Klíma telepítés, klíma beépítés

A klímavásárlás gondjait levesszük a válláról! Szerezze be rajtunk keresztül klímáját, melyhez egy ajándék klímatisztítást adunk Önnek. A klíma telepítést és beépítést Budapesten és környékén kedvező áron és garanciális feltételekkel vállaljuk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma telepítés, klíma beépítés Klíma telepítés, klíma beépítés

Klíma telepítés, klíma beépítés

A klímavásárlásnak szigorú feltételei vannak. Nem lehet úgy megvásárolni, mint egy egyéb kategóriás háztartási gépet, hiszen a benne található F-gázok miatti besorolása ezt nem teszi lehetővé. Hivatalos végfelhasználói igazolás szükséges hozzá, mely jegyzi azt, hogy Ön már szerződött egy céggel, aki elvégzi a klíma felszerelését. Ezt követően nagy nehezen, idegeskedést és papírmunkát követően hozzájut a klímához, amit haza kell cipelnie, majd el kell tárolja, amíg a hiavatalos minősítéssel és engedéllyel rendelkező szerelő nem érkezik meg, hogy felszerelje azt. Kész rémálom, ugye? Pedig lehet ezt könnyebben is.

A klímáját beszerelést megelőzően tőlünk is megvásárolhatja. Ebben az esetben a hivatalos formális eljárást elintézzük Ön helyett, a klímát a szerelés napján kiszállítjuk, majd azonnal, rövid idő alatt felszereljük. Nem biztos a választásban? Kérje ki szakértőnk véleményét, aki egy helyszíni felmérés során segít Önnek eligazodni a klímák között és a megfelelő típust is közösen tudják kiválasztani.

Hogy zajlik a beszerelés?

A helyszíni felmérést követően szakértőnk az előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt ismét otthonában, ekkor már a kiválasztott modellel felszerelkezve. Amennyiben előzőleg megtörtént a klíma előcsövezés, akkor rendkívül gyorsan fel lehet szerelni a készüléket az előre kialakított helyére, ha vésni kell, akkor ez pár órát igénybe vehet. A felszerelés során igényesen, lakása tisztaságára lehetőségeinkhez mérten igyekszünk figyelni. A kültéri egység fali tartókonzolját felszereljük, majd hozzárögzítjük az egységet. A beltéri egységet a végleges helyére felrakjuk, majd a falban elhelyezett klímcsövekkel összekötjuk az egységeket. Munkatársaink mindig ellenőrzik a felszerelt klíma működését és segítenek a készülék kezelését megérteni. Cégünk a klíma telepítés, klíma beépítés szolgáltatásait rövid határidővel, garanciálisan vállalja.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás