menü

Klíma típusok és kivitelek

A klíma típusok és kivitelek közt sokféle készülék megtalálható és nehéz választani, de ebben is számíthat profi szakembereinkre, akik a klíma beszerelése mellett, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, beszerzésében, márkától függetlenül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma típusok és kivitelek Klíma típusok és kivitelek

Klíma típusok és kivitelek

A klíma típusok és kivitelek közt elég sokféle készülék megtalálható, melyekről lejjebb írunk részletesebben. Előtte azonban szeretnénk megemlíteni, hogy cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei márkától- illetve típustól függetlenül egyaránt vállalják a klímakészülékek teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, javítás, karbantartás vagy épp leszerelés. Budapesten és Pest megye minden területén számíthat ránk.

Kollégáink nem csak a készülék beszerelését vállalják, hanem örömmel segítenek a megfelelő típust és márkát kiválasztani, illetve be is szerzik azt. Amennyiben nem találja az Ön számára legoptimálisabb készüléket, mi is tudunk biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával is, de természetesen minden esetben Ön választ. Mi csak segítünk eligazodni a klíma típusok és kivitelek között. Mindezt egy ingyenes helyszíni konzultáció során tesszük meg, személyesen.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és kérje szakembereink segítségét, akik rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött. Munkájukra pedig számlát adnak és garanciát vállalnak. Mindezeken felül pedig, amennyiben mi szereljük be készülékét, az első tisztítást ajándékba adjuk. Nem csak a klíma beszerelését, hanem a továbbiakba a javítását és karbantartását is örömmel végezzük el. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

A klímák világában különböző típusok és kivitelek vannak. A rossz klíma kiválasztása nagy probléma, épp ezért jó dolog feltérképezni a klímáknál a választékot. Tekintse meg, hogy milyen típusok és kivitelek léteznek!

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés

Klíma típusok

Ablak Klíma: Ez egy kevésbé ismert klíma típus Magyarországon, azonban Amerikában meglehetősen népszerű. Itt egy gépezetbe van belesűrítve minden. Ott van a kondenzátor, az elpárologtató, kompresszor. Itt szükség van egy jó asztalosra, mivel be kell szerelni az ablak alá.

Mobil Klíma: Az ablak klímához hasonlóan, minden rész egyben van. Ez a megoldás olyan helyekre jó választás, ahol műemlékvédelem alatt áll az épület és ezért nem lehet kültéri egységet felszerelni (ez fúrással jár, és az ilyen védelem alatt álló épületeknél ez nem engedélyezett). A mobil klímák esetében is vannak olyan készülékek, melyek fűtésre is alkalmasak.

Split Klíma: Ha klímára gondol, akkor valószínű, hogy a split klímára gondol, hiszen ez a legelterjedtebb, a legnépszerűbb. Itt osztott rendszerről beszélünk, tehát van egy kültéri és egy beltéri egység. A split klímáknál van magas oldali fali (ez a legismertebb), multi, kazettás, légcsatornás, állítható parapet, mennyezetre szerelhető parapet, konzol, oszlop. A világ nagyrészén, így hazánkban is ez a legelterjedtebb megoldás. Az ablak és a mobil klímákkal szemben, ez sokkal halkabb és sokkal kevesebb energiát fogyaszt.

Mono Split Klíma: Kültéri és beltéri egységből áll. Elterjedt megoldás otthonokba és irodákban. Leggyakoribb kivitele a magas oldalfali klíma, de más kivitelek is népszerűek.

Multi Split Klíma: Ez a megoldás ugyanaz, mint a mono split klíma, viszont itt nem csak egy darab beltéri egység van, hanem akár több is. Ez nagyon jó megoldás a nagyobb irodákba vagy a nagyobb családi hazákba.

Lakossági Klíma: Ezek kisebb teljesítményű készülékek, az alap felszerelésű termékeket soroljuk ezek közé.

Kereskedelmi Klímaberendezés: Nagyobb teljesítményű klíma berendezések, magas oldalfali split esetében 7 kW-tól a 40 kW-os készülékekig. Iparokban, kereskedelmi egységekben használható, de nem zárja ki semmi a lakossági felhasználást sem.

Szerver Klíma: A szerver klímák a szerverszobákban helyezkednek el, feladatuk, hogy mindig tökéletes hőfokot biztosítsanak a szerverek számára. Itt nagyon fontos a megbízhatóság.

Oszlop Klíma: Split klíma, beltéri és kültéri egységből áll. A beltéri egység egy oszlopra hasonlít, erről kapta a nevét. Leginkább kereskedelmi és ipari helyeken láthatjuk.

Szekrény Klíma: Ipari helyeken használják. 

Klíma kivitelek

Oldalfali (magas oldalfali) Klíma: Ez a legelterjedtebb megoldás manapság. Falra szereljük fel a beltéri egységet.

Kazettás Klíma: Ez egy négyszögletű beltéri egység, amelyet általában az álmennyezetbe helyezünk el. Ha nagy méretű helyekről van szó, akkor a kazettás klíma nagyon jó választás. Kis- és nagy teljesítményű klímák is megtalálhatóak ebben a kivitelben. Ritka a lakosság körében, inkább a kereskedelemben használatos.

Légcsatornás Klíma: Itt a beltéri egység nincs a beltérben. Irodákban, otthonokban, ipari létesítményekben szokták használni. A beltéri egység nem látható, légcsatornák illesztésével több helyre eljut a lehűtött vagy a felfűtött levegő. Komfortos és halk rendszer.

Parapet Klíma: Függőlegesen, padlóra szerelhető, vagy vízszintesen a mennyezetre szerelhető. Hasonló a kivitele, mint a radiátor, az alján beszívja a levegőt, majd a tetején kifújja. Ha nincs lehetőség az oldalfali kivitelre, akkor ez egy jó lehetőség.

Console Klíma: Ez a klíma a padlón áll. Hasonló a parapet készülékhez, de ez nem a mennyezetre kerül. Alulról, felülről és oldalról is képesek a levegőt kifújni. Fűtés szempontjából jobb, mint a többi. Lakásokba, irodákba jó választás. 

Klíma típusok és kivitelek
Klíma típusok és kivitelek
Klíma típusok és kivitelek
Klíma típusok és kivitelek
Klíma típusok és kivitelek
Klíma típusok és kivitelek
Klíma típusok és kivitelek
Klíma típusok és kivitelek

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás