Inverteres klímák előnyei

Az inverteres klímáknál nagyon sok előnyt fel lehet sorolni. Bemutatjuk, hogy milyen jó tulajdonságait élvezheti az inverteres klímának.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Az inverteres klímáknak számtalan előnye van. Bár készüléktől függ, de nagyon sok tulajdonságot általánosságban is ellehet mondani. Úgy, ahogy a hátrányairól is. Bemutatjuk továbbá, hogy fűtés szempontjából milyen egy inverteres klíma, illetve, ha inverteres klímát szeretne vásárolni, akkor mit kell tennie.

Milyen előnyei vannak az inverteres klímáknak?

Az egyik legnagyobb előnye a működésében rejlik. Az inverteres klíma folyamatosan működik, viszont rendkívül alacsony teljesítményen. Így keveset fogyaszt, de tökéletesen ellátja a feladatát.

  • A kifinomult vezérlésének köszönhetően pontosan tudja tartani a beállított hőmérsékletet
  • Mivel folyamatosan és alacsonyan működik, így nem terheli le a hálózatot
  • A folyamatos működés miatt nincs nagy hőingadozás, nincs huzat
  • Fűtésre és hűtésre is egyaránt használható
  • Olcsó a fenntartása
  • Alig szárítja ki a levegőt
  • Alacsony, szinte észrevehetetlen zajszint

Manapság már könnyen lehet inverteres klímákat beszerezni. Sok készülék már rendkívül alacsony áron megtalálható. 

Vannak hátrányai az inverteres klímának?

Kifejezetten nincsenek az inverteres klímának hátránya, amilyen hátrányok vannak azokat általánosságban lehet elmondani a klímákról. Ilyen például az, hogyha nincs rendszeresen takarítva (félévente egyszer) akkor különböző baktériumok, gombák, vírusok alakulhatnak ki. Ezek miatt könnyen megbeteghetünk. Ha rossz helyre van felszerelve, akkor az is megtörténhet, hogy ízületi gyulladásunk lesz. Azonban ezeket a problémákat könnyedén ki lehet védeni. Olvassa el az írásunkat erről a témáról:

Klíma által okozott betegségek

Fűtés szempontjából is ennyire előnyös az inverteres klíma?

Fűtés szempontjából nagyon előnyös az inverteres klíma. Két lehetőségünk van: teljesen lecserélni a fűtés rendszerünket inverteres klímára, vagy kiegészítő fűtésként használni. Az utóbbi eset nagyon jó azoknak, akiknél távfűtés van, és egy bizonyos dátum után lekapcsolják a fűtést, de még hideg van az otthonban. Ha teljesen le akarjuk váltani, akkor több szempontot is figyelembe kell venni, például a háznak a hálózatát, a ház méretét és szigetelését. 

Az inverteres klíma fűtés nem kerül sokkal többe, mintha gázzal fűtenénk, ráadásul a zavaró radiátorok ki is kerülnek otthonunkból. 

Mely márkák kínálják a legjobb inverteres klímákat?

Ezt nehéz meghatározni. Sok márkát megtalálhat a weboldalunkon. Ha szeretne prémium készüléket, akkor válasszon a Samsung, Lg, Fujitsu, Panasonic, stb márkák közül. Itt találhat jó áron is készüléket, de igazán prémium minőséget is. Ha olcsóbb klímát szeretne, akkor ajánljuk Önnek például a Gree márkát vagy a Daewoo-t, akiktől szintén megbízható készüléket lehet beszerezni. 

Klíma készülékek

Inverteres klímát szeretnék – hogyan tovább?

Ha jobban megszeretné ismerni a klímák világát, akkor weboldalunkon számtalan cikket, írást találhat, amelyekben különböző témákat fejtünk ki. Ha már tudja, hogy szeretne inverteres klímát, akkor nincs más dolga, csak annyi, hogy keressen fel minket. Ezt követően mi mindent elfogunk mondani. 

Az első lépés mindig az, hogy meghatározzuk, hogy milyen klímára van szüksége (mekkora teljesítményűre például). Ha ez meg van, akkor mi beszerezzük Önnek a klímát, majd pedig be is szereljük Önnek. Ha bővebben szeretne erről olvasni, akkor kattintson tovább: 

Klíma beszerelés

Ha további kérdései vannak, kérjük keressen fel minket!

Hasonló oldalak

Inverteres klímák előnyei

Inverteres klímák előnyei

Az inverteres klímáknál rengeteg előnyt találhatunk, azonban mint mindennek, ennek is vannak hátrányai. Mi ezeket mutatjuk be, olvassa el összegzésünket, amelyben megismerheti ezeket!

Inverteres klímák előnyei
Inverteres klíma fogyasztása

Inverteres klíma fogyasztása

Akik klímát szeretnének mindig elgondolkoznak, hogy vajon mennyibe fog kerülni a villanyszámla a beszerelés után. Mi erre a kérdésre kerestük a választ, és konkrét számokkal tudjuk prezentálni, hogy nyáron és télen mennyibe kerül a klíma.

Inverteres klíma fogyasztása
Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

A klíma beszerelésénél nyilvánvalóan nagyon fontos dolog az ár. Épp ezért mi folyamatos akciókkal bombázzuk az ügyfeleinket, akik így páratlanul jól fognak járni a klíma beszereléssel. Keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klíma akció
Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma megvásárlása és beszerelése előtt nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés. Ilyenkor tudjuk megnézni, hogy milyen az otthona a klíma szempontjából, milyen az elektromos hálózat és ilyenkor tudunk minden kérdésére válaszolni.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel
Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Cikkünkben megtudhatja, hogy milyen előnyökre és milyen hátrányokra számíthat, hogyha a fűtését klímával szeretné megoldani. Olvassa el, majd döntsön. Ha úgy dönt, hogy szeretne fűtő klímát, akkor keressen fel minket!

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok
Split klíma

Split klíma

A split klímák lényege az, hogy a nagy zajjal járó elemek a házon kívül helyezkedjenek el, míg a csendes elemek a házon belül. A beltéri és kültéri egység mindenféleképpen össze van kötve, egy kültéri egységre több beltéri egységet is lehet kötni.

Split klíma
Klíma jégtelenítés

Klíma jégtelenítés

A fűtő klímák sajnos meg az a tulajdonságuk, hogy elkezdenek jegesedni, amint elkezdődnek a mínuszok. Sok készülék rendelkezik leolvasztás funkcióval, de sok nem, és ilyenkor kézzel kell megoldani. Hívjon minket, és megoldjuk a jég problémáját.

Klíma jégtelenítés
Klíma zajszint

Klíma zajszint

Minden klímának van zajszintje, azonban ez nem azt jelenti, hogy a klíma készülék hangos. Sokak félnek attól, hogy hangos lesz a klíma, és nem tudnak majd tőle pihenni, vagy a szomszédot fogja majd zavarni a klíma. Mi most ezekre a félelmekre válaszolunk.

Klíma zajszint
Klíma hatása a környezetre

Klíma hatása a környezetre

A klímákról sokan azt tartják, hogy magas a károsanyag-kibocsájtásuk, illetve az energia igényük miatt rendkívül káros hatással vannak a bolygóra. Azonban ez így, ebben a formában nem igaz. Írásunkban tényeket közlünk, amelyeken át bemutatjuk, hogy nem olyan károsak a környezetre, mint ahogy azt sokan gondolják.

Klíma hatása a környezetre
Klíma fűtésre

Klíma fűtésre

Az inverteres klímák ma már rendkívül alkalmasak arra, hogy egy egész házat felfűtsenek, és a közhiedelemmel ellentétben nem fog egy vagyonba kerülni. Ma már rengetegen választják ezt a módszert, mivel számtalan előnnyel jár, ha klímával fűtünk.

Klíma fűtésre

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463