Légkondi leszerelése

Le kell szerelni a légkondit? Olvasson el minden szükséges információt, amely ehhez a témához kapcsolódik!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha légkondit kell leszerelni, akkor sokan azt gondolják, hogy biztos csak pár csavar, és kész is, nem kell ehhez szerelőt hívni. Ha azt szeretné, hogy klímája úgy legyen leszerelve, hogy utána újra fel is lehessen szerelni, akkor hívjon szerelőt. 

Miért kell leszerelni a klímát?

Sok ok lehet arra, hogy le kell szerelni a klímát. A leggyakoribb az, amikor azért kell leszedni, mert a házat felújítják (például panelprogram), vagy azért, mert a készülék tönkrement. 

Ezek rendkívül kellemetlen helyzetek, főleg akkor, amikor ez nyáron történik, és sajnos a panel felújítás általában nyáron szokott történni. Ha szerencsénk van, akkor gyorsan végbe mennek a felújítások, azonban vannak olyan felújítások, amelyek nem mennek végbe – ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni. De a klímát le kell szedni. 

Ki szerelheti le a klímát?

Fontos kérdés, hogy ki szerelheti le a klímát. Nagyon sok mindent lehet olvasni az interneten, mi most tisztáznánk ezt a kérdést.

Természetesen nincs semmilyen törvény vagy határozat arról, hogy ki szerelheti le. Ez azt jelenti, hogy Ön is szerelheti egész nyugodtan, senki nem tiltja meg.

Ahogy azt sem, hogy az autóját szerelje, ahhoz azt sem, hogy szétszedje a sütőt és azt javítsa. Megteheti, miért ne? Miért ne? Azért ne, mert valószínű, hogy nem ez a szakmája. Könnyen ellehet rontani egy készüléket, akár még úgy is, hogy többet el se induljon. 

Ez vonatkozik a klímákra is. Leszerelés közben rengeteg olyan dolog van, amelyre figyelni kell, és ha ezt kihagyjuk, akkor nagy valószínűséggel legközelebb, amikor felszerelnénk már nem fog bekapcsolni a készülék.

Ne feledje egy percig sem: a klímaszerelő szakemberek valószínűleg ezt csinálják már 10-15 éve, vagy akár még több ideje. Ők már számtalan alkalommal szereltek fel és le klímákat, így biztos lehet benne, hogy ők tudják, hogy hogyan kell szakszerűen le és felszerelni a készüléket. 

Sokáig tart? Felszerelik az újat is?

Ez attól függ, hogy milyen a helyzet. Ha az erkélyen van a készülék, akkor rendkívül könnyű leszedni, azonban ha csak az ablakból lehet elérni, és azelőtt van olyan bútor ami elmozdíthatatlan (például konyhabútor) akkor igazán nehéz dolgunk van. 

Ha cseréről van szó, az az a régi készülék már nem javítható és meg van az új készülék is akkor természetesen felszereljük az újat is. Ilyenkor minden alaposan ellenőrzünk, a már kiépített csöveket például, hogy biztosan jól működjön a későbbiekben is a készülék. 

Minden klímát le lehet szerelni?

Igen! Mi mindent klímát leszerelünk nincs olyan klíma, amellyel ne bírnánk el. 

Ha azt szeretné, hogy klímája professzionális módon legyen leszerelve, akkor feltétlenül keressen fel minket. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet jól, kíméletesen, szakszerűen megoldani a klíma leszerelést. Keressen minket bizalommal!

Hasonló oldalak

Légkondi leszerelése

Légkondi leszerelése

Életünk során vannak időszakok, amikor egy felújítás, egy átépítés során le kell szerelni a légkondit. Ilyenkor sok kérdés merül föl, például, hogy ki szerelheti le, hogy néz ki a leszerelés, stb. Mi az ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre választ adunk.

Légkondi leszerelése
Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondicionálóknak a tisztítása elképesztően fontos dolog, sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. Súlyos betegségeket lehet megelőzni, hogyha mindig patyolat tiszta a készülék. Ha szeretne erről bővebben érdeklődni, akkor olvassa el összegzésünket!

Légkondicionáló tisztítás
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
A légkondicionáló áramfogyasztása

A légkondicionáló áramfogyasztása

Egy klímavásárlásnál általában nem csak az szokott számítani, hogy mennyibe fog kerülni a készülék, vagy a beszerelés, hanem az is, hogy a későbbiekben mennyibe fog kerülni a fenntartása. Mi most erre próbálunk meg választ adni. Azonban a biztos mindig az, hogyha felkeres minket, és mi egyénileg tudunk Önnek segíteni.

A légkondicionáló áramfogyasztása
Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

A karbantartás rendkívül fontos, ezt sokszor hangsúlyozzuk. Épp ezért elengedhetetlen, hogy egy évente ne hívjon ki minket legalább kétszer, hogy alaposan szemügyre vegyük a klímáját, és kitisztítsuk. Feltétlenül keressen fel minket, még a tavaszi időszakba, hogy minél hamarabb megejtsük a tisztítást!

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?
Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

A design klímák fantasztikus kiegészítői lehetnek egy modern vagy épp egy rusztikus otthonnak. Minden stílusba beilleszthetőek, legyen Önnek mediterrán vagy country stílusú otthona, esetleg egy tetőtől talpig rózsaszín otthona, biztos, hogy találni fog egy igazán impozáns design klímát. De vajon ezek megfelelnek-e teljesítményben is? Ez kiderül írásunkból!

Design légkondicionáló
Légkondicionáló helyes használata

Légkondicionáló helyes használata

Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, és elkerüljük a készülékünknek a meghibásodását elengedhetetlen a helyes használat. Szerencsére ez nem egy hosszú lista, röviden összefoglaltuk, hogy mikre kell figyelnie ahhoz, hogy ne legyen semmi probléma a jövőben.

Légkondicionáló helyes használata
Légkondicionáló ár

Légkondicionáló ár

Akik klíma vásárláson gondolkoznak mindig megnézik, hogy mennyibe kerülnek a klímák. Azonban rendkívül széles skálán mozog a klíma ára, épp ezért nagyon nehéz megmondani, hogy vajon melyiket kellene megvenni. Mi most ebben segítünk.

Légkondicionáló ár
Olcsó légkondicionálók

Olcsó légkondicionálók

Az olcsó légkondicionálóknak nagyon vonzó az ára, azonban egyáltalán nem jó dolog olcsón légkondicionálót venni. Ezeknek az okait felsoroljuk írásunkban, majd pedig tanácsot adunk, hogy milyen klímát érdemes vásárolni.

Olcsó légkondicionálók
Légkondicionáló szűrő típusok

Légkondicionáló szűrő típusok

A különböző allergiák esetében nagyon fontos, hogy a klímának jó legyen a szűrője. Most bemutatjuk, hogy a klímák világában milye szűrők léteznek, így igényeinek megfelelően tud választani. Ha kérdése van, keressen fel minket!

Légkondicionáló szűrő típusok

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.