menü

Otthonfelújítási program klímákra

Az otthonfelújítási program klímákra is kiterjed, ennél fogva akár általunk is kedvezőbb áron juthat klímaberendezéshez. Kérje szakembereink segítségét, akik egész Pest megyében állnak rendelkezésére, akár klíma beszerelésében is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Otthonfelújítási program klímákra Otthonfelújítási program klímákra

Otthonfelújítási program klímákra

Az otthonfelújítási program klímákra is kiterjed, melynek köszönhetően, sokkal kedvezőbb áron juthat a készülékhez. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják a klíma beszerelését, javítását és karbantartását is a későbbiekben, illetve örömmel segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is, egy ingyenes helyszíni felmérés keretein belül, mely során egy kedvező, személyre szabott ajánlattal is tudnak Önnek szolgálni.

Erről bővebben elérhetőségeink egyikén tájékozódhat szakembereinktől, akik több, mint 20 év tapasztalattal dolgoznak Budapesten, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Munkatársaink precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Amennyiben az otthonfelújítási program klímákra vonatkozó feltételei érdeklik, oldalunkon lejjebb minden fontos információt megtalál ezzel kapcsolatban.

A klímák teljeskörű munkálatait márkától- és típustól függetlenül vállaljuk, mindezeken felül pedig, kiváló ár / minőség aránnyal rendelkező klíma készülékeket kínálunk, akár 10 év gyártói garanciával, melyeket pár napon belül be is szerelünk otthonába. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, hogy ne maradjon le az otthonfelújítás programról és a kedvezményes árainkról. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Otthonfelújítási program klímákra

Klímarendszer telepítés 50%-os támogatással

2021 január 1-jétől startolt az Otthonfelújítási program, mely 50%-os, vissza nem térítendő támogatást nyújt a klímarendszerek telepítésére és korszerűsítésére is. Fontos momentum a támogatás alapfeltételei között, hogy csak 2021. január 1-jét követően indult munkálatokra lehet igénybe venni. A támogatás utófinanszírozásos, tehát kizárólag utólagosan igényelhető, a már kifizetett beruházásra, emiatt érdemes alaposan tájékozódni a feltételeiről.

A támogatás akár 3 millió forinttal is segítheti a korszerűsítést, azonban figyelembe kell venni azt, hogy a program fele-fele arányban nyújt támogatást a munka és az anyagköltségekre. Így egy 6 millió forintos beruházás esetén akkor érhető el a támogatási plafon, ha legalább a munkadíj vagy az anyag beruházási mértéke eléri a másfél millió forintos alsó határt. Amennyiben nem tudja, hogy álljon neki, érdekelnék a bővebb feltételek, a kivitelezés vagy árajánlatot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget a folyamat menetével kapcsolatban. 

Visszahívást kérek!

Otthonfelújítási támogatás a családok részére

A támogatást olyan családok vehetik igénybe, akik legalább egy gyermeket nevelnek, minimum 1 éves társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkeznek és mentesek a köztartozásoktól. A támogatás szempontjából gyermeknek minősül a 12 hetesnél idősebb magzat, a 25 év alatti, otthon élő gyermek, a 25 év feletti, munkaképességében korlátolt, fogyatékkal élő gyermek, aki után a szülő jogosult a GYOD-ra.

A szülők lehetnek házaspárok, élettársak, egyszülős családok, akár örökbefogadók vagy hivatalos gyámok is. Elvált szülők esetén ha a gyermeket megosztással nevelik, akkor a támogatás is osztható, ha azonban az egyik szülő kizárólagos felügyeleti joggal neveli a gyermeket, akkor egyedül, megosztás nélkül jogosult a támogatásra.

Otthonfelújítási program klímákra
Otthonfelújítási program klímákra

Az igénylés egyéb feltételei

- legalább egy éves társadalombiztosítási jogviszony, maximum 30 napos megszakítással az elmúlt egy évben

- TB jogviszonynak számít a külföldi jogviszony, a felsőoktatási jogviszony és a diplomás GYED is

- köztartozástól való mentesség, de a KRH lista nem kizáró tényező

- büntetlen előélet

- magyar állapolgárság

- egy család csak egy alkalommal veheti igénybe a támogatást

- a támogatás vissza nem térítendő

- a támogatás által felújított ingatlan értékesíthető, de következő ingatlanra nem vehető igénybe újra

- ha valaki olyan ingatlant vásárol, melyre fel lett használva korábban egy támogatás, az nem zárja ki, hogy az új tulajdonos is igénybe vegye azt

- fontos kitétel, hogy csak 2021. január 1. utáni számlák használhatók fel a támogatáshoz!

A támogatási eljárás menete

A felújítás, korszerűsítés vagy bővítés befejezése után, legkésőbb 60 napon belül, a támogatás igényléséhez szükséges számlákat, szerződéseket és dokumentumokat be kell nyújtani a Magyar Államkincstárhoz. Az Államkincstár ezt követően 30 napon belül bírálja el a támogatási kérelmet, mely bírálat során figyelembe veszi a benyújtott dokumentumokat. Amennyiben a kincstár megítéli a támogatást, úgy az elbírálás után 5 napon belül kifizetik a támogatás összegét.

Amire minden esetben felhívják a figyelmet az az, hogy a támogatásokat szigorúan ellenőrzik. Az erre kijelölt Kormányhivatalnok nem csak a felújítás részleteit, létrejöttét ellenőrzi, de a költségek valódiságát és mértékét is. Az ellenőrzésre a kifizetést követő 6 hónap áll a hivatalnokok rendelkezésre. 

Otthonfelújítási program klímákra
Otthonfelújítási program fűtéskorszerűsítés

Fűtésrendszer korszerűsítés a program keretein belül

A támogatás számos felújítási folyamatra igényelhető, köztük fűtésrendszer korszerűsítésére is. Amennyiben eddig halogatta a korszerűsítési munkálatokat, úgy most kiváló lehetőség adódik, hogy kisebb költséggel érje el céljait. Kondenzációs kazán otthonfelújítási programban oldalunkon tájékozódjon, hogyan veheti igénybe a támogatást fűtéskorszerűsítésre, melyet természetesen klímatelepítéssel együtt is igénybe vehető, hiszen nincs kizárólagos kitétel a program keretein belül.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás