menü

Klímatelepítés

Klímatelepítést vállalunk márkától függetlenül. Egész Pest megyében számíthat ránk. Precízen, megbízhatóan, garanciát vállalva dolgozunk és az első tisztítást ajándékba adjuk. Hívjon minket még ma és akár egy héten belül élvezheti új klímáját.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatelepítés Klímatelepítés

Klímatelepítés

Klímatelepítést vállalunk Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klímatelepítési munkálatokat márkától- és típustól függetlenül. Ám, mielőtt telepítenénk a készüléket, fontos, hogy a megfelelő klímaberendezés legyen megvásárolva, amihez mindenképpen érdemes kikérnie szakembereink véleményét.

Minden klímatelepítés előtt, lehetősége van kérni egy ingyenes helyszíni konzultációt, mely során kollégáink egyike kimegy a helyszínre, felméri az épület adottságait és átbeszéli Önnel, hogy Önnek pontosan mire is van szüksége. Majd, ezen információk alapján, fognak tudni ajánlani Önnek megfelelő készülékeket, melyek közül kitudja választani a legmegfelelőbbet. Kedvező ár/érték arányban vannak nekünk is készülékeink, akár 10 év gyártói garanciával.

Ha mindennel megvannak, kapni fog egy személyre szabott, kedvező árajánlatot és ha azzal is elégedett, akkor szakembereink beszerzik a készüléket és egy Önnek is alkalmas időpontban elvégzik a klímatelepítést. Munkatársaink rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak, ráadásul az első tisztítást ajándékba adjuk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését, elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klímatelepítés

Klíma beszerzése és a Klímavédelmi rendelet

Ahhoz, hogy klímánk legyen, mindenféleképpen szerelőt kell keresni, aki beszereli. De mivel jár ez a szerelés? Hogy történik a betelepítés? Mire kell figyelni, mennyi időbe fog beletelni? Mi történik a betelepítés után? Segítenek mindenben? Jár garancia a telepítéshez? Mindenre választ adunk. A klímatelepítésnek talán az első lépése a klímának a beszerzése, a nulladik meg az előzetes felmérés. A klíma beszerzésére és a telepítésre is van ma már rendelet. 2015 óta van elfogadva egy olyan rendelet, amely kimondja, hogy csak hivatásos klímaszerelő szerelheti be a klímát, sőt, magányszemély csak úgy vehet klímát, hogyha van egy kitöltött okmánya, amely bizonyítja, hogy ő már felkért egy céget arra, hogy szereljék be neki a klímát.

Sokkal egyszerűbb az a mód, hogy felhív minket, mi kiszállunk Önhöz ingyenesen és felmérjük az otthonát. Ha felmértük, hogy milyen klímára van szüksége, akkor tudunk Önnek ajánlani készüléket. Biztos lehet benne, hogy ez a készülék tökéletes lesz. Ha elfogadja az ajánlatunkat, akkor a következő alkalommal, amikor eljön a beszerelés időpontja, akkor mi ki is szállítjuk Önnek a választott készüléket. Ha szeretne bővebben érdeklődni, akkor olvassa el érthető cikkünket a rendeletről. Ha többet szeretne megtudni a klímák beépítéséről, olvasson tovább a klíma beépítés oldalunkon.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Klímatelepítést megelőző folyamatok

A klímatelepítés előtt, ahogy azt már korábban említettük, szükség van egy felmérésre. Ezen felmérés során, megnézzük, hogy milyen a háznak az elektromos hálózata, megnézzük, hogy hol vannak a nyílászárók, a belső ajtók és megbeszéljük, hogy hova fog kerülni a klíma. Ilyenkor minden fontos részletet elmondunk Önnek, de a választás mindig az Öné.

Mielőtt kiérkezünk Önhöz a készülék beszerelése céljából, tanácsos az, hogy elpakoljanak az útból. Ilyenkor már ugye tudják, hogy hova fog kerülni a klíma, így tudják, hogy hol fogunk dolgozni. Amit nem tudnak elpakolni, azt érdemes letakarni, hiszen egy rövid ideig ugyan, de fogunk fúrni. Ezt követően mi megérkezünk és neki is kezdünk a beszerelésnek.

Milyen szempontok alapján kell elhelyezni a klímát?
Hova nem jó felszerelni a klímát?

Klímatelepítés lépései

Ha már minden előkészület meg van. akkor neki kezdünk a telepítésnek. A telepítésnek az első lépése, hogy kialakítjuk a csöveknek a helyét. Erre két megoldás van, az egyik a vésés, a másik a takarás. A vésést leginkább akkor ajánljuk, amikor épp felújításban van vagy most építkezik, esetleg tudja, hogy rövidesen lesz festés, tapétázás. Más különben inkább a takarást ajánlanánk. Azonban, nézze azt is, hogy a klíma 10-20 évig ott lesz a falon, vajon akarja-e a csöveket nézni. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet a két egységnek a felszerelése. A kültéri egységet mindig egy konzolra szereljük fel, mivel így fog biztonságosan ott maradni a helyén. 

A kültér és a beltér közé mindenképp kell egy lyukat fúrni. A két egység közötti távolság adja meg azt, hogy mennyi csőre lesz szükségünk. Ha felszereltük a kültéri egységet, akkor jöhet a beltéri egység, amelyet szintén felszerelünk. A felszerelést követően összekötjük az elemeket, rákötjük a hálózatra, elvégezzük az utolsó simításokat, majd beüzemeljük. A beüzemelést, és a tesztelést követően segítünk Önnek és minden szükséges információt elmondunk, amit tudnia kell. Beavatjuk a karbantartás fontosságába és a helyes klíma használatba. Ráadásul elmondjuk, hogy még garancia is jár a klímára, amelyet mi szereltünk fel!

A klímatelepítés utáni időkről

A klímatelepítést követően, Önnek nincs más dolga, csak annyi, hogy kiélvezze a készüléket. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a készüléket időről időre bizony ki kell tisztítani. Ha félévente kihív minket, akkor biztos lehet benne, hogy a készülékének hosszú élettartama lesz. Ha bővebben szeretne érdeklődni a klímák karbantartásáról, akkor kattintson tovább, és minden részletet megtudhat vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi örömmel válaszolunk kérdéseire.

Mi történik a klíma felmérést követően?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás