menü

Split klíma

Split klíma teljeskörű munkálatait vállalják cégünk kiváló szakemberei Pest megye minden településén, márkától függetlenül. Minőségi alkatrészekkel, profi eszközökkel dolgoznak, precízen és megbízhatóan, kedvező áron. Munkájukra garanciát vállalnak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Split klíma Split klíma

Split klíma

Örömmel vállalják vállalkozásunk kiváló szakemberei Split klíma teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, leszerelés, karbantartás, javítás, de még a készülék beszerzésében is számíthat rájuk. Munkatársaink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a Split klíma munkálatait, márkától függetlenül, nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. Bármilyen okból kifolyólag is keres szakembert, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb segíthessünk.

Munkatársaink mindig precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron és rövid határidővel. Minden Split klíma javítása vagy karbantartsa esetén, csak kiváló minőségű alkatrészeket és kiváló hatóanyagú, speciális tisztító- és fertőtlenítőszereket használnak. Ugyanakkor, a klíma beszerelése előtt, lehetősége van kérni ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során szakembereink felmérik az épület adottságait és minden fontos részletet, tudnivalót átbeszélnek Önnel.

Ezt követően, örömmel ajánlanak Önnek megfelelő ár/érték arányban Split klímát, amit aztán be is szereznek, majd beszerelnek. Ha tavasszal vagy ősszel hív minket, akár egy héten belül élvezheti az új Split klímát. Ráadásul, az első tisztítást ajándékba adjuk a beszerelés mellé. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, hogy mielőbb segíthessünk Önnek. Ha a Split klíma működése és egyéb információk érdeklik, akkor oldalunkon lejjebb tovább olvashat a készülékről, de természetese mi is örömmel válaszolunk kérdéseire.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Split klíma

Split klíma jellemzői

A split klímáknak két fő része van, a kültéri és a beltéri egységek. Úgy vannak kialakítva, hogy a kültéri egység legyen a fő eleme, ott vannak a nagy zajjal járó alkatrészek, a beltéri egységben pedig az elpárologtató van, a ventilátor és a légszűrő. Elmondható, hogy az utóbbi időkben rendkívül nagy népszerűségnek örvend a split klíma, letaszította trónjáról a mobil klímát. Ennek több oka is van, leginkább az, hogy minden szempontból sokkal előnyösebb a split klíma. Az egyik oka ennek, hogy a zajszint sokkal alacsonyabban van, mint a mobil klímák esetében. A split klíma azt jelent, hogy osztott, tehát kettő vagy több részből áll, de mindenféleképpen van egy kültéri és egy beltéri is. A két részét egy rézcső köti össze, amely a falon fut végig. 

A split klíma kitalálásának az volt a lényeg, hogy minden kellemetlenséget megszüntessen a klímával kapcsolatba. Így a nagy zajjal járó részek, mint a kompresszor, kikerültek a lakásból és már csak a csendes beltéri egység maradt, amely szépen hűti a lakást. Mivel a nagy munka kikerült a lakásból, így kevesebb energiát is használ fel, mivel a felszabaduló hővel már nem kell foglalkoznia. Ha a csendesség és takarékosság nem győz meg valakit, akkor az biztosan meggyőző lesz, hogy a kinézete sokkal dekoratívabb, mint a mobil klímák eseténben. Kevés helyet foglal, nincs útban és szinte beleolvad a környezetben, de ha mégis észre vesszük, akkor látjuk, hogy mennyire modern, mennyire trendi és szép.

Milyen fajtái vannak a split klímáknak?

Leginkább négyet különböztetünk meg: oldalfali, kazettás, parapet és légcsatornás. Az oldalfali split klímáknál megkülönböztetünk még multi klímákat, amelyeknél több beltéri egység van. Az oldalfali klíma a falon helyezkedik el, ilyet szinte mindenki látott már, ez a legközkedveltebb fajta. 

A kazettás split klímát álmennyezetbe lehet felszerelni, nagyon hatékony, de nagyon drága, nem mindenkinek éri meg. A parapet klímák mennyezetre szerelhetőek és ezek sem túl elterjedtek. Légcsatornás split klímákat ott a legalkalmasabb beüzemelni, ahol van álmennyezet és kis helyiségek vannak.

Milyen fajtái vannak a split klímáknak?
Miért éri meg split klímát beszereltetni?

Miért éri meg split klímát beszereltetni?

A legnagyobb előnye az, hogy halk. A hangos kültéri egység kint helyezkedik el, így egyáltalán nem zavar minket, pluszban még a működés közben keletkezett hő is kint marad. Előnyük még, hogy mindegyik távirányítóval irányítható, így nagyon könnyű velük együtt élni. A split klímáknál nincs gond azzal, hogy hova rakjuk – bárhova felszereltethetjük, ahova csak nekünk tetszik.

A mai split klímák nagyon jó minőségűek, érdemes ezekbe pénzt fektetni. Rádásul ár/érték arányban bárki megtalálhatja a kedvére való készüléket. Ha szeretne többet tudni ezekről a klímákról vagy ilyet szeretne beszereltetni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi örömmel állunk rendelkezésére mindenben.

Fűtés klímával

A mai klímák már tudnak fűteni is. Persze nem mindegyik tud ugyanúgy. Fontos itt kiemelni, hogy ma már választhatunk, hogy olyan klímát szeretnénk, amivel teljesen kiváltjuk a fűtésrendszerünket vagy csak fűtés kiegészítéseként szeretnénk használni. Ez azért fontos, mert ezekre mind külön-külön készülék van. 

A klímáknál fontos megjegyezni, hogy képesek eljegesedni, így ha a készüléken nincs ilyen funkció, minta jégtelenítés, akkor nekünk kell jégteleníteni vagy a szerelőnek. Az automatikus funkció nagyon jó, pár perc alatt könnyedén leolvad a készülék magától. Ha szeretne egy új fűtésrendszert kialakítani, akkor mindenféleképpen érdemes elgondolkozni a klímán. Ha így dönt, keressen fel minket és segítünk Önnek kialakítani a tökéletes rendszert.

Fűtés klímával?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás