menü

Koronavírus tájékoztató

Világszerte elszomorító a járvány miatt kialakult helyzet, azonban az élet nem áll meg. Szigorú óvintézkedések mellett, mi a megszokott színvonalon állunk rendelkezésükre! A jelenlegi helyzetben még fontosabb, hogy időben kérje klímája karbantartását!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Koronavírus tájékoztató Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nozo Clean Hungary Kft. a jelenleg kialakult veszélyhelyzet idején is a megszokott színvonalú szolgáltatásokkal áll rendelkezésükre. Annak érdekében azonban, hogy a koronavírus idején is a tőlünk megszokott minőséget tudjuk nyújtani tisztelt ügyfeleink számára, nekünk is be kellett vezetni azokat az óvintézkedéseket, melyekkel megakadályozható, hogy a vírust tovább terjesszük. Ennek érdekében mindent elkövetünk, hogy az extra óvintézkedések mellett, továbbra is a megszokott színvonalon tudjuk biztosítani munkálatainkat. 

Extra óvintézkedéseink a felelősség jegyében

Munkatársaink a WHO ajánlásának megfelelően, kesztyűben és maszkban keresik fel Önt otthonában, melyet minden alkalommal cserélünk, hogy a legmagasabb szintű védelmet biztosítsuk. Munkavégzés során teljes mértékben kerüljük a közeli kontaktust, valamint csak annyi időt töltünk el a lakásban, amennyit feltétlenül szükséges. Sokan tartanak az előttünk álló nyártól, talán nem ok nélkül, ezért megrendeléseink száma szaporodik, hiszen ha a négy fal között kell tölteni a nyarat, azt legalább ne forróságban tegyük.

Azonban azoknak a figyelmét is fel szeretnénk hívni erre, akiknek már van klíma telepítve otthonukba, hogy ezek karbantartását mielőbb célszerű elvégezni. Az elhanyagolt klíma egyébként is veszélyes a felső légutakra, a jelenlegi helyzetben azonban még fontosabb, hogy egy klímától szerzett bakteriális fertőzéssel ne készítsük elő a terepet a koronavírusnak! Hívjanak minket bizalommal, ne várják meg a szigorúbb korlátozásokat!

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás