Klíma feltöltés

A klímák olyan gázok keverékével vannak töltve, melyek tulajdonságait felhasználva képes a készülék meleg levegőből hideget előállítani. Amikor azt tapasztaljuk, hogy a klíma nem hideg levegőt fúj, ott bizony gáz van, illetve épp ellenkezőleg, nincs.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma feltöltés Klíma feltöltés

Klíma feltöltés

A klímák töltése egy olyan folyamat, mely felelős a légkondicionáló berendezések megbízható működéséért, ám ezt csak szakember hajthatja végre.

A klímák gázzal töltött készülékek, ennek a gáznak a tulajdonságait használják ki, hogy funkcionálisan működni tudjanak. Ha egy klímában kevés gáz van, vagyis alacsony a gáz töltöttségi szintje, az a klíma hatékonyságának csökkenésével jár, melyet abból veszünk észre, hogy a hideg levegő helyett először csak kevésbé hűvös, majd a kintivel megegyező hőmérsékletű légtömeg áramlik belőle.

Klíma feltöltés Budapesten és környékén

Emellett azonban fontos kiemelni, hogy a gázt nem csak tölteni szükséges, hiszen számos olyan készülék van, melyeknél kötelező időnként elvégezni a szivárgásmentességi vizsgálatot. Ezt akkor is elvégezzük, ha egy berendezésben idő előtt pótolni szükséges a gáz mennyiségét, hiszen ekkor okkal feltételezhetjük, hogy az szivárog valahol. Amennyiben szivárgásmentességet szeretne ellenőriztetni, vagy a gázt szeretné töltetni, forduljon hozzánk bizalommal, rövid határidővel végezzük el a munkálatokat. Amennyiben esedékes, érdemes a karbantartással egy időben elvégeztetni a folyamatot, hiszen ekkor a következő nyárra minden szempontból biztosítjuk készülékünk megbízhatóságát és biztonságát. Hívjon bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás