Klíma zajszint

A klímáknak a zajszintje rendkívül alacsony, így biztos, hogy nem fogja Önt a mindennapjaiban zavarni a folyamatosan működő klíma.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Sokakat elrémiszt a klímától az a tény, hogy lehet, hogy hangos lesz. Bár sokan tudják, hogy a beltéri egység nem hangos, azonban félnek attól, hogy a kültéri egység hangos lesz, így kiváltják a szomszédjuknak a haragját. Mi most szeretnénk minden tévhitet a helyére rakni.

Mit jelentenek a különböző zajszint értékek?

Az átlagember hogyha lát egy értéket, akkor nem feltétlenül tudja, hogy az mit jelent. Épp ezért most pár példán keresztül megmutatjuk, hogy egyes klímáknak mennyi a zajszintje, és az milyen természetes hanghatáshoz hasonlítható.

A Fujitsu Standard sorozat ASYG14LMCE / AOYG14LMCE klíma egy elég egyszerű klíma. Ennek a zajszintje beltéri egység esetén 60/65 dB(A). Ez a szám valahol egy átlagos otthon zaja és egy iroda zaja között helyezkedik el.

Az LG S24EQ Silence (R32) DUAL Inverter klíma egy kifejezetten halk készülék. Ennek a zajszintje 34/42 dB(A). Ez valahol a természet hangja (például erdő) és az otthoni átlag zaj között van.

A Samsung AR09MSFPEWQNEU Maldives Inverteres Split klímának a zajszintje 56/63 dB(A). Ez hasonló az első, Fujitsu klímához.

Összehasonlításképpen: egy átlagos mosógép zajszintje mosáskor 61 dB(A), centrifugáláskor 74 dB(A). Ha pedig suttogunk egymásnak, az 30 dB(A). 

Hangos a kültéri egység?

Az előbbi részben látható, hogy a kültéri egység hangosabb. Azonban nem kell aggódni, ez sem túl hangos készülék. Napközben szinte biztos, hogy az utca zaja miatt senki nem fogja észrevenni. 

Éjszaka pedig azért nem fogja észrevenni sem Ön, sem a szomszéd, mivel ilyenkor sokan vagy kikapcsolják a készüléket, vagy éjszakai üzemmódba rakják, amely azt jelenti, hogy rendkívül alacsony teljesítményen dolgozik, így szinte meg se lehet hallani. 

A felszerelés fontossága

A klímáknak a zajszintjét mindig megtudjuk nézni a gyártónak a weboldalán, vagy a termékeknek a dobozán, vagy a különböző áruházaknak a kiállított darabjainál. Azonban nem csak ez az egy érték az, amely meghatározza azt, hogy mennyire lesz hangos a készülék.

Hiába van az, hogy ezek a készülékek teljesen hangtalanok, sokan keresik fel a szerelőket azzal, hogy rémes hangja van a klímának, nem lehet tőle pihenni. Ez viszont nagy baj, hiszen a klíma nem csak a hűvös levegőért felel, hanem a komfort érzetünkért is. Semmit nem ér az a hűvös levegő, amely miatt hangzavart kell elviselnünk.

Azonban, ha egy klímának elviselhetetlen zaja van, ott általában a rossz felszerelés mindennek az okozója. Ha rosszul van felszerelve a klíma, akkor könnyen megeshet, hogy valami meghibásodik benne, és így elkezd szokatlan és idegesítő hangokat kiadni.

Ha azt tapasztalja, hogy készüléke szokatlan hangokat ad ki, akkor mindenféleképpen kapcsolja ki és keressen fel minket. Ha hibásan működik továbbra is a készülék, akkor akár az egész is meghibásodhat, annak a szerelése pedig rendkívül költséges. Keressen fel ilyenkor inkább minket!

Ha még nincs klímája, akkor ajánljuk Önnek, hogy jó céggel szereltesse be. Például velünk. Megbízhatóak vagyunk, hosszú évek óta dolgozunk már klímákkal, és egy év garanciát is adunk a beszerelésre! Hívjon minket bizalommal!

Hasonló oldalak

Klíma zajszint

Klíma zajszint

Minden klímának van zajszintje, azonban ez nem azt jelenti, hogy a klíma készülék hangos. Sokak félnek attól, hogy hangos lesz a klíma, és nem tudnak majd tőle pihenni, vagy a szomszédot fogja majd zavarni a klíma. Mi most ezekre a félelmekre válaszolunk.

Klíma zajszint
Split klíma

Split klíma

A split klímák lényege az, hogy a nagy zajjal járó elemek a házon kívül helyezkedjenek el, míg a csendes elemek a házon belül. A beltéri és kültéri egység mindenféleképpen össze van kötve, egy kültéri egységre több beltéri egységet is lehet kötni.

Split klíma
Samsung klíma beszereléssel

Samsung klíma beszereléssel

A Samsung hosszú évek óta gyártja a jobbnál jobb klímákat. Már számtalan saját fejlesztésük van, a legújabb technológiával dolgoznak, így biztosíthatjuk Önt afelől, hogyha Samsung klímát választ, akkor nem fog mellé fogni. Bemutatjuk a legjobb dolgokat a Samsung klímákban és azt is bemutatjuk, hogy milyen az, amikor velünk szerelteti be! Válasszon minket.

Samsung klíma beszereléssel
Split klíma vásárlási tanácsok

Split klíma vásárlási tanácsok

A legtöbben ma már split klímát választanak. Ám ahhoz, hogy Ön is jól tudjon választani és a klímája örömet okozzon bosszúság helyett nagyon fontos, hogy jó információ legyenek a klímákról. Mi összeszedtük a legfontosabb dolgokat, amit tudnia kell.

Split klíma vásárlási tanácsok
Klíma értékesítés beépítéssel

Klíma értékesítés beépítéssel

Klímát lehet venni többféle módon, azonban a legjobb és legegyszerűbb módja az, hogyha szerelőtől vásárol, aki be is építi Önnek. Annyi dolga van, hogy elmondja, hogy milyen klímát szeretne, mi megmondjuk, hogy mi Önnek a tökéletes klíma, ezt követően pedig már csak kiszállítjuk Önhöz és be is szereljük! Egyszerű és gyors – egy klímaszerelés nálunk ilyen.

Klíma értékesítés beépítéssel
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Hogyan működik a klíma?

Hogyan működik a klíma?

A klíma működése rendkívül egyszerű. Minden mai klíma ezeken az elveken alapul, a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig. Olvassa el összegzésünket, hogy megtudja, hogy hogyan működnek a klímák, még a fűtő klímák is.

Hogyan működik a klíma?
Mennyi a klíma fogyasztása?

Mennyi a klíma fogyasztása?

Sokakat az riaszt el a klímától, hogy biztosan drága fent tartani, de ez nem így van! A mai klímák már rendkívül olcsóak, nem kerül százezrekbe a fenntartásuk. Olvassa el összegzésünket, amelyben még konkrét példát is leírtunk egy adott klímának a fogyasztására.

Mennyi a klíma fogyasztása?
Klíma szerviz Budapesten

Klíma szerviz Budapesten

A hosszú évek tapasztalata adja nekünk azt a lehetőséget, hogy tökéletes minőségben tudunk szerelni. Legyen szó bármilyen problémáról, mi biztos, hogy megfogjuk tudni oldani a meghibásodást. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma szerviz Budapesten

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463