Klíma javítás Budapest

A klímák ritkán hibásodnak meg, ám amennyiben valami jelét érzékejük egy esetleges hibának, azonnal hívjunk szakembert, ellenkező esetben sokkal hosszadalmasabb és költségesebb lesz a javítás. Budapesten és Pest megyében vállaljuk klímák javítását.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás Budapest Klíma javítás Budapest

Mikor hívjunk szakembert?

A jó  minőségű klímák ritkán hibásodnak meg, de mint minden emberalkotta berendezés, egyszer egy légkondi is meghibásodhat, ez nem feltétlenül ront a minőségén. Amennyiben bármilyen meghibásodás gyanúja felmerül azonnal. Miért?

Gyakran tapasztaljuk, hogy a meghibásodott klíma esetén jelzik a tulajdonosok, hogy "Hát búg egy ideje, de nem foglalkoztunk vele"... Ennek következménye egy sokkal nehezebben és drágábban javítható szerkezet. Nem mindig van azonban hallható jele annak, hogy egy készülék hibásan üzemel. Az okosabb berendezések már szólnak, ha bajuk van, de a régebbi típusok közül nem feltétlen rendelkezik mindegyik ilyen funkcióval. A rendszeres klíma karbantartással megelőzhetők a költséges javítások vagy a nem tervezett készülékcserék.

Klíma javítás Budapest Budapesten és környékén

A kílmák javítását csak hivatalos minősítéssel rendelkező klímaszerelő szakemberek végezhetik el. Munkatársaink mind képzett és gyakorlott szakemberek, akik rendelkeznek az előírt regisztrációval, amit a Nemzeti Klímavédelmi hatóság állít ki számukra. A klímák javítását rövid határidővel, garanciálisan végezzük. Ennek előfeltétele, hogy a meghibásodott klíma általunk került beszerelésre, más szolgáltató által beszerelt, általunk javított készülékre nem áll módunkban garanciát vállalni. Cégünk márkafüggetlen klíma javítást vállal Budapest összes kerületében és Pest megye településein.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás