menü

Klíma felmérés

A klíma felmérés magába foglalja az ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során segítünk a megfelelő készülék kiválasztásában, amit beszerzünk és felszerelünk. Kedvező áron, rövid határidővel, garanciát vállalva dolgozunk, Pest megye területén.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma felmérés Klíma felmérés

Klíma felmérés

A klíma felmérés a klíma beszerelése, beszerzése előtti ingyenes helyszíni konzultációt foglalja magába. Ugyanis cégünknél lehetősége van arra, hogy ha új klíma készüléket szeretne, akkor felkeres minket elérhetőségeink bármelyikén és szakembereink egyike kimegy a helyszínre egy ingyenes konzultációra. Ilyenkor a klíma felmérés során, felmérik az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy pontosan mit is szeretne Ön.

Ezen információk alapján pedig, kollégánk segít a megfelelő készülék kiválasztásában, illetve annak beszerzését és beszerelését is örömmel vállalják. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, vállalják klímák teljeskörű munkálatait (legyen az beszerelés, javítás, karbantartás, leszerelés stb.) Budapesten, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Márkától- és típustól függetlenül dolgoznak minden klímakészülékkel.

Amennyiben mi szereljük be klímakészülékét, az első tisztítást ajándékba adjuk mellé. Munkatársaink precízen és megbízhatóan, kedvező áron dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak (egy évet javításra) és számlát adnak. Ha most felveszi velünk a kapcsolatot, akár már egy héten belül élvezheti új klímakészülékét. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma felmérés

Mi a klíma felmérés?

Mi minden klíma felszerelés előtt tartunk egy felmérést, amely során felmérjük az adott ingatlan tulajdonságait, lehetőségeit. Nálunk az első felmérés ingyen van, így tőlünk díjmentesen megtudhat mindent! Mit is jelent pontosan a klíma felmérés? Természetesen nem a klímát mérjük fel, hanem a helyet, ahova a klíma felfog kerülni.

Ilyenkor tüzetesebben átvizsgáljuk a helyet, megnézzük, hogy milyen az elektromos hálózat, milyenek a falak, hol vannak az ablakok, ajtók, hol vannak az ágyak, kanapék, székek és hasonló dolgok. Ha ezeket megnéztük, akkor már eltudjuk Önnek mondani a részleteket, és megtudjuk beszélni, hogy hol lenne a legjobb a klímának a helye. 

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Milyen szempontok alapján kell elhelyezni a klímát?

Ahogy írtuk, fontos megnézni, hogy hova rakjuk a klímát. Először meg kell vizsgálnunk, hogy mekkora otthonról beszélünk. Ha egy bizonyos nagyságnál vagy formánál nagyobb, akkor lehet, hogy nem is lesz elég egy klíma, hanem multiklímát kell felszerelni, azaz több beltéri egységet. Ez leginkább a nagy családi házakra jellemző. Ezt követően meg kell nézni, hogy hol vannak a nyílászárók. Ablakok, ajtók, erkélyajtók közelében érdemes a kültéri egységet felszerelni (a lényeg, hogy könnyen hozzáférhető legyen). 

A beltéri egységet érdemes olyan helyre rakni, ahol olyan bútorok vannak, amelyek nem ülő alkalmatosságok, de a legjobb, hogyha az ajtó fölé rakjuk, ott egyáltalán nem lesz útba. Fontos nézni azt, hogy milyen messze lesz egymástól a két egység. Minél messzebb vannak, annál nagyobb lesz a költség. Ha közeli helyeket választunk, akkor minimalizálni lehet az ebből fakadó költségeket. A felmérés során, ha még nincs kinézett klíma akkor tudunk ajánlani egy tökéleteset, hiszen látjuk, hogy milyen a ház, a lakás, így célorientáltan tudunk ajánlani klímát. 

Milyen szempontok alapján kell elhelyezni a klímát?
Hova nem jó felszerelni a klímát?

Hova nem jó felszerelni a klímát?

Egyáltalán nem jó olyan helyre szerelni, amely alatt ülni vagy feküdni fogunk. Így nem jó ötlet például kanapé, ülőgarnitúra, étkezőasztal vagy ágy felé rakni. Fontos itt megemlíteni, hogy a háziállatoknak sem jó, így ha van kalitkánk, ketrecünk, akkor azok felé se rakjuk. Épp ezért a legjobb, hogyha ajtó fölé szereljük föl, hiszen így biztos, hogy soha nem lesz útba a klíma. Azért is fontos jó helyre rakni, mivel ha folyamatosan felénk fog jönni a levegő, akkor könnyen kialakulhat szemszárazság, orrszárazság, kiszáradhat az orrnyálkahártya, ízületi panaszaink lehetnek, kialakulhat a klímareuma, és mást betegségeket is kaphatunk. 

Épp ezért, a jó helyet kiválasztani nagyon fontos. Fontos megvizsgálnunk továbbá azt is, hogy milyen elektromos hálózattal rendelkezik az épület. Meg kell vizsgálnunk, hogy mennyit bír el, honnan tudunk áramhoz jutni és mekkorák a biztosítékok. Ha ezt nem ellenőriznénk le alaposan, akkor igazán kellemetlen meglepetésre számítanánk akkor, amikor elindítjuk a készüléket...

Mi történik a klíma felmérését követően?

A klíma felmérését követően, ha igényli, akkor ajánlunk Önnek klímát. Ha már meg van, hogy milyen klímát szeretne, akkor következik a beszerzés. Erre kétféle mód van, az egyik, hogy kitöltünk egy okmányt, amelyben rögzítjük, hogy mi fogjuk beszerelni a klímát és ezzel elmegy egy boltba megvásárolni. 

A másik mód az, hogy megbeszélünk egy klímát, egy árat és a klímaszerelés napjára mi kiszállítjuk Önhöz. A kiszállást követően, mi természetesen felszereljük Önnek a klímát és be is üzemeljük. Ha erről szeretne részletesebben olvasni, akkor kérjük kattintson az alább látható linkre, ahol részletesen leírjuk, hogy hogyan történik egy klíma felszerelése. 

Mi történik a klíma felmérést követően?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás