menü

Klíma támogatás 2021

Klíma támogatás 2021-ben, az Otthonfelújítási program keretein belül, az állam a családok klímatelepítését is támogatja akár 50%-os, vissza nem térítendő módon. Forduljon hozzánk bizalommal és mi mindenben segítünk. Egész Pest megyében, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma támogatás 2021 Klíma támogatás 2021

Klíma támogatás 2021

A 2021-ben indult Otthonfelújítási program keretein belüli klíma támogatást érdemes kihasználnia, amennyiben minden feltételnek megfelelnek. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek és örömmel állnak rendelkezésére mindenben, akár többet szeretne tudni erről, akár klímát szeretne beszereltetni. Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén egyaránt számíthat ránk.

Nem csak az Otthonfelújítási program keretein belül veheti igénybe szolgáltatásainkat. Vállaljuk klímák beszerelését, javítását és karbantartását, tisztítását is szintúgy. Továbbá, szakembereink örömmel segítenek a megfelelő klíma készülék kiválasztásában és akár beszerzésében is, egy ingyenes helyszíni felmérés során. Márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a munkálatokat és akár a klíma támogatás keretein belül vásárolt klímát is beszerelik, pár napon belül.

Munkatársaink precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak, mindezeken felül pedig, munkájukra garanciát vállalnak, emellett számlát adnak. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi igyekszünk mihamarabb a rendelkezésére állni Önnek, akár személyesen is. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma támogatás 2021

Segít az állam a klímatelepítésben

2021-ben veszi kezdetét az Otthonfelújítási program, aminek a keretein belül az állam a családok klímatelepítését is támogatja akár 50%-os, vissza nem térítendő módon. A támogatás akár 3 millió forinttal is hozzájárulhat otthona felújításához, azonban érdemes figyelembevenni azt, hogy a program fele-fele arányban támogathatja a munka és az anyagköltséget, így Ön akkor jár a legjobban, ha egy 6 millió forintos beruházás esetén legalább a munkadíj vagy az anyag beruházási mértéke eléri a másfél millió forintos alsó határt. 

Továbbá, a program előfeltétele az, hogy legalább egy gyermeket nevelnie kell az igénylő családnak vagy egyedülálló szülőnek. Amennyiben szeretne erről többet tudni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és kiváló klímaszerelő szakembereink örömmel válaszolnak minden kérdésére és segítenek mindenben, akár már a mai nap folyamán.

Visszahívást kérek!

Ki igényelheti a támogatást?

- olyan család veheti igénybe, mely legalább egy 25 év alatti gyermeket nevel

- a 12 hetesnél idősebb magzatra is igényelhető a támogatás

- a 25 évnél fiatalabb gyermekre akkor igényelhető, ha a gyermek együtt él a családdal

- házaspárok, élettársak és egyedülálló szülők is igényelhetik

- megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő gyermek szülei, akik jogosultak a GYOD-ra, 25 év feletti gyermek után is

- elvált szülők külön élés esetén, ha megosztva nevelik a gyermeket, osztozhatnak az otthonfelújítási támogatáson

- az az elvált szülő, aki egyedül neveli gyermekét, megosztás nélkül jogosult a támogatásra

- legalább egy éves társadalombiztosítási jogviszony, maximum 30 napos megszakítással az elmúlt egy évben

- tb jogviszonynak számít a külföldi jogviszony, a felsőoktatási jogviszony és a diplomás GYED is

- köztartozástól való mentesség, de a KRH lista nem kizáró tényező

- büntetlen előélet

- magyar állapolgárság

- egy család csak egy alkalommal veheti igénybe a támogatást

- a támogatás vissza nem térítendő

- a támogatás által felújított ingatlan értékesíthető, de következő ingatlanra nem vehető igénybe újra

- ha valaki olyan ingatlant vásárol, melyre fel lett használva korábban egy támogatás, az nem zárja ki, hogy az új tulajdonos is igénybe vegye azt

- fontos kitétel, hogy csak 2021 január 1. utáni számlák használhatók fel a támogatáshoz!

Klíma támogatás 2021
Klíma támogatás 2021

Az igénylés menete

A felújítás, korszerűsítés vagy bővítés befejezése után - legkésőbb 60 napon belül - a támogatás igényléséhez szükséges számlákat, szerződéseket és dokumentumokat be kell nyújtani a Magyar Államkincstárhoz. Az Államkincstár ezt követően, 30 napon belül bírálja el a támogatási kérelmet, mely bírálat során figyelembe veszi a benyújtott dokumentumokat. Amennyiben a kincstár megítéli a támogatást, úgy az elbírálás után 5 napon belül kifizetik a támogatás összegét. Amire minden esetben felhívják a figyelmet, hogy a támogatásokat ellenőrzik. 

Az erre kijelölt Kormányhivatalnok nem csak a felújítás részleteit, létrejöttét ellenőrzi, de a költségek valódiságát és mértékét is. Az ellenőrzésre a kifizetést követő 6 hónap áll a hivatalnokok rendelkezésre. Ha a Magyar Államkincstár vagy az ellenőrzést végző Kormányhivatalnok megállapítja, hogy az igénylő jogosulatlanul vette igénybe a támogatást, akkor felszólítja az igénylőt - a támogatásnak az államháztartásról szóló törvény szerinti - kamattal növelt összegben történő visszafizetésére.

Hozzáértő kivitelezés, profi szakemberek

Az otthonfelújítási program keretén belül, minden klímatelepítéssel és cserével összefüggő munkálat elvégzésével kapcsolatban fordulhat hozzánk. Munkatársaink tapasztalt és képzett szakemberek, akik igényes és precíz munkájukkal nem okoznak csalódást ügyfeleink számára! Kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet egy ingyenes helyszíni felmérés alkalmával, az Ön igényeire szabva állítunk össze!

Forduljon hozzánk bizalommal! Kiváló klímaszerelő szakembereink nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy vállalják a munkálatokat. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi igyekszünk Önnek mindenben segíteni, a lehető legrövidebb időn belül.

Klíma támogatás 2021

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás