menü

Klíma vásárlás 2019-ben – a klíma vásárlás lépései

Klímavásárlás 2019-ben – a klímavásárlás lépéseiről oldalukon részletesebben olvashat. Mindazonáltal, szakembereink örömmel segítenek a készülék kiválasztásában, beszerzésében és beszerelésében is, egész Pest megyében. Hívjon bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma vásárlás 2019-ben – a klíma vásárlás lépései Klíma vásárlás 2019-ben – a klíma vásárlás lépései

Klíma vásárlás 2019-ben – a klíma vásárlás lépései

Klímavásárlás 2019-ben – a klímavásárlás lépéseiről oldalukon lejjebb olvashat. Előtte viszont, szeretnénk megemlíteni, hogy cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei márkától-, illetve típustól függetlenül vállalják klímák teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, karbantartás, tisztítás, beszerelés vagy leszerelés. Munkatársaink nem csak Budapest kerületeiben, hanem Pest megye minden más településén egyaránt vállalják a munkálatokat.

Ha klíma vásárlása előtt áll, mindenképpen érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hiszen lehetőség van nálunk egy ingyenes helyszíni konzultációra. Ez idő alatt, kollégáink felmérik az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy pontosan mit is szeretne. Ezt követően pedig, szerelőink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és annak beszerzésében is, hiszen mi is tudunk készüléket biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával, de természetesen bárhonnan beszerezzük a készüléket, ha Ön ezt szeretné.

A klíma beszerelését rövid határidővel, akár egy héten belül elvégzik kollégáink, természetesen precízen és megbízhatóan dolgoznak, igen kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak, emellett pedig, az első tisztítást ajándékba adjuk. Bármiben is lehetünk segítségére, akár új klíma beszerelésében vagy kérdései lennének, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi örömmel állunk rendelkezésére mindenben. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma vásárlás 2019-ben – a klíma vásárlás lépései

1. Tekintse meg a klímának az előnyeit és hátrányait

Ha klímát szeretne beszereltetni, akkor olvassa el írásunkat! Összeszedtük, hogy milyen lépésekben érdemes haladni, mik azok az információk, amelyeket mindenképp tudnia kell azelőtt, hogy felvenné a kapcsolatot egy klíma szerelő céggel. Ha bármilyen kérdésére nem kapott választ, akkor feltétlenül keressen fel minket. Szerencsére minden hátrányra van megoldásunk, így előre is mondhatjuk: szinte csak előnye van a klímának.

A klíma folyamatosan a benti levegőt forgatja, így az elhasznált levegőt szívjuk be. Épp ezért nagyon fontos (klíma megléte nélkül is) rendszeresen szellőztetni, mivel a klíma ezt nem váltja ki. A klíma felverheti a port, amely probléma lehet az allergiásoknál, azonban az új klíma készülékek már abszolút védik az allergiásokat, speciális szűrőkkel rendelkeznek. A klíma száríthatja a levegőt, leginkább a régebbi készülékek. Ha ezt tapasztalja, akkor célszerű beszerezni egy párásítót vagy egyszerűen az adott helyiségbe elhelyezni egy tál vizet, amely elpárolog majd, így kevésbé lesz száraz a levegő.

Ha a készülék nincs rendesen karbantartva, akkor különböző baktériumok, gombák, vírusok eltudnak benne szaporodni. Épp ezért mi mindig felhívjuk a figyelmet a rendszeres takarításra, amelyet szakembernek kell elvégeznie. Ha túl nagy a különbség a kinti és a benti hőmérséklet között, akkor könnyen meglehet fázni. Épp ezért ajánljuk azt, hogy legfeljebb 7 fok különbség legyen a két hőmérséklet között. Az egyik nagy probléma, amit okozhat a klíma az a szemszárazság. 

Ez csak akkor tud előfordulni, hogyha huzamosabb ideig a klíma alatt vagyunk. Ez ellen úgy tudunk védekezni, hogy a klímát megfelelő helyre szereltetjük fel. Mi biztos, hogy megfelelő helyre fogjuk felszerelni. Kérje szakembereink segítségét, akik örömmel állnak rendelkezésére mindenben. Mindazonáltal, a klímának számos előnye van. Nem kell a nyári forróságban levegőért kapkodni, fűtésre is alkalmas lehet és a fogyasztása is kedvező. Ráadásul, napelemhez is csatlakoztatható, ami által még kedvezőbb lesz a havi számla.

Tekintse meg a klímának az előnyeit és hátrányait
Nézzen szét, hogy milyen klímák közül tud választani

2. Nézzen szét, hogy milyen klímák közül tud választani

Ha eldöntötte, hogy klímát szeretne, akkor feltétlenül olvassa el, hogy milyen klímák vannak. A klímája lehet on/off, vagy inverteres. Lehet továbbá hűtő, vagy fűtő-hűtő. Lehet oldalfali, mennyezeti, kazettás, légcsatornázható, vagy mobil. Ezeken belül pedig rengeteg márka van. Weboldalunkon bőven olvashat ezekről a klíma fajtákról és a különböző márkák készülékeiről. Ha nem tudja, hogy milyen lenne a jó választás, akkor keressen fel minket és mi szívesen segítünk Önnek választani. 

3. Szerezze be a klímát! De hogyan?

A legegyszerűbbnek talán az tűnhet, hogy besétál a legközelebbi szupermarketbe, megvásárolja, hazaviszi, majd felhív egy szerelőt, hogy szerelje be. De ezt sajnos nem teheti meg. A 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet értelmében az, aki klímát szeretne vásárolni, annak rendelkeznie kell egy tanúsítvánnyal, amely garantálja, hogy az adott klímát egy konkrét cég / szerelő fogja beszerelni. Két lehetősége van. Vagy végig megy ezen a procedúrán, letölti a tanúsítványt, elviszi a szerelőhöz, aláíratja, majd elmegy, megveszi, hazaviszi, becipeli, vagy megmondja a szerelőnek (például nekünk), hogy milyen klímát szeretne, és kiszállítjuk Önhöz, illetve vállaljuk annak beszerelését.

4. Jó cég választása a beszereléshez és a karbantartáshoz

Talán ez a legfontosabb része a klíma vásárlásának. Ha jó céget választ ki már az elején, akkor minden gördülékenyen fog menni, nem lesznek problémák, félreértések, kavarodások. Egy jó cég már az elején is segít Önnek. Segít kiválasztani a megfelelő klímát, amely garantáltan hosszú évekig fogja szolgálni Önt. A beszerelést tökéletesen elvégzi, a lehető legkevesebb bontással, szép, minőségi munkát ad át.

Ezt követően pedig rendszeresen elvégzi Önnél a tisztítást, amely elengedhetetlen egy jól működő klímához. Ha ilyen céget szeretne megbízni a feladattal, akkor feltétlenül minket keressen fel, hiszen kiváló szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal vállalják márkától- illetve típustól függetlenül a kíma beszerelését. Továbbá, ingyenes helyszíni konzultáció során, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és beszerzésében is. Munkánkra garanciát vállalunk. Ha további kérdései vannak, akkor is keressen fel minket. 

Jó cég választása a beszereléshez és a karbantartáshoz

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás