Légkondi leszerelése

Le kell szerelni a légkondit? Olvasson el minden szükséges információt, amely ehhez a témához kapcsolódik!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi leszerelése Légkondi leszerelése

Ha légkondit kell leszerelni, akkor sokan azt gondolják, hogy biztos csak pár csavar, és kész is, nem kell ehhez szerelőt hívni. Ha azt szeretné, hogy klímája úgy legyen leszerelve, hogy utána újra fel is lehessen szerelni, akkor hívjon szerelőt.

Miért kell leszerelni a klímát?

Sok ok lehet arra, hogy le kell szerelni a klímát. A leggyakoribb az, amikor azért kell leszedni, mert a házat felújítják (például panelprogram), vagy azért, mert a készülék tönkrement.

Ezek rendkívül kellemetlen helyzetek, főleg akkor, amikor ez nyáron történik, és sajnos a panel felújítás általában nyáron szokott történni. Ha szerencsénk van, akkor gyorsan végbe mennek a felújítások, azonban vannak olyan felújítások, amelyek nem mennek végbe – ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni. De a klímát le kell szedni. 

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Ki szerelheti le a klímát?

Fontos kérdés, hogy ki szerelheti le a klímát. Nagyon sok mindent lehet olvasni az interneten, mi most tisztáznánk ezt a kérdést.

Természetesen nincs semmilyen törvény vagy határozat arról, hogy ki szerelheti le. Ez azt jelenti, hogy Ön is szerelheti egész nyugodtan, senki nem tiltja meg.

Ahogy azt sem, hogy az autóját szerelje, ahhoz azt sem, hogy szétszedje a sütőt és azt javítsa. Megteheti, miért ne? Miért ne? Azért ne, mert valószínű, hogy nem ez a szakmája. Könnyen ellehet rontani egy készüléket, akár még úgy is, hogy többet el se induljon.

Ez vonatkozik a klímákra is. Leszerelés közben rengeteg olyan dolog van, amelyre figyelni kell, és ha ezt kihagyjuk, akkor nagy valószínűséggel legközelebb, amikor felszerelnénk már nem fog bekapcsolni a készülék.

Ne feledje egy percig sem: a klímaszerelő szakemberek valószínűleg ezt csinálják már 10-15 éve, vagy akár még több ideje. Ők már számtalan alkalommal szereltek fel és le klímákat, így biztos lehet benne, hogy ők tudják, hogy hogyan kell szakszerűen le és felszerelni a készüléket. 

Ki szerelheti le a klímát?
Sokáig tart a klíma leszerelés?

Sokáig tart a klíma leszerelés? Felszerelik az újat is?

Ez attól függ, hogy milyen a helyzet. Ha az erkélyen van a készülék, akkor rendkívül könnyű leszedni, azonban ha csak az ablakból lehet elérni, és azelőtt van olyan bútor ami elmozdíthatatlan (például konyhabútor) akkor igazán nehéz dolgunk van.

Ha cseréről van szó, az az a régi készülék már nem javítható és meg van az új készülék is akkor természetesen felszereljük az újat is. Ilyenkor minden alaposan ellenőrzünk, a már kiépített csöveket például, hogy biztosan jól működjön a későbbiekben is a készülék. 

Minden klímát le lehet szerelni?

Igen! Mi mindent klímát leszerelünk nincs olyan klíma, amellyel ne bírnánk el.

Ha azt szeretné, hogy klímája professzionális módon legyen leszerelve, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet jól, kíméletesen, szakszerűen megoldani a klíma leszerelést. Keressen minket bizalommal!

Nem. A régebbi klímák általában csak hűtésre alkalmasak, de ez általában egyből kiderül a készülékről. Régebben nem volt erre túl nagy igény, viszont akkoriban is voltak már próbálkozások. 

Fontos arra figyelni, hogy a régi készülékek nem olyanok, mint a maiak. Mire gondolunk? Arra, hogy a mai készülékek képesek akár mínusz húsz fokig is működni, azonban a régi készülékek a fagypontnál megálltak, onnantól kezdve nem működtek. Épp ezért, hogyha készüléket szeretne vásárolni, akkor újabbat vegyen. Ha nem biztos abban, hogy milyet kellene vásárolnia, akkor keressen fel minket bizalommal, mi szívesen segítünk Önnek!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés