Klíma tisztítás Budapest

A klímákat minden évben legalább egy alkalommal szakszerű és átfogó tisztításon kell átejteni, ellenkező esetben felső légúti fertőzések gyanútlan áldozataivá válhatnak családtagjaink. Klímáját kedvező áron, szakszerűen és alaposan tisztítjuk ki!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma tisztítás Budapest Klíma tisztítás Budapest

Klíma tisztítás Budapest

A klímák szűrőiben olyan, az egészségre veszélyes kórokozók tudnak megtelepedni, melyek komoly felső légúti megbetegedésekért lehetnek felelősek. Miért van ez így? Mert a klímák szűrői a bennük rekedt páratartalom miatt kiváló életteret biztosítanak ezeknek a gombáknak, baktériumoknak, esetenként akár vírusoknak is.

Ahhoz, hogy a megbetegedés kockázatát el tudjuk kerülni, nem elég házilag különböző klímatisztító spray-k segítségét igénybe venni, hiszen ezek nem elég hatékonyak és nem is jutnak el azokba a gócpontokba, ahol ezek a mikroorganizmusok elszaporodva telepeket képeznek. Akkor mégis hogyan előzzük meg a bajt? Kizárólag szakember segítségével!

Klíma tisztítás Budapest Budapesten és környékén

A klíma tisztítása során szakembereink speciális fertőtlenítő szereket alkalmazva szakszerűen végzik el a berendezés alapos fertőtlenítő tisztítását, mellyel biztosítják, hogy annak használata során nem áll fent a veszélye a megbetegedésnek. Célszerű a tisztítást a karbantartással elvégeztetni, mely során nem csak a szűrőket, de az egyéb alkatrészeket is átfogóan megtisztítják munkatársaink, egyúttal pedig szakszerűen ellenőrzik a berendezés állapotát, hogy az megbízhatóan végezhesse munkáját egész nyáron. Hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás