menü

Klíma szerviz Budapesten

Márka- és típusfüggetlen klíma szerviz Budapesten és környékén. Szervizünk profi szakemberei örömmel vállalják klímák teljeskörű javítását. Minőségi alkatrészekkel, rövid határidővel, kedvező áron dolgoznak, precízen és megbízhatóan, garanciát vállalva.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma szerviz Budapesten Klíma szerviz Budapesten

Klíma szerviz Budapesten

Márka- és típusfüggetlen klíma szerviz Budapesten, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Klíma szervizünk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klímák teljeskörű munkálatait, többek között a készülékek javítását és karbantartását. Hívja bizalommal klíma szervizünket habozás nélkül, ha készüléke bármilyen meghibásodás jeleit is mutatja és ne várja meg, amig a probléma fokozódik.

Szerelőink minden javítási munkálatot precízen és megbízhatóan végeznek, alaposan átnézve a készüléket és kiszűrve a valódi hibát, amelyet kiváló minőségű alkatrészekkel, eszközökkel javítanak. Karbantartás esetén pedig kiváló hatékonyságú tisztító- és fertőtlenítőszereket alkalmaznak. Ha szeretné elkerülni a készüléke meghibásodását, mindenképpen ajánljuk figyelmébe a rendszeres, évenkénti karbantartást, melyet célszerű minden évben 2 alkalommal elvégeztetni.

Ez nagyban hozzájárul a készülék gondtalan működéséhez, illetve az egészségünkre nézve is jótékony hatással van a rendszeres fertőtlenítés. Ne feledje! Márka- és típusfüggetlen klíma szerviz Budapesten és környékén, aminek szakemberei rövid időn belül állnak rendelkezésére. Kollégáink munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy mielőbb segíthessünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma szerviz Budapesten

Elromlott a klíma? Teendők meghibásodott klímák esetén

Ha a klímával probléma van vagy csak szeretné mindig jó állapotban tudni, akkor ahhoz feltétlenül szüksége van egy jó szervizre. Milyen a jó szerviz? Pontos, precíz és lehetőleg megfizethető. Mi pont egy ilyen szerviz vagyunk, ráadásul egész Budapesten vállaljuk a különböző munkákat. Ha azt tapasztalja, hogy a klímája valamilyen oknál fogva nem működik, pedig már újra is indította, akkor feltétlenül hívjon fel minket. Sok esetben, ha a hibánál már kikapcsolják a készüléket akkor van, hogy csak egy-egy apró alkatrészt kell kicserélni. Azonban a folyamatos próbálkozás, a belenézegetés sok esetben csak ront a helyzeten.

Természetesen a klímák mindig üzemelés közben, tehát általában nyáron mennek tönkre. Ilyenkor gyorsan kell a megoldás, ezért sem ajánljuk azt, hogy várakozzanak a szerviz hívásával. Ha minket hívnak ki, akkor a lehető leghamarabbi időpontba kifogunk szállni és neki fogunk látni a javításnak. Ez a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módja a hiba elhárításának. Mi már hosszú évek óta foglalkozunk klímaszereléssel, így biztos lehet benne, hogyha minket kér fel, akkor újra tökéletes lesz a klímája. A tapasztalatunk és a megbízhatóságunk ad okot arra, hogy minket válasszon. 

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Klímák tipikus hibái

Tipikus hiba az, amikor nem kapcsol be a készülék. Ezt természetesen nagyon egyszerű észrevenni. Azonban van még további hiba is, amelyeknél fontos szerelőt hívni. Ilyen hiba az, amikor büdös van a lakásban a klímától. A büdös szag egyáltalán nem jó, ilyenkor nagyon fontos a tisztítás, amelyet mielőbb végre kell hajtani. További problémára adhat okot, amikor azt érezzük, hogy már nem teljesít úgy a készülék, mint eddig. 

Bár tény, hogy ez idővel megeshet, hiszen a készülékek elöregednek, de ha még fiatal gépről van szó, akkor erről szó sincs, ilyenkor szerelőt kell hívni. Természetesen a legnagyobb előnyünk az, hogy mi mindig lelkiismeretesen végezzük el a munkánkat. Ezen felül pedig, állandó rendelkezésreállást biztosítunk, így bármikor is legyen probléma a klímával, ránk számíthat! Ha velünk szereltette be a készüléket, akkor ne feledje, van rajta garancia! Egy jó szerviz csak egy telefonnyira van Öntől. Hívjon minket bizalommal.

Budapesti klímaszerviz
Hogyan lehet védekezni a hibák ellen?

Hogyan lehet védekezni a klíma meghibásodása ellen?

A legjobb és leghatásosabb módja az, hogyha évente kétszer kihív minket egy karbantartásra. Mit jelent a karbantartás? A karbantartás során, aprólékosan végig nézzük a készüléket, hogy megtudjuk, hogy van-e baja. A tisztítás ilyenkor a legfontosabb, mind a kültéri, mind a beltéri egységet alaposan kitisztítjuk. 

Ha a kültéri egység nagyon piszkos, akkor az üzemhibákhoz vezethet, a beltéri egységnél ugyanez pedig különböző betegségeket okozhat, amelyeket jobb elkerülni. Professzionális fertőtlenítőszerekkel elvégezzük a tisztítást és így biztos lehet benne, hogy hosszú-hosszú évekig nem lesz problémája a készülékkel. A klímakarbantartással a klíma karbantartás oldalunkon foglalkozunk részletesebben.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás