menü

Klíma tisztítás Budapest

Profi, gyors és precíz klíma tisztítás Budapesten és környékén, akár egy-két napon belül. Szakembereink 20 év tapasztalattal, minőségi tisztítószerekkel dolgoznak márkától- és típustól függetlenül. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Várjuk megkeresését

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma tisztítás Budapest Klíma tisztítás Budapest

Klíma tisztítás Budapest

Profi, gyors és precíz klíma tisztítás Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják klíma tisztítását, karbantartását márkától- illetve típustól függetlenül. Nálunk a klíma karbantartás szolgáltatásunkban benne van a készülék tisztítása is, melyet ajánlott évente legalább két alkalommal elvégeztetni.

A klíma tisztítás Budapesten, illetve minden más településen egyaránt kedvező áron és rövid határidővel zajlik. Szakembereink minden alkalommal speciális tisztítószereket alkalmaznak, melyek elősegítik a baktériumszaporulatok megsemmisítését, illetve hozzájárulnak a készülék gondtalan működéséhez. Ne várjon a klíma tisztíttatásával, hiszen ezzel több megbetegedést és meghibásodást is könnyedén elkerülhet az ember.

Munkatársaink akár már pár napon belül állnak rendelkezésére, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ne feledje! Profi, márka- és típusfüggetlen klíma tisztítás Budapesten és környékén, kiváló szakemberek által, akár pár napon, belül, garanciálisan. Hívjon minket és foglaljon időpontot még ma, hogy mihamarabb elvégezhessük a készülék karbantartását. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma tisztítás Budapest

Klíma tisztítás Budapesten és környékén

A klímák szűrőiben olyan, az egészségre veszélyes kórokozók tudnak megtelepedni, melyek komoly felső légúti megbetegedésekért lehetnek felelősek. Miért van ez így? Mert a klímák szűrői a bennük rekedt páratartalom miatt kiváló életteret biztosítanak ezeknek a gombáknak, baktériumoknak, esetenként akár vírusoknak is. Ahhoz, hogy a megbetegedés kockázatát el tudjuk kerülni, nem elég házilag különböző klímatisztító spray-k segítségét igénybe venni, hiszen ezek nem elég hatékonyak és nem is jutnak el azokba a gócpontokba, ahol ezek a mikroorganizmusok elszaporodva telepeket képeznek. 

Akkor mégis hogyan előzzük meg a bajt? Kizárólag szakember segítségével! A klíma tisztítása során szakembereink speciális fertőtlenítő szereket alkalmazva, szakszerűen végzik el a berendezés alapos fertőtlenítő tisztítását, mellyel biztosítják, hogy annak használata során, nem áll fent a veszélye a megbetegedésnek. Célszerű a tisztítást a karbantartással elvégeztetni, mely során nem csak a szűrőket, de az egyéb alkatrészeket is átfogóan megtisztítják munkatársaink, egyúttal pedig szakszerűen ellenőrzik a berendezés állapotát, hogy az megbízhatóan végezhesse munkáját egész nyáron. Hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás