Klímatöltés

Amikor egy klíma nem fúj kellően hideg levegőt használat közben, okkal feltételezhetjük, hogy nem megfelelő a benne található gáz töltöttségi szintje. Ilyenkor mindenképp forduljunk szakemberhez, aki szakszerűen pótolja a gázt és ellenőrzi a klímát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatöltés Klímatöltés

Klímatöltés

A klímaberendezések F-gázokkal vannak töltve, melyek megfelelő mennyiségben és tömörségben kell, hogy jelen legyenek a készülékben ahhoz, hogy az hatékonyan és gazdaságosan működjön.

Időnként minimális szivárgás előfordul, azonban ha az átlagosnál nagyobb mennyiségű gáz távozik bizonyos időn belül, akkor ott előfordulhat, hogy  szökik a készülékből a gáz. Erről szivárgás vizsgálattal tudunk megbizonyosodni, melyet a legtöbb készülék esetében időközönként kötelező elvégezni.

Klímatöltés Budapesten és környékén

Amennyiben azt tapasztalja, hogy a klíma már nem fúj kellőképpen hideg levegőt , akkor valószínűleg szükséges a gázt pótolni. Forduljon hozzánk ebben az esetben, hiszen tapasztalt munkatársaink rövid határidővel a helyszínre érkeznek és szakszerű ellátásban részesítik a klímakészüléket, mely során a szivárgás mértékét is ellenőrzik és amennyiben szükséges, a javítási munkálatokat is elvégzik. Munkálatainkat kedvező áron és garanciális kivitelezéssel végezzük el Budapesten és környékén, hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás