Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Ha 2019-ben szeretne klímát venni, de nem tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá, akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent megtudhat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha klímát szeretne beszereltetni, akkor olvassa el írásunkat! Összeszedtük, hogy milyen lépésekben érdemes haladni, mik azok az információk, amelyeket mindenképp tudnia kell azelőtt, hogy felvenné a kapcsolatot egy klíma szerelő céggel. Ha bármilyen kérdésére nem kapott választ, akkor feltétlenül keressen fel minket.

1. Tekintse meg a klímának az előnyeit és hátrányait

Szerencsére minden hátrányra van megoldásunk, így előre is mondhatjuk: szinte csak előnye van a klímának. 

A klíma folyamatosan a benti levegőt forgatja, így az elhasznált levegőt szívjuk be. Épp ezért nagyon fontos (klíma megléte nélkül is) rendszeresen szellőztetni, mivel a klíma ezt nem váltja ki. A klíma felverheti a port, amely probléma lehet az allergiásoknál, azonban az új klíma készülékek már abszolút védik az allergiásokat, speciális szűrőkkel rendelkeznek. 

A klíma száríthatja a levegőt, leginkább a régebbi készülékek. Ha ezt tapasztalja, akkor célszerű beszerezni egy párásítót, vagy egyszerűen az adott helyiségbe elhelyezni egy tál vizet, amely elpárolog majd, így kevésbé lesz száraz a levegő. 

Ha a készülék nincs rendesen karbantartva, akkor különböző baktériumok, gombák, vírusok eltudnak benne szaporodni. Épp ezért mi mindig felhívjuk a figyelmet a rendszeres takarításra, amelyet szakembernek kell elvégeznie.

Klíma karbantartás és tisztítás

Ha túl nagy a különbség a kinti és a benti hőmérséklet között, akkor könnyen meglehet fázni. Épp ezért ajánljuk azt, hogy legfeljebb 7 fok különbség legyen a két hőmérséklet között.

Az egyik nagy probléma, amit okozhat a klíma az a szemszárazság. Ez csak akkor tud előfordulni, hogyha huzamosabb ideig a klíma alatt vagyunk. Ezellen úgy tudunk védekezni, hogy a klíma megfelelő helyre szereltetjük fel. Mi biztos, hogy megfelelő helyre fogjuk felszerelni. 

2. Nézzen szét, hogy milyen klímák közül tud választani

Ha eldöntötte, hogy klímát szeretne, akkor feltétlenül olvassa el, hogy milyen klímák vannak. 

A klímája lehet on/off, vagy inverteres. Lehet továbbá hűtő, vagy fűtő-hűtő. Lehet oldalfali, mennyezeti, kazettás, légcsatornázható, vagy mobil. Ezeken belül pedig rengeteg márka van. Weboldalunkon bőven olvashat ezekről a klíma fajtákról és a különböző márkák közül. Ha nem tudja, hogy milyen lenne a jó választás, akkor keressen fel minket és mi szívesen segítünk Önnek választani. 

Klíma készülékek

3. Szerezze be a klímát! De hogyan?

A legegyszerűbbnek talán az tűnhet, hogy besétál a legközelebbi szupermarketbe, megvásárolja, hazaviszi, majd felhív egy szerelőt, hogy szerelje be. 

De ezt sajnos nem teheti meg. A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet értelmében az, aki klímát szeretne vásárolni annak rendelkeznie kell egy tanúsítvánnyal, amely garantálja, hogy az adott klímát egy konkrét cég / szerelő fogja beszerelni. 

Két lehetősége van. Vagy végig megy ezen a procedúrán, letölti a tanúsítványt, elviszi a szerelőhöz, aláíratja, majd elmegy, megveszi, hazaviszi, becipeli, vagy megmondja a szerelőnek (például nekünk), hogy milyen klímát szeretne, és kiszállítjuk Önhöz. 

Ha bővebben szeretne erről a jogszabályról érdeklődni, akkor olvasson itt: 

Klíma telepítés szabályai

4. Jó cég választása a beszereléshez és a karbantartáshoz

Talán ez a legfontosabb része a klíma vásárlásának. Ha jó céget választ ki már az elején, akkor minden gördülékenyen fog menni, nem lesznek problémák, félreértések, kavarodások. Egy jó cég már elején is segít Önnek. Segít kiválasztani a megfelelő klímát, amely garantáltan hosszú évekig fogja szolgálni Önt.

A beszerelést tökéletesen elvégzi, a lehető legkevesebb bontással, szép, minőségi munkát ad át. Ezt követően pedig rendszeresen elvégzi Önnél a tisztítást, amely engedhetetlen egy jól működő klímához. Ha ilyen céget szeretne megbízni a feladattal, akkor feltétlenül minket keressen fel. 

Ha további kérdései vannak akkor keressen fel minket. 

Hasonló oldalak

Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Ha szeretne klímát vásárolni, akkor sok információ van, amelyet jobb, hogyha tud, mielőtt még bármit is tenni. Mi összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, azonban, ha további kérdése lenne, akkor keressen fel minket.

Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Klímavásárlás szabályai

Klímavásárlás szabályai

Ha klímavásárláson gondolkozik, akkor jobb, hogyha tisztában van a törvényekkel. Mi érthetően összegyűjtöttük a fontos információkat, minden szóba kerülő kérdésre válaszolunk. Azonban, ha ezek után is van még kérdése, akkor feltétlenül keressen fel minket! Várjuk hívását!

Klímavásárlás szabályai
Split klíma vásárlási tanácsok

Split klíma vásárlási tanácsok

A legtöbben ma már split klímát választanak. Ám ahhoz, hogy Ön is jól tudjon választani és a klímája örömet okozzon bosszúság helyett nagyon fontos, hogy jó információ legyenek a klímákról. Mi összeszedtük a legfontosabb dolgokat, amit tudnia kell.

Split klíma vásárlási tanácsok
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Ha a legjobb klímát keresi fűtés céljából akkor feltétlenül olvassa el összegzésünket. Elmondjuk, hogy szerintük melyek azok a márkák, amelyek igazán jók a fűtésre. Ezen felül még további hasznos információkat árulunk el.

Melyik a legjobb klíma fűtésre?
Klímatelepítés

Klímatelepítés

Ha szeretné megismerni, hogy hogy történik a klímának a betelepítése akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent tudhat! Minden szükséges információt összegyűjtöttünk, így mindent megtudhat! Ha pedig van még kérdése, vagy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket!

Klímatelepítés
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba
Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Ha a klíma meghibásodik, akkor minél hamarabb kell meg kell javítani. Mi ezt gyorsan visszük véghez ráadásul megbízhatóan! Az általunk megjavított klímák garantáltan jól fognak működni. Hívjon minket bizalommal!

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Tudjon meg mindent a napelemek elérhető pályázatairól, támogatásokról és hitelekről. Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, hogy ne kelljen keresnie.

Napelemes rendszer pályázatok, támogatások és hitelek.

Tudjon meg mindent a napelemek elérhető pályázatairól, támogatásokról és hitelekről. Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, hogy ne kelljen keresnie.

Tudjon meg mindent a napelemek elérhető pályázatairól, támogatásokról és hitelekről. Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, hogy ne kelljen keresnie.