A koronavírusra való tekintettel különös körültekintéssel vállaljuk klíma karbantartási és klímatisztítási munkálatainkat.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Ingyenesen vállaljuk az előzetes helyszíni felmérést, amely során megbeszéljük a részleteket és megvizsgáljuk otthonát. Be is szereljük az inverteres klímát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Inverteres klíma ingyenes felméréssel Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Ha azon gondolkozik, hogy inverteres klímát szeretne akkor minket keressen fel! Ha minket keress fel akkor nem kell azonnal klímát vásárolnia, hiszen mi teljesen ingyenesen felmérjük otthonát, megnézünk mindent, felmérjük a terepet és ha szeretné, akkor ajánlunk is Önnek klímát!

A klíma felmérés fontossága

Az előzetes felmérés rendkívül fontos. Ha úgy dönt, hogy klímát szeretne, akkor keressen fel minket. Mi ilyenkor kiérkezünk Önhöz és mindent alaposan megvizsgálunk. Először is megvizsgáljuk az elektromos hálózatot, hogy a későbbiekben elfogja-e bírni a klímát. Megnézzük, hogy hova lenne célszerű felszerelni a kültéri és a beltéri egységet.

A beltéri egységet nem ajánlatos olyan helyre felszerelni, amely alatt rendszeresen tartózkodunk. Ilyen például az ágy, a kanapé, az íróasztal, vagy az ebédlőasztal. Nem ajánlatos továbbá háziállatok helye fölé, vagy gyermekágy fölé helyezni. Ezen szempontok alapján megnézzük, hogy az Ön otthonában hol lenne a legcélszerűbb a beltéri egységnek a helye.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

A kültéri egységnél gondolni kell a kondenzvíz elvezetésére is. Ez erkélyes lakásoknál, vagy kertes házaknál egyáltalán nem probléma. Azonban az olyan lakásokban, ahol nincs erkély már probléma. Sok esetben visszaszokták vezetni a mosogatóba a vizet, azonban van, amikor ez sem megoldott. Ilyenkor sajnos az utcára fog folyni a kondenzvíz.

A kültéri egységnek a helye általában az erkélyen van, a családi ház külső falán, panellakások esetén az egyik ablak alatt. Szerencsére minden ilyen helyzetet megtudunk oldani.

A felmérés akkor is fontos, amikor teljes felújítást tervez, vagy épp építetti a házát. Ilyenkor lehetőségünk van arra, hogy a csöveket beépítsük a falba, ezzel esztétikusabb hatást tudunk elérni.

A felmérés során minden kérdésére válaszolunk. A felmérést követően felkérhet minket arra, hogy mi szereljük be Önnek a klímát, sőt, arra is, hogy mi szerezzük be a klímát. 

A klíma felmérés fontossága
A felmérést követő beszerelés menete

A felmérést követő beszerelés menete

A felmérést követően, ha megbíz minket a beszereléssel, akkor természetesen hozzá is látunk egy következő időpontban a beszereléshez. Ilyenkor már ugye meg van a helye a kültéri és a beltéri egységnek. Először általában a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd csak ezt követően szereljük fel az egységeket. Először felszereljük a kültéri egység tartó konzolját, majd arra rá a kültéri egységet.

Ez után pedig felszereljük a beltéri egységet, összekötjük a két készüléket, rákötjük a hálózatra és elkezdjük a beüzemelést. Csak úgy adjuk át Önnek a készüléket, ha tökéletesen működik. A klíma beszerelésről bővebben itt olvashat.

Az inverteres klíma – milyen klímát vegyen?

Ha inverteres klímán gondolkozik, akkor olvassa el az írásunkat, melyet ebben a témában írtunk. Ha ez után sem tudja, hogy milyen klíma lenne a jó választás Önnek akkor keressen fel minket és mi segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes klímát! Keressen minket bizalommal! Olvassa el a milyen klímát vegyek? cikkünket.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás