menü

Hőszivattyús klíma

Hőszivattyús klíma teljeskörű munkálatait vállaljuk Pest megye minden településén. Profi szakemberek által, precízen és megbízhatóan dolgozunk, minőségi alkatrészekkel, márkától- és típustól függetlenül, kedvező áron. Munkánkra garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Hőszivattyús klíma Hőszivattyús klíma

Hőszivattyús klíma

Hőszivattyús klíma teljeskörű munkálatait vállalják cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei, legyen az hőszivattyús klíma javítása, beszerelése, karbantartása, leszerelése stb. Profi szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal és tudással vállalják a munkálatokat Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt, márkától- és típustól függetlenül szintúgy. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Kollégáink minden hőszivattyús klíma javítási és karbantartási munkálatai során csak kiváló minőségű alkatrészekkel, felszerelésekkel és kiváló hatóanyagú, speciális fertőtlenítő- és tisztítószerekkel dolgoznak, rövid határidővel és kedvező áron. Mindazonáltal, amennyiben hőszivattyús klímakészüléket szeretne vásárolni és beszereltetni, abba az esetben egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, kollégáink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában.

Felmérik az épület adottságait, átbeszélik Önnel az igényeket és ezek tudatában fognak tudni Önnek megfelelő ár/érték arányban készüléket ajánlani, akár 10 év gyártói garanciával is. Továbbá, ha megvan a hőszivattyús klíma, akkor szakembereink vállalják annak beszerzését is, majd elvégzik a beszerelést, mely mellé az első tisztítást ajándékba adjuk. Mindezeken felül pedig, minden munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak munkatársaink.

Akár eljött a hőszivattyús klíma karbantartása, esetleg meghibásodott a készülék vagy szeretne egy újat, szeretné kikérni szakembereink véleményét, keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek a lehető legrövidebb időn belül és akár már egy héten belül élvezheti új klímáját. Klímaszerelő szakembereink minden munkájukat precízen és megbízhatóan végzik. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését. Lejjebb görgetve pedig, részletesebben is tájékozódhat a Hőszivattyús klímakészülékekről.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Hőszivattyús klíma

Hőszivattyús klíma szerelése Budapesten és környékén

A hőszivattyús klíma egy hűtő és fűtő klíma. A hőszivattyú segítségével képes fűtési üzemmódba kapcsolni, úgy tudja felmelegíteni a lakást, hogy közben nem fogyaszt el rengeteg áramot. A működési elve, hogy a kinti hideg levegőt lehűti és a hűtéssel további energiát nyer, amelyet a lakás felfűtésére használ fel. Tehát, ellentétben az elektromos fűtésirendszerekkel amelyek csak az elektromos áramon alapszanak, itt fontos szerepe van a kinti levegőnek is, amelyet a készülék felhasznál. A kinyert energiát a kondenzátor adja le, így tudja könnyen és gyorsan felfűteni az adott helyiség levegőjét.

Budapest minden kerületében vállaljuk a kiszállást és a szerelést. Igény esetén akár a környező agglomerációs területekre is kiszállunk, de ezt mindenféleképpen előzetesen egyeztetni kell. Ha telefonon felhív minket, mindenről bőséges információval tudunk szolgálni. Mi tényleges munka esetén nem kérünk el kiszállási díjat és nem számolunk fel semmilyen felárat. Nem rejtjük el sehol sem rejtett költségnél, mi minden budapesti kerületbe ingyenesen kiszállunk és megoldjuk a problémát. Hívjon minket bizalommal és akár már aznap kitudunk szállni, amikor hívott minket!

Hatékony a hőszivattyú klíma?

Az elektromos áram a hőszivattyú klímáknál a hő elszállításában segít, tehát a kültéri egységből a beltéri egységbe. Egy átlagos elektromos fűtőrendszer 3kW-ot is fogyaszthat egy órában, addig a klíma alig éri el az 1 kW-ot. Nagy hatásfokuk miatt gazdaságosan fel tudják fűteni a lakásokat, akár -10, -15 fokig képesek fűtésre. Minden klímának van egy hatásfok görbéje, amely azt kívánja demonstrál, hogy egy egység elektromos energiából, hány egység hőenergiát képes leadni a klíma, figyelembe véve a környezeti tényezőket. 

SCOP értéknek nevezzük ezt a számot. A klímával való fűtés szinte semmiben sem másabb, mintha konvektorral vagy radiátorral fűtenénk – amelyik helyiségben van beltéri egység ott meleg lesz, ahol pedig nincs, ott kevésbé lesz meleg. Itt fontos megemlíteni, hogy egy nagyobb lakáshoz természetesen több beltéri egységre van szükség, de természetesen ezt nem úgy kell elképzelni, hogy a mosdóba is klímát rakunk. Hálószobák, nappalik fűtésére kifejezetten alkalmas a klíma, ezért ilyen helyiségekbe érdemes betenni.

Hatékony a hőszivattyú klíma?
Fűtés klímával télen és az átmeneti időszakban

Fűtés klímával télen és az átmeneti időszakban

Fontos kiemelni, hogy fűtésre csak olyan készülékek felelnek meg, amelyek minőségükben kifogásolhatatlanok. Gondoljunk bele, egy hűtő- fűtő klíma egész éven kiszolgálják az igényünket. Nyáron kellemes hűvössé teszi a lakást, miután hazaértünk a forró városból, télen pedig a fagyos időjárás után, egy meleg lakásba léphetünk be a klímának köszönhetően. A hőszivattyús klímák tökéletesen megfelelnek fűtésre. Sok olyan lakás van ma Magyarországon, például rengeteg panellakás, ahol bizonyos napon kapcsolják csak be a központi fűtést vagy csak bizonyos hőfok alatt. 

Ha napról beszélünk, akkor könnyen megeshet, hogy már előtte két héttel borzasztó hideg van. Ilyenkor persze nem fogják egyből felkapcsolni, a lakók nagyrészének kell aláírnia egy ívet, hogy beleegyeznek a bekapcsolásba, majd ezt el kell küldeni a megfelelő szervnek. Hosszú folyamat. Egyszerűbb, ha a klímánkkal a hidegebb napokon, órákon kicsit felfűtjük a lakást. Ha lakást vásárolunk vagy házat és van lehetőségünk, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk, akkor príma választás lehet a klíma, mivel képes felfűteni egy egész lakást, akár egész télen.  

Hogyan történik a klímaszerelés?

Ha elromlott a klímánk, akkor szükség van a gyors segítségre. Sem nyáron, sem télen nem várhat a javítás. Ha felhív minket, akkor már elkezdjük megoldani a problémát. Sok esetben egy nagyon egyszerű probléma áll fent, ezt akár telefonban is megtudjuk mondani Önnek. Ha komolyabb a baj, akkor megpróbáljuk előre megtudakolni, hogy már előre felkészülve tudjunk kiérkezni a helyszínre.

A probléma lehet a kültéri vagy a beltéri egységgel is, komolyabb esetben akár mindkettővel. A legtöbb esetben a felszerelt készüléken megtudjuk oldani a javítást, de van olyan helyzet, amikor le kell szerelnünk. Ez rendkívül problémás, ha a kinti konzolról kell leszednünk. Itt is kiemelnénk, hogy ha rendszeresen karban van tartva a készülék, tehát évente kétszer látja hivatásos szakember, akkor nem valószínű, hogy bármikor is javításra lesz szükség.

Hogyan történik a klímaszerelés?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás