menü

Inverteres klíma

Inverteres klíma ingyenes felméréssel, Budapesten és környékén. Szakembereink ingyenes helyszíni felmérést követően, vállalják inverteres klíma beszerelését és minden további munkálatát. Garanciálisan, márkától függetlenül dolgoznak. Hívjon bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Inverteres klíma Inverteres klíma

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel, Budapesten és Pest megye minden további településén egyaránt. Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztattal a hátuk mögött vállalják inverteres klímák teljeskörű munkálatait, köztük a beszerelését is, melyet egy ingyenes helyszíni konzultáció, felmérés előz meg. Keressen minket bizalomamm elérhetőségeink bármelyikén és kérjen egy Önnek is megfelelő időpontot erre.

Ilyenkor, szakembereink egyike elmegy a helyszínre, felméri az épület adottságait és átbeszél Önnel minden fontos tudni valót, köztük azt, hogy pontosan mit is szeretne Ön. Ezt követően pedig, kollégánk segít a megfelelő inverteres klíma kiválasztásában és a készülék beszerzését is örömmel vállalja. Ha ezzel is megvannak, már csak a beszerelés van hátra, amit rövid határidővel, precízen és megbízhatóan végeznek munkatársaink.

Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha velünk szerelteti be klímakészülékét, az első tisztítást ajándékba adjuk és egy év javítási garanciát is vállalunk. Ne feledje! Inverteres klíma ingyenes felméréssel, profi szakemberek által, márkától függetlenül. Keressen minket bizalommal és akár már egy héten belül élvezheti új inverteres klímáját. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma felmérés fontossága

Ha azon gondolkozik, hogy inverteres klímát szeretne, akkor minket keressen fel! Ha minket keres fel, akkor nem kell azonnal klímát vásárolnia, hiszen mi teljesen ingyenesen felmérjük otthonát, megnézünk mindent és ha szeretné, akkor ajánlunk is Önnek klímát! Az előzetes felmérés rendkívül fontos. Ha úgy dönt, hogy klímát szeretne, akkor keressen fel minket. Mi ilyenkor kiérkezünk Önhöz és mindent alaposan megvizsgálunk.

Először is megvizsgáljuk az elektromos hálózatot, hogy a későbbiekben elfogja-e bírni a klímát. Megnézzük, hogy hova lenne célszerű felszerelni a kültéri és a beltéri egységet. A beltéri egységet nem ajánlatos olyan helyre felszerelni, amely alatt rendszeresen tartózkodunk. Ilyen például az ágy, a kanapé, az íróasztal vagy az ebédlőasztal. Nem ajánlatos továbbá háziállatok helye fölé vagy gyermekágy fölé helyezni. Ezen szempontok alapján megnézzük, hogy az Ön otthonában hol lenne a legcélszerűbb a beltéri egységnek a helye.

A kültéri egységnél gondolni kell a kondenzvíz elvezetésére is. Az erkélyes lakásoknál vagy kertes házaknál egyáltalán nem probléma. Azonban az olyan lakásokban, ahol nincs erkély, már probléma. Sok esetben visszaszokták vezetni a mosogatóba a vizet, azonban van, amikor ez sem megoldott. Ilyenkor sajnos az utcára fog folyni a kondenzvíz. A kültéri egységnek a helye általában az erkélyen van, a családi ház külső falán, panellakások esetén az egyik ablak alatt. Szerencsére minden ilyen helyzetet megtudunk oldani.

A felmérés akkor is fontos, amikor teljes felújítást tervez vagy épp építetti a házát. Ilyenkor lehetőségünk van arra, hogy a csöveket beépítsük a falba, ezzel esztétikusabb hatást tudunk elérni. A felmérés során minden kérdésére válaszolunk. A felmérést követően, felkérhet minket arra, hogy mi szereljük be Önnek a klímát, sőt, arra is, hogy mi szerezzük be a klímát.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!
A klíma felmérés fontossága
A felmérést követő beszerelés menete

A felmérést követő beszerelés menete

A felmérést követően, ha megbíz minket a beszereléssel, akkor természetesen hozzá is látunk egy következő időpontban a beszereléshez. Ilyenkor már ugye meg van a helye a kültéri és a beltéri egységnek. Először általában a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd csak ezt követően szereljük fel az egységeket. Először felszereljük a kültéri egység tartó konzolját, majd arra rá a kültéri egységet. Ez után pedig felszereljük a beltéri egységet, összekötjük a két készüléket, rákötjük a hálózatra és elkezdjük a beüzemelést. 

Csak úgy adjuk át Önnek a készüléket, ha tökéletesen működik. A klíma beszereléséről bővebben itt olvashat. Ha inverteres klímán gondolkozik, akkor olvassa el az írásunkat, melyet ebben a témában írtunk. Ha ezután sem tudja, hogy milyen klíma lenne a jó választás Önnek, akkor keressen fel minket és mi segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes klímakészüléket! Keressen minket bizalommal! Olvassa el a milyen klímát vegyek? cikkünket.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás