Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Ha olcsón szeretne klímát vásárolni és még be is szeretné szereltetni akkor mi vagyunk az Ön emberei! Keressen fel minket, hogyha olcsón szeretne klímát!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha úgy döntött, hogy a következő nyarat lehetetlenség kibírni klíma nélkül akkor jó helyen jár, hiszen mi többek között klíma beszereléssel is foglalkozunk. Ilyenkor mindig sok kérdés van, és ezekre mindenki keresi a választ.

Ha klímát szeretne venni, akkor arra több lehetősége is van, hiszen egy bizonyos módon megvásárolhatja a boltokban, de akár tőlünk is vásárolhat. Mi garantáltan jó áron fogjuk Önnek szolgáltatni a klímát. Mi először mindig felmérjük az igényeket, majd csak utána ajánlunk klímát. 

A klíma beszerelése is olcsó nálunk. Mi garantáltan kedvező árakkal dolgozunk, így biztos lehet, hogy a klíma felszerelése után nem fog megdöbbeni az áron. Ráadásul nem csak, hogy olcsón dolgozunk, hanem az első helyszíni felmérés ingyenes, illetve az első tisztítás is teljesen ingyenes, hogyha minket választ. Ha érdeklik a részletek, akkor olvasson tovább!

Milyen klímát válasszunk?

Tudjuk, hogy mindenkit csábítanak a különböző áruházakban fellelhető akciók, amelyek a meleg közeledtével egyre csak megszaporodnak. Ezeket az akciókat figyelembe lehet venni, azonban jobb, ha tudja, hogy ma már nem lehet úgy klímát vásárolni, mint régen. Régen egyszerűen bement az áruházba és hazatért a klímájával, viszont ma már komoly papírmunka előzi meg ezt a folyamatot. Sokkal egyszerűbb megkérni egy klíma szerelő céget (például minket), hogy hozzanak a szerelésre egy igazán jó klímát.

A klíma vásárlásnál mindenféleképpen fel kell mérni az igényeket és az adott otthont is. Látnunk kell azt, hogy mekkora területet kell lehűteni, hogy van-e igény a téli fűtésre, hogy mi a maximális lélekhatár az árak tekintetében. Egyszóval minden részletet meg kell beszélni. Ha ez meg van, akkor mi tudunk Önnek egy tökéletes klímát ajánlani, ami garantáltan kifogja elégíteni minden igényét. 

Milyen klímát vegyek?

Hogy történik a beszerelés? 

Ha már meg van a klíma akkor nincs más hátra, mint a beszerelés. Ha minket választ, akkor mi már a beszerelés előtt megbeszélünk minden részletet. Megnézzük, hogy hova lenne a legcélszerűbb felszerelni a kültéri és a beltéri egységet. Először mindig a csöveknek a helyét alakítjuk ki. Ha épp nagy felújítás van otthonában, vagy építkezés közben vagyunk akkor érdemes bevésni a falba a csöveket. A klíma tíz-húsz évig is fent lehet, ezért érdemes elrejteni, ám ha erre nincs lehetőség akkor természetes van más mód is arra, hogy eltakarjuk.

Először mindig a kültéri egységet szereljük fel. Ennek első eleme az, hogy a kültéri egységnek a konzolját felhelyezzük, hiszen ezen fog ülni az egység. Az egységet is felszereljük, majd jöhet a beltéri egység. A beltéri egység felhelyezését követően pedig összekötünk mindent és leteszteljük a készüléket. Ha leteszteltük és minden jól működik, akkor elmondjuk Önnek, hogy hogyan használja a készüléket, hogyan érdemes használni, mire figyeljen oda és felhívjuk a figyelmét a karbantartás fontosságára.

Mi történik a beszerelés után?

Ahogy írtuk felhívjuk a figyelmét a karbantartás fontosságára. A beszerelést követően fél évente nagyon ajánlott elvégeztetni egy tisztítást. Jó hírünk van Önnek, hiszen nálunk az első tisztítás teljesen ingyenes. A tisztítás rendkívül fontos hiszen a klíma belsejében folyamatosan szaporodnak a különböző baktériumok, vírusok, gombák. Ezek ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha rendszeresen van tisztítva a készülék. 

Bár a klíma egy nagyon jó dolog, soha nem szabad elhanyagolni. Hívjon ki minket évente kétszer, nagy rutinunknak köszönhetően hamar megfogjuk oldani a problémát. Ha pedig még csak a klíma vásárlás gondolatánál jár, akkor is hívjon fel minket és mi minden részletet megbeszélünk Önnel. 

Egyszeri ingyenes tisztítás

Hasonló oldalak

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Samsung klíma beszereléssel

Samsung klíma beszereléssel

A Samsung hosszú évek óta gyártja a jobbnál jobb klímákat. Már számtalan saját fejlesztésük van, a legújabb technológiával dolgoznak, így biztosíthatjuk Önt afelől, hogyha Samsung klímát választ, akkor nem fog mellé fogni. Bemutatjuk a legjobb dolgokat a Samsung klímákban és azt is bemutatjuk, hogy milyen az, amikor velünk szerelteti be! Válasszon minket.

Samsung klíma beszereléssel
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Klímavásárlás szabályai

Klímavásárlás szabályai

Ha klímavásárláson gondolkozik, akkor jobb, hogyha tisztában van a törvényekkel. Mi érthetően összegyűjtöttük a fontos információkat, minden szóba kerülő kérdésre válaszolunk. Azonban, ha ezek után is van még kérdése, akkor feltétlenül keressen fel minket! Várjuk hívását!

Klímavásárlás szabályai
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók
Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma megvásárlása és beszerelése előtt nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés. Ilyenkor tudjuk megnézni, hogy milyen az otthona a klíma szempontjából, milyen az elektromos hálózat és ilyenkor tudunk minden kérdésére válaszolni.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel
Olcsó légkondicionálók

Olcsó légkondicionálók

Az olcsó légkondicionálóknak nagyon vonzó az ára, azonban egyáltalán nem jó dolog olcsón légkondicionálót venni. Ezeknek az okait felsoroljuk írásunkban, majd pedig tanácsot adunk, hogy milyen klímát érdemes vásárolni.

Olcsó légkondicionálók
Fisher 2,6 KW oldalfali split klima

Fisher 2,6 KW oldalfali split klima

Fischer Summer FSAI-SU-94BE3 típusú oldalfali Split klíma, inverteres hűtő-fűtő klíma, energiahatékonyság, extra funkciók, 6 év garancia. Golden Bio bevonatú hőcserélők, automatikus újraindulás, „Follow me” funkció. A japán megbízhatóság és a kitűnő minőség.

Fisher 2,6 KW oldalfali split klima
MDV by Midea RAG 2,6KW oldalfali split klima

MDV by Midea RAG 2,6KW oldalfali split klima

MDV RAG inverteres hűtő-fűtő oldalfali Split klíma, széles termékskála, kedvező ár, műszaki stabilitás, nagy sűrűségű szűrő, kényelmi funkciók. Kedvező ár, megbízható műszaki tartalom, 1+4 éves kiterjesztett garancia. Széles működési hőmérséklettartománya, széleskörű felhasználhatóságot. Könnyű, üzembiztos használat, alacsony hűtőközeg érzékelés, nagy sűrűségű szűrő, 2 irányú légterelés.

MDV by Midea RAG 2,6KW oldalfali split klima
Megmutatjuk, hogyan használd

Megmutatjuk, hogyan használd

Akiknek még nem volt klímájuk sokszor nem tudják, hogy hogyan is kell használni. Ettől nem kell félnie, mivel segítünk Önnek. Megmutatunk mindent a klímán, és a távirányítón is, minden szükséges funkciót megmutatunk, és Önnel együtt kipróbáljuk először a klímát.

Megmutatjuk, hogyan használd

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Gázkazán szerelő Budapesten és környékén - a hívástól számítva akár 1 órán belül kiérünk öjnhöz!

Gázkazán Szerelő

Gázkazán szerelő Budapesten és környékén - a hívástól számítva akár 1 órán belül kiérünk öjnhöz!

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátam mögöt már jól ismerem a népszerű gázkazán minden nyűgét-baját. Ha telefonon elmondja nekem, hogy konkrétan melyik gyártó készítette az ön gázkazánját, akkor nagy valószínűséggel én már tudni fogom, hogy mi lehet a meghibásodás oka.