Klíma támogatás 2021

2021-ben veszi kezdetét az Otthonfelújítási program, aminek a keretein belül az állam a családok klímatelepítését is támogatja akár 50%-os, vissza nem térítendő módon. A támogatás akár 3 millió forinttal is hozzájárulhat otthona felújításához.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma támogatás 2021 Klíma támogatás 2021

Segít az állam a klímatelepítésben

2021-ben veszi kezdetét az Otthonfelújítási program, aminek a keretein belül az állam a családok klímatelepítését is támogatja akár 50%-os, vissza nem térítendő módon. 

A támogatás akár 3 millió forinttal is hozzájárulhat otthona felújításához, azonban érdemes figyelembevenni azt, hogy a program fele-fele arányban támogathatja a munka és az anyagköltséget, így Ön akkor jár a legjobban, ha egy 6 millió forintos beruházás esetén legalább a munkadíj vagy az anyag beruházási mértéke eléri a másfél millió forintos alsó határt. 

Amennyiben nem tudja, hogy álljon neki, érdekelnék a bővebb feltételek, a kivitelezés vagy árajánlatot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel nyújtanak felvilágosítást a folyamat menetével kapcsolatban. 

A program előfeltétele az, hogy legalább egy gyermeket nevelnie kell az igénylő családnak vagy egyedülálló szülőnek. 

Visszahívást kérek!

Ki igényelheti a támogatást?

- olyan család veheti igénybe, mely legalább egy 25 év alatti gyermeket nevel

- a 12 hetesnél idősebb magzatra is igényelhető a támogatás

- a 25 évnél fiatalabb gyermekre akkor igényelhető, ha a gyermek együtt él a családdal

- házaspárok, élettársak és egyedülálló szülők is igényelhetik

- megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő gyermek szülei, akik jogosultak a GYOD-ra, 25 év feletti gyermek után is

- elvált szülők külön élés esetén, ha megosztva nevelik a gyermeket, osztozhatnak az otthonfelújítási támogatáson

- az az elvált szülő, aki egyedül neveli gyermekét, megosztás nélkül jogosult a támogatásra

- legalább egy éves társadalombiztosítási jogviszony, maximum 30 napos megszakítással az elmúlt egy évben

- tb jogviszonynak számít a külföldi jogviszony, a felsőoktatási jogviszony és a diplomás GYED is

- köztartozástól való mentesség, de a KRH lista nem kizáró tényező

- büntetlen előélet

- magyar állapolgárság

- egy család csak egy alkalommal veheti igénybe a támogatást

- a támogatás vissza nem térítendő

- a támogatás által felújított ingatlan értékesíthető, de következő ingatlanra nem vehető igénybe újra

- ha valaki olyan ingatlant vásárol, melyre fel lett használva korábban egy támogatás, az nem zárja ki, hogy az új tulajdonos is igénybe vegye azt

- fontos kitétel, hogy csak 2021 január 1. utáni számlák használhatók fel a támogatáshoz!

Klíma támogatás 2021
Klíma támogatás 2021

Az igénylés menete

A felújítást, korszerűsítést vagy bővítést befejezése után legkésőbb 60 napon belül atámogatás igényléséhez szükséges számlákat, szerződéseket és dokumentumokat be kell nyújtani a Magyar Államkincstárhoz. Az Államkincstár ezt követően 30 napon belül bírálja el a támogatási kérelmet, mely bírálat során figyelembe veszi a benyújtott dokumentumokat. Amennyiben a kincstár megítéli a támogatást, úgy az elbírálás után 5 napon belül kifizetik a támogatás összegét. Amire minden esetben felhívják a figyelmet, hogy a támogatásokat ellenőrzik. Az erre kijelölt Kormányhivatalnok nem csak a felújítás részleteit, létrejöttét ellenőrzi, de a költségek valódiságát és mértékét is. Az ellenőrzésre a kifizetést követő 6 hónap áll a hivatalnokok rendelkezésre.

Ha a Magyar Államkincstár vagy az ellenőrzést végző Kormányhivatalnok megállapítja, hogy az igénylő jogosulatlanul vette igénybe a támogatást, akkor felszólítja az igénylőt a támogatásnak az államháztartásról szóló törvény szerinti, kamattal növelt összegben történő visszafizetésére.

Hozzáértő kivitelezés, profi szakemberek

Az otthonfelújítási program keretén belül minden klímatelepítéssel és cserével kapcsolatos munkálat elvégzésével kapcsolatban fordulhat hozzánk. Munkatársaink tapasztalt és képzett szakemberek, akik igényes és precíz munkájukkal nem okoznak csalódást ügyfeleink számára! 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet egy helyszíni felmérés alkalmával, az Ön igényeire szabva állítunk össze!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Klíma támogatás 2021

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás