menü

Klíma szűrő

Felsoroltuk a légkondicionáló szűrő típusokat oldalunkon. Mindazonáltal, kérje szakembereink segítségét a választásban egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül. Vállaljuk a készülék beszerzését, beszerelését, garanciálisan, márkától függetlenül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma szűrő Klíma szűrő

Klíma szűrő típusok

A légkondicionáló szűrő típusok között nagyon sok félével találkozhatunk. Vannak, amik jobban megszűrik a legapróbb dolgokat is és vannak, amik kevésbé. A légkondicionáló szűrő típusokat oldalunkon lejjebb felsoroltuk Önnek. Mindazonáltal, mielőtt tovább görgetne, szeretnénk megemlíteni, hogy ha nem tudja, hogy milyen szűrőt válasszon vagy milyen szűrővel rendelkező klímakészüléket vegyen, a legjobb lesz, ha kikéri szakembereink véleményét.

Ugyanis, cégük kiváló klímaszerelői több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, ismerik a Magyarországon forgalmazott összes márka készülékét és dolgoznak is velük. Ennek köszönhetően, márkától- és típustól függetlenül vállalják klímák teljeskörű munkálatait. Továbbá, egy ingyenes helyszíni konzultáció keretin belül, ha minden fontos információt átbeszélt Önnel kollégáink egyike, akkor segít a megfelelő készülék kiválasztásában.

Illetve, segít a szűrő kiválasztásában is, elmondja, hogy melyiket ajánlja. Érdemes megfogadnia szakembereink tanácsát, hiszen több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Mindezeken felül pedig, kollégáink vállalják a készülék beszerzését és beszerelését is szintén. Amennyiben felkeres minket elérhetőségeink bármelyikén, akár már egy héten beül élvezheti új klímakészülékét. Kollégáinkra nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden településén egyaránt számíthat.

Munkatársaink precízen és megbízhatóan, kedvező áron és rövid határidővel dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Továbbá, ha mi szereltük be a készülékét, az első tisztítás ingyenes és egy év javítási garanciát vállalunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén. Most pedig görgessen lejjebb, hogyha a légkondicionáló szűrő típusok érdeklik, hiszen felsoroltuk Önnek a könnyebb eligazodás érdekében.

A légkondicionálóknak a szűrője ma már komoly tényező, hiszen egy komolyabb készülék ma már sok mindent meg tud szűrni. Nézzük meg, hogy milyen szűrők vannak.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés

Légkondicionáló szűrő típusok

Aktív szenes szűrő: Ezekről már sokan hallhattak. Ez az illatok, a kellemetlen szagok és a füst megkötésére alkalmas. Ezt a fajta szűrőt nem lehet cserélni, van egy megadott élettartama, ha annak vége, akkor cserélni kell.

Easy Filter: Ez a szűrő a készüléken kívül helyezkedik el, a vírusok és a baktériumok megszűrésére alkalmas.

Vírusdoktor: Ez a szűrő eltávolítja a vírusokat, szennyeződéseket, baktériumokat, allergéneket.

Full HD Szűrő: A szűrő képes arra, hogy eltávolítsa a legkisebb porszemcséket is. Ez a porallergiások esetében nagyon hasznos tud lenni.

Allergén Szűrő: Az allergén szűrő a poratkákat és a polleneket szűri ki a levegőből, pollenallergiásoknak nagyon jó választás.

Pollenszűrő: Szintén jó választás pollenallergiásoknak. Ez leginkább az autókban elterjedt szűrő, mivel ez a virágporoktól szűri meg a levegőt.

Ionizátor: Ez a szűrő pozitív és negatív ionokat bocsájt ki, amelyek elpusztítják a levegőben lévő baktériumokat. Klímáktól függetlenül is használnak ionizációs légtisztító berendezést.

Háromszoros Szagszűrő: Ez a szűrő három különböző anyagú szűrőbetétet tartalmaz. Az első a közönséges szagok megkötésére jó, a második a formaldehidet köti meg, bőrgyulladás, hányinger és tüdőgyulladás ellen van. A harmadik a levegőt tisztítja meg, így jó lesz a komfort érzetünk.

Nano Bio Fúziós Szűrő: Ezzel a módszerrel tökéletesen ellehet pusztítani a baktériumokat. A baktériumok sejtmagját pusztítja el a szűrőben lévő apró, nanométer méretű enzimek.

Nano Carbon Szűrő: Kellemetlen háztartási szagok ellen jó megoldás, mivel megköti a nanométer méretű molekulákat.

HIMOP szűrő: Légtisztítókban gyakori szűrő. Ez a szűrő a veszélyes anyagokat katalizálja, majd elbomlasztja.

HEPA szűrő: Szintén légtisztítókban gyakori. Komoly szűrő, amely megszűri a baktériumokat, az elpusztult atkákat, a polleneket és a finom porrészecskéket.

Szag és porszenzor: Ellenőrzi a levegőnek a minőségét és meghatározza, hogy mennyire szennyezett a por által.

Catechin Szűrő: Egy különleges eljárás segítségével semlegesíti a baktériumoknak a 95%-át. Elpusztítja a baktériumokat, gombákat, mikrobákat. Egy egyedi biológiai enzim segít megszűrni a porrészecskéket.

Ezüst-Ion Szűrő: A levegőben lévő kórokozókat teljes mértékben megsemmisítik az ionok, amikor a beáramló levegőben lévő baktériumokkal találkoznak.

Biofilter: A biofilter a baktériumoknak a 95%-át tudja megsemmisíteni egy biológiai enzim segítségével. Baktériumok, gombák, mikrobák ellen jó választás.

Zeolit Filter: Jól tisztítható, hiszen elég csak kitenni a napra, ennek a segítségével megtudjuk tisztítani a levegőt.

Fotokatalitikus lapszűrő: A szerkezet először az elektrosztatikus port összegyűjti, majd pedig elemeire bontja. A készülék magába szívja a szagokat, vírusokat, baktériumokat.

Szagsemlegesítés: A negatív oxigén ionok segítségével javítja a levegőnek a minőségét.

Plasma szűrő: Az egyik legnépszerűbb szűrő manapság. Kitisztítja a levegőt, a baktériumok 90%-át elpusztítja.

Ha további kérdése van a szűrőkkel kapcsolatban, akkor kérjük keressen fel minket!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás