Klíma felszerelés

Bízzon meg minket a klíma felszerelésével. Minden felszerelés mellé különböző kedvezményekkel kedveskedünk, így kifejezetten megéri minket megbíznia ezzel a feladattal. Meg van minden szükséges engedéllyünk, így velünk professzionálisan felszereltetheti készülékét.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A legelején mindenféleképpen meggyezünk abban, hogy hova kerüljön a beltéri egység, és a kültéri egység. Ilyenkor figyelünk arra is, hogy a hozzájuk vezető csővezetékek esztétikusan és tökéletesen meg tudják közelíteni a készüléket.

Először elkezdjük a csöveket és a vezetékeknek a helyét kialakítani, illetve kifúrjuk a falat ott, ahol kell. A csöveket általában falba véssük, de ha nem megoldható, akkor más módot találunk ki. A vésés után ugyan kellenek javítási munkálatok, mint például festés, ha belegondolunk, hogy egy klíma húsz évig ott lesz, akkor ez nem nagy ár azért, hogy esztétikusan legyen fent. Ha valaki ezt mégsem szeretné bevállalni, akkor, mint már említettünk, keresünk más megoldást.

Amikor a csövek helyét kialakítjuk, akkor már fel is szereljük a kinti konzol, vagy tartószerkezetet, amelyen a kültéri egység lesz. Ha megcsináltuk a kültéri és beltéri egységnek is a felhelyezését, és a csöveket is felhelyeztük, akkor elkezdjük összekötni a készülékeket.

Miután összekötöttünk mindent mindennel elkezdjük elektromosan is összekötni, illetve a hálózatra is felcsatlakoztatni. Ezután beindítjuk a készüléket, és megmérjük a nyomást, és már csak átadjuk Önnek a készüléket.

Mennyibe kerül egy klíma felszerelése?

Ezek mindig az adott helyzettől függenek. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, elmondja, hol lakik, milyen típusú otthona van, milyen klímát szeretne, hány klímát szeretne, akkor tudunk pontos árat mondani.

A multi klímáknál, ahol is több beltéri egység van, drágítja a beszerelést, mivel minden egyes beltéri készüléket össze kell kötni az egy kültérivel. Sokszor előszokott fordulni, hogy nehéz meg találni a tökéletes helyet a kültéri egységnek, ilyenkor több falat is át kell fúrnunk, amely drágíthatja a beszerelést.

Sokszor az is fejtörést okoz, hogy a kültéri egységet megfelelő helyre rakjuk. Elmondható, hogy egy tetőre történi szerelés plusz költségekkel jár, illetve ott a konzol ára is drágább lehet. Mindenesetre próbálunk olyan helyet keríteni a külső egységnek, hogy könnyen elérhető legyen, és a későbbiekben könnyen lehessen javítani. 

Mire kell odafigyelnünk?

Mindig, ha szolgáltatót keresünk, akkor nagyon jól meg kell gondolnunk, hogy kit választunk. Sok olyan horror sztorit hallani manapság, hogy a klímaszerelő két éve még gázszerelő volt, hogy a beszerelést rendkívül hanyagul csinálták meg, és több százezer forintos kárt okoztak, vagy éppenséggel spórolnak, ahol tudnak, és nem használnak elég kábelcsatornát, és a többi. Mi mindig megdöbbenve hallgatjuk az ilyen történeteket, de akkor már elhisszük, hogy minden igaz, amikor ki kell javítani az előző „szakember” munkáját.

Mi mindig precízen végezzük el a munkánkat így ezzel nekünk sosem volt problémánk. Nekünk meg vannak a megfelelő eszközeink, mint például a nagy teljesítményű ütve fúrógépek, magasnyomású tisztítók, vákuumszivattyúk, stb. Ezek olyan készülékek, amelyek feltétlenül szükségesek egy szakszerű beszereléshez.

Fontos megemlíteni, hogy csak olyan szerelőt bízzon meg, akinek van szabályos, hatályos engedélye, amelyet a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság állít ki.

Ki szerelheti fel a klímát?

Sok ember belefutott abba, hogy hosszas utána járás után kiválasztottak egy tökéletesnek tűnő készüléket, boldogan megrendelték, vagy elmentek a szaküzletbe megvásárolni, amikor is jött a felismerés, hogy bizony így nem lehet venni légkondicionáló berendezést. Miért?

A jelenlegi jogszabályok miatt a kereskedők, boltok, üzletek, webshopok nem adhatnak el magamszemélynek klímát, mindaddig, amíg a vevő tudja igazolni papír formában, hogy neki már meg van a szerelője, aki beszereli az újdonsült légkondicionáló készülékét.

De még a szerelő sem mindegy, hogy milyen. Mint már említettük, hogy rengeteg kontár van a szakmában, így csak olyan jöhet szóba, akinek meg van a regisztrációja a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál. 

Persze ilyenkor az ember kétségbe esik, hogy ugyan honnan fogja megtudni, hogy valaki hivatásos-e, vagy sem? Erre nagyon egyszerű a válasz: a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság összegyűjtötte ezeket a weboldalon, de nem is kell odáig elmennie. Mi hivatásos klímaszerelők vagyunk, így bátran ajánljuk magunkat. 

Szükség van engedélyre?

Ez a kérdés rendkívül összetett. A split klímáknál akkor van szükség engedélyre, ha az építmény tartószerkezete átalakításra szorul. Ilyen esetben a hatóságnál kell benyújtani a kérelmet. 

Ha műemlékké nyilvánított házban élünk, akkor mindenképp szükséges, hogy engedélyt kérjünk, ilyenkor a helyi önkormányzat lesz a segítségünkre, ők bírálják el, hogy elvégeztethetjük az újítást. Vannak önkormányzati előírások is, ezeket mindig a helyi kormányzatnál kell megérdeklődni, hogy milyen rendeletek vannak érvényben. A társasházi előírásokra is érdemes figyelni, mivel a közvetlenül érintett lakástulajdonosoknak a 2/3-os beleegyezése szükséges.

Ha társasházban, panellakásban élünk érdemes megkérdezni a közös képviselőt, illetve a város weboldalát felkeresni, hogy milyen információval tudnak szolgálni. 

Hasonló oldalak

Klíma felszerelés

Klíma felszerelés

Bízzon meg minket a klíma felszerelésével. Minden felszerelés mellé különböző kedvezményekkel kedveskedünk, így kifejezetten megéri minket megbíznia ezzel a feladattal. Meg van minden szükséges engedéllyünk, így velünk professzionálisan felszereltetheti készülékét.

Klíma felszerelés
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

A klíma beszerelésénél nyilvánvalóan nagyon fontos dolog az ár. Épp ezért mi folyamatos akciókkal bombázzuk az ügyfeleinket, akik így páratlanul jól fognak járni a klíma beszereléssel. Keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klíma akció
Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Egy klíma vásárlása fontos feladat, épp ezért nem szabad félvállról venni. A legegyszerűbb, a legpraktikusabb megoldás az, hogyha szakembert kér fel az egész feladatra. Hogyha minket keress fel, akkor mi segítünk Önnek kiválasztani egy jó készüléket, amelyet be is szerzünk Önnek és fel is szereljük otthonába. Hívjon minket bizalommal.

Klíma szereléssel együtt
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba
Klíma áthelyezés

Klíma áthelyezés

Ha úgy érzi, hogy a klíma nem jó helyen van akkor hívjon minket. Mind a beltéri, mind a kültéri egységeket áthelyezzük. Mindenek előtt egy előzetes konzultációt tartunk, ahol ki is megyünk a helyszínre, hogy személyesen megbeszéljük, hogy valóban szükséges-e az átalakítás.

Klíma áthelyezés
Klímatelepítés

Klímatelepítés

Ha szeretné megismerni, hogy hogy történik a klímának a betelepítése akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent tudhat! Minden szükséges információt összegyűjtöttünk, így mindent megtudhat! Ha pedig van még kérdése, vagy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket!

Klímatelepítés
Klíma zajszint

Klíma zajszint

Minden klímának van zajszintje, azonban ez nem azt jelenti, hogy a klíma készülék hangos. Sokak félnek attól, hogy hangos lesz a klíma, és nem tudnak majd tőle pihenni, vagy a szomszédot fogja majd zavarni a klíma. Mi most ezekre a félelmekre válaszolunk.

Klíma zajszint
Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Nem csak oldalfali beltéri egység létezik, hanem ezen kívül még több beltéri egység is van. Ahhoz, hogy jól tudjon választani klímát mindenféleképpen tudnia kell, hogy mik közül tud választani.

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463