Klíma beszerelés

Minden klíma készüléknek vállaljuk a beszerelését. A szakszerű beszerelés mellé kölönböző kedvezményekkel kedveskedünk ügyfeleinknek. A következő szezonban egy ingyenes takarítás és/vagy karbantartást vehet igénybe, ha velünk szerelteti fel a készüléket.

Klíma beszerelés

A klíma beszerelésénél nagyon fontos, hogy csak szakképzett, papírokkal rendelkező céget bízzunk meg. A mai rendeletek értelmében csak ilyen ember szerelheti fel, sőt, sok gyártónál a garancia is csak így érvényes. Szerencsére nekünk minden szükséges regisztrációink, papírunk meg van arról, hogy mi hivatásos szerelők vagyunk, így ránk nyugodtan bízhatja klímáját.

A klíma felszerelését mindig egy helyszíni konzultációval kezdjük, ahol mindent részletesen megbeszélünk, többek között azt, hogy hova fog kerülni a klíma külső, és beltéri egysége, és a csövezést hogy oldjuk meg. Van opció, hogy kivéssük a falba a csövek helyét, de kábeltakaróval is megtudjuk oldani – ez már csak ízlés kérdése. Ha elvégeztük az előkészületeket, akkor megkezdjük a készülékek beszerelését. Felszereljük a beltéri egységet, majd a kültéri egységet a konzollal együtt. Ezután összekötjük a két egységet, elvégezzük a nyomás próbát, és bemutatjuk Önnek, hogy hogyan kell használni. Minden fontosabb funkciót megmutatunk, és adunk egy rövid tájékoztatást a helyes használatról.

Minden ügyfelünket, akik minket bíznak meg a felszereléssel megajándékozzuk egy ingyenes tisztítással, vagy karbantartással a következő szezonban. A klíma beszerelést követően bármikor hívhat még minket, legyen szó karbantartásról, klíma áthelyezésről, klíma leszerelésről, vagy bármi másról, amely a klímákkal kapcsolatos.

Klíma szerelés

Klíma szerelés

Minden klímának vállaljuk a szerelését, márkafüggetlenül, és típus függetlenül. Ha nem működik a klíma, akkor jobb, ha mielőbb szerelőt hív, mivel ez a probléma nem várhat, sőt, súlyosbodhat. Hívjon minket, és megoldjuk az Ön problémáját, és megjavítjuk a készüléket.

Klíma szerelés
Klíma beüzemelés

Klíma beüzemelés

Miután felszereltük a légkondicionálóját, be is üzemeljük Önnek. Összekötjük az elektronikát, összekötjük a kültéri egységet a beltérivel, áram alá helyezzük, és elvégezzük a végső simításokat. Miután beüzemeltük egy rövid bemutatót tartunk a helyes használatról.

Klíma beüzemelés
Klíma áthelyezés

Klíma áthelyezés

Ha úgy érzi, hogy a klíma nem jó helyen van akkor hívjon minket. Mind a beltéri, mind a kültéri egységeket áthelyezzük. Mindenek előtt egy előzetes konzultációt tartunk, ahol ki is megyünk a helyszínre, hogy személyesen megbeszéljük, hogy valóban szükséges-e az átalakítás.

Klíma áthelyezés
Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezés

Ha most vásárolt házat, vagy teljes felújítás történik otthonában, akkor érdemes a befejezés előtt megcsinálni az előcsövezést. Ez azért praktikus, mert a klímához való csövek nem fognak kilógni a falból, hanem be lesznek vésve a falba, így nem lesznek láthatóak.

Klíma előcsövezés
Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülék, ami miatt lehet, hogy többet be sem lehet kapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Klíma leszerelés
Klíma felszerelés

Klíma felszerelés

Bízzon meg minket a klíma felszerelésével. Minden felszerelés mellé különböző kedvezményekkel kedveskedünk, így kifejezetten megéri minket megbíznia ezzel a feladattal. Meg van minden szükséges engedéllyünk, így velünk professzionálisan felszereltetheti készülékét.

Klíma felszerelés

Megbízhatóság, garancia

Számunkra nagyon fontos az, hogy ügyfeleink megbízhatónak tartsanak minket. Hiába a jó marketing, ha az ügyfelek nem ajánlanak minket. Az emberek többsége úgy választ szolgáltatót, hogy megkérdezi ismerőseit, barátait, családtagjait. Szerencsére minket ilyen körökben is szívesen ajánlanak.

Hogy miért? Azért, mert teljesen megbízhatóak vagyunk, jó a hozzáállásunk, és minőségi munkát végzünk. Ezek az alapelvek azok, amelyeket elvárunk munkatársainktól, és amelyekhez mindig tartjuk magunkat. Fontos számunkra az, hogy csak olyan munkát adjunk ki a kezünkből, amelyet a saját házunkban lakásunkban is szívesen látnánk. Sok szerelő ugyan felrakja a készülékeket biztonságosan, de például a kábelcsatornázást hanyagul végzi el, ami miatt az összhatás már nem is jó. Mi ezen dolgozunk, hogy az elejétől a végéig kifogásolhatatlan legyen a munkánk, mindenki elégedett legyen velünk, és szívből tudjanak minket ajánlani.

Természetesen mi is, mint minden más komoly cég garanciát adunk a munkánkra. Legyen szó beszerelésről, vagy csak egy egyszerű javításról mi mindig adunk rá garanciát. A beszerelés mellé az egy év jótálláson kívül egy ingyenes tisztítással is kedveskedünk minden ügyfelünknek.

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.