Nyárváró klíma akciók

Mi komplett megoldást kínálunk, felmérjük, kiszállítjuk és beszereljük új klímakészülékét 2 héten belül.

Akciós splitklímák megbízható beszereléssel, ez a Nozo! Udvarias, tapasztalt munkatársak, garanciás beszerelés. Készüljön fel Ön is időben a nyári hőségre!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

MDV by Midea RAG 2,6KW
oldalfali split klima

telepítéssel együtt

195.000 Ft + Áfa

bruttó 247.650 Ft

 • 5 év gyártói garanciával
 • Garanciális bekötéssel
 • 2m alap csövezéssel
 • Kültéri konzollal
 • Munkadíjjal
Bővebb információk

Fisher 2,6 KW
oldalfali split klima

telepítéssel együtt

266.550 Ft + Áfa

bruttó 338.519 Ft

 • 6 év gyártói garanciával
 • Garanciális bekötéssel
 • 2m alap csövezéssel
 • Kültéri konzollal
 • Munkadíjjal
Bővebb információk

Fujitsu 2,5 KW ECO
oldalfali split klima

telepítéssel együtt

304.650 Ft + Áfa

bruttó 386.906 Ft

 • 10 év gyártói garanciával
 • Garanciális bekötéssel
 • 2m alap csövezéssel
 • Kültéri konzollal
 • Munkadíjjal
Bővebb információk

Milyen klímát vegyek?

Háztartási forgalomban a legnépszerűbbek a splitklímák. Ez azt jelenti, hogy maga a készülék két részből áll: egy kültéri és egy beltéri egységből. A falon kívül helyezkedik el a nagy és viszonylag zajos ventillátoros egység, míg a lakásban levő beltéri egység halk és dizájnos.

Általánosságban elmondható, hogy a modern klímák nem csak esztétikusak, hanem jó hatásfokkal, energiatakarékosan üzemelnek. Mint minden termékkategóriában, sajnos a klímák piacán is találunk gyengébb minőségű, rosszabb hatásfokú, zajos és sok energiát fogyasztó készülékeket.

Cégünk kizárólag jó minőségű, megbízható készüléket forgalmaz! Több éves tapasztalatunk, folyton megújuló ismereteink, tudásunk garantálja, hogy Önnek ne kelljen csalódnia!

Célunk, hogy Ön gyorsan és egyszerűen jusson klímához, precízen és szakszerűen üzemeljük be Önnek új készülékét, és évek múltán is elégedetten ülhessen klimatizált, hűs helyiségében. Klímaszerelés 1 év beszerelési garanciával és gyártói garanciával.

Garancia

Nem csak az általunk forgalmazott készülékek magas minőségűek, munkánkkal szemben is magas követelményeket állítottunk fel! Éppen ezért minden esetben egy év beszerelési garanciát adunk.

Minden csomagajánlatunk része a beszerelés!

2 méter alapcsövezés

Kommunikációs kábel bekötés

Kondenzvíz-elvezetés

Kültéri egység konzol

Konzol felszerelése

Munkadíj

Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy klímát 2015 óta kizárólag regisztrációval rendelkező szakember telepíthet.

Vásárláskor Önnek egy tanúsítvánnyal kell igazolnia azt, hogy készülékét regisztrált szerelővel üzemelteti be. Természetesen, amennyiben nálunk rendeli meg készülékét, így ezt a lépést már ki is hagyhatja, hiszen mi ezt elintézzük Ön helyett! Most akciós készülékeinkhez beszerelést vállalunk.

Ez tartalmaz 2 m alapcsövezést, kommunikációs kábel bekötést, kondenzvíz-elvezetést, kültéri egység konzolt és felszerelést, munkadíjat. Ez egy átlagos lakásban a teljes beszerelést takarja.

Akciós készülékeink

Nekünk fontos, hogy minőségi klímakészülékeket forgalmazzunk, hiszen minőségi, megbízható munkát csak jó minőség, üzembiztos készülékekkel végezhetünk.
Mostani akciónk keretében különféle split klímákat kínálunk. A split klíma két részből álló légkondícionáló berendezés: egy kültéri és egy beltéri egységből áll. A beltéri egységben csak a belső ventillátor, a légszűrők és a vezérlő elektronikák kapnak helyet. Így a lakásban nincs szükség a zajos és kevésbé esztétikus egység elhelyezésére.

A legmodernebb technológiának számít a klímák körében az inverteres technológia. Az állandó sebességgel működő nem inverteres készülékekkel ellentétben az inverteres vezérlésű klímák jelentős energiamegtakarítást eredményeznek, fokozott maximális fűtő- és hűtőteljesítmény mellett.

Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, hogy szaktudásuk és tapasztalatuk segítségével támogathassák Önt a megfelelő készülék kiválasztásában.
Nyári klímaakciónk keretében a következő igen modern, jó minőségű készülékeket kínáljuk a 2019-es év új modelljei közül.

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463