menü

Klíma zajszint

A klíma zajszintje sok mindentől függ, de többnyire szinte zajtalanul működnek. Oldalunkon részletesen olvashat erről. Illetve, keressen minket bizalommal, mi mindenben segítünk, mindenre válaszolunk. Továbbá, vállaljuk klímák teljeskörű munkálatait.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma zajszint Klíma zajszint

Klíma zajszint

Mielőtt kitérnénk a klíma zajszintjére, szeretnénk figyelmébe ajánlani, hogy cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, vállalják klímák teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, javítás, karbantartás, leszerelés stb. Minden munkálatot egyaránt kedvező áron vállalnak Budapest kerületeiben, illetve pest megye minden településén, márkától- és típustól függetlenül.

Munkatársaink rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, tudnak segíteni a megfelelő készülék kiválasztásába és annak beszerzését is örömmel vállalják. Mindezeken felül pedig, munkájukra garanciát vállalnak, emellett számlát adnak. Minden javítás esetén csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak szerelőink, karbantartás és tisztítás esetén pedig speciális, nagy hatékonyságú tisztítószerekkel.

A klíma zajszintje sok mindentől függ, többek között attól, hogy milyen típusú klímánk van, a készülék mennyi idős és milyen gyakran van karbantartva. A rendszeres, évenként legalább 2 alkalommal karbantartott készülék hosszú évekig tud gondtalanul és alacsony zajszinttel működni. Vannak olyan készülékek, amelyeknek szinte semmi hangjuk, de van olyan is, ami azért hallható, de nem zavaró. Erről bővebben lejjebb olvashat vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel állunk rendelkezésére.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma zajszint

Mit jelentenek a különböző zajszint értékek?

Sokakat elrémiszt a klímától az a tény, hogy lehet, hogy hangos lesz. Bár sokan tudják, hogy a beltéri egység nem hangos, azonban félnek attól, hogy a kültéri egység hangos lesz, így kiváltják a szomszédjuknak a haragját. Mi most szeretnénk minden tévhitet a helyére rakni. Az átlagember, hogyha lát egy értéket, akkor nem feltétlenül tudja, hogy az mit jelent. Épp ezért most pár példán keresztül megmutatjuk, hogy egyes klímáknak mennyi a zajszintje, és az milyen természetes hanghatáshoz hasonlítható. 

A Fujitsu Standard sorozat ASYG14LMCE / AOYG14LMCE klíma egy elég egyszerű klíma. Ennek a zajszintje beltéri egység esetén 60/65 dB(A). Ez a szám valahol egy átlagos otthon zaja és egy iroda zaja között helyezkedik el. Az LG S24EQ Silence (R32) DUAL Inverter klíma egy kifejezetten halk készülék. Ennek a zajszintje 34/42 dB(A). Ez valahol a természet hangja (például erdő) és az otthoni átlag zaj között van.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Hangos a kültéri egység?

Az előbbi részben látható, hogy a kültéri egység hangosabb. Azonban nem kell aggódni, ez sem túl hangos készülék. Napközben szinte biztos, hogy az utca zaja miatt senki nem fogja észrevenni. Éjszaka pedig azért nem fogja észrevenni sem Ön, sem a szomszéd, mivel ilyenkor sokan vagy kikapcsolják a készüléket vagy éjszakai üzemmódba rakják, amely azt jelenti, hogy rendkívül alacsony teljesítményen dolgozik, így szinte meg se lehet hallani. 

Ha további kérdés merülne fel Önben a kültéri egységet illetően, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén , hiszen szakembereink örömmel fogadják megkeresését és válaszolnak minden kérdésére. Ha készüléket szeretne választani, abba az esetben pedig kérje ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során, szerelőink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, mely minden paraméternek megfelel az Ön számára.

Klíma zajszint
Klíma zajszint

A felszerelés fontossága

A klímáknak a zajszintjét mindig megtudjuk nézni a gyártónak a weboldalán vagy a termékeknek a dobozán,  illetve a különböző áruházaknak a kiállított darabjainál. Azonban nem csak ez az egy érték az, amely meghatározza azt, hogy mennyire lesz hangos a készülék. Hiába van az, hogy ezek a készülékek teljesen hangtalanok, sokan keresik fel a szerelőket azzal, hogy rémes hangja van a klímának, nem lehet tőle pihenni. 

Ez viszont nagy baj, hiszen a klíma nem csak a hűvös levegőért felel, hanem a komfort érzetünkért is. Semmit nem ér az a hűvös levegő, amely miatt hangzavart kell elviselnünk.Azonban, ha egy klímának elviselhetetlen zaja van, ott általában a rossz felszerelés mindennek az okozója. Ha rosszul van felszerelve a klíma, akkor könnyen megeshet, hogy valami meghibásodik benne és így elkezd szokatlan és idegesítő hangokat kiadni.

Ha azt tapasztalja, hogy készüléke szokatlan hangokat ad ki, akkor mindenféleképpen kapcsolja ki és keressen fel minket. Ha hibásan működik továbbra is a készülék, akkor akár az egész is meghibásodhat, annak a szerelése pedig rendkívül költséges. Keressen fel ilyenkor inkább minket! Ha még nincs klímája, akkor ajánljuk Önnek, hogy jó céggel szereltesse be. Például velünk. 

Megbízhatóak vagyunk, hosszú évek óta dolgozunk már klímákkal és egy év garanciát is adunk a beszerelésre! Hívjon minket bizalommal! Szakembereink márkától- illetve típustól függetlenül vállalják klímák teljeskörű munkálatait, Pest megye minden településén, egyaránt rövid határidővel. Szerelőink precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron. Keressen minket bizalommal.

Klíma zajszint

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás