Légkondi fűtés

Régóta gondolkozik már fűtő klímán, de nem biztos a döntésben? Mi mindent elmondunk róla!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi fűtés Légkondi fűtés

Manapság sokan gondolkoznak már azon, hogy lecseréljék a régi fűtésirendszerüket klímára, míg sokan hallani sem akarnak arról, hogy árammal fűtsenek. Mi most lerántjuk a leplet, és mindent elmondunk, amit érdemes tudni.

Tények és tévhitek, avagy mi az igazság?

Tény: a gáz olcsóbb. Magyarországon a fűtés majdnem egyenlő a gázzal. Azonban általános tévhit az, hogy minden árammal működő fűtő eszköz biztosan annyit fogyaszt, mint a régi villanykályha. Nos, ez egy tévhit, ez nem igaz.

A villanykályhák valóban borzasztóan sokat fogyasztottak, ezt a legtöbben tudják. Azonban gondolkodjunk el egy pillanatra. A régi villanytűzhelyek ugyanannyit fogyasztanak, mint a mai indukciós főzőlapok és villanytűzhelyek? Erre a válasz mindenkitől az, hogy nem. Nyilván nem.

Ugyanez van a mai fűtő készülékeknél. Ezeknél már cél volt, hogy keveset fogyasszanak, és el is érték ezt a célt. Szóval a tény: az inverteres klímák nem fogyasztanak sokat. 

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Ha nem fogyaszt sokat miért nem fűt mindenki ezzel?

Egy fűtésrendszernek a leváltása nem öt perc, és nem is olcsó. A legtöbb embert ez választja el az inverteres klímától. Sok átalakítással jár, sok pénz, és sok időt, így sokaknak ez nem éri meg.

Azonban fontos látni azt, hogy a modern lakások, az új építésű épületek, vagy akár a napelemmel készült épületek már ezzel készülnek el. Ennek nagyon egyszerű oka van. Ha új építésű házról beszélünk akkor sokkal olcsóbb és egyszerűbb a klímát felszerelni, mintsem kialakítani a gázcsöveket, felszerelni a radiátorokat, beszerelni egy kazánt stb. De nem csak a kiépítés az, ami egyszerűbb.

Egy jó felosztással, és jó minőségű, jól kivitelezett klímákkal könnyen alacsony költségből ki lehet hozni a fűtést. De ez még nem minden. A legjobb az, hogy ugyanezt a készüléket használhatjuk nyáron is, amikor épp meleg van.

Ha nem fogyaszt sokat miért nem fűt mindenki ezzel?
Minden klíma alkalmas a fűtésre?

Minden klíma alkalmas a fűtésre?

Nem. A régebbi klímák általában csak hűtésre alkalmasak, de ez általában egyből kiderül a készülékről. Régebben nem volt erre túl nagy igény, viszont akkoriban is voltak már próbálkozások. 

Fontos arra figyelni, hogy a régi készülékek nem olyanok, mint a maiak. Mire gondolunk? Arra, hogy a mai készülékek képesek akár mínusz húsz fokig is működni, azonban a régi készülékek a fagypontnál megálltak, onnantól kezdve nem működtek. Épp ezért, hogyha készüléket szeretne vásárolni, akkor újabbat vegyen. Ha nem biztos abban, hogy milyet kellene vásárolnia, akkor keressen fel minket bizalommal, mi szívesen segítünk Önnek!

Milyen a jó fűtő klíma? 

Nehéz lenne egy készüléket kiválasztani a fűtő klímák közül. Először is az a fontos, hogy Önnek mi a jó klíma, mivel mindenkinek más a jó. Nézze meg a klímáknak az árát, és döntse el, hogy mi az Ön lélektani határa.

Ha ez megvan, akkor lehet beszélgetni a klímákról. Nagyon sok márkát és típust fellehetne sorolni, mivel a Daewootól az AEG-ig nagyon sokan gyártanak nagyon jó klímákat változatos ár tartományban.

Amit fontos nézni az a fogyasztás. A klímáknál vannak különböző értékek. Ilyen például az EER amely a hűtési hatásfokot mutatják, amelyből megtudjuk határozni a fogyasztást. Jó érték például a 3,5, vagy közeli értékek, hasonlókat keressen. Fontos még kiemelni a zajszintet, mivel ez is egy olyan szempont, amely sok ember számára mérvadó. Elvégre senki nem akar dönteni éjszakánként, hogy zajt hallgat, vagy melegben alszik...

Ha nem döntött, hogy milyen klímát szeretne, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek kiválasztani egy jó klímát.

Milyen a jó fűtő klíma?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás