Légkondicionáló

A légkondicionálókkal kapcsolatban sok kérdés van, amelyeket sokan nem mernek feltenni. Mi ezek közül választottunk párat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló Légkondicionáló

A légkondicionálókkal kapcsolatban rengeteg kérdés van. Most megválaszoljuk a tipikus kérdéseket, és minden szükséges információt átadunk!

Először is, mire jó a légkondicionáló? Régebben csak hűtésre voltak alkalmasak, ma már azonban fűtésre is használhatóak. A kevés fa, a magas épületek, a sok beton és a folyamatos felmelegedés miatt manapság már sokkal nehezebb elviselni a meleget. Gondoljuk csak arra, hogy vajon milyen meleg lehet egy erdei házikóban a fák tövében, és milyen meleg lehet egy lakótelep tized emeletén. Természetesen, hogy ez utóbbinál elengedhetetlen a klíma.

Sok tévhit terjeng a légkondicionálóval kapcsolatban, például, hogy a túlhűtött lakások miatt betegek lehetünk, sőt, már magától a készüléktől is betegek lehetünk. Ez nem igaz. Nyilvánvaló, hogy nem előnyös, hogyha kint 32 fok van, bent pedig 18, és sűrűn járkálunk el otthonról, épp ezért fontos, hogy ésszerű keretek között tartsuk a hőmérsékletet.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Azok a klímák, amelyek rendszeresen, azaz fél évenként vannak takarítva, azok biztos, hogy nem fognak semmilyen problémát okozni. Ezért is fontos a rendszeres karbantartás, de erről majd később.

Számít a klíma ára?

Számít és nem számít – nehéz több információ nélkül többet mondani. Általánosságban mondhatjuk azt, hogy számít az ár, és a jobb márkák adják a jó készülékeket, de ez nem mindig igaz. A klímák jelenleg is folyamatosan változnak, folyamatos újításokon esnek át. Így könnyen meglehet, hogy egy új, ráadásul drága készülék nem hozza a kívánt hatást.

Azonban olyan is van, amikor az olcsóbb kategóriás gyártó kezd el olyan készüléket gyártani, amely simán felveszi a versenyt a drágábbakkal, sőt, jobb is náluk. Azonban amikor gyanúsan olcsó készülékről van szó, akkor talán jobb elkerülni, mert mi is sok esetben találkoztunk olyannal, amikor az olcsó húsnak híg volt a leve.

Számít a klíma ára?
De hogyan lehet jó klímakészüléket kiválasztani?

De hogyan lehet jó klímakészüléket kiválasztani?

Először is érdemes eldönteni, hogy mi az árban a lélektani határunk, és mire szeretnénk használni (csak hűtésre, vagy fűtésre is). Ezt követően lehet használni különböző ár összehasonlító oldalakat, ezeken akár véleményeket is olvashatunk. Itt azonban vigyázzunk, mert nem mindig hitelesek a vélemények. 

De akár minket is felkereshet, mivel mi is örömmel segítünk Önnek. Régóta benne vagyunk a szakmában, így mi nem csak azt mondjuk el, hogy melyik készülék működik jól, hanem azt is, hogy melyikhez nem hívnak minket egyáltalán, mivel időtálló, strapabíró – hosszú távon pedig úgyis ez a lényeg. 

Érdemes megvenni a fűtő klímát?

Ez egyéni megítélés kérdése. Van, ahol nagyon fontos, mivel erre van kiépítve a fűtés, tehát csak a klíma biztosítja a meleget. Azonban az olyan lakásokban, ahol megoldott máshogy a fűtés, például kazánnal, konvektorral, ott érdemes elgondolkozni, hogy melyik az olcsóbb. Ez függ az aktuális áram és gáz ártól, illetve a két készülék fogyasztásától.

Ahol viszont kevésbé szükségszerű azok az olyan lakások ahol fix a fűtés, például ahol központi van, vagy távfűtés. Itt kiegészítő fűtésnek alkalmas a klíma, például olyankor amikor még nem kapcsolták fel a fűtést, de kint már hideg van. Mi azt mondjuk, hogy ha van rá keret akkor érdemes ilyen készüléket választani. 

Hány évig működik a légkondi?

Ez is egy olyan kérdés, amelyre nem könnyű válaszolni. Jobb ketté bontani a kérdést. Hány évig működik egy olyan légkondi, amelyet rendszeresen karbantartanak? Azt kell, hogy mondjuk, hogy nagyon sokáig. Akár évtizedekről is beszélhetünk, mivel egy gondosan kitisztított és ellenőrzött készülék könnyedén velünk lehet sokáig.

Azonban, ha olyan készülékről beszélünk, amely nincs rendszeresen karbantartva akkor ott borítékolható az, hogy rövidesen, akár egy év után is tönkre mehet a készülék. Épp ezért mi mindig azt ajánljuk, hogy ha már meg van a készülék, akkor legyen meg az évenkénti két karbantartás. Ez az egészségünk szempontjából is rendkívül fontos!

Érdemes megvenni a fűtő klímát?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás