menü

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel együtt, profi szakemberek által, garanciálisan, akár egy héten belül, Pest megye bármely településén Szakembereink örömmel vállalják a készülék beszerzését és beszerelését, kedvező áron. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímavásárlás olcsón beszereléssel Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel együtt, profi szakemberek által. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön és márkától- illetve típustól függetlenül vállalják klímák beszerelését, illetve beszerzését is. Mindezeken felül pedig, egy ingyenes helyszíni konzultáci keretein belül, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is. Vásárolja meg klímakészülékét általunk, kedvező áron.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és kérje szakembereink segítségét, akik Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt állnak rendelkezésre. Nem csak a klíma kiválasztásában segítenek, hanem annak beszerzésében is és természetesen vállalják a készülék beszerelését is. Munkájukat precízen és megbízhatóan végzik, kedvező áron, rövid határidővel. Ha most hív minket, akár már egy héten belül élvezheti új klímáját.

Amennyiben nem talál megfelelő klímakészüléket, mi is tudunk biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával is. Ráadásul, ha velünk szerelteti be a készléket, az első tisztítást ajándékba adjuk, munkánkra pedig garanciát vállalunk és számlát adunk. Ne feledje! Klímavásárlás olcsón beszereléssel együtt, profi szakemberek által, akár egy héten belül, Pest megye minden településén egyaránt, garanciálisan. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón, beszereléssel együtt

Ha úgy döntött, hogy a következő nyarat lehetetlenség kibírni klíma nélkül, akkor jó helyen jár, hiszen mi, többek között, klíma beszereléssel is foglalkozunk. Ilyenkor mindig sok kérdés van és ezekre mindenki keresi a választ. Ha klímát szeretne venni, akkor arra több lehetősége is van, hiszen egy bizonyos módon megvásárolhatja a boltokban, de akár tőlünk is vásárolhat. Mi garantáltan jó áron fogjuk Önnek szolgáltatni a klímát. 

Mi először mindig felmérjük az igényeket, majd csak utána ajánlunk készüléket. A klíma beszerelése is olcsó nálunk. Mi garantáltan kedvező árakkal dolgozunk, így biztos lehet, hogy a klíma felszerelése után nem fog megdöbbeni az áron. Ráadásul nem csak hogy olcsón dolgozunk, hanem az első helyszíni felmérés ingyenes, illetve az első tisztítás is teljesen ingyenes, hogyha minket választ. Ha érdeklik a részletek, akkor olvasson tovább!

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Milyen klímát válasszunk?

Tudjuk, hogy mindenkit csábítanak a különböző áruházakban fellelhető akciók, amelyek a meleg közeledtével egyre csak megszaporodnak. Ezeket a klíma akciókat figyelembe lehet venni, azonban jobb, ha tudja, hogy ma már nem lehet úgy klímát vásárolni, mint régen. Régen egyszerűen bement az áruházba és hazatért a klímájával, viszont ma már komoly papírmunka előzi meg ezt a folyamatot. 

Sokkal egyszerűbb megkérni egy klíma szerelő céget (például minket), hogy hozzanak a szerelésre egy igazán jó klímát. A klíma vásárlásnál mindenféleképpen fel kell mérni az igényeket és az adott otthont is. Látnunk kell azt, hogy mekkora területet kell lehűteni, hogy van-e igény a téli fűtésre, hogy mi a maximális lélekhatár az árak tekintetében. Egyszóval minden részletet meg kell beszélni. Ha ez meg van, akkor mi tudunk Önnek egy tökéletes klímát ajánlani, ami garantáltan kifogja elégíteni minden igényét. 

Milyen klímát válasszunk?
Hogy történik a klíma beszerelés?

Hogy történik a klíma beszerelés?

Ha már meg van a klíma akkor nincs más hátra, mint a klíma beszerelés. Ha minket választ, akkor mi már a beszerelés előtt megbeszélünk minden részletet. Megnézzük, hogy hova lenne a legcélszerűbb felszerelni a kültéri és a beltéri egységet. Először mindig a csöveknek a helyét alakítjuk ki. Ha épp nagy felújítás van otthonában vagy építkezés közben vagyunk, akkor érdemes bevésni a falba a csöveket. A klíma tíz-húsz évig is fent lehet, ezért érdemes elrejteni, ám ha erre nincs lehetőség, akkor természetes van más mód is arra, hogy eltakarjuk.

Először mindig a kültéri egységet szereljük fel. Ennek első eleme az, hogy a kültéri egységnek a konzolját felhelyezzük, hiszen ezen fog ülni az egység. Az egységet is felszereljük, majd jöhet a beltéri egység. A beltéri egység felhelyezését követően pedig, összekötünk mindent és leteszteljük a készüléket. Ha leteszteltük és minden jól működik, akkor elmondjuk Önnek, hogy hogyan használja a készüléket, mire figyeljen oda és felhívjuk a figyelmét a karbantartás fontosságára.

Mi történik a klíma beszerelése után?

Ahogy említettük, felhívjuk a figyelmét a karbantartás fontosságára. A beszerelést követően, fél évente nagyon ajánlott elvégeztetni egy tisztítást. Jó hírünk van Önnek, hiszen nálunk az első klímatisztítás teljesen ingyenes. A tisztítás rendkívül fontos hiszen a klíma belsejében folyamatosan szaporodnak a különböző baktériumok, vírusok, gombák. 

Ezek ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha rendszeresen van tisztítva a készülék. Bár a klíma egy nagyon jó dolog, soha nem szabad elhanyagolni. Hívjon ki minket évente kétszer, nagy rutinunknak köszönhetően hamar megfogjuk oldani a problémát. Ha pedig még csak a klíma vásárlás gondolatánál jár, akkor is hívjon fel minket és mi minden részletet megbeszélünk Önnel. 

Mi történik a klíma beszerelés után?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás