Okos otthonokba okos klíma

Ha szeretné otthonát okossá tenni, akkor válassza az okos klímát! Wifi-n keresztül vezérelhető klímák, időzíthető klímák, automatizált klímák.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Manapság már a nyomtatott és online sajtóban, a televízióban sokat hallhatunk arról, hogy milyen háztartási eszközt tettek a cégek okossá. De mit is jelent az, hogy okos a kávéfőző vagy a klíma? Jó ez nekünk egyáltalán? Kényelmes lesz nekünk? Egyáltalán mit kell nekünk ezért tennünk?

Ez a kérdéskör rendkívül összetett, és az ehhez értő szakértők rengeteg publicisztikát jelenítettek már meg. Mi a klímák szemszögéből szeretnénk elsősorban bemutatni az okos otthonokat. Manapság már az internetnek és a vezeték nélkül adatátvitelnek köszönhetően mindent összetudunk kapcsolni, telefonról, számítógépről tudjuk ezeket vezérelni, úgy tudjuk készülékeinket automatizálni, hogy a közelükben sem vagyunk.

Okos, modern otthon mindenkinek!

Elektromos berendezéseink már rendkívül régóta vannak. Ezeknek a készülékek jelenleg egy új hulláma van, mivel egyre praktikusabbak és egyre intelligensebbek. Az internet, a vezeték nélküli hálózat, az okostelefonok lehetőségek adnak nekünk arra, hogy minden modern készülékünket összehangoljuk. Ma már megtudunk tenni olyat is, hogy a munkahelyünkről beállítjuk, hogy a klíma mikor kapcsoljon fel, így mire hazaérünk már kellemes levegő fog minket fogadni.

De akár azt is be lehet állítani, hogy a készülék észlelje a hőingadozást, és amikor egy bizonyos hőmérséklet fölé (vagy alá) esik, akkor bekapcsol a készülék.

A nyolcvanas évek óta ismerjük az intelligens otthon kifejezést. Azonban ez ma már nem egy Science Fiction dolog, sokkal inkább valóság. Ma már a kávéfőzőtől a klímáig találunk olyan készülékeket, amelyeket lehet telefonnal, vagy más eszközzel optimalizálni, irányítani. Ezek kényelmesebbé és komfortosabbá tehetik otthonunkat. 

Az okos klíma

A klíma már alapjáraton félig okos, hiszen a legtöbbet tudjuk időzíteni, nagyon sok mindent betudunk rajtuk állítani. A klímánkat ma már akár a metróról is tudjuk irányítani, megtudjuk neki mondani, hogy mikor kezdje el hűteni a lakást. De megannyi olyan funkció van, amely okossá teszi a klímát. Ilyen funkció például az éjszakai üzemmód, amikor sokkal kevesebbet fogyaszt a készülék, a mozgásérzékelő, az automatikus szűrő tisztítás (ez nem helyettesíti a rendszeres tisztítást!), és a fűtés és a hűtés közötti váltakozás. Ma már ilyen sok fajta márkánál elérhető, például a Fujitsunál, Samsungnál, LG-nél stb.

A wifi-s klímáktól elmondható, hogy van olyan készülék, amely alapból fel van szerelve wifi modullal, és olyan is van, amelybe utólagosan lehet beszerelni. Ha ilyen klímát szeretne, akkor feltétlenül egyeztessen velünk, és mi ajánlunk Önnek egy jó klímát, amelyet ezt követően be is szerelünk!

Hasonló oldalak

Okos otthonokba okos klíma

Okos otthonokba okos klíma

Az (okos) otthonokba ma már lehet okos klímát is beszerelni! Az okos klímákkal sokkal egyszerűbbé, komfortosabbá és kényelmesebbé tehetjük az életünket. Az okos klímáknál ma már széles a termék kínálat, így könnyen tud választani. Ha mégsem, akkor keressen fel minket!

Okos otthonokba okos klíma
Klíma funkciók

Klíma funkciók

A klímáknál nagyon sokféle extra funkció van. Ezeknek a nagytöbbségét összegyűjtöttük és rövid leírásokkal bemutatjuk, hogy eltudja dönteni, hogy milyen extra funkcióra van Önnek szüksége.

Klíma funkciók
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker
Klíma leolvasztás

Klíma leolvasztás

A mai inverteres klímák a téli időszakban hogyha rendszeresen vannak használva akkor akár el is tudnak jegesedni. Ha eljegesedik, akkor nagyon fontos, hogy milyen hamarabb le legyen olvasztva, rendbe legyen hozva.

Klíma leolvasztás
Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Nem csak oldalfali beltéri egység létezik, hanem ezen kívül még több beltéri egység is van. Ahhoz, hogy jól tudjon választani klímát mindenféleképpen tudnia kell, hogy mik közül tud választani.

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?
Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Ha a legjobb klímát keresi fűtés céljából akkor feltétlenül olvassa el összegzésünket. Elmondjuk, hogy szerintük melyek azok a márkák, amelyek igazán jók a fűtésre. Ezen felül még további hasznos információkat árulunk el.

Melyik a legjobb klíma fűtésre?
Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Ha a klíma meghibásodik, akkor minél hamarabb kell meg kell javítani. Mi ezt gyorsan visszük véghez ráadásul megbízhatóan! Az általunk megjavított klímák garantáltan jól fognak működni. Hívjon minket bizalommal!

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan
Klíma által okozott betegségek

Klíma által okozott betegségek

Összegyűjtöttük, hogy milyen betegségeket tud okozni a klíma. Ezeket a betegségeket azonban könnyedén ki tudjuk védeni, hogyha rendszeresen karbantartjuk a készülékünket!

Klíma által okozott betegségek
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463