Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Ingyenesen vállaljuk az előzetes helyszíni felmérést, amely során megbeszéljük a részleteket és megvizsgáljuk otthonát. Be is szereljük az inverteres klímát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha azon gondolkozik, hogy inverteres klímát szeretne akkor minket keressen fel! Ha minket keress fel akkor nem kell azonnal klímát vásárolnia, hiszen mi teljesen ingyenesen felmérjük otthonát, megnézünk mindent, felmérjük a terepet és ha szeretné, akkor ajánlunk is Önnek klímát!

A felmérés fontossága

Az előzetes felmérés rendkívül fontos. Ha úgy dönt, hogy klímát szeretne, akkor keressen fel minket. Mi ilyenkor kiérkezünk Önhöz és mindent alaposan megvizsgálunk. Először is megvizsgáljuk az elektromos hálózatot, hogy a későbbiekben elfogja-e bírni a klímát. Megnézzük, hogy hova lenne célszerű felszerelni a kültéri és a beltéri egységet.

A beltéri egységet nem ajánlatos olyan helyre felszerelni, amely alatt rendszeresen tartózkodunk. Ilyen például az ágy, a kanapé, az íróasztal, vagy az ebédlőasztal. Nem ajánlatos továbbá háziállatok helye fölé, vagy gyermekágy fölé helyezni. Ezen szempontok alapján megnézzük, hogy az Ön otthonában hol lenne a legcélszerűbb a beltéri egységnek a helye.

A kültéri egységnél gondolni kell a kondenzvíz elvezetésére is. Ez erkélyes lakásoknál, vagy kertes házaknál egyáltalán nem probléma. Azonban az olyan lakásokban, ahol nincs erkély már probléma. Sok esetben visszaszokták vezetni a mosogatóba a vizet, azonban van, amikor ez sem megoldott. Ilyenkor sajnos az utcára fog folyni a kondenzvíz.

A kültéri egységnek a helye általában az erkélyen van, a családi ház külső falán, panellakások esetén az egyik ablak alatt. Szerencsére minden ilyen helyzetet megtudunk oldani.

A felmérés akkor is fontos, amikor teljes felújítást tervez, vagy épp építetti a házát. Ilyenkor lehetőségünk van arra, hogy a csöveket beépítsük a falba, ezzel esztétikusabb hatást tudunk elérni.

A felmérés során minden kérdésére válaszolunk. A felmérést követően felkérhet minket arra, hogy mi szereljük be Önnek a klímát, sőt, arra is, hogy mi szerezzük be a klímát. 

A felmérést követő beszerelés menete

A felmérést követően, ha megbíz minket a beszereléssel, akkor természetesen hozzá is látunk egy következő időpontban a beszereléshez. Ilyenkor már ugye meg van a helye a kültéri és a beltéri egységnek. Először általában a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd csak ezt követően szereljük fel az egységeket. Először felszereljük a kültéri egység tartó konzolját, majd arra rá a kültéri egységet.

Ez után pedig felszereljük a beltéri egységet, összekötjük a két készüléket, rákötjük a hálózatra és elkezdjük a beüzemelést. Csak úgy adjuk át Önnek a készüléket, ha tökéletesen működik.

Tovább részletekért kattintson ide:

Klíma beszerelés

Az inverteres klíma – milyen klímát vegyen?

Ha inverteres klímán gondolkozik, akkor olvassa el az írásunkat, melyet ebben a témában írtunk. Ha ez után sem tudja, hogy milyen klíma lenne a jó választás Önnek akkor keressen fel minket és mi segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes klímát! Keressen minket bizalommal!

Milyen klímát vegyek?

Hasonló oldalak

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma megvásárlása és beszerelése előtt nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés. Ilyenkor tudjuk megnézni, hogy milyen az otthona a klíma szempontjából, milyen az elektromos hálózat és ilyenkor tudunk minden kérdésére válaszolni.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel
Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

A klíma beszerelésénél nyilvánvalóan nagyon fontos dolog az ár. Épp ezért mi folyamatos akciókkal bombázzuk az ügyfeleinket, akik így páratlanul jól fognak járni a klíma beszereléssel. Keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klíma akció
Inverteres klíma fogyasztása

Inverteres klíma fogyasztása

Akik klímát szeretnének mindig elgondolkoznak, hogy vajon mennyibe fog kerülni a villanyszámla a beszerelés után. Mi erre a kérdésre kerestük a választ, és konkrét számokkal tudjuk prezentálni, hogy nyáron és télen mennyibe kerül a klíma.

Inverteres klíma fogyasztása
Klíma felmérés

Klíma felmérés

A klíma felszerelése komoly dolog, épp ezért fontos, hogy mindig körültekintőek legyünk. Bár a minőségi felszerelés is elképesztően fontos, azonban nagyon fontos az is, hogy megfelelően legyen felmérve az otthon a szerelés előtt. Így lehet a későbbi hibákat kiküszöbölni. Hívjon minket!

Klíma felmérés
Klíma szerelési tudnivalók

Klíma szerelési tudnivalók

A klíma beszerelés komoly feladat, ráadásul rengeteg részlete van. Hogy ne érjék Önt meglepetések olvassa el összegzésünket! Ha további kérdései vannak, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma szerelési tudnivalók
Klímatelepítés

Klímatelepítés

Ha szeretné megismerni, hogy hogy történik a klímának a betelepítése akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent tudhat! Minden szükséges információt összegyűjtöttünk, így mindent megtudhat! Ha pedig van még kérdése, vagy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket!

Klímatelepítés
Klíma akció Tesco

Klíma akció Tesco

A jó idő beköszöntével nagyon sok áruház úgy, mint a Tesco, különböző akciókat hirdetnek meg. Olcsó klíma, kedvezményes árú klíma. Azonban, ha az átlagember bemegy, hogy klímát szeretne venni biztos, hogy nem fog kapni.

Klíma akció Tesco
Klíma szerelés

Klíma szerelés

Minden klímának vállaljuk a szerelését, márkafüggetlenül, és típus függetlenül. Ha nem működik a klíma, akkor jobb, ha mielőbb szerelőt hív, mivel ez a probléma nem várhat, sőt, súlyosbodhat. Hívjon minket, és megoldjuk az Ön problémáját, és megjavítjuk a készüléket.

Klíma szerelés
Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés

Ha úgy dönt, hogy klímát akar beszereltetni, attól még nem kell elkapkodnia. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás, és pontosan ezért az első helyszíni felmérés ingyenes nálunk! Kimegyünk, felmérjük a terepet, és segítünk Önnek mindenben, válaszolunk a kérdéseire.

Ingyenes helyszíni felmérés
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Fűtés szerelés Budapest

Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Teljes körűen vállaljuk a fűtésrendszereknek a javítását, szerelését, karbantartását, cseréjét, vagy beszerelését. Ha ránk bízza a feladatot, akkor biztos lehet benne, hogy készüléke újra tökéletesen fog működni. Ne bízza rá másra, ne kockáztasson, válassza a biztost - minket.