menü

Klíma javítás Budapest

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás Budapesten és környékén, akár már a mai nap folyamán. Profi szakembereink 20 év tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, kedvező áron dolgoznak, garanciát vállalva munkájukra. Hívjon bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás Budapest Klíma javítás Budapest

Klíma javítás Budapest

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberi készséggel vállalják klímák javítását, kedvező áron, akár már a mai nap folyamán is. Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak és ha velünk szereltette be a klímát annakidején, akkor garanciálisan vállaljuk a javítását, illetve számlát adunk minden esetben.

Munkatársaink több, mint 20 év tapasztalatával dolgoznak, rövid határidővel és hívását is Ők fogadják, melynek köszönhetően, közvetlenül tudnak megfelelő választ adni Önnek, minden kérdésére. Amennyiben szeretné elkerülni, hogy klíma készüléke meghibásodjon, abban az esetben ajánljuk figyelmébe a rendszeres, évenként legalább 2 alkalmas karbantartást, mely nagyban hozzájárul a készülék tökéletes működéséhez.

Mindazonáltal, sokkal kedvezőbb áron tudjuk elvégezni a karbantartást, mint a javítást, hiszen ez utóbbinak a költsége függ a meghibásodás mértékétől. Ugyanakkor, cégünk mindig törekszik arra, hogy kedvező, mindenki által megfizethető árait fenn tudja tartani. Ne feledje! Márka- és típusfüggetlen klíma javítás Budapesten, illetve egész Pest megyében, garanciálisan, profi szakemberek által, akár már a mai nap folyamán. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését, elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés

Mikor hívjunk szakembert?

A jó  minőségű klímák ritkán hibásodnak meg, de mint minden emberalkotta berendezés, egyszer egy légkondi is meghibásodhat, ez nem feltétlenül ront a minőségén. Amennyiben bármilyen meghibásodás gyanúja felmerül azonnal hívjon minket. Miért? Gyakran tapasztaljuk, hogy meghibásodott klíma esetén jelzik a tulajdonosok, hogy "Hát búg egy ideje, de nem foglalkoztunk vele"... Ennek következménye egy sokkal nehezebben és drágábban javítható szerkezet. Nem mindig van azonban hallható jele annak, hogy egy készülék hibásan üzemel. Az okosabb berendezések már "szólnak", ha bajuk van, de a régebbi típusok nem feltétlenül rendelkeznek ilyen funkcióval.

A rendszeres klíma karbantartással megelőzhetők a költséges javítások vagy a nem tervezett készülékcserék. A kílmák javítását csak hivatalos minősítéssel rendelkező klímaszerelő szakemberek végezhetik el. Munkatársaink mind képzett és gyakorlott szakemberek, akik rendelkeznek az előírt regisztrációval, amit a Nemzeti Klímavédelmi hatóság állít ki számukra. A klímák javítását rövid határidővel, garanciálisan végezzük. Ennek előfeltétele, hogy a meghibásodott klíma általunk került beszerelésre, más szolgáltató által beszerelt, általunk javított készülékre nem áll módunkban garanciát vállalni. Cégünk márkafüggetlen klíma javítást vállal Budapest összes kerületében és Pest megye településein.

Klíma javítás Budapest

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás