Klíma technológiák

A klíma technológiája határozza meg azt, hogy milyen a klímának a teljesítménye, a fenntartása és az élettartama. Tekintse meg, hogy milyen technológiák vannak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma technológiák Klíma technológiák

Ma már rengeteg szempont alapján tudunk klímát választani, egyik szempont a technológia. Most bemutatunk öt darab technológiát, amelyet nem árt ismerni a klíma vásárlása előtt.

Inverteres klíma

A legnépszerűbb klíma manapság, 10-ből 9-szer ezzel fog találkozni. Az inverteres klíma folyamatosan dolgozik, alacsony teljesítményen. A teljesítmény a bekapcsolást követően fokozatosan emelkedik, így nem terheli meg a hálózatot. Ha a készülék elérte a kívánt hőfokot, akkor nem kapcsol ki, hanem továbbra is bekapcsolva marad, és nagyon alacsony teljesítményen folyamatosan hűti az otthont. Így nem áll fent annak a veszélye, hogy nagy hőingadozás lenne. Tekintse meg árainkat és inverteres klíma akcióinkat!

Az inverteres klímáknak az előnye, hogy kisebb a fogyasztásuk, rendkívül nagy energiamegtakarítást tudunk ezzel elérni. Az inverteres klímáknak a zajérteke rendkívül alacsony, az élettartam rendkívül hosszú. Rövid idő alatt lehűti a helyiséget.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

ON-OFF Technológia

Másnéven állandó fordulatú klímák. A régebbi klímák szinte mind ezzel a technológiával készültek. Ez a klíma úgy működik, hogy amikor bekapcsoljuk elkezd intenzíven dolgozni, majd amint eléri a beállított hőmérsékletet akkor kikapcsol. Ha a hőmérséklet megemelkedik, akkor újra bekapcsol, és kezdődik elölről a folyamat.

Az ON-OFF működési költségei emiatt is magasabbak az invertereshez képest. Továbbá hangosabbak is, mint az inverteres klímák. Azonban olcsóbbak is, mint az inverteres klímák, ez nagy előnyük. Jó választás lehet olyan helyekre, ahol kevés időt töltünk, vagy csak időszakos hűtésre van szükség.

Flash Injection Technológia

Ez a technológia először a hőszivattyúk körében jelent meg, azonban manapság már megtaláljuk a klíma piacon is. Ebben az esetben a hűtőközeg speciális befecskendezése történik, ami azt jelenti, hogy az inverteres levegő-víz hőszivattyúnak nem csökken a teljesítménye akkor, amikor a hőmérséklet kint folyamatosan csökken.

ON-OFF Technológia
Free Cooling klíma technológia

A befecskendezés során nem csak folyadék, vagy csak gőz halmazállapotú hűtőközeget fecskendeznek be, hanem nedves gőz formájában jelentkezik a nagy mennyiségű hűtőközeg bejuttatása.

Free Cooling

Magyarra fordítva szabad hűtést jelent. Ez egy olyan hűtési megoldás, amelyben nincs szerepe semmilyen gépi folyamatnak, egyszerűen „segéd energia” segítségével megy végbe a folyamat.

G10 Inverter Technológia

Ez a technológia a Gree márkának a saját, egyedi fejlesztésű technológiája. Ennél a technológiánál a kompresszor fordulatszáma akár 1 Hz frekvencia alá is lemehet, épp ezért nagyon energiahatékony.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás