Klíma technológiák

A klíma technológiája határozza meg azt, hogy milyen a klímának a teljesítménye, a fenntartása és az élettartama. Tekintse meg, hogy milyen technológiák vannak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ma már rengeteg szempont alapján tudunk klímát választani, egyik szempont a technológia. Most bemutatunk öt darab technológiát, amelyet nem árt ismerni a klíma vásárlása előtt.

Inverteres klíma:

A legnépszerűbb klíma manapság, 10-ből 9-szer ezzel fog találkozni. Az inverteres klíma folyamatosan dolgozik, alacsony teljesítményen. A teljesítmény a bekapcsolást követően fokozatosan emelkedik, így nem terheli meg a hálózatot. Ha a készülék elérte a kívánt hőfokot, akkor nem kapcsol ki, hanem továbbra is bekapcsolva marad, és nagyon alacsony teljesítményen folyamatosan hűti az otthont. Így nem áll fent annak a veszélye, hogy nagy hőingadozás lenne.

Az inverteres klímáknak az előnye, hogy kisebb a fogyasztásuk, rendkívül nagy energiamegtakarítást tudunk ezzel elérni. Az inverteres klímáknak a zajérteke rendkívül alacsony, az élettartam rendkívül hosszú. Rövid idő alatt lehűti a helyiséget.

Inverteres klíma akció

ON-OFF Technológia:

Másnéven állandó fordulatú klímák. A régebbi klímák szinte mind ezzel a technológiával készültek. Ez a klíma úgy működik, hogy amikor bekapcsoljuk elkezd intenzíven dolgozni, majd amint eléri a beállított hőmérsékletet akkor kikapcsol. Ha a hőmérséklet megemelkedik, akkor újra bekapcsol, és kezdődik elölről a folyamat. 

Az ON-OFF működési költségei emiatt is magasabbak az invertereshez képest. Továbbá hangosabbak is, mint az inverteres klímák. Azonban olcsóbbak is, mint az inverteres klímák, ez nagy előnyük. Jó választás lehet olyan helyekre, ahol kevés időt töltünk, vagy csak időszakos hűtésre van szükség. 

Flash Injection Technológia:

Ez a technológia először a hőszivattyúk körében jelent meg, azonban manapság már megtaláljuk a klíma piacon is. Ebben az esetben a hűtőközeg speciális befecskendezése történik, ami azt jelenti, hogy az inverteres levegő-víz hőszivattyúnak nem csökken a teljesítménye akkor, amikor a hőmérséklet kint folyamatosan csökken. 

A befecskendezés során nem csak folyadék, vagy csak gőz halmazállapotú hűtőközeget fecskendeznek be, hanem nedves gőz formájában jelentkezik a nagy mennyiségű hűtőközeg bejuttatása. 

Free Cooling:

Magyarra fordítva szabad hűtést jelent. Ez egy olyan hűtési megoldás, amelyben nincs szerepe semmilyen gépi folyamatnak, egyszerűen „segéd energia” segítségével megy végbe a folyamat. 

G10 Inverter Technológia:

Ez a technológia a Gree márkának a saját, egyedi fejlesztésű technológiája. Ennél a technológiánál a kompresszor fordulatszáma akár 1 Hz frekvencia alá is lemehet, épp ezért nagyon energiahatékony. 

Tekintse meg a klíma készülékeket:

Klíma készülékek

Hasonló oldalak

Klíma technológiák

Klíma technológiák

A klímának a technológiája sok mindent meghatároz. Többek között azt, hogy milyen lesz a teljesítménye, mennyibe fog kerülni a fenntartása, és mennyi lesz az élettartama. Tekintse meg, hogy milyen technológiák érhetőek el. Ha kérdése van keressen fel minket.

Klíma technológiák
Klíma szerelés házilag

Klíma szerelés házilag

Ha most szerelne fel klímát otthon, ha szeretné megjavítani klímáját, vagy szeretné kitisztítani a klímáját akkor mindenképp olvassa el írásunkat. Mi nem javasoljuk, hogy egyedül álljon neki.

Klíma szerelés házilag
Klíma tisztítás

Klíma tisztítás

A klíma tisztítása nagyon fontos dolog, mivel ezzel tudjuk biztosítani, hogy sokáig működjön a készülék. Ha nem tisztítjuk, akkor rengeteg baktérium és gomba el tud szaporodni a készülékben, amely egészség károsító hatással bír, így jobb mielőtt fertőtleníteni.

Klíma tisztítás
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Hogyan működik a klíma?

Hogyan működik a klíma?

A klíma működése rendkívül egyszerű. Minden mai klíma ezeken az elveken alapul, a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig. Olvassa el összegzésünket, hogy megtudja, hogy hogyan működnek a klímák, még a fűtő klímák is.

Hogyan működik a klíma?
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Mennyi a klíma fogyasztása?

Mennyi a klíma fogyasztása?

Sokakat az riaszt el a klímától, hogy biztosan drága fent tartani, de ez nem így van! A mai klímák már rendkívül olcsóak, nem kerül százezrekbe a fenntartásuk. Olvassa el összegzésünket, amelyben még konkrét példát is leírtunk egy adott klímának a fogyasztására.

Mennyi a klíma fogyasztása?
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók
Klíma szerviz Budapesten

Klíma szerviz Budapesten

A hosszú évek tapasztalata adja nekünk azt a lehetőséget, hogy tökéletes minőségben tudunk szerelni. Legyen szó bármilyen problémáról, mi biztos, hogy megfogjuk tudni oldani a meghibásodást. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma szerviz Budapesten
Klímatelepítés

Klímatelepítés

Ha szeretné megismerni, hogy hogy történik a klímának a betelepítése akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent tudhat! Minden szükséges információt összegyűjtöttünk, így mindent megtudhat! Ha pedig van még kérdése, vagy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket!

Klímatelepítés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463