Légkondi fűtés

Régóta gondolkozik már fűtő klímán, de nem biztos a döntésben? Mi mindent elmondunk róla!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Manapság sokan gondolkoznak már azon, hogy lecseréljék a régi fűtésirendszerüket klímára, míg sokan hallani sem akarnak arról, hogy árammal fűtsenek. Mi most lerántjuk a leplet, és mindent elmondunk, amit érdemes tudni.

Tények és tévhitek, avagy mi az igazság?

Tény: a gáz olcsóbb. Magyarországon a fűtés majdnem egyenlő a gázzal. Azonban általános tévhit az, hogy minden árammal működő fűtő eszköz biztosan annyit fogyaszt, mint a régi villanykályha. Nos, ez egy tévhit, ez nem igaz.

A villanykályhák valóban borzasztóan sokat fogyasztottak, ezt a legtöbben tudják. Azonban gondolkodjunk el egy pillanatra. A régi villanytűzhelyek ugyanannyit fogyasztanak, mint a mai indukciós főzőlapok és villanytűzhelyek? Erre a válasz mindenkitől az, hogy nem. Nyilván nem.

Ugyanez van a mai fűtő készülékeknél. Ezeknél már cél volt, hogy keveset fogyasszanak, és el is érték ezt a célt. Szóval a tény: az inverteres klímák nem fogyasztanak sokat. 

Ha nem fogyaszt sokat miért nem fűt mindenki ezzel?

Egy fűtésrendszernek a leváltása nem öt perc, és nem is olcsó. A legtöbb embert ez választja el az inverteres klímától. Sok átalakítással jár, sok pénz, és sok időt, így sokaknak ez nem éri meg.

Azonban fontos látni azt, hogy a modern lakások, az új építésű épületek, vagy akár a napelemmel készült épületek már ezzel készülnek el. Ennek nagyon egyszerű oka van. Ha új építésű házról beszélünk akkor sokkal olcsóbb és egyszerűbb a klímát felszerelni, mintsem kialakítani a gázcsöveket, felszerelni a radiátorokat, beszerelni egy kazánt stb. De nem csak a kiépítés az, ami egyszerűbb.

Egy jó felosztással, és jó minőségű, jól kivitelezett klímákkal könnyen alacsony költségből ki lehet hozni a fűtést. De ez még nem minden. A legjobb az, hogy ugyanezt a készüléket használhatjuk nyáron is, amikor épp meleg van.

Minden klíma alkalmas a fűtésre?

Nem. A régebbi klímák általában csak hűtésre alkalmasak, de ez általában egyből kiderül a készülékről. Régebben nem volt erre túl nagy igény, viszont akkoriban is voltak már próbálkozások. 

Fontos arra figyelni, hogy a régi készülékek nem olyanok, mint a maiak. Mire gondolunk? Arra, hogy a mai készülékek képesek akár mínusz húsz fokig is működni, azonban a régi készülékek a fagypontnál megálltak, onnantól kezdve nem működtek. Épp ezért, hogyha készüléket szeretne vásárolni, akkor újabbat vegyen. Ha nem biztos abban, hogy milyet kellene vásárolnia, akkor keressen fel minket bizalommal, mi szívesen segítünk Önnek!

Milyen a jó fűtő klíma? 

Nehéz lenne egy készüléket kiválasztani a fűtő klímák közül. Először is az a fontos, hogy Önnek mi a jó klíma, mivel mindenkinek más a jó. Nézze meg a klímáknak az árát, és döntse el, hogy mi az Ön lélektani határa. 

Ha ez megvan, akkor lehet beszélgetni a klímákról. Nagyon sok márkát és típust fellehetne sorolni, mivel a Daewootól az AEG-ig nagyon sokan gyártanak nagyon jó klímákat változatos ár tartományban. 

Amit fontos nézni az a fogyasztás. A klímáknál vannak különböző értékek. Ilyen például az EER amely a hűtési hatásfokot mutatják, amelyből megtudjuk határozni a fogyasztást. Jó érték például a 3,5, vagy közeli értékek, hasonlókat keressen. Fontos még kiemelni a zajszintet, mivel ez is egy olyan szempont, amely sok ember számára mérvadó. Elvégre senki nem akar dönteni éjszakánként, hogy zajt hallgat, vagy melegben alszik... 

Ha nem döntött, hogy milyen klímát szeretne, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek kiválasztani egy jó klímát.

Hasonló oldalak

Légkondi fűtés

Légkondi fűtés

A fűtő klímáknál rengeteg kérdőjel van, ugyanis sok tévhit övezi. Most ezeket tisztázzuk, és bemutatjuk a fűtő klímát is. Olvassa el összegzésünket, ahol lerántjuk a leplet a tévhitekről, csak tényeket közlünk, és segítünk Önnek, hogy tisztán lásson a fűtő klímák világában.

Légkondi fűtés
Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Ha a legjobb klímát keresi fűtés céljából akkor feltétlenül olvassa el összegzésünket. Elmondjuk, hogy szerintük melyek azok a márkák, amelyek igazán jók a fűtésre. Ezen felül még további hasznos információkat árulunk el.

Melyik a legjobb klíma fűtésre?
Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondicionálóknak a tisztítása elképesztően fontos dolog, sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. Súlyos betegségeket lehet megelőzni, hogyha mindig patyolat tiszta a készülék. Ha szeretne erről bővebben érdeklődni, akkor olvassa el összegzésünket!

Légkondicionáló tisztítás
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
A légkondicionáló áramfogyasztása

A légkondicionáló áramfogyasztása

Egy klímavásárlásnál általában nem csak az szokott számítani, hogy mennyibe fog kerülni a készülék, vagy a beszerelés, hanem az is, hogy a későbbiekben mennyibe fog kerülni a fenntartása. Mi most erre próbálunk meg választ adni. Azonban a biztos mindig az, hogyha felkeres minket, és mi egyénileg tudunk Önnek segíteni.

A légkondicionáló áramfogyasztása
A légkondicionáló működése

A légkondicionáló működése

Jó tudni, hogy az otthonunkban használt elektronikai készülékek hogyan működnek. Épp ezért készítettük el az oldalon olvasható leírást, amelyben részletesen de mégis közérthetően bemutatjuk a klímáknak a működését!

A légkondicionáló működése
Légkondicionáló

Légkondicionáló

Sokan nem tudják, hogy mikor kell fűtő klímát választani, ahogy azt sem, hogy melyek a jó márkák, a jó készülékek. De ezzel nincs is semmi baj! Sőt! Azért vagyunk mi klíma szerelők, hogy az ilyen kérdésekre is választ adjunk. Összegzésünkben pár általános kérdésre választ adunk a légkondicionálókkal kapcsolatban.

Légkondicionáló
Klíma fűtésre

Klíma fűtésre

Az inverteres klímák ma már rendkívül alkalmasak arra, hogy egy egész házat felfűtsenek, és a közhiedelemmel ellentétben nem fog egy vagyonba kerülni. Ma már rengetegen választják ezt a módszert, mivel számtalan előnnyel jár, ha klímával fűtünk.

Klíma fűtésre
Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Cikkünkben megtudhatja, hogy milyen előnyökre és milyen hátrányokra számíthat, hogyha a fűtését klímával szeretné megoldani. Olvassa el, majd döntsön. Ha úgy dönt, hogy szeretne fűtő klímát, akkor keressen fel minket!

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok
Légkondicionáló szerelés Budapesten

Légkondicionáló szerelés Budapesten

A légkondicionálónak a beszerelése nagyon komoly feladat. Épp ezért fontos, hogy jó szakembert keressen fel ezzel. Ha elolvassa összegzésünket akkor nem csak azt tudja meg, hogy nálunk milyen egy beszerelés, hanem arra is rájön, hogy mi vagyunk az egyik legjobb választás. Keressen fel minket!

Légkondicionáló szerelés Budapesten

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463