menü

Klíma fűtésre

A klíma fűtésre is teljesen alkalmas, de a megfelelő készülék kiválasztása és annak precíz beszerelése nagyon fontos. Ezért, mindenképpen keressen fel minket. Mi egész Pest megyében vállaljuk a munkálatokat, garanciásan, rövid határidővel.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma fűtésre Klíma fűtésre

Klíma fűtésre

A klíma fűtésre is teljesen alkalmas, ha olyanok a körülmények. Ahhoz, hogy pontosan megtudjuk mondani, hogy milyen teljesítményű készülékre van szüksége, illetve tudjunk tanácsot adni abban, hogy melyiket lenne érdemes megvennie, mindenképpen célszerű felkeresnie minket elérhetőségeink valamelyikén. Ugyanis, cégünk kiváló szakemberei ismerik a Magyarországon megtalálható összes klímakészüléket forgalmazó márka készülékeit és dolgoznak is velük.

Ennek köszönhetően, pontosan fogják tudni, hogy Önnek melyik készülék lenne a legalkalmasabb klíma fűtésre. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy hív minket és kér egy Önnek is alkalmas időpontot, amikor szakembereink egyike kimegy a helyszínre egy ingyenes konzultációra. Ilyenkor felmérik az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy pontosan mit is szeretne, majd ajánlanak Önnek megfelelő készülékeket, melyek közül Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Majd, szakembereink beszerzik a klímát és be is szerelik azt, ezt követően pedig beüzemelik és megmutatják hogyan működik, illetve, a jövőre vonatkozóan is mindent elmondanak, amit tudnia kell a készülékkel kapcsolatban. Kollégáink rövid határidővel, precízen és megbízhatóan, kedvező áron dolgoznak. Munkájukra számlát adnak és garanciát vállalnak. Ha mi szereljük be klímáját, az első tisztítást ajándékba adjuk mellé.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és kérje szakembereink segítségét a klíma fűtésre való használatát illetően, illetve a készülék beszerzésében és beszerelésében. A későbbiekben örömmel vállaljuk majd a klíma karbantartását is és esetleges javítását. Szakembereink gyors és megbízható segítségére Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt számíthat. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma fűtésre

A hőszivattyú, mint jobb fűtési lehetőség?

Lehet-e a hűtés folyamatát megfordítani? Igen! Egyetlen komponens - a megfordító szelep - hozzáadásával. Mindössze annyit kell tennie, hogy megfordítja a hőenergiát egy hőszivattyús rendszeren keresztül, így a hűtésből könnyen fűtés lesz. Fűtés üzemmódban a megfordító szelep felcsavarodik és a hűtőközeg áramlása a rendszeren keresztül változik. A forró kondenzátortekercsek most a hideget párologtató tekercsekké válnak. Ahelyett, hogy kiszívná a forró levegőt, kívülről hideg levegőt áramoltat be, tehát épp fordítva cselekszik.

Miért választana az ember klímát fűtésre? Először rémesen hangzik, egyből azt gondoljuk, hogy úristen, vajon mennyit fogyaszthat?! Ki kell, hogy ábrándítsuk a hitetlenkedőket: ugyan nem kerül annyival kevesebbe, mint a gáz, de jóval olcsóbb, mint a régi, mindenki által ismert olajradiátorok. Itt nincsenek fűtőszálak és nem az elektromos áramból csinál száz százalékban meleget. Ráadásul ott van az a szuper érv is, hogy nem kell radiátorokkal csúfítanunk a lakást, sokkal szabadabban tudjuk a lakásunkat berendezni.

A hőszivattyú kevesebb villamos energiát használ

Egy inverteres klíma nagyjából 3,2 kW-ot fogyaszt fűtés közben. Ha kiszámoljuk, hogy ez egy egész évre lebontva mennyit jelent, az nagyjából 150 000 Ft. Ez soknak hangzik, de jobb, hogy ha megnézzük, hogy gázzal mennyi lenne. Ha a TIGÁZ áraival számolunk, akkor a mi számításaink szerint, nagyjából 190 000 forint a vége. Ugye van más helye is annak a negyvenezer forintnak? Ennek okai tudományosak. Az ellenállóképességű fűtőkészülékek az energiát hő hatására átalakítják az ellenálláson keresztül. 

Míg a felhasznált villamos energia 100% -a hővé alakul, még mindig sok energiát igényel az egész helyiség melegítése. A hőszivattyú azonban kihasználja a termikus dinamika természetes tulajdonságait, hogy a hőt egyik helyről a másikra mozgassa. A rendszer által használt villamos energiát csak a kompresszor és a ventilátorok táplálására használják - nem hő generálására. Ez azt jelenti, hogy a hőszivattyúval sokkal kevesebb pénzt költhet a villanyszámlájára, mint gondolná!

A hőszivattyú kevesebb villamos energiát használ
Néhány dolog a mobil klímáról

Néhány dolog a mobil klímáról

Mivel számottevően kevesebb villamos energiát használnak, a hőszivattyúk népszerű választékot jelentenek az egész ház fűtési és hűtési rendszerében. Illetve, nagyon jó megoldás azoknak is, akik csak kiegészítésként szeretnének valami fűtést, de nem akarnak olyan sok áramot fogyasztó dolgot, mint például az olajradiátor vagy a hősugárzó. Van néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartani. Az egyik, hogy a hordozható egységet (mobil klíma) szabadon kell szellőztetni, függetlenül attól, hogy fűtési vagy hűtési üzemmódban működik-e.

A kipufogócső és ablakkészlet beszerelésére vonatkozó utasítások minden klímában megtalálhatók. Másodszor, a hordozható egység még fűtési módban is mindig eltávolítja a felesleges páratartalmat. Ez azt jelenti, hogy a kondenzvíztartályt rendszeresen ki kell üríteni. Harmadrészt pedig, a fűtési mód nem lesz olyan hatásos, ha a környezeti hőmérséklet 7 °C alatt van. Ha a hordozható klímaberendezés fűtése helyesen van felszerelve, akkor az egész év folyamán hatékonyan biztosítja a beltéri klímáját.

Minden klíma alkalmas a fűtésre?

Sajnos nem. A hagyományos termékeken vannak ugyan fűtési funkciók, de ezek nem arra vannak kitalálva, hogy folyamatosan fűtsünk velük, nem túl gazdaságosak. Ezek olyan célúak, mint a hősugárzók, amelyeket maximum fél órára bekapcsolunk, hogy kicsit melegebb legyen. Az igazi klímák komoly mínuszokban is képes felfűteni a lakást, pont ezért képesek több évnyi szezont is végig vinni. Ezek az inverteres klímák már direkt erre a célra lettek kitalálva.

Ha bővebben szeretne erről tájékozódni vagy szeretne fűtő klímát beszereltetni, keressen minket bizalommal a fent említett elérhetőségeink bármelyikén és szakembereink örömmel állnak rendelkezésére. Válaszolnak kérdéséire, illetve vállalják a klíma beszerzését, beszerelését és a későbbiekben a karbantartását, illetve javítását egyaránt.

Minden klíma alkalmas a fűtésre?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás