menü

Klíma telepítés, klíma beépítés

Profi, márka- és típusfüggetlen klíma telepítés, klíma beépítés cégünknél, kiváló szakemberek által, több, mint 20 év tapasztalatával, egész Pest megyében. Egy héten belül felszereljük a készüléket, melyet biztosítunk is, akár 10 év gyártói garanciával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma telepítés, klíma beépítés Klíma telepítés, klíma beépítés

Klíma telepítés, klíma beépítés

Profi, márka- és típusfüggetlen klíma telepítés, klíma beépítés cégünknél, kiváló szakemberek által, akik több, mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött vállalják ezen munkálatokat is. A klíma telepítés, klíma beépítés Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén egyaránt igénybe vehető. Szakembereink örömmel fogadják megkeresését elérhetőségink bármelyikén és állnak rendelkezésére pár napon belül.

Minden klíma telepítés, klíma beépítés előtt, kollégáink kimennek egy ingyenes helyszíni felmérésre, ahol átbeszélik, hogy mire is lenne Önnek szüksége, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, illetve amennyiben szükséges, kiváló ár/érték arányban tudunk készüléket biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával. Minden általunk telepített, beépített klímára garanciát vállalunk, illetve számlát és kedvező, személyre szabott árajánlatot adunk.

Mindezeken felül pedig, klíma telepítés, klíma beépítés esetén, az első tisztítást ingyenes biztosítjuk, továbbá vállaljuk a későbbiekben a klíma javítását és karbantartását egyaránt. Ez utóbbit érdemes évente kétszer elvégeztetni, hogy a készülék hosszú éveken át gondtalanul működhessen. Hívjon minket vagy írjon nekünk e-mail, esetleg érdeklődjön az „Ajánlatkérés” gombra kattintva és akár egy héten belül beszereljük az új klímát otthonába. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma telepítés, klíma beépítés

Klíma vásárlás menete

A klímavásárlásnak szigorú feltételei vannak. Nem lehet úgy megvásárolni, mint egy egyéb kategóriás háztartási gépet, hiszen a benne található F-gázok miatti besorolása ezt nem teszi lehetővé. Hivatalos végfelhasználói igazolás szükséges hozzá, mely jegyzi azt, hogy Ön már szerződött egy céggel, aki elvégzi a klíma felszerelését. Ezt követően nagy nehezen, idegeskedést és papírmunkát követően hozzájut a klímához, amit haza kell cipelnie, majd el kell tárolja, amíg a hiavatalos minősítéssel és engedéllyel rendelkező szerelő nem érkezik meg, hogy felszerelje azt. 

Kész rémálom, ugye? Pedig lehet ezt könnyebben is. A klímájának beszerelését megelőzően, tőlünk is megvásárolhatja a készüléket. Ebben az esetben a hivatalos formális eljárást elintézzük Ön helyett, a klímát a szerelés napján kiszállítjuk, majd azonnal, rövid idő alatt felszereljük. Nem biztos a választásban? Kérje ki szakembereink véleményét, akik egy helyszíni felmérés során segítenek Önnek eligazodni a klímák között és a megfelelő típust is közösen tudják kiválasztani.

Hogy zajlik a beszerelés?

A helyszíni felmérést követően, szakembereink egyike az előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt ismét otthonában, ekkor már a kiválasztott modellel felszerelkezve. Amennyiben előzőleg megtörtént a klíma előcsövezés, akkor rendkívül gyorsan fel lehet szerelni a készüléket az előre kialakított helyére, ha vésni kell, akkor ez pár órát igénybe vehet. A felszerelés során igényesen, lakása tisztaságára lehetőségeinkhez mérten igyekszünk figyelni. 

A kültéri egység fali tartókonzolját felszereljük, majd hozzárögzítjük az egységet. A beltéri egységet a végleges helyére felrakjuk, majd a falban elhelyezett klímcsövekkel összekötjuk az egységeket. Munkatársaink mindig ellenőrzik a felszerelt klíma működését és segítenek a készülék kezelését megérteni. Cégünk a klíma telepítés, klíma beépítés szolgáltatásait rövid határidővel, garanciálisan vállalja, egész Pest megye területén.

Klíma telepítés, klíma beépítés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás