Klíma szerviz Budapesten

Ha Budapesten él és problémája van a klímával, akkor feltétlenül minket keressen fel! Mi már hosszú évek óta dolgozunk a szakmában!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma szerviz Budapesten Klíma szerviz Budapesten

Ha a klímával probléma van, vagy csak szeretné mindig jó állapotban tudni akkor ahhoz feltétlenül szüksége van egy jó szervizre. Milyen a jó szerviz? Pontos, precíz és lehetőleg megfizethető. Mi pont egy ilyen szerviz vagyunk, ráadásul egész Budapesten vállaljuk a különböző munkákat.

Elromlott a klíma? Teendők meghibásodott klímák esetén

Ha azt tapasztalja, hogy a klímája valamilyen oknál fogva nem működik, pedig már újra is indította, akkor feltétlenül hívjon fel minket. Sok esetben, ha a hibánál már kikapcsolják a készüléket akkor van, hogy csak egy-egy apró alkatrészt kell kicserélni. Azonban a folyamatos próbálkozás, a belenézegetés sok esetben csak ront a helyzeten.

Természetesen a klímák mindig üzem közben, tehát általában nyáron mennek tönkre. Ilyenkor gyorsan kell a megoldás, ezért sem ajánljuk azt, hogy várakozzanak a szerviz hívásával. Ha minket hívnak ki, akkor a lehető leghamarabbi időpontba kifogunk szállni és neki fogunk látni a javításnak. Ez a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módja a hiba elhárításának.

Mi már hosszú évek óta foglalkozunk klímaszereléssel így biztos lehet benne, hogyha minket kér fel, akkor újra tökéletes lesz a klímája. A tapasztalatunk és a megbízhatóságunk ad okot arra, hogy minket válasszon. 

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Mik a tipikus hibák a klímaszerelés során?

Tipikus hiba az, amikor nem kapcsol be a készülék. Ezt nagyon egyszerű észrevenni természetesen. Azonban van még további hiba is, amelyeknél fontos szerelőt hívni. Ilyen hiba az, amikor büdös van a lakásban a klímától.

A büdös szag egyáltalán nem jó, ilyenkor nagyon fontos a tisztítás, amelyet mielőbb végre kell hajtani. További problémára adhat okot amikor azt érezzük, hogy már nem teljesít úgy a készülék, mint eddig. Bár tény, hogy ez idővel megeshet, hiszen a készülékek elöregednek, de ha még fiatal gépről van szó, akkor erről szó sincs, ilyenkor szerelőt kell hívni. 

Budapesti klímaszerviz

Természetesen a legnagyobb előnyünk az, hogy mi mindig lelkiismeretesen végezzük el a munkánkat. Ezen felül azonban állandó rendelkezésre állást biztosítunk, így bármikor is legyen probléma a klímával, ránk számíthat! Ha velünk szereltette be a készüléket akkor ne feledje, van rajta garancia! Egy jó szerviz csak egy telefonnyira van Öntől. Hívjon minket bizalommal.

Budapesti klímaszerviz
Hogyan lehet védekezni a hibák ellen?

Hogyan lehet védekezni a klíma meghibásodása ellen?

A legjobb és leghatásosabb módja az, hogyha évente kétszer kihív minket egy karbantartásra. Mit jelent a karbantartás? A karbantartás során aprólékosan végig nézzük a készüléket, hogy megtudjuk, hogy van-e baja. A tisztítás ilyenkor a legfontosabb, mind a kültéri, mind a beltéri egységet alaposan kitisztítjuk. A kültéri egység piszkossága üzemhibákhoz vezethet, a beltéri egység piszkossága pedig különböző betegségeket okozhat, amelyeket jobb elkerülni.

Professzionális szerekkel elvégezzük a tisztítást, és így biztos lehet benne, hogy hosszú-hosszú évekig nem lesz problémája a készülékkel. 

A klímakarbantartással a klíma karbantartás oldalunkon foglalkozunk.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Klímaszerelés most

Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Kedvező áron vállaljuk a klímák javítását, tisztítását, beszerelését. Szakképzett csapatunk régóta foglalkozik klímákkal, így mindig hatékonyan és gyorsan javítanak. Ne bízza a véletlenre klímáját, hívjon minket és mi megjavítjuk.