menü

Klíma felszerelés

Márkafüggetlen klíma felszerelés, garanciálisan, akár egy héten belül, Pest megye bármely településén. Szakembereink 20 év tapasztalattal dolgoznak és segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és beszerzésében is. Hívjon bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma felszerelés Klíma felszerelés

Klíma felszerelés

Örömmel vállaljuk klíma felszerelését, annak beszerzését és a kiválasztásában is készséggel segítünk. Vállakozásunk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják, többek között, ezen munkálatokat. A klíma felszerelését, annak beszerzését és minden további munkafolyamatát márkától- és típustól függetlenül vállalják szakembereink, nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén egyaránt.

Minden klíma felszerelése előtt, az egyik legfontosabb a megfelelő készülék kiválasztása, melyben szakembereink örömmel segítenek egy ingyenes konzultáció során. Ilyenkor, kimennek a helyszínre, felmérik az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy pontosan mit is szeretne és arra mennyi kerete van. Ezt követően pedig, kollégáink fognak tudni Önnek megfelelő készüléket ajánlani, amit később örömmel szereznek be, illetve mi is tudunk készüléket biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával.

Majd, ha minden megvan, egy Önnek is alkalmas időpontban el is végzik a klíma felszerelését. Ha ezzel megvannak, szerelőink beüzemelik és mindent megmutatnak és elmagyaráznak. Munkatársaink rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Mindezeken felül pedig, az első tisztítást ajándékba adjuk. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és akár már egy héten belül élvezheti új készülékét. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma felszerelés

Klíma felszerelésének menete

A legelején mindenféleképpen meggyezünk abban, hogy hova kerüljön a beltéri egység és a kültéri egység. Ilyenkor figyelünk arra is, hogy a hozzájuk vezető csővezetékek esztétikusan és tökéletesen meg tudják közelíteni a készüléket. Először elkezdjük a csöveknek és a vezetékeknek a helyét kialakítani, illetve kifúrjuk a falat ott, ahol kell. A csöveket általában falba véssük, de ha nem megoldható, akkor más módot találunk ki. A vésés után, ugyan kellenek javítási munkálatok, mint például festés, mégis, ha belegondolunk, hogy egy klíma akár húsz évig ott lesz, akkor ez nem nagy ár azért, hogy esztétikusan legyen fent.

Ha valaki ezt mégsem szeretné bevállalni, akkor, mint már említettünk, keresünk más megoldást. Amikor a csövek helyét kialakítjuk, akkor már fel is szereljük a kinti konzolt vagy tartószerkezetet, amelyen a kültéri egység lesz. Ha megcsináltuk a kültéri és beltéri egységnek is a felhelyezését és a csöveket is felhelyeztük, akkor elkezdjük összekötni a készülékeket. Miután összekötöttünk mindent mindennel elkezdjük elektromosan is összekötni, illetve a hálózatra is felcsatlakoztatni. Ezután beindítjuk a készüléket, és megmérjük a nyomást, és már csak átadjuk Önnek a készüléket.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Mennyibe kerül egy klíma felszerelése?

Ezek mindig az adott helyzettől függenek. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, elmondja, hol lakik, milyen típusú otthona van, milyen klímát szeretne, hány klímát szeretne, akkor tudunk pontos árat mondani. A multi klímáknál, ahol több beltéri egység is van, drágítja a beszerelést, mivel minden egyes beltéri készüléket össze kell kötni a kültérivel. Sokszor előszokott fordulni, hogy nehéz meg találni a tökéletes helyet a kültéri egységnek, ilyenkor több falat is át kell fúrnunk, amely szintén drágíthatja a beszerelést.

Sokszor az is fejtörést okoz, hogy a kültéri egységet megfelelő helyre rakjuk. Elmondható, hogy egy tetőre történő szerelés plusz költségekkel jár, illetve ott a konzol ára is drágább lehet. Mindenesetre, próbálunk olyan helyet keríteni a külső egységnek, hogy könnyen elérhető legyen és a későbbiekben könnyen lehessen javítani vagy karbantartani.

Mennyibe kerül egy klíma felszerelése?
Mire kell odafigyelnünk a klíma felszerelés során?

Mire kell odafigyelnünk a klíma felszerelés során?

Mindig, ha szolgáltatót keresünk, akkor nagyon jól meg kell gondolnunk, hogy kit választunk. Sok olyan horror sztorit hallani manapság, hogy a klímaszerelő két éve még gázszerelő volt, hogy a beszerelést rendkívül hanyagul csinálták meg és több százezer forintos kárt okoztak vagy éppenséggel spórolnak, ahol tudnak és nem használnak elég kábelcsatornát és a többi. Mi mindig megdöbbenve hallgatjuk az ilyen történeteket, de akkor már elhisszük, hogy minden igaz, amikor ki kell javítani az előző „szakember” munkáját.

Mi mindig precízen végezzük el a munkánkat, így ezzel nekünk sosem volt problémánk. Nekünk meg vannak a megfelelő eszközeink, mint például a nagy teljesítményű ütve fúrógépek, magasnyomású tisztítók, vákuumszivattyúk, stb. Ezek olyan készülékek, amelyek feltétlenül szükségesek egy szakszerű beszereléshez. Fontos megemlíteni, hogy csak olyan szerelőt bízzon meg, akinek van szabályos, hatályos engedélye, amelyet a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság állít ki.

Ki szerelheti fel a klímát?

Sok ember belefutott abba, hogy hosszas utána járás után kiválasztottak egy tökéletesnek tűnő készüléket, boldogan megrendelték, vagy elmentek a szaküzletbe megvásárolni, amikor is jött a felismerés, hogy bizony így nem lehet venni légkondicionáló berendezést. Miért? A jelenlegi jogszabályok miatt a kereskedők, boltok, üzletek, webshopok nem adhatnak el magamszemélynek klímát, mindaddig, amíg a vevő nem tudja igazolni papír formában, hogy neki már meg van a szerelője, aki beszereli az újdonsült légkondicionáló készülékét. Viszot, még a szerelő sem mindegy, hogy milyen.

Mint már említettük, hogy rengeteg kontár van a szakmában, így csak olyan jöhet szóba, akinek meg van a regisztrációja a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál. Persze ilyenkor az ember kétségbe esik, hogy ugyan honnan fogja megtudni, hogy valaki hivatásos-e vagy sem? Erre nagyon egyszerű a válasz: a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság összegyűjtötte ezeket a weboldalon, de nem is kell odáig elmennie. Mi hivatásos klímaszerelők vagyunk, így bátran ajánljuk magunkat. 

Ki szerelheti fel a klímát?
Szükség van engedélyre?

Szükség van engedélyre?

Ez a kérdés rendkívül összetett. A split klímáknál akkor van szükség engedélyre, ha az építmény tartószerkezete átalakításra szorul. Ilyen esetben a hatóságnál kell benyújtani a kérelmet. Ha műemlékké nyilvánított házban élünk, akkor mindenképp szükséges, hogy engedélyt kérjünk, ilyenkor a helyi önkormányzat lesz a segítségünkre, ők bírálják el, hogy elvégeztethetjük az újítást. 

Vannak önkormányzati előírások is, ezeket mindig a helyi kormányzatnál kell megérdeklődni, hogy milyen rendeletek vannak érvényben. A társasházi előírásokra is érdemes figyelni, mivel a közvetlenül érintett lakástulajdonosoknak a 2/3-os beleegyezése szükséges. Ha társasházban, panellakásban élünk, érdemes megkérdezni a közös képviselőt, illetve a város weboldalát felkeresni, hogy milyen információval tudnak szolgálni. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás