menü

Elektromos fűtési lehetőségek

Ha az elektromos fűtési lehetőségek érdeklik, keressen minket bizalommal. Szakembereink örömmel állnak rendelkezésére, adnak tanácsot és vállalják a klíma tejeskörű munkálatait. Egész Pest megyében dolgozunk, garanciálisan, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Elektromos fűtési lehetőségek Elektromos fűtési lehetőségek

Elektromos fűtési lehetőségek

Többféle elektromos fűtési lehetőségek léteznek a piacon, az egyre fejlődő technológiáknak köszönhetően. Ott van a klíma, ami nem csak hűtésre, hanem fűtésre is alkalmazható, az elektromos padlófűtés, a NOBO panel vagy például az infrapanel. Nem mindegyik esetben kerül többe a fűtés, mint gázzal vagy más eszközökkel. Ennél fogva, az elektromos fűtési lehetőségeket sem árt figyelembe venni, ha valami változtatást szeretnénk eszközölni otthonunk fűtése terén.

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, hiszen szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, fognak tudni Önnek tanácsot adni, illetve segíteni abban, hogy Önnek melyik fűtés lehet a legmegfelelőbb. A klímával való fűtés lehet az egyik legjobb megoldás, hiszen a készülék nem fogyaszt sokat, illetve több funkciós, tehát nem kell több fajta készüléket beszereltetni.

Keressen minket bizalommal és kérje szakembereink segítségét, akik Pest megye minden településén örömmel állnak rendelkezésére és vállalják hűtő-fűtő klímák beszerelését is, akár egy héten belül. Egy ingyenes helyszíni konzultáció során, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és annak beszerzésében, illetve beépítésében. Továbbá, mi is tudunk készüléket biztosítani Önnek, akár 2-10 évig terjedő, gyártói garanciával is.

Klímaszerelő szakembereink munkájukat mindig precízen és megbízhatóan végzik, amire garanciát vállalnak és számlát adnak. Mindezeken felül pedig, ha mi szereljük be klímáját, az első tisztítást ajándékba adjuk. Továbbá, a későbbiekben, vállaljuk a klíma karbantartását, tisztítását és javítását is szintúgy. Amennyiben érdeklik az elektromos fűtési lehetőségek vagy már tudja mit szeretne, keressen minket bizalommal és bízza ránk a munkálatokat. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Elektromos fűtési lehetőségek

Az elektromos fűtési lehetőségekről

Sokakban él még az, hogy az elektromos fűtés drága, és sokat fogyasztanak, de ez nem igaz! A mai korszerű eszközök energiatakarékosak, így nem drága a használatuk.Jelenleg, a korszerű elektromos fűtési módszerek felszerelésével, a fűtési költsége nem sokkal nagyobb, mint a központi gázfűtés esetén, illetve, egy elektromos fűtés rendszer kiépítési költsége kevesebb, mint egy átlagos központi gázfűtés kialakításának. A napelem rendszeréhez hozzáköthetők az elektromos fűtőkészülékek, így részben vagy egészben fűthető a házunk a napelemek által megtermelt energia segítségével.

Az elektromos fűtési módszerek széles köre közül választhatunk, például elektromos kazán, hőszivattyú, NOBO panel vagy infrapanel, elektromos padlófűtés vagy egy inverteres hűtő- fűtő klíma. Sok féle módszer létezik, válasszuk ki számunkra a legpraktikusabbat. Ha szeretnénk, hogy nyáron hideg, télen pedig meleg legyen és ezt egyszerre szeretnénk megoldani, akkor biztosan a klíma lesz a befutó. Ha padlófűtést szeretnénk, vagy fali fűtést, akkor hőszivattyúban is gondolkozhatunk. Mindegyiknek megvannak az előnyei, a mi igényeinktől függ, hogy mit választunk. De milyen elektromos fűtési lehetőségek közül választhatunk?

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Inverteres hűtő-fűtő klíma

Az inverteres klíma úgy működik, hogy folyamatosan, alacsony energia szinten dolgozik, sosem éri el a 100%-ot. Ez leginkább a pénztárcánkon látszódik meg, mivel a hagyományos klímához képest, sokkal energiatakarékosabb. Az inverteres klíma gyakorlatilag soha nincs teljesen leállítva, ha bevan kapcsolva, akkor fokozatos változtatja a munka hatékonyságát. Ez azt jelenti, hogy sokkal alacsonyabb energia szinten működik, mivel nincs olyan helyzet, hogy hirtelen el kell kezdenie nagyon dolgozni.

Folyamatosan dolgozik, alacsony energia szinten. Ez azért is jó, mert sokan érzékenyek a hirtelen hőmérsékletváltozásra, így őket kellemetlenül érinti, ha hirtelen csökken a hőmérséklet 5-6 fokot. Ezzel szemben, az inverteres klímánál ez szinte észre sem vehető. A hagyományos klímánál nagyok a hőingadozások, fel és le, addig az invertesnél ez nincs így, folyamatosan egy hőmérsékleten mozog a bekapcsolás pillanatától.

Elektromos fűtési lehetőségek
Elektromos fűtési lehetőségek

Elektromos padlófűtés

Az elektromos padlófűtés, fűtőkábellel vagy fűtőszőnyeggel, az egyik legkedvezőbb áron telepíthető padló fűtési rendszer. A fűtőkábel (a fűtőszőnyegben is egy kisebb átmérőjű fűtőkábel biztosítja a hőt) egy, a teljes felületén egyenletes hővesztésre méretezett elektromos vezető, melynek a maghőmérséklete 40-45°C között alakul. Kettős tokozású, a külső burkolat a mechanikai sérülés ellen, míg a belső, a fűtőkábelt teljes hosszában lefedő alumíniumtokozás, az elektromágneses sugarakat szűri ki, így használata során nem kell számolnia mágneses háttérsugárzással.

Padlófűtési rendszerként, ötvözi az elektromos rendszer kedvező telepítési költségét, az elektromos áram hőenergiává alakulásának 100% működési hatásfokát és a hagyományos vizes padlófűtési rendszer minden kényelmét, egyenletes meleget garantáló hőérzetét. A fa-, parketta- és laminált padlók egyre szélesebb körben alkalmazott padlóburkolat megoldások. Ezen meleg burkolatok fűtésére kínál megoldást a fűtőfólia. Közvetlenül a fa vagy laminált padlóburkolat alá telepíthető. Rendkívül vékony fűtőberendezés (mindössze 3 mm), vezérlése digitális termosztáttal és padlószenzorral történik, így a felfűtés a teljes felületen egyenletesen jelentkezik.

Hőszivattyú

A hőszivattyú olyan készülék, amely az alacsonyabb hőmérsékletű környezetből kivonja a hőt, és azt egy magasabb hőmérsékletű helyre szállítja. Célja, hogy a hűtési energiát fűtésben (pl.: meleg víz elkészítés) fel lehessen használni, illetve, hogy a környezetéből kivont hőt hasznosítsa. A hőszivattyú lényegében egy olyan hűtőgép, amely nem a hideg oldalon vonja el a hőt, hanem a meleg oldalon. Legtipikusabb a gőzkompressziós berendezés, de léteznek mások is, például abszorpciós készülékek is. A hőszivattyú képes fordítva is működni, például melegebb hely hűtésére is használható.

Elektromos fűtési lehetőségek
Elektromos fűtési lehetőségek

NOBO panel

A NOBO egy norvég márka, akik a saját fejlesztésű fűtő paneljeiket gyártják és forgalmazzák. A NOBO panelek egy új perspektívát mutatnak a magyar fűtésrendszereknek, mivel teljesen más elven működnek ezek a panelek. A norvég NOBO az egyik legnagyobb elektromos árammal működő fűtőberendezéseket áruló vállalat Európában. A panelben megtalálható egy különleges kerámia fűtőbetét, amely soha nem izzik, ezért nem kell attól tartani, hogy le kell majd cserélni a fűtőbetét, ha elhasználódik. Ez nem fog elhasználódni.

A fűtőbetét körül alumínium bordák vannak, így eredményesebb hőátadás érhető el vele. Működése közben nem ad ki hangot, nem kattog, nem zörög, nem szuszog, nem zúg. Teljesen csöndes. A panel azon az egyszerű gondolatmeneten alapul, hogy alulról a nyílásokon a beérkező hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon található kivezető rácson keresztül felemelkedik. A fizika törvényei szerint működik, a készülék csak áramoltatja a meleget, nem fújja, nincs benne semmilyen fújásra alkalmas dolog. Képes egy egész szoba légterét felmelegíteni. A panelokat célszerű alacsonyan, a padlószinttől 10 centiméterre felhelyezni.

Infrapanel

Az infrapanel olyan fűtésberendezés, amely leginkább a Nap sugaraihoz hasonlít. Mint köztudott, a Nap először az élőlényeket és a hőfelvételre alkalmas tárgyakat melegíti fel. Ismerős érzés mindenkinek, amikor egy téli napon kint mínuszok vannak de mégis süt a Nap, így sokkal melegebbnek érezzük a kinti hőmérsékletet, pedig nagyon hideg van. Pont így működik egy infrapanel is. Az infrapanel elektromos árammal működik, kimondott előnye, hogy jól és könnyen szabályozható. Ha nagyobb hőfokot szeretnénk a lakásunkba, akkor egyből tud rá reagálni, nem kell rá órákat várni. Az elektromos fűtőpanelek nem igényelnek folyamatos karbantartást, így ezzel is lehet spórolni, hogy nem kell évente szerelőt hívni, hogy ellenőrizze a készülékünk helyes működését.

Az elektromos fűtés kiépítése jóval kevesebbe kerül, mint egy gáz vagy központi fűtéses rendszer kiépítése, azonban az is tény, hogy sajnos az elektromos fűtés működtetése drágább, mint a gáz vagy tűzifás fűtés. Azonban, ha a napelemes rendszerünk métere meg engedi, akkor a többlet áram miatt, az elektromos fűtés nem von plusz kiadásokat maga után, elmondhatjuk, hogy ingyen fűtünk. Az elektromos fűtések esetében, az áramfogyasztás pontosan megegyezik a leadott hőenergiával, tehát a hatásfok 100%. Az elektromos fogyasztásmérő-óra mindig a leadott energiát méri, így pontosan annyit fogunk fizetni, amennyit fűtünk.

Elektromos fűtési lehetőségek

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás