Klímatelepítés

Ismerje meg a klímatelepítésnek a lépéseit, hogy mindennel képben legyen, ne érjék meglepetések!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatelepítés Klímatelepítés

Ahhoz, hogy klímánk legyen mindenféleképpen szerelőt kell keresni aki beszereli. De mivel jár ez a szerelés? Hogy történik a betelepítés? Mire kell figyelni, mennyi idő fog beletelni? Mi történik a betelepítés után? Segítenek mindenbe? Jár garancia a telepítéshez? Mindenre választ adunk.

Klíma beszerzése és a Klímavédelmi rendelet

A klímatelepítésnek talán az első lépése a klímának a beszerzése, a nulladik meg az előzetes felmérés. A klíma beszerzésére és a telepítésre is van ma már rendelet. 2015 óta van elfogadva egy olyan rendelet, amely kimondja, hogy csak hivatásos klímaszerelő szerelheti be a klímát, sőt, magányszemély csak úgy vehet klímát, hogyha van egy kitöltött okmánya, amely bizonyítja, hogy ő már felkért egy céget arra, hogy szereljék be neki a klímát.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Sokkal egyszerűbb az a mód, hogy felhív minket, mi kiszállunk Önhöz ingyenesen és felmérjük az otthonát. Ha felmértük, hogy milyen klímára van szüksége, akkor tudunk Önnek ajánlani készüléket. Biztos lehet benne, hogy ez a készülék tökéletes lesz. Ha elfogadja az ajánlatunkat, akkor a következő alkalommal, amikor eljön a beszerelés időpontja akkor mi ki is szállítjuk Önnek a választott készüléket. Ha szeretne bővebben érdeklődni akkor olvassa el érthető cikkünket a rendeletről. Ha többet szeretne megtudni a klímák beépítéséről, olvasson tovább a klíma beépítés oldalunkon.

Klímatelepítést megelőző folyamatok

A klímatelepítés előtt ahogy már említettük szükség van egy felmérésre. Ezen felmérésen megnézzük, hogy milyen a háznak az elektromos hálózata, megnézzük, hogy hol vannak a nyílászárók, a belső ajtók és megbeszéljük, hogy hova fog kerülni a klíma. Ilyenkor minden fontos részletet elmondunk Önnek, de a választás mindig az Öné.

Mielőtt kiérkezünk Önhöz tanácsos az, hogy elpakoljanak az útból. Ilyenkor már ugye tudják, hogy hova fog kerülni a klíma, így tudják, hogy hol fogunk dolgozni. Amit nem tudnak elpakolni azt érdemes letakarni, hiszen egy rövid ideig ugyan, de fogunk fúrni. Ezt követően mi megérkezünk és neki is kezdünk a beszerelésnek. 

Milyen szempontok alapján kell elhelyezni a klímát?
Hova nem jó felszerelni a klímát?

Klímatelepítés lépései

Ha már minden előkészület meg van akkor neki kezdünk a telepítésnek. A telepítésnek az első lépése, hogy kialakítjuk a csöveknek a helyét. Erre két megoldás van, az egyik a vésés, a másik a takarás. A vésést leginkább akkor ajánlanánk amikor épp felújításban van, vagy most építkezik, esetleg tudja, hogy rövidesen lesz festés, tapétázás. Más különben inkább a takarást ajánlanánk. Azonban nézze azt is, hogy a klíma 10-20 évig ott lesz a falon, vajon akarja-e a csöveket nézni.

Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet a két egységnek a felszerelése. A kültéri egységet mindig egy konzolra szereljük fel, mivel így fog biztonságosan ott maradni a helyén. A kültér és a beltér közé mindenképp kell egy lyukat fúrni. A két egység közötti távolság adja meg azt, hogy mennyi csőre lesz szükségünk. Ha felszereltük a kültéri egységet, akkor jöhet a beltéri egység, amelyet szintén felszerelünk. A felszerelést követően összekötjük az elemeket, rákötjük a hálózatra, elvégezzük az utolsó simításokat, majd beüzemeljük. A beüzemelést, és a tesztelést követően segítünk Önnek. Minden szükséges információt elmondunk, amit tudnia kell. Beavatjuk a karbantartás fontosságába, és a helyes klíma használatba. Ráadásul elmondjuk, hogy még garancia is jár a klímára, amelyet mi szereltünk fel!

A klímatelepítés utáni időkről

A klímatelepítést követően Önnek nincs más dolga, csak annyi, hogy kiélvezze a készüléket. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a készüléket időről időre bizony ki kell tisztítani. Ha félévente kihív minket, akkor biztos lehet benne, hogy a készülékének hosszú élettartama lesz.

Ha bővebben szeretne érdeklődni a klímák karbantartásáról, akkor kattintson tovább, és minden részletet megtudhat.

Mi történik a klíma felmérést követően?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás