs rendesen kitisztítva a készülék, akkor különböző problémák léphetnek fel. Épp ezért válasszon jó céget, válasszon ki minket!

Kiváló szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klímák teljeskörű munkálatait, márkától- illetve típustól függetlenül, hiszen ismerik az összes itthon megtalálható márka készülékeit és dolgoznak is velük, így velünk nem nyúlhat mellé. Rövid határidővel, minőségi alkatrészekkel, kedvező áron dolgozunk. Munkánkra pedig garanciát vállalunk.

A megfelelő klímaszerelő kiválasztása

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás