menü

Nyárváró klíma akciók

Ahogy minden évben, úgy idén is nyárváró klíma akciókkal várjuk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket. Ezzel is segítve mindenkit, hogy kedvező áron jussanak minőségi klímaberendezésekhez. Egész Pest megyében számíthat ránk. Részletek az oldalon.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Nyárváró klíma akciók Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

A klímák megtekintéséhez görgessen egy kicsit lejjebb.

Ahogy minden évben, úgy idén is megtartjuk jó szokásunkat, miszerint a legnépszerűbb klímák közül akciós modelleket kínálunk, hozzásegítve ezzel kedves ügyfeleinket, hogy kedvező áron jussanak klímához. 

Idén hat különböző típusú készüléket kínálunk nyárváró klíma akciók keretein belül, melyekre azért esett a választásunk, mert tavaly ezek a modellek voltak a legkeresettebb klímáink. Ahogy nyárváró akcióink esetében máskor is, most is rendkívül kedvező áron, extra szolgáltatások kíséretében kínáljuk a szóban forgó készülékeket, melyeket garanciálisan telepítünk otthonába.

Az idei év azonban kicsit más, mint a korábbiak, ugyanis a jelenleg kialakult veszélyhelyzet kissé új megvilágításba helyezte mindannyiunk életét. Természetesen az élet nem áll meg, sőt, hiszen rengeteg ember kényszerül idén nyáron majd otthonról dolgozni, ennek következtében több olyan otthonban is indokolt lesz a klíma telepítése, ahol eddig nélkülözni tudták ezeket a készülékeket.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését! 1 év telepítési garanciával szereljük be klímáját és az első tisztítást ajándékba adjuk! Rendelje meg még a mai napon!  Az általunk betartott óvintézkedésekről itt olvashat.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás