Inverteres klímák előnyei

Az inverteres klímáknál nagyon sok előnyt fel lehet sorolni. Bemutatjuk, hogy milyen jó tulajdonságait élvezheti az inverteres klímának.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Inverteres klímák előnyei Inverteres klímák előnyei

Az inverteres klímáknak számtalan előnye van. Bár készüléktől függ, de nagyon sok tulajdonságot általánosságban is ellehet mondani. Úgy, ahogy a hátrányairól is.

Bemutatjuk továbbá, hogy fűtés szempontjából milyen egy inverteres klíma, illetve, ha inverteres klímát szeretne vásárolni, akkor mit kell tennie.

Milyen előnyei vannak az inverteres klímáknak?

Az egyik legnagyobb előnye a működésében rejlik. Az inverteres klíma folyamatosan működik, viszont rendkívül alacsony teljesítményen. Így keveset fogyaszt, de tökéletesen ellátja a feladatát.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!
  • A kifinomult vezérlésének köszönhetően pontosan tudja tartani a beállított hőmérsékletet
  • Mivel folyamatosan és alacsonyan működik, így nem terheli le a hálózatot
  • A folyamatos működés miatt nincs nagy hőingadozás, nincs huzat
  • Fűtésre és hűtésre is egyaránt használható
  • Olcsó a fenntartása
  • Alig szárítja ki a levegőt
  • Alacsony, szinte észrevehetetlen zajszint

Manapság már könnyen lehet inverteres klímákat beszerezni. Sok készülék már rendkívül alacsony áron megtalálható. 

Inverteres klímák
Vannak hátrányai az inverteres klímának?

Vannak hátrányai az inverteres klímának?

Kifejezetten nincsenek az inverteres klímának hátránya, amilyen hátrányok vannak azokat általánosságban lehet elmondani a klímákról. Ilyen például az, hogyha nincs rendszeresen takarítva (félévente egyszer) akkor különböző baktériumok, gombák, vírusok alakulhatnak ki. Ezek miatt könnyen megbeteghetünk. Ha rossz helyre van felszerelve, akkor az is megtörténhet, hogy ízületi gyulladásunk lesz. Azonban ezeket a problémákat könnyedén ki lehet védeni. Olvassa el az írásunkat erről a témáról: Klíma által okozott betegségek.

Fűtés szempontjából is ennyire előnyös az inverteres klíma?

Fűtés szempontjából nagyon előnyös az inverteres klíma. Két lehetőségünk van: teljesen lecserélni a fűtés rendszerünket inverteres klímára, vagy kiegészítő fűtésként használni. Az utóbbi eset nagyon jó azoknak, akiknél távfűtés van, és egy bizonyos dátum után lekapcsolják a fűtést, de még hideg van az otthonban. Ha teljesen le akarjuk váltani, akkor több szempontot is figyelembe kell venni, például a háznak a hálózatát, a ház méretét és szigetelését.

Az inverteres klíma fűtés nem kerül sokkal többe, mintha gázzal fűtenénk, ráadásul a zavaró radiátorok ki is kerülnek otthonunkból. 

Mely márkák kínálják a legjobb inverteres klímákat?

Ezt nehéz meghatározni. Sok márkát megtalálhat a weboldalunkon. Ha szeretne prémium készüléket, akkor válasszon a Samsung, Lg, Fujitsu, Panasonic, stb márkák közül. Itt találhat jó áron is készüléket, de igazán prémium minőséget is. Ha olcsóbb klímát szeretne, akkor ajánljuk Önnek például a Gree márkát vagy a Daewoo-t, akiktől szintén megbízható készüléket lehet beszerezni.

Inverteres klímát szeretnék – hogyan tovább?

Ha jobban megszeretné ismerni a klímák világát, akkor weboldalunkon számtalan cikket, írást találhat, amelyekben különböző témákat fejtünk ki. Ha már tudja, hogy szeretne inverteres klímát, akkor nincs más dolga, csak annyi, hogy keressen fel minket. Ezt követően mi mindent elfogunk mondani.

Az első lépés mindig az, hogy meghatározzuk, hogy milyen klímára van szüksége (mekkora teljesítményűre például). Ha ez meg van, akkor mi beszerezzük Önnek a klímát, majd pedig be is szereljük Önnek. Ha bővebben szeretne erről olvasni, kattintson a klímaszerelés oldalunkra! 

Mely márkák kínálják a legjobb inverteres klímákat?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Klímaszerelés most

Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Kedvező áron vállaljuk a klímák javítását, tisztítását, beszerelését. Szakképzett csapatunk régóta foglalkozik klímákkal, így mindig hatékonyan és gyorsan javítanak. Ne bízza a véletlenre klímáját, hívjon minket és mi megjavítjuk.