menü

Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás?

Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás? Oldalunkon minden fontos információt megtalál ezzel kapcsolatban, de mi is örömmel válaszolunk. Keressen minket bizalommal és mi mindenben segítünk! Vállaljuk klímák teljeskörű munkálatait

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás? Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás?

Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás

Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás? Erről lejjebb olvashat oldalunkon, illetve elérhetőségeink bármelyikén felkereshet minket és klímaszerelő szakembereink örömmel válaszolnak Önnek minden kérdésre. Mindezeken felül pedig, a feltételekről bővebben a Klíma támogatás 2021 oldalunkon is tájékozódhat, illetve lejjebb, oldalunkon. Továbbá, cégünk kiváló szakemberei örömmel vállalják klímák teljeskörű munkálatait.

Beleértve a klíma szerelését, javítását és karbantartását egyaránt. A munkálatokat Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén szintúgy vállalják munkatársaink. Minden munkájukat precízen, megbízhatóan, minőségi felszerelésekkel, alkatrészekkel és tisztítószerekkel végzik. Mindezeken felül pedig, munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak kollégáink.

Vegye igénybe szolgáltatásainkat és kérje szakembereink segítségét a klímaszerelésre, a lakásfelújítási támogatás keretein belül is. Igyekszünk mihamarabb rendelkezésére állni és akár egy ingyenes helyszíni felmérés során, személyesen is tudunk tanácsot adni, megfelelő készüléket választani. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén munkanapokon. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés

Az otthonfelújítási program klímára is igényelhető

2021 január 1-jén indul az Otthonfelújítási program, aminek a keretein belül klímatelepítésre is igényelhető az 50%-os, vissza nem térítendő állami támogatás. A támogatást olyan családok vehetik igénybe, akik legalább egy gyermeket nevelnek, minimum 1 éves társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkeznek és mentesek a köztartozásoktól. A támogatás szempontjából gyermeknek minősül a 12 hetesnél idősebb magzat, a 25 év alatti, otthon élő gyermek, a 25 év feletti, munkaképességében korlátolt, fogyatékkal élő gyermek, aki után a szülő jogosult a GYOD-ra. A szülők lehetnek házaspárok, élettársak, egyszülős családok, akár örökbefogadók vagy hivatalos gyámok is. Elvált szülők esetén ha a gyermeket megosztással nevelik, akkor a támogatás is osztható, ha azonban az egyik szülő kizárólagos felügyeleti joggal neveli a gyermeket, akkor egyedül, megosztás nélkül, egyedül jogosult a támogatásra. 

A támogatás egyik alapfeltétele, hogy csak a 2021 január 1-jét követően indult munkálatokra lehet igénybe venni. A támogatás utófinanszírozásos, tehát kizárólag utólagosan igényelhető meg a már kifizetett beruházásra, emiatt érdemes alaposan tájékozódni a feltételeiről. A támogatás akár 3 millió forinttal is hozzájárulhat a korszerűsítéshez, azonban figyelembe kell venni azt, hogy a program fele-fele arányban nyújt támogatást a munka és az anyagköltségekre, tehát egy 6 millió forintos beruházás esetén akkor érhető el a támogatási plafon, ha legalább a munkadíj vagy az anyag beruházási mértéke eléri a másfél millió forintos alsó határt. Amennyiben nem tudja, hogy álljon neki, érdekelnék a bővebb feltételek, a kivitelezés vagy árajánlatot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel nyújtanak felvilágosítást a folyamat menetével kapcsolatban. 

Visszahívást kérek!

Hogyan vehető igénybe a támogatás?

A felújítás, korszerűsítés vagy bővítés befejezése után, legkésőbb 60 napon belül a támogatás igényléséhez szükséges számlákat, szerződéseket és dokumentumokat be kell nyújtani a Magyar Államkincstárhoz. Az Államkincstár ezt követően 30 napon belül bírálja el a támogatási kérelmet, mely bírálat során figyelembe veszi a benyújtott dokumentumokat. Amennyiben a kincstár megítéli a támogatást, úgy az elbírálás után 5 napon belül kifizetik a támogatás összegét.

Amire minden esetben felhívják a figyelmet az az, hogy a támogatásokat szigorúan ellenőrzik. Az erre kijelölt Kormányhivatalnok nem csak a felújítás részleteit, létrejöttét ellenőrzi, de a költségek valódiságát és mértékét is. Az ellenőrzésre a kifizetést követő 6 hónap áll a hivatalnokok rendelkezésre.

Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás?
Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás?

A jogosultság feltételei

- legalább egy éves társadalombiztosítási jogviszony, maximum 30 napos megszakítással az elmúlt egy évben

- TB jogviszonynak számít a külföldi jogviszony, a felsőoktatási jogviszony és a diplomás GYED is

- köztartozástól való mentesség, de a KRH lista nem kizáró tényező

- büntetlen előélet

- magyar állapolgárság

- egy család csak egy alkalommal veheti igénybe a támogatást

- a támogatás vissza nem térítendő

- a támogatás által felújított ingatlan értékesíthető, de a következő ingatlanra nem vehető igénybe újra

- ha valaki olyan ingatlant vásárol, melyre fel lett használva korábban egy támogatás, az nem zárja ki, hogy az új tulajdonos is igénybe vegye azt

- fontos kitétel, hogy csak 2021. január 1. utáni számlák használhatók fel a támogatáshoz!

Bízza ránk a kivitelezést

Az otthonfelújítási program keretén belül, minden klímatelepítéssel és cserével kapcsolatos munkálat elvégzésével kapcsolatban fordulhat hozzánk. Munkatársaink tapasztalt és képzett szakemberek, akik igényes és precíz munkájukkal nem okoznak csalódást ügyfeleink számára!  Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt vállaljuk a klímaberendezések beszerelését, garanciálisan.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet egy ingyenes helyszíni felmérés alkalmával, az Ön igényeire szabva állítunk össze! Továbbá, szakembereink készséggel segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, illetve annak beszerzésében is kérheti segítségüket. Munkájukra számlát adnak és garanciát vállalnak. Forduljon hozzánk bizalommal!

Hogyan vehető igénybe klímaszerelésre a lakásfelújítási támogatás?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás