A klímavásárlás szempontjai

Milyen szempontok alapján válasszunk klímát? Mi a fontos, és mi nem az? Ezekre a kérdésekre adunk választ összegzésünkben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A klímavásárlás előtt feltétlenül meg kell vizsgálni bizonyos szempontokat. Egy adott lakáshoz mekkora teljesítményű klímára van szükség? Milyen különböző extrákra van feltétlenül szükségünk? Az ár mennyire számít a minőségnél? Ezeket, és más kérdéseket válaszolunk meg.

1. Jó teljesítményű gép kiválasztás

Ez az egyik legfontosabb dolog. Ha túl alacsony teljesítményűt veszünk, akkor a gép hamar tönkre mehet, mivel túl sokat fog dolgozni, ráadásul nem fogja tudni lehűteni a lakást, ha pedig túl nagy teljesítményű klímát veszünk, akkor feleslegesen adunk ki plusz pénzt.

A teljesítményét egyszerű kiválasztani. Alapesetben 10 négyzetméterre 1 kW-ot kell számolni. Tehát egy átlagos, egy szobás lakás, például 36 négyezméterrel egy 3,6 kW-os klímát igényel. Ez csak egy kiindulási szám, ez sok mindentől függ. Ahhoz, hogy jó gépet tudjon vásárolni keressen fel minket, és segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő gépet, miután felmértük otthona tulajdonságait. 

2. Magasabb ár – jobb minőség? 

Ez nem mindig igaz. Hasonlóan más elektronikai készülékekhez, itt sem feltétlenül a márka, vagy az ár számít, azonban ez jó kiindulási alap lehet. Tény, hogyha valami „neve nincs” márkát választ, akkor valószínű, hogy a későbbiekben hamar meg fog hibásodni, és pótalkatrészt pedig nem lehet majd hozzá venni.

Ha többet költünk rá, és valamilyen ismertebb márkát választunk ( a weboldalunkon számos márkát megtalálhat) akkor ezzel nem lesz probléma. Valószínű, hogy a későbbiekben is lesz pótalkatrész. Ráadásul a drágább készülékeket valamivel minőségibb alapanyagokból állítanak elő (ezért is adnak rá több garanciát), így valószínű, hogy sokkal később fog először meghibásodni, mint olcsóbb társai. Azonban egy nagyon drága készülék sem tudja helyettesíteni a karbantartás során elvégzett tisztítási folyamatokat. 

A nagyon drága készülékeknél látni kell azt is, hogy mit fizetünk ki. Sok esetben olyan nem lényeges funkciókat, mint például a modern design stb. Ezeket is érdemes figyelembe venni. 

3. Milyen extrákra és alapfunkciókra lehet szükségünk?

A klíma lehet on/off klíma, vagy inverteres. Az on/off nevéből adódóan egyszer dolgozik, egyszer pedig nem. Ha elindítjuk, akkor lehűti a lakást a kívánt fokra, majd ha ezt elérte, akkor kikapcsol. Ha elkezd újra felmelegedni a szoba akkor pedig újra bekapcsol és lehűti a szobát. Ez körkörösen megy tovább.

Az inverteres klíma ezzel szemben alacsony teljesítményen, de folyamatosan működik, így nincs hőingadozás. 

A klímáknál olyan extrákat találhatunk, mint a wifin keresztül irányítás, az öntisztító funkció, levegő tisztítás, stb. Egyéni preferencia, hogy ezekre van-e szükségünk vagy sem. Minél több ilyen extra funkcióval van ellátva egy készülék, annál magasabb az ára, ezért jól gondoljuk meg, hogy a telefonon keresztüli irányítás vajon megéri-e nekünk a többlet költséget. 

4. A jó cég kiválasztása

A jó klíma mellett az is fontos, hogy jó céget kérjen fel a felszerelésre és később a javításra. Ha rosszul van felszerelve, akkor lehet akármilyen márkás, drága készülék, nem fog megfelelően működni. Ugyan ez a helyzet a karbantartásnál is. Ha nincs rendesen kitisztítva a készülék, akkor különböző problémák léphetnek fel. Épp ezért válasszon jó céget, válasszon ki minket!

Hasonló oldalak

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Klímavásárlás szabályai

Klímavásárlás szabályai

Ha klímavásárláson gondolkozik, akkor jobb, hogyha tisztában van a törvényekkel. Mi érthetően összegyűjtöttük a fontos információkat, minden szóba kerülő kérdésre válaszolunk. Azonban, ha ezek után is van még kérdése, akkor feltétlenül keressen fel minket! Várjuk hívását!

Klímavásárlás szabályai
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba
Hogyan működik a klíma?

Hogyan működik a klíma?

A klíma működése rendkívül egyszerű. Minden mai klíma ezeken az elveken alapul, a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig. Olvassa el összegzésünket, hogy megtudja, hogy hogyan működnek a klímák, még a fűtő klímák is.

Hogyan működik a klíma?
Klíma jégtelenítés

Klíma jégtelenítés

A fűtő klímák sajnos meg az a tulajdonságuk, hogy elkezdenek jegesedni, amint elkezdődnek a mínuszok. Sok készülék rendelkezik leolvasztás funkcióval, de sok nem, és ilyenkor kézzel kell megoldani. Hívjon minket, és megoldjuk a jég problémáját.

Klíma jégtelenítés
Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Ha a legjobb klímát keresi fűtés céljából akkor feltétlenül olvassa el összegzésünket. Elmondjuk, hogy szerintük melyek azok a márkák, amelyek igazán jók a fűtésre. Ezen felül még további hasznos információkat árulunk el.

Melyik a legjobb klíma fűtésre?
Légkondicionáló allergiásoknak

Légkondicionáló allergiásoknak

Az allergiások számára kifejezetten jótékony hatással lehet egy klíma, ám csak akkor, hogyha az jól van kiválasztva. Mi összegeztünk mindent, amit tudni kell a klímákról, így Önnek már csak annyi a dolga, hogy elolvassa és felkeressen minket.

Légkondicionáló allergiásoknak
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463