Klíma zajszint

A klímáknak a zajszintje rendkívül alacsony, így biztos, hogy nem fogja Önt a mindennapjaiban zavarni a folyamatosan működő klíma.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma zajszint Klíma zajszint

Sokakat elrémiszt a klímától az a tény, hogy lehet, hogy hangos lesz. Bár sokan tudják, hogy a beltéri egység nem hangos, azonban félnek attól, hogy a kültéri egység hangos lesz, így kiváltják a szomszédjuknak a haragját. Mi most szeretnénk minden tévhitet a helyére rakni.

Mit jelentenek a különböző zajszint értékek?

Az átlagember hogyha lát egy értéket, akkor nem feltétlenül tudja, hogy az mit jelent. Épp ezért most pár példán keresztül megmutatjuk, hogy egyes klímáknak mennyi a zajszintje, és az milyen természetes hanghatáshoz hasonlítható.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Az átlagember hogyha lát egy értéket, akkor nem feltétlenül tudja, hogy az mit jelent. Épp ezért most pár példán keresztül megmutatjuk, hogy egyes klímáknak mennyi a zajszintje, és az milyen természetes hanghatáshoz hasonlítható.

A Fujitsu Standard sorozat ASYG14LMCE / AOYG14LMCE klíma egy elég egyszerű klíma. Ennek a zajszintje beltéri egység esetén 60/65 dB(A). Ez a szám valahol egy átlagos otthon zaja és egy iroda zaja között helyezkedik el.

Az LG S24EQ Silence (R32) DUAL Inverter klíma egy kifejezetten halk készülék. Ennek a zajszintje 34/42 dB(A). Ez valahol a természet hangja (például erdő) és az otthoni átlag zaj között van.

Mit jelentenek a különböző zajszint értékek?
Hangos a kültéri egység?

Hangos a kültéri egység?

Az előbbi részben látható, hogy a kültéri egység hangosabb. Azonban nem kell aggódni, ez sem túl hangos készülék. Napközben szinte biztos, hogy az utca zaja miatt senki nem fogja észrevenni.

Éjszaka pedig azért nem fogja észrevenni sem Ön, sem a szomszéd, mivel ilyenkor sokan vagy kikapcsolják a készüléket, vagy éjszakai üzemmódba rakják, amely azt jelenti, hogy rendkívül alacsony teljesítményen dolgozik, így szinte meg se lehet hallani. 

A felszerelés fontossága

A klímáknak a zajszintjét mindig megtudjuk nézni a gyártónak a weboldalán, vagy a termékeknek a dobozán, vagy a különböző áruházaknak a kiállított darabjainál. Azonban nem csak ez az egy érték az, amely meghatározza azt, hogy mennyire lesz hangos a készülék.

Hiába van az, hogy ezek a készülékek teljesen hangtalanok, sokan keresik fel a szerelőket azzal, hogy rémes hangja van a klímának, nem lehet tőle pihenni. Ez viszont nagy baj, hiszen a klíma nem csak a hűvös levegőért felel, hanem a komfort érzetünkért is. Semmit nem ér az a hűvös levegő, amely miatt hangzavart kell elviselnünk.

Azonban, ha egy klímának elviselhetetlen zaja van, ott általában a rossz felszerelés mindennek az okozója. Ha rosszul van felszerelve a klíma, akkor könnyen megeshet, hogy valami meghibásodik benne, és így elkezd szokatlan és idegesítő hangokat kiadni.

Ha azt tapasztalja, hogy készüléke szokatlan hangokat ad ki, akkor mindenféleképpen kapcsolja ki és keressen fel minket. Ha hibásan működik továbbra is a készülék, akkor akár az egész is meghibásodhat, annak a szerelése pedig rendkívül költséges. Keressen fel ilyenkor inkább minket!

Ha még nincs klímája, akkor ajánljuk Önnek, hogy jó céggel szereltesse be. Például velünk. Megbízhatóak vagyunk, hosszú évek óta dolgozunk már klímákkal, és egy év garanciát is adunk a beszerelésre! Hívjon minket bizalommal!

A felszerelés fontossága

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés