menü

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Fűtés télen klímával – előnyök és hátrányok! Oldalunkon részletesen tájékozódhat, illetve keressen minket bizalomml és szakembereink örömmel állnak rendelkezésére ezzel kapcsolatban is. Továbbá, vállalják klímák teljeskörű munkálatait.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Mielőtt kitérnénk arra, hogy fűtés télen klímával – előnyök és hátrányok, mindenképpen szeretnénk megemlíteni, hogy vállalkozásunk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják a klímakészülékek teljeskörű munkálatait márkától- illetve típustól függetlenül. Ennél fogva, az ingyenes helyszíni konzultáció során, elfogják tudni mondani Önnek a klímával való fűtés előnyeit és hátrányit és segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is.

Felfogják mérni az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy milyen klímát lenne célszerű beszereltetni Önhöz, melyet aztán be is tudnak szerezni és rövid határidővel be is szerelik akár otthonába, akár munkahelyére szeretne hűtő-fűtő klímát. Kollégáink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a munkálatokat és készüléket is tudnak biztosítani Önnek, akár 10 év gyártói garanciával is. Szakembereinkre nem csak Budapesten, hanem Pest megye bármely településén egyaránt számíthat.

Munkatársaink kedvező áron, rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig számlát adnak és garanciát vállalnak. Ráadásul, a klímaszerelés mellé az első tisztítást ajándékba adjuk. Keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén. 

Az otthonunk melege természetes, azonban sokan nem szeretik a hagyományos fűtési módokat, mint például a kazán, távhő, konvektor. Nekik jó megoldás lehet a klímával való fűtés, hiszen ez egy rendkívül egyszerű és modern módja otthonunk felfűtésére. Azonban ennek is vannak hátrányai és előnyei. Lássuk ezeket, de előtte leszögeznénk: a klímával való fűtés nem kerül sokkal többe, mint a gázzal való fűtés. Most pedig, ha tovább görget lefelé oldalunkon, akkor olvashat a fűtés télen klímával – előnyök és hátrányokról.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés

A fűtő klíma előnyei

Számtalan előnnyel jár klímával fűteni. Kezdjük azzal, hogy biztonságos. Ha klímával fűt, akkor biztos, hogy nem lesz az otthonában lakástűz, nem fog leégni otthona. Továbbá nem lehet otthonában szén-monoxid mérgezés sem. Semmi olyan nem tud történni a klímával, amely miatt élete munkája megsemmisülne vagy családtagját érné tragédia. Emellett rendkívül fontos tény az, hogy ezek a készülékek rendkívül költséghatékonyak. Mit jelent ez? Ma már a legtöbbnek „A” fölötti energiabesorolása van, az sem ritka, amikor A+++. Jelentős költségeket tudunk megtakarítani, ha jó energiabesorolású készüléket választunk. 

Egyes számítások szerint, havonta akár ezer forint alatt is ki lehet hozni a fűtést klímával. Előnye továbbá, hogy sokkal környezetbarátabb. A gázzal való fűtés fosszilis energiát használ el, míg a klíma akár megújuló energiaforrást is képes használni. A fosszilis tüzelőanyagoknak az égetése szennyezőanyagokat juttat a légkörbe, amely okozza az üvegházhatást, ami a globális felmelegedéshez vezet. Előnye még, hogy ez egy kompakt készülék. Nyáron lehűti a lakást, télen felfűti, nincs szükség két készülékre. Továbbá a klíma a plafon közelében van, így sokkal szabadabb terünk van a bútorok rendezésében, hiszen nincs radiátor, amely falfelületeket foglalna el. 

A fűtő klíma előnyei
A fűtő klíma hátránya

A fűtő klíma hátránya

Természetesen hátránya is van a készüléknek. Sokan panaszkodnak a jellegzetes morgó hangra, amit kiad a készülék. Ez azért is problémás, mivel a készüléknek a nap 24 órájában mennie kell, hiszen csak úgy lehet folyamatosan biztosítani a megfelelő meleg hőmérsékletet. A mai készülékeknél ma már ez a hang nagyon minimális, nagyon csendes. 

Azonban, ha Ön egyáltalán nem bírja az ilyen monoton zajokat, akkor ne válassza a fűtő klímát. Hátránya, mint a sima klímának is, hogy nagyon fontos fél évente kitisztítani. Ha ez elmarad, akkor sok megbetegedéssel és akár a készülék teljes leállásával kell számolnunk. Ha szeretne részletesebben tájékozódni, keressen minket és szakembereink örömmel válaszolnak minden kérdésére.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás