menü

Klíma javítás és karbantartás

Klíma javítás és karbantartás, kedvező áron, profi szakemberek által, márkától függetlenül, akár már a mai nap folyamán, Budapesten és egész Pest megye területén. Több, mint 20 év tapasztalattal dolgoznak szakembereink, garanciát vállalva munkájukra.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás és karbantartás Klíma javítás és karbantartás

Klíma javítás és karbantartás

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják a klíma javítás és karbantartási munkálatait, nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén is szintúgy. Munkatársaink márkától, illetve típustól függetlenül vállalják a munkálatokat, melyeket precízen és megbízhatóan, rövid határidővel végeznek el. Minden klíma javításánál csak kiváló minőségű alkatrészeket használnak, alkatrészcsere esetén.

Továbbá, a klíma karbantartása során kiváló minőségű és hatékonyságú tisztítószereket, melyekkel akár 15-20 perc alatt eltudják végezni a klíma karbantartását. Mindazonáltal, ez csak akkor lehetséges, ha ezt rendszeresen beiktatjuk a készülék életébe. Klíma javítás és karbantartás esetén is keressen minket bizalommal munkanapokon, elérhetőségeink bármelyikén és mi akár már a mai nap folyamán örömmel állunk rendelkezésére.

Szakembereink, munkájukra mindig garanciát vállalnak, emellett számlát adnak. Amennyiben szeretné elkerülni a klíma meghibásodását, mindenképpen azt javasoljuk, hogy évente kétszer kérjen egy karbantartást. Ezáltal a készülék hibamentes működése garantált, illetve egészségünkre nézve sem utolsó szempont. Ne feledje! Klíma javítás és karbantartás, kedvező áron, profi szakemberek által, márkától függetlenül, akár már a mai nap folyamán.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás és karbantartás

Klíma javítás és karbantartás Budapesten és környékén

A klímák javítását és karbantartását csak olyan szakember végezheti el, aki erre hivatalosan kiállított minősítéssel rendelkezik, melyet a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság állíthat ki. Cégünk munkatársai mind rendelkeznek a megfelelő szakképesítéssel és engedélyekkel. A klímák karbantartása hozzájárulhat, hogy a javítási költségeket és a vele járó bosszúságot megelőzze. Karbantartás hiányában a készülék meghibásodhat, ebben az esetben ha javítható a készülék, akkor is sokkal kültségesebb, mint mikor rendszeres karbantartással őrizzük annak jó állapotát. A klímákat évente 2 alkalommal érdemes karbantartásnak alávetni, ezzel hosszú távon megelőzhetők a javítási többlet költségek.

Munkatársaink rövid kiszállási határidővel, gyorsan és szakszerűen végzik el mind a karbantartási, mind a javítási munkálatokat. Amennyiben azt tapasztalja, hogy klímája működése során probléma jelentkezik, nem fúj elég hűvös levegőt, nem indul be vagy más jellegű hibajelenség keletkezik, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük telefonon számoljon be az Ön által tapasztalt jelenségről, a klíma pontos típusáról! Munkálatainkat minden általunk szerelt klíma esetén garanciálisan végezzük el. A klíma javítás és karbantartás gondoskodik készüléke hosszú élettartamáról, amennyiben megbízható szakembert választ erre a feladatra. Számoljon velünk!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás