menü

Oldalfali klíma

Vállaljuk oldalfali klíma teljeskörű munkálatait egész Pest megye területén. Profi szakembereink kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak, 20 év tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, márkától függetlenül. Munkájukra garanciát vállalnak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Oldalfali klíma Oldalfali klíma

Oldalfali klíma

Vállaljuk oldalfali klíma teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, javítás, karbantartás, leszerelés vagy bármilyen más munkafolyamat. Vállalkozásunk kiváló klímaszerelő szakemberei, immáron már több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a munkálatokat márkától- illetve típustól függetlenül. Budapest összes kerületében és Pest megye minden további településén egyaránt számíthat szerelőinkre.

Munkatársaink precízen és megbízhatóan, kedvező áron dolgoznak, kiváló minőségű alkatrészekkel és kiváló hatóanyagú tisztító- és fertőtlenítőszerekkel. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Mindazonáltal, ha velünk szerelteti be oldalfali kílmáját, ezt megelőzően egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, segítünk a tökéletes készüléket kiválasztani és kollégáink vállalják annak beszerzését is.

Ha beszereltük a készüléket, mindent megmutatunk és elmagyarázunk a működésével kapcsolatban, illetve minden fontos információt elmondunk a jövőre vonatkozóan az oldalfali klímával kapcsolatban. Ráadásul, az első tisztítást ajándékba adjuk a beszerelés mellé. Bármiben is lehetünk segítségére az oldalfali klíma kapcsán, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi rövid időn belül álluk rendelkezésére.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Oldalfali klíma

Oldalfali klíma jellemzői

Az oldalfali klíma egy split klíma. A split klímák az osztott klímák, amelyek egy vagy több beltéri egységből és egy kültéri egységből állnak. Ezek a klímák ma már a hűtésen kívül, képesek a fűtésre is és a közhiedelemmel ellentétben, nem kerül sokkal többe, mint más fűtésrendszer. Mindazonáltal, ha csak a hűtést nézzük, akkor elmondható, hogy ma Magyarországon ez a legelterjedtebb klíma típus. A legtöbb otthonban, házban, lakásban, irodában ez található meg, az egyik legközkedveltebb típus. Ezek a klímák már nagyon alacsony, akár 1,5-2 kW-os teljesítményben is elérhetőek.

Ez azt eredményezi, hogy nyáron kellemesen hűvös a lakásunk, mégsem fizetünk egy vagyont a villanyszámlára. Vannak ugyan nagyobb teljesítményű készülékek, de ezek a nagyobb lakásokba kellenek. Ezt mindenféleképpen egy helyszíni konzultáció után tudjuk Önnek megmondani. Ha számításba vesszük az összes klímatípust, akkor erről elmondható, hogy ennek az ára a legkedvezőbb, rengeteg ember számára elérhető. Ezek között vannak kifejezetten olcsó termékek is, amelyről ugyan meg kell hagyni, hogy nem túl szép dekorációja lesz a lakásnak, a gyártók nem törődnek túl sokat a kinézettel ebben az ár kategóriában.

Az oldalfali klíma előnyei

Ez a klímarendszer leginkább azoknak jó, akiknek kisebb lakásuk van. Ezeket a klímákat kisebb helyek hűtésére találták ki, így nem képes egy készülék egy 120 négyzetméteres házat lehűteni. Az egyszerűbb egy, másfél, akár két szobás lakásokat viszont nagyon könnyen letudja hűteni. A legnagyobb előnyük az, hogy olcsó, ezáltal könnyen beszerezhető. Ma már számtalan márka számtalan terméke elérhető Magyarországon, így aztán bőségesen lehet válogatni, van miből. A legtöbb termék kifejezetten ügyfél barát áron van, egy átlagos magyar ember ma már megtudja engedni magának.

Rengeteg kinézetű oldalfali klíma elérhető manapság. Ez is az egyik előnye, hogy nem kell kompromisszumot kötni, nem kell megelégedni „valamilyennel”, hanem válogathatunk, találhatunk olyat, ami tökéletesen passzol a lakásunkba. Előnyük még, hogy nagyon könnyen szétszerelhetőek, így a javítás vagy karbantartás nagyon gyorsan meg van, illetve mivel népszerűek, ezért a pótalkatrészek is sokkal könnyebben elérhetőek, mint más készülékek esetén. Nem kell napokat, heteket, sőt akár hónapokat várni egy alkatrészre, hogy megérkezzen a gyártó anyaországától.

Az oldalfali klíma előnyei
Meddig tart egy oldalfali klíma felszerelése?

Meddig tart egy oldalfali klíma felszerelése?

Erre nem tudunk mondani egy sztenderd időt. Átlagosan 4-5 óra, az elejétől a végéig. A munkálat könnyedén megrövidülhet olyan esetben, hogyha Ön esetleg most építkezik. Ilyenkor az előcsövezést megtudjuk csinálni, ahhoz még a klímát sem kell megvenni – de tudnia kell, hogy milyet fog venni. Ha ilyen opció nincs, akkor már a klímával együtt csináljuk meg a csövezést. Erről annyit érdemes tudni, hogy vagy vésünk vagy kábel csatornázunk – teljesen egyéni igények alapján, kinek hogy tetszik. Valaki utálja a kábelcsatornákat, van aki meg nem akar újra festőt hívni. Mindenki maga dönti el.

A klíma felszerelése, bár hosszú időnek tűnik, mi mondhatjuk, hogy gyorsan csináljuk. Sok a munka vele, de igyekszünk mindig a lehető leghamarabb végezni. Az is gyorsít a folyamaton, ha már előre tudjuk, hogy hova kell felrakni a klímát, mind a beltéri, mind a kültéri egységet, így ezzel nem megy el pluszban az idő. Néhanapján vannak komplikáltabb esetek, de ez általában nem jellemző, így szinte mondhatjuk, hogy átlagosan 4-5 óra alatt meg lesz a klíma beszerelése. A végén tartunk egy kis „előadást”, hogy magabiztosan tudja használni a klímáját, bemutatunk minden szükséges funkciót ahhoz, hogy otthona végre komfortosabb legyen.

Ki szerelheti be és ki tarthatja karban a klímát?

Ha szeretnénk, hogy készülékünkhöz járjon a garancia, akkor nagyon fontos, hogy csak a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által regisztrált szerelővel szereltessük. Ezek a szerelők nem kontárok, szakképzettek, nem „gázszerelőből lett klímaszerelők” és nem is a „hát egyszer-kétszer már láttam ilyet” habitusú emberek. 

Régóta a szakmában dolgoznak, sok idejük van már benne, így biztos lehet abban, hogy szakszerű megoldást fog kapni, de nem kell elkezdeni kutatni az internetet szerelőért. Mi itt vagyunk, hivatásos szerelők és megoldjuk a problémát. Régóta foglalkozunk klímákkal, így biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz a készüléke.

Ki szerelheti be, és ki tarthatja karban a klímát?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás