menü

Klíma technológiák

A klíma technológiákról bővebben oldalunkon olvashat. Szakembereink mindent tudnak a készülékekről, amit kell és vállalják teljeskörű munkálatait a klímáknak, egész Pest megyében. Márkától függetlenül, garanciálisan, kedvező áron, rövid határidővel.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma technológiák Klíma technológiák

Klíma technológiák

Mielőtt rátérnénk a klíma technológiákra, szeretnénk megemlíteni, hogy Önnek nem feltétlenül kell mindent tudni ezen készülékekről, hiszen ezért vagyunk mi. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberi immáron már több, mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött, vállalják klímák teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, karbantartás, beszerelés, leszerelés stb. A klíma technológiákat is jól ismerik azáltal, hogy minden Magyarországon klímakészüléket forgalmazó cég és márka készülékeivel dolgoznak.

Ennél fogva, Ők pontosan fogják tudni, hogy Önnek milyen technológiájú készülékre lesz szüksége, ha egy ingyenes helyszíni konzultáció során, elmondja Nekik, hogy pontosan mit is szeretne és azt mennyiből szeretné kihozni maximum. Kollégáink nem csak klímakészüléket tudnak ajánlani, akár 10 év gyártói garanciával, hanem be is szerzik a klímát és beépítik, beszerelik. Mindezt rövid határidővel, akár már egy héten belül.

Kollégáinkra Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt számíthat. Minden klímával kapcsolatos munkálatot precízen és megbízhatóan, kedvező áron és rövid határidővel végeznek szerelőink. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Továbbá, ha mi szereljük be készülékét, az első tisztítást ajándékba adjuk és minden megmutatunk, illetve elmagyarázunk a készülékkel kapcsolatban. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését. Lejjebb görgetve pedig a klíma technológiákról olvashat részletesebben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma technológiák

Inverteres klíma

Ma már rengeteg szempont alapján tudunk klímát választani, egyik szempont a technológia. Most bemutatunk öt darab technológiát, amelyet nem árt ismerni a klíma vásárlása előtt. A legnépszerűbb klíma manapság az inverteres, 10-ből 9-szer ezzel fog találkozni. Az inverteres klíma folyamatosan dolgozik, alacsony teljesítményen. A teljesítmény a bekapcsolást követően fokozatosan emelkedik, így nem terheli meg a hálózatot.

Ha a készülék elérte a kívánt hőfokot, akkor nem kapcsol ki, hanem továbbra is bekapcsolva marad és nagyon alacsony teljesítményen, folyamatosan hűti az otthont. Így nem áll fent annak a veszélye, hogy nagy hőingadozás lenne. Tekintse meg árainkat és inverteres klíma akcióinkat! Az inverteres klímáknak az előnye, hogy kisebb a fogyasztásuk, rendkívül nagy energiamegtakarítást tudunk ezzel elérni. Az inverteres klímáknak a zajérteke rendkívül alacsony, az élettartama rendkívül hosszú. Rövid idő alatt lehűti a helyiséget.

ON-OFF Technológia

Másnéven, állandó fordulatú klímák. A régebbi klímák szinte mind ezzel a technológiával készültek. Ez a klíma úgy működik, hogy amikor bekapcsoljuk elkezd intenzíven dolgozni, majd amint eléri a beállított hőmérsékletet, kikapcsol. Ha a hőmérséklet megemelkedik, akkor újra bekapcsol és kezdődik elölről a folyamat. Az ON-OFF működési költségei emiatt magasabbak, az invertereshez képest. Továbbá, hangosabbak is, mint az inverteres klímák. Azonban olcsóbbak is, mint az inverteres klímák, ez nagy előnyük. Jó választás lehet olyan helyekre, ahol kevés időt töltünk vagy csak időszakos hűtésre van szükség.

Flash Injection Technológia

Ez a technológia először a hőszivattyúk körében jelent meg, azonban manapság már megtaláljuk a klíma piacon is. Ebben az esetben a hűtőközeg speciális befecskendezése történik, ami azt jelenti, hogy az inverteres levegő-víz hőszivattyúnak nem csökken a teljesítménye akkor, amikor a hőmérséklet kint folyamatosan csökken. A befecskendezés során nem csak folyadék vagy csak gőz halmazállapotú hűtőközeget fecskendeznek be, hanem nedves gőz formájában jelentkezik a nagy mennyiségű hűtőközeg bejuttatása.

ON-OFF Technológia
Free Cooling klíma technológia

Free Cooling

Magyarra fordítva szabad hűtést jelent. Ez egy olyan hűtési megoldás, amelyben nincs szerepe semmilyen gépi folyamatnak, egyszerűen „segéd energia” segítségével megy végbe a folyamat. Ezt többnyire szerverszobákba szokták használni, nem háztartásba, így ha Ön otthonába keres klímát, ezt nem ajánljuk.

G10 Inverter Technológia

Ez a technológia a Gree márkának a saját, egyedi fejlesztésű technológiája. Ennél a technológiánál a kompresszor fordulatszáma akár 1 Hz frekvencia alá is lemehet, épp ezért nagyon energiahatékony. Ha szeretne bővebben tájkozódni, akkor keressen minket bizalommal és szakembereink minden kérdésére örömmel válaszolnak.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás