Klíma szereléssel együtt

Ha klímát szeretne, akkor válassza a legegyszerűbb megoldást, kérjen fel minket a beszerzésre és a beszerelésre!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Sokan szeretik azt, hogyha egyszerűen van megoldva minden. Sokan rendkívül nem kedvelik azt, hogy folyamatosan intézkedniük kell, papírokat kell beszerezni, ide-oda kell rohangálni, haza kell cipelni a klímát a hosszú, bürokratikus procedúra után... Kinek kell ez?

Leginkább senkinek. Épp ezért sokan választják azt, hogy inkább szerelőtől vásárolják meg a klímát. 

Miért éri meg szerelőtől venni a klímát?

Sokakban az az élmény él, hogyha valaki szerelőtől vesz klímát, akkor az biztos, hogy kétszeres, háromszoros áron is lehet, hiszen még régen halottak egy történetet a szomszédtól aki... Mindenki hallott már ilyet.

Nézzük a tényeket, őszintén: a multik ajánlataival nem lehet versenyezni. Ez tény. Azonban mi azt gondoljuk, hogy amennyivel talán drágább (és egyáltalán nem kétszer, háromszor drágább egy készülék) azért a pénzért mi tudunk extra szolgáltatást is adni. Nézzük, hogy mik ezek.

A legfontosabb az szerintünk, hogyha tőlünk veszi meg, akkor biztos, hogy jó készüléket fog vásárolni. Bárhonnan is nézzük, egy klíma nem olcsó, sokan egyáltalán nem engedheti meg maguknak azt, hogy elsőre rossz készülék válasszanak és rövidesen cseréljék. Ha azonban minket keres fel, akkor mi először is felmérjük az Ön igényeit és otthonának a paramétereit, majd ezután ajánlunk Önnek terméket. Természetesen a maximum árat Ön fogja meghatározni, így nem kell attól félnie, hogy túl lépünk a kereten.

Előny még, hogy így Önnek nem kell felesleges energiákat ebbe beleölnie. Összesen annyit kell tennie, hogy felhív minket, találkozunk, megbeszéljük a részleteket és a következő alkalomra szabad utat enged nekünk a felszerelésre. Nem kell Önnek semmilyen felesleges papírt beszereznie, aláíratnia, sorban állni az áruházban, haza cipelni a rendkívül nehéz klímát stb. Sokkal egyszerűbb ez a mód.

Ráadásul ha az általunk javasolt készüléket szerelteti be akkor biztos, hogy hosszú időkig jó lesz a készüléke. Illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy minden általunk beszerelt klímára egy teljes év garanciát adunk. 

Milyen termékek közül lehet választani?

Természetesen rengeteg termék közül, amit az interneten megtalál szinte biztos, hogy mi is betudjuk szerezni. Nem vagyunk leszerződve egy céggel sem, így egyáltalán nem vagyunk behatárolva termékek terén. A skála rendkívül nagy, de mi segítünk Önnek választani!

Klíma felszerelés menete

Hogy történik a klíma felszerelés? Ahogy már bemutattuk először minden részletet megbeszélünk. Ebbe beletartozik az is, hogy megnézzük, hogy hova szereljük fel a klímát. Mivel a két egységet össze kell kötni, ezért nem árt, hogyha nincs túl messze egymástól a két egység.

Először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, itt eldöntheti, hogy véssük, vagy befedjük a csövet. Hosszú távú megoldás mindenképpen az, hogyha bevéssük. Ha meg van a hely, akkor utána kezdjük a kültéri tartószerkezetnek a beépítését, majd ráépítjük a kültéri egységet.

Ha ezzel meg vagyunk, akkor jöhet a beltéri egység is. Ezt is szakszerűen felszereljük. Ha meg vagyunk ezzel, akkor nincs más hátra, mint az egységeket összekötni, rákötni a hálózatra és beüzemelni. Természetesen a felszerelést követően leteszteljük, hogy tökéletesen működik-e.

Extra szolgáltatások a felszerelés mellett

Extra szolgáltatásunk, hogy megtanítunk minden kedves ügyfelünket a klíma használatára. Mivel minden klíma más és más, épp ezért máshogy is kell velük bánni. Nem kell elolvasni a hosszú termék leírást, mi megmutatunk minden fontos információt, amit tudnia kell ahhoz, hogy tökéletesen tudja használni a készülékét.

De még mielőtt mindez megtörténne, és még csak „ismerkedünk”, akkor egyszer ingyenesen kiszállunk Önhöz, hogy felmérjük a terepet, ezért egy forintot sem kell fizetnie. Továbbá ha velünk szerelteti be, akkor egy teljes év garanciát is biztosítunk Önnek. De ez még nem minden! Az első éven egyszer ingyenesen tisztítjuk ki a klímáját! Válasszon minket bizalommal. 

Hasonló oldalak

Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Egy klíma vásárlása fontos feladat, épp ezért nem szabad félvállról venni. A legegyszerűbb, a legpraktikusabb megoldás az, hogyha szakembert kér fel az egész feladatra. Hogyha minket keress fel, akkor mi segítünk Önnek kiválasztani egy jó készüléket, amelyet be is szerzünk Önnek és fel is szereljük otthonába. Hívjon minket bizalommal.

Klíma szereléssel együtt
Samsung klíma beszereléssel

Samsung klíma beszereléssel

A Samsung hosszú évek óta gyártja a jobbnál jobb klímákat. Már számtalan saját fejlesztésük van, a legújabb technológiával dolgoznak, így biztosíthatjuk Önt afelől, hogyha Samsung klímát választ, akkor nem fog mellé fogni. Bemutatjuk a legjobb dolgokat a Samsung klímákban és azt is bemutatjuk, hogy milyen az, amikor velünk szerelteti be! Válasszon minket.

Samsung klíma beszereléssel
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók
Klíma szerelési tudnivalók

Klíma szerelési tudnivalók

A klíma beszerelés komoly feladat, ráadásul rengeteg részlete van. Hogy ne érjék Önt meglepetések olvassa el összegzésünket! Ha további kérdései vannak, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma szerelési tudnivalók
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba
Klíma beüzemelés

Klíma beüzemelés

Miután felszereltük a légkondicionálóját, be is üzemeljük Önnek. Összekötjük az elektronikát, összekötjük a kültéri egységet a beltérivel, áram alá helyezzük, és elvégezzük a végső simításokat. Miután beüzemeltük egy rövid bemutatót tartunk a helyes használatról.

Klíma beüzemelés
Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma megvásárlása és beszerelése előtt nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés. Ilyenkor tudjuk megnézni, hogy milyen az otthona a klíma szempontjából, milyen az elektromos hálózat és ilyenkor tudunk minden kérdésére válaszolni.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel
Klíma telepítés szabályai

Klíma telepítés szabályai

A klíma beszerelés komoly feladat, épp ezért több éve már rendelet szabályozza azt, hogy kiszerelhet be klímát, és ki nem. Ha tudni szeretné, hogy kiszerelhet be klímát, és Ön hogy tud hozzá jutni a klímához akkor olvassa el összegzésünket, majd pedig keressen fel!

Klíma telepítés szabályai
Klíma funkciók

Klíma funkciók

A klímáknál nagyon sokféle extra funkció van. Ezeknek a nagytöbbségét összegyűjtöttük és rövid leírásokkal bemutatjuk, hogy eltudja dönteni, hogy milyen extra funkcióra van Önnek szüksége.

Klíma funkciók

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463