menü

Légkondi leszerelése

Légkondi leszerelése esetén is hívjon minket bizalommal. Budapesten és egész Pest megyében vállalják profi szakembereink a munkálatokat, márkától- és típustól függetlenül. Precízen és megbízhatóan, rövid határidővel, garanciát vállalva dolgoznak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi leszerelése Légkondi leszerelése

Légkondi leszerelése

A légkondi leszerelése is ugyanolyan szakmai tapasztalatot igényel, mint a felszerelése, ennél fogva ezt is mindenképpen bízza szakembereinkre. Cégünk kiváló klímaszerelői a légkondi leszerelését is készséggel vállalják nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén egyaránt. Munkatársaink márkától- és típustól függetlenül dolgoznak, de ha mi szereltük fel a készülékét, akkor tudja, hogy vállaljuk annak leszerelését is.

Munkatársaink precízen és megbízhatóan, rövid határidővel dolgoznak, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. A precíz és biztonságos légkondi leszerelése érdekében, mindenképpen keressen fel minket ennek kapcsán és kérje szakembereink segítségét, elérhetőségeink bármelyikén. Mindazonáltal, örömmel vállaljuk légkondik felszerelését is és minden más munkálatait (javítás karbantartás stb).

Profi légkondiszerelő szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek és ismerik a Magyarországon megtalálható összes klímagyártó és forgalmazó cég termékeit, melynek köszönhetőn, nincs olyan készülék, melyet ne vállalnának el. Csak kiváló minőségű alkatrészekkel, felszerelésekkel dolgoznak és igyekeznek nem koszt hagyni maguk után. Megbízható cég vagyunk és ügyelünk ügyfeleink kéréseire. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Légkondi leszerelése

Miért kell leszerelni a klímát?

Ha légkondit kell leszerelni, akkor sokan azt gondolják, hogy biztos csak pár csavar és kész is, nem kell ehhez szerelőt hívni. Ha azt szeretné, hogy klímája úgy legyen leszerelve, hogy utána újra fel is lehessen szerelni, akkor hívjon minket. Sok ok lehet arra, hogy le kell szerelni a klímát. A leggyakoribb az, amikor azért kell leszedni, mert a házat felújítják (például panelprogram), vagy azért, mert a készülék tönkrement.

Ezek rendkívül kellemetlen helyzetek, főleg akkor, amikor ez nyáron történik és sajnos a panel felújítás általában nyáron szokott történni. Ha szerencsénk van, akkor gyorsan végbe mennek a felújítások, azonban vannak olyan felújítások, amelyek nem mennek végbe – ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni, de a klímát le kell szedni. 

Ki szerelheti le a klímát?

Fontos kérdés, hogy ki szerelheti le a klímát. Nagyon sok mindent lehet olvasni az interneten, mi most tisztáznánk ezt a kérdést. Természetesen nincs semmilyen törvény vagy határozat arról, hogy ki szerelheti le. Ez azt jelenti, hogy Ön is szerelheti egész nyugodtan, senki nem tiltja meg. Ahogy azt sem, hogy az autóját szerelje, ahhoz azt sem, hogy szétszedje a sütőt és azt javítsa. Megteheti, miért ne? Azért ne, mert valószínű, hogy nem ez a szakmája. 

Könnyen ellehet rontani egy készüléket, akár még úgy is, hogy többet el se induljon. Ez vonatkozik a klímákra is. Leszerelés közben rengeteg olyan dolog van, amelyre figyelni kell és ha ezt kihagyjuk, akkor nagy valószínűséggel legközelebb, amikor felszerelnénk már nem fog bekapcsolni a készülék. Ne feledje egy percig sem: a klímaszerelő szakemberek valószínűleg ezt csinálják már 10-15 éve vagy akár még több ideje. Ők már számtalan alkalommal szereltek fel és le klímákat, így biztos lehet benne, hogy ők tudják, hogy hogyan kell szakszerűen le és felszerelni a készüléket. 

Ki szerelheti le a klímát?
Sokáig tart a klíma leszerelés?

Sokáig tart a klíma leszerelés? Felszerelik az újat is?

Ez attól függ, hogy milyen a helyzet. Ha az erkélyen van a készülék, akkor rendkívül könnyű leszedni, azonban ha csak az ablakból lehet elérni és azelőtt van olyan bútor ami elmozdíthatatlan (például konyhabútor), akkor igazán nehéz dolgunk van. Ha cseréről van szó, azaz a régi készülék már nem javítható és meg van az új készülék is, akkor természetesen felszereljük az újat is. Ilyenkor mindent alaposan ellenőrzünk, a már kiépített csöveket például, hogy biztosan jól működjön a későbbiekben is a készülék. 

Mi minden klímát leszerelünk, nincs olyan klíma, amellyel ne bírnánk el. Ha azt szeretné, hogy klímája professzionális módon legyen leszerelve, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet jól, kíméletesen, szakszerűen megoldani a klíma leszerelést. Keressen minket bizalommal! Szakembereink segítségére Pest megye minden településén egyaránt számíthat.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás