Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Ha 2019-ben szeretne klímát venni, de nem tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá, akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent megtudhat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Ha klímát szeretne beszereltetni, akkor olvassa el írásunkat! Összeszedtük, hogy milyen lépésekben érdemes haladni, mik azok az információk, amelyeket mindenképp tudnia kell azelőtt, hogy felvenné a kapcsolatot egy klíma szerelő céggel. Ha bármilyen kérdésére nem kapott választ, akkor feltétlenül keressen fel minket.

1. Tekintse meg a klímának az előnyeit és hátrányait

Szerencsére minden hátrányra van megoldásunk, így előre is mondhatjuk: szinte csak előnye van a klímának.

A klíma folyamatosan a benti levegőt forgatja, így az elhasznált levegőt szívjuk be. Épp ezért nagyon fontos (klíma megléte nélkül is) rendszeresen szellőztetni, mivel a klíma ezt nem váltja ki. A klíma felverheti a port, amely probléma lehet az allergiásoknál, azonban az új klíma készülékek már abszolút védik az allergiásokat, speciális szűrőkkel rendelkeznek. 

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

A klíma száríthatja a levegőt, leginkább a régebbi készülékek. Ha ezt tapasztalja, akkor célszerű beszerezni egy párásítót, vagy egyszerűen az adott helyiségbe elhelyezni egy tál vizet, amely elpárolog majd, így kevésbé lesz száraz a levegő.

Ha a készülék nincs rendesen karbantartva, akkor különböző baktériumok, gombák, vírusok eltudnak benne szaporodni. Épp ezért mi mindig felhívjuk a figyelmet a rendszeres takarításra, amelyet szakembernek kell elvégeznie.

Ha túl nagy a különbség a kinti és a benti hőmérséklet között, akkor könnyen meglehet fázni. Épp ezért ajánljuk azt, hogy legfeljebb 7 fok különbség legyen a két hőmérséklet között.

Az egyik nagy probléma, amit okozhat a klíma az a szemszárazság. Ez csak akkor tud előfordulni, hogyha huzamosabb ideig a klíma alatt vagyunk. Ez ellen úgy tudunk védekezni, hogy a klíma megfelelő helyre szereltetjük fel. Mi biztos, hogy megfelelő helyre fogjuk felszerelni. 

Tekintse meg a klímának az előnyeit és hátrányait
Nézzen szét, hogy milyen klímák közül tud választani

2. Nézzen szét, hogy milyen klímák közül tud választani

Ha eldöntötte, hogy klímát szeretne, akkor feltétlenül olvassa el, hogy milyen klímák vannak.

A klímája lehet on/off, vagy inverteres. Lehet továbbá hűtő, vagy fűtő-hűtő. Lehet oldalfali, mennyezeti, kazettás, légcsatornázható, vagy mobil. Ezeken belül pedig rengeteg márka van. Weboldalunkon bőven olvashat ezekről a klíma fajtákról és a különböző márkák közül. Ha nem tudja, hogy milyen lenne a jó választás, akkor keressen fel minket és mi szívesen segítünk Önnek választani. 

3. Szerezze be a klímát! De hogyan?

A legegyszerűbbnek talán az tűnhet, hogy besétál a legközelebbi szupermarketbe, megvásárolja, hazaviszi, majd felhív egy szerelőt, hogy szerelje be.

De ezt sajnos nem teheti meg. A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet értelmében az, aki klímát szeretne vásárolni annak rendelkeznie kell egy tanúsítvánnyal, amely garantálja, hogy az adott klímát egy konkrét cég / szerelő fogja beszerelni.

Két lehetősége van. Vagy végig megy ezen a procedúrán, letölti a tanúsítványt, elviszi a szerelőhöz, aláíratja, majd elmegy, megveszi, hazaviszi, becipeli, vagy megmondja a szerelőnek (például nekünk), hogy milyen klímát szeretne, és kiszállítjuk Önhöz.

4. Jó cég választása a beszereléshez és a karbantartáshoz

Talán ez a legfontosabb része a klíma vásárlásának. Ha jó céget választ ki már az elején, akkor minden gördülékenyen fog menni, nem lesznek problémák, félreértések, kavarodások. Egy jó cég már elején is segít Önnek. Segít kiválasztani a megfelelő klímát, amely garantáltan hosszú évekig fogja szolgálni Önt.

A beszerelést tökéletesen elvégzi, a lehető legkevesebb bontással, szép, minőségi munkát ad át. Ezt követően pedig rendszeresen elvégzi Önnél a tisztítást, amely engedhetetlen egy jól működő klímához. Ha ilyen céget szeretne megbízni a feladattal, akkor feltétlenül minket keressen fel.

Ha további kérdései vannak akkor keressen fel minket. 

Jó cég választása a beszereléshez és a karbantartáshoz

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés