A koronavírusra való tekintettel különös körültekintéssel vállaljuk klíma karbantartási és klímatisztítási munkálatainkat.

Otthonfelújítási program klímákra

A 2021-ben induló Otthonfelújítási program keretein belül a klímatelepítés is támogatható, mint felújítási folyamat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Otthonfelújítási program klímákra Otthonfelújítási program klímákra

Klímarendszer telepítés 50%-os támogatással

2021 január 1-jétől startol az Otthonfelújítási program, mely 50%-os, vissza nem térítendő támogatást nyújt a klímarendszerek telepítésére és korszerűsítésére is. Fontos momentum a támogatás alapfeltételei között, hogy csak 2021 január 1-jét követően indult munkálatokra lehet igénybe venni. A támogatás utófinanszírozásos, tehát kizárólag utólagosan igényelhető meg a már kifizetett beruházásra, emiatt érdemes alaposan tájékozódni a feltételeiről.

A támogatás akár 3 millió forinttal is segítheti a korszerűsítést, azonban figyelembe kell venni azt, hogy a program fele-fele arányban nyújt támogatást a munka és az anyagköltségekre. Így egy 6 millió forintos beruházás esetén akkor érhető el a támogatási plafon, ha legalább a munkadíj vagy az anyag beruházási mértéke eléri a másfél millió forintos alsó határt. 

Amennyiben nem tudja, hogy álljon neki, érdekelnék a bővebb feltételek, a kivitelezés vagy árajánlatot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel nyújtanak felvilágosítást a folyamat menetével kapcsolatban. 

Visszahívást kérek!

Otthonfelújítási támogatás a családok részére

A támogatást olyan családok vehetik igénybe, akik legalább egy gyermeket nevelnek, minimum 1 éves társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkeznek és mentesek a köztartozásoktól. A támogatás szempontjából gyermeknek minősül a 12 hetesnél idősebb magzat, a 25 év alatti, otthon élő gyermek, a 25 év feletti, munkaképességében korlátolt, fogyatékkal élő gyermek, aki után a szülő jogosult a GYOD-ra. 

A szülők lehetnek házaspárok, élettársak, egyszülős családok, akár örökbefogadók vagy hivatalos gyámok is. Elvált szülők esetén ha a gyermeket megosztással nevelik, akkor a támogatás is osztható, ha azonban az egyik szülő kizárólagos felügyeleti joggal neveli a gyermeket, akkor egyedül, megosztás nélkül, egyedül jogosult a támogatásra.

Otthonfelújítási program klímákra
Otthonfelújítási program klímákra

Az igénylés egyéb feltételei

- legalább egy éves társadalombiztosítási jogviszony, maximum 30 napos megszakítással az elmúlt egy évben

- tb jogviszonynak számít a külföldi jogviszony, a felsőoktatási jogviszony és a diplomás GYED is

- köztartozástól való mentesség, de a KRH lista nem kizáró tényező

- büntetlen előélet

- magyar állapolgárság

- egy család csak egy alkalommal veheti igénybe a támogatást

- a támogatás vissza nem térítendő

- a támogatás által felújított ingatlan értékesíthető, de következő ingatlanra nem vehető igénybe újra

- ha valaki olyan ingatlant vásárol, melyre fel lett használva korábban egy támogatás, az nem zárja ki, hogy az új tulajdonos is igénybe vegye azt

- fontos kitétel, hogy csak 2021 január 1. utáni számlák használhatók fel a támogatáshoz!

A támogatási eljárás menete

A felújítást, korszerűsítést vagy bővítést befejezése után legkésőbb 60 napon belül atámogatás igényléséhez szükséges számlákat, szerződéseket és dokumentumokat be kell nyújtani a Magyar Államkincstárhoz. Az Államkincstár ezt követően 30 napon belül bírálja el a támogatási kérelmet, mely bírálat során figyelembe veszi a benyújtott dokumentumokat. Amennyiben a kincstár megítéli a támogatást, úgy az elbírálás után 5 napon belül kifizetik a támogatás összegét.

Amire minden esetben felhívják a figyelmet, hogy a támogatásokat ellenőrzik. Az erre kijelölt Kormányhivatalnok nem csak a felújítás részleteit, létrejöttét ellenőrzi, de a költségek valódiságát és mértékét is. Az ellenőrzésre a kifizetést követő 6 hónap áll a hivatalnokok rendelkezésre. 

Otthonfelújítási program klímákra
Otthonfelújítási program fűtéskorszerűsítés

Fűtésrendszer korszerűsítés a program keretein belül

A támogatás számos felújítási folyamatra igényelhető, köztük fűtésrendszer korszerűsítésére is. Amennyiben eddig halogatta a korszerűsítési munkálatokat, úgy most kiváló lehetőség adódik, hogy kisebb költséggel érje el céljait. Kondenzációs kazán otthonfelújítási programban oldalunkon tájékozódjon, hogyan veheti igénybe a támogatást fűtéskorszerűsítésre, melyet természetesen klímatelepítéssel együtt is elvégezhet, hiszen nincs kizárólagos kitétel a program keretein belül.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás