Klíma felmérés

A klíma beszerelése előtt szükség van egy felmérésre. Ez szerencsére nálunk ingyenesen elérhető, így mindent megtudhat még azelőtt, hogy felszerelnénk a klímát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Mi minden klíma felszerelés előtt tartunk egy felmérést, amely során felmérjük az adott ingatlan tulajdonságait, lehetőségeit. Nálunk az első felmérés ingyen van, így tőlünk díjmentesen megtudhat mindent!

Mi a klíma felmérés?

De mit is jelent pontosan a klíma felmérés? Természetesen nem a klímát mérjük fel, hanem a helyet, ahova a klíma felfog kerülni. Ilyenkor tüzetesebben átvizsgáljuk a helyet, megnézzük, hogy milyen az elektromos hálózat, milyenek a falak, hol vannak az ablakok, ajtók, hol vannak az ágyak, kanapék, székek és hasonló dolgok. Ha ezeket megnéztük, akkor már eltudjuk Önnek mondani a részleteket, és megtudjuk beszélni, hogy hol lenne a legjobb a klímának a helye. 

Milyen szempontok alapján kell elhelyezni a beltéri egységet?

Ahogy írtuk fontos megnézni, hogy hova rakjuk a klímát. Először meg kell vizsgálnunk, hogy mekkora otthonról beszélünk. Ha egy bizonyos nagyságnál, vagy formánál nagyobb, akkor lehet, hogy nem is lesz elég egy klíma, hanem multiklímát kell felszerelni, azaz több beltéri egységet. Ez leginkább a nagy családi házakra jellemző.

Ezt követően meg kell nézni, hogy hol vannak a nyílászárók. Ablakok, ajtók, erkélyajtók közelében érdemes a kültéri egységet felszerelni (a lényeg, hogy könnyen hozzáférhető legyen). A beltéri egységet érdemes olyan helyre rakni, ahol olyan bútorok vannak, amelyek nem ülő alkalmatosságok, de a legjobb, hogyha az ajtó fölé rakjuk, ott egyáltalán nem lesz útba.

Fontos nézni azt, hogy milyen messze lesz egymástól a két egység. Minél messzebb vannak annál nagyobb lesz a költség. Ha közeli helyeket választunk, akkor minimalizálni lehet az ebből kifolyó költségeket.

A felmérés során, ha még nincs kinézett klíma akkor tudunk ajánlani egy tökéleteset, hiszen látjuk, hogy milyen a ház, a lakás, így célorientáltan tudunk ajánlani klímát. 

Hova nem jó felszerelni?

Egyáltalán nem jó olyan helyre szerelni, amely alatt ülni vagy feküdni fogunk. Így nem jó ötlet például kanapé, ülőgarnitúra, étkező asztal vagy ágy felé rakni. Fontos itt megemlíteni, hogy a háziállatoknak sem jó, így ha van kalitkánk, ketrecünk, akkor azok felé se rakjuk. Épp ezért a legjobb, hogyha ajtó fölé szereljük föl, hiszen így biztos, hogy soha nem lesz útba a klíma.

Azért is fontos jó helyre rakni, mivel ha folyamatosan felénk fog jönni a levegő, akkor könnyen kialakulhat szemszárazság, orrszárazság, kiszáradhat az orrnyálkahártya, ízületi panaszaink lehetnek, kialakulhat a klímareuma, és mást betegségeket is kaphatunk. Épp ezért a jó hely kiválasztani nagyon fontos. 

Milyen egyéb szempontokat kell megvizsgálni egy felszerelést megelőzően?

Fontos megvizsgálnunk azt, hogy milyen elektromos hálózattal rendelkezik az otthon. Meg kell vizsgálnunk, hogy mennyit bír el, honnan tudunk áramhoz jutni és mekkorák a biztosítékok. Ha ezt nem ellenőriznénk le alaposan, akkor igazán kellemetlen meglepetésre számítanánk akkor, amikor elindítjuk a készüléket...

Mi történik a klíma felmérést követően?

A klíma felmérést követően ha igényli, akkor ajánlunk Önnek klímát. Ha már meg van, hogy milyen klímát szeretne, akkor következik a beszerzés. Erre két féle mód van, az egyik, hogy kitöltünk egy okmányt, amelyben rögzítjük, hogy mi fogjuk beszerelni a klímát, és ezzel elmegy egy boltba megvásárolni. A másik mód az, hogy megbeszélünk egy klímát, egy árat, és a szerelés napjára mi kiszállítjuk Önhöz.

A kiszállást követően mi természetesen felszereljük Önnek a klímát és be is üzemeljük. Ha erről szeretne részletesebben olvasni, akkor kérjük kattintson az alább látható linkre, ahol részletesen leírjuk, hogy hogy történik egy klíma felszerelése. 

Klíma felszerelés

Hasonló oldalak

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma megvásárlása és beszerelése előtt nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés. Ilyenkor tudjuk megnézni, hogy milyen az otthona a klíma szempontjából, milyen az elektromos hálózat és ilyenkor tudunk minden kérdésére válaszolni.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel
Klíma felmérés

Klíma felmérés

A klíma felszerelése komoly dolog, épp ezért fontos, hogy mindig körültekintőek legyünk. Bár a minőségi felszerelés is elképesztően fontos, azonban nagyon fontos az is, hogy megfelelően legyen felmérve az otthon a szerelés előtt. Így lehet a későbbi hibákat kiküszöbölni. Hívjon minket!

Klíma felmérés
Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés

Ha úgy dönt, hogy klímát akar beszereltetni, attól még nem kell elkapkodnia. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás, és pontosan ezért az első helyszíni felmérés ingyenes nálunk! Kimegyünk, felmérjük a terepet, és segítünk Önnek mindenben, válaszolunk a kérdéseire.

Ingyenes helyszíni felmérés
Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

A klíma beszerelésénél nyilvánvalóan nagyon fontos dolog az ár. Épp ezért mi folyamatos akciókkal bombázzuk az ügyfeleinket, akik így páratlanul jól fognak járni a klíma beszereléssel. Keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klíma akció
Samsung klíma beszereléssel

Samsung klíma beszereléssel

A Samsung hosszú évek óta gyártja a jobbnál jobb klímákat. Már számtalan saját fejlesztésük van, a legújabb technológiával dolgoznak, így biztosíthatjuk Önt afelől, hogyha Samsung klímát választ, akkor nem fog mellé fogni. Bemutatjuk a legjobb dolgokat a Samsung klímákban és azt is bemutatjuk, hogy milyen az, amikor velünk szerelteti be! Válasszon minket.

Samsung klíma beszereléssel
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Klíma szervizelés

Klíma szervizelés

Ahhoz, hogy a klímánk tökéletesen működjön, muszáj, hogy időnként szervizelésen essen át. Egy szakszerű szervizeléssel sok nagy problémától megtudjuk óvni magunkat, így nagyon fontos, hogy jó szakembereket bízzunk meg ezzel a fontos feladattal.

Klíma szervizelés
Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezés

Ha most vásárolt házat, vagy teljes felújítás történik otthonában, akkor érdemes a befejezés előtt megcsinálni az előcsövezést. Ez azért praktikus, mert a klímához való csövek nem fognak kilógni a falból, hanem be lesznek vésve a falba, így nem lesznek láthatóak.

Klíma előcsövezés
Klímatelepítés

Klímatelepítés

Ha szeretné megismerni, hogy hogy történik a klímának a betelepítése akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent tudhat! Minden szükséges információt összegyűjtöttünk, így mindent megtudhat! Ha pedig van még kérdése, vagy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket!

Klímatelepítés
Klíma akció OBI

Klíma akció OBI

Ha valaki klímát szeretne vásárolni, akkor szinte biztos, hogy áruházban szeretné megvásárolni. Sokan gondolják azt, hogy szerelőktől vásárolni nem jó dolog, hiszen biztos, drágábban adják a klímát. Épp ezért megnézik a kedvenc (barkács)áruházuknak a kínálatát, elmennek, majd szembesülnek azzal, hogy nem ilyen egyszerű klímát vásárolni.

Klíma akció OBI

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Olcsón, garanciával megbízható szakemberektől

Klíma javítás Budapest

Olcsón, garanciával megbízható szakemberektől

Teljes körű klíma ellátást biztosítunk, legyen az javítás, karbantartás, tisztítás, beszerelés, vagy bármi más, ránk biztosan számíthat. Jól dolgozunk, precízek vagyunk és tartósan alacsony áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Bízzon meg minket klímája javításával.