menü

Inverteres klímák előnyei

Oldalunkon részletesen olvashat az inverteres klímák előnyeiről, illetve cégünk kiváló szakembereinek tapasztalatáról, akik márkától- és típustól függetlenül vállalják klímák teljeskörű munkálatait, egész Pest megyében. Hívjon bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Inverteres klímák előnyei Inverteres klímák előnyei

Inverteres klímák előnyei

Mielőtt felsorolnánk az inverteres klímák előnyeit, szeretnénk figyelmébe ajánlani cégünket, melynek szakemberei márkától- illetve típustól függetlenül vállalják inverteres és minden más klíma teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, karbantartás, beszerelés vagy leszerelés. Szerelőink Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén szintúgy vállalják a munkálatokat, rövid határidővel és kedvező áron.

Minden készülék beszerelése előtt, lehetőség van egy ingyenes helyszíni konzultációra, mely során szakembereink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és egyedi, személyre szabott árajánlatot készítenek Önnek. Mindezeken felül pedig, vállalják a készülék beszerzését is. A javítást és karbantartást pedig csak kiváló minőségű alkatrészekkel, eszközökkel és kiváló hatékonyságú tisztító- és fertőtlenítőszerekkel végzik.

Munkájukra mindig garanciát vállalnak és számlát adnak szakembereink. Bármiben is lehetünk segítségére, akár inverteres klíma esetén, akár bármilyen más készülék esetében, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi igyekszünk mihamarabb a rendelkezésére állni mindenben. Ha pedig kicsit lejjebb görget oldalunkon, akkor olvashat az inverteres klímák előnyeiről. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Inverteres klímák előnyei

Milyen előnyei vannak az inverteres klímáknak?

Az inverteres klímáknak számtalan előnye van. Bár készüléktől függ, de nagyon sok tulajdonságot általánosságban is ellehet róluk mondani. Úgy, ahogy a hátrányairól is. Bemutatjuk továbbá, hogy fűtés szempontjából milyen egy inverteres klíma, illetve, ha inverteres klímát szeretne vásárolni, akkor mit kell tennie.

Az egyik legnagyobb előnye a működésében rejlik. Az inverteres klíma folyamatosan működik, viszont rendkívül alacsony teljesítményen. Így keveset fogyaszt, de tökéletesen ellátja a feladatát. Előnyei közé tartozikmég az is, hogy manapság már könnyen lehet inverteres klímákat beszerezni. Sok készülék már rendkívül alacsony áron megtalálható. Most pedig felsorolunk néhány alapvető, előnyös tulajdonságot:

  • A kifinomult vezérlésének köszönhetően pontosan tudja tartani a beállított hőmérsékletet.
  • Mivel folyamatosan és alacsony teljesítményen működik, így nem terheli le a hálózatot.
  • A folyamatos működés miatt nincs nagy hőingadozás, nincs huzat
  • Fűtésre és hűtésre is egyaránt használható.
  • Olcsó a fenntartása.
  • Alig szárítja ki a levegőt.
  • Alacsony, szinte észrevehetetlen zajszint.
Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!
Inverteres klímák
Vannak hátrányai az inverteres klímának?

Inverteres klíma hátránya és előnye

Kifejezetten nincsenek az inverteres klímának hátrányai, amilyen hátrányok vannak, azokat általánosságban lehet elmondani a klímákról. Ilyen például az, hogy ha nincs rendszeresen takarítva (félévente egyszer) akkor különböző baktériumok, gombák, vírusok telepedhetnek meg benne. Ezek miatt könnyen megbetegedhetünk. Ha rossz helyre van felszerelve, akkor az is megtörténhet, hogy ízületi gyulladásunk lesz. Azonban ezeket a problémákat könnyedén ki lehet védeni. Olvassa el az írásunkat erről a témáról: Klíma által okozott betegségek.

Fűtés szempontjából nagyon előnyös az inverteres klíma. Két lehetőségünk van: teljesen lecserélni a fűtésrendszerünket inverteres klímára vagy kiegészítő fűtésként használni. Az utóbbi eset nagyon jó azoknak, akiknél távfűtés van és egy bizonyos dátum után lekapcsolják a fűtést, de még hideg van a lakásban. Ha teljesen le akarjuk váltani, akkor több szempontot is figyelembe kell venni, például a háznak a hálózatát, a ház méretét és szigetelését. Az inverteres klíma fűtés nem kerül sokkal többe, mintha gázzal fűtenénk, ráadásul a zavaró radiátorok ki is kerülnek otthonunkból. 

Mely márkák kínálják a legjobb inverteres klímákat?

Ezt nehéz meghatározni. Sok márkát megtalálhat a weboldalunkon. Ha szeretne prémium készüléket, akkor válasszon a Samsung, LG, Fujitsu, Panasonic, stb márkák közül. Itt találhat jó áron is készüléket, de igazán prémium minőséget is. Ha olcsóbb klímát szeretne, akkor ajánljuk Önnek például a Gree márkát vagy a Daewoo-t, akiktől szintén megbízható készüléket lehet beszerezni. Ha jobban megszeretné ismerni a klímák világát, akkor weboldalunkon számtalan cikket, írást találhat, amelyekben különböző témákat fejtünk ki.

Ha már tudja, hogy szeretne inverteres klímát, akkor nincs más dolga, csak annyi, hogy keressen fel minket. Ezt követően mi mindent elfogunk mondani. Az első lépés mindig az, hogy meghatározzuk, hogy milyen klímára van szüksége (mekkora teljesítményűre például). Ha ez meg van, akkor mi beszerezzük Önnek a klímát, majd pedig be is szereljük. Ha bővebben szeretne erről olvasni, kattintson a klímaszerelés oldalunkra! 

Mely márkák kínálják a legjobb inverteres klímákat?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás