Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Ha gyors és tökéletes munkát szeretne látni akkor minket hívjon! Évtizedes tapasztalatunk van már a klímaszerelésben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha a klímája meghibásodott, akkor minél gyorsabban kell szerelőt hívni. Ez evidens. Azonban nem mindegy, hogy milyen klímaszerelőt hív ki. Mi már régóta benne vagyunk a szakmában, így a legjobb, hogyha minket hív ki. Tapasztalatunk, szaktudásunk, felszereltségünk meg van ahhoz, hogy tökéletes munkát végezzünk el. Keressen minket bizalommal!

Mikor kell szerelőt hívni?

Nagyon sokszor azzal van a legnagyobb probléma, hogy az emberek nem veszik elég komolyan a meghibásodást. Szerelőt nem csak akkor kell hívni, amikor a készülék már egyáltalán nem kapcsol be – bár ilyenkor már tényleg ki kell hívni. Ha bármilyen szokatlant vesz észre készülékén, akkor jobb, hogyha kihív minket. 

Hogy mire gondolunk? Ha fura szag jön a készülékből akkor biztos lehet benne, hogy nem fog holnapra eltűnni. Valószínű, hogy a klíma belsejében elkezdett valami erjedni, amely ilyen szörnyű szagot áraszt. Ez nem fog elmúlni csak akkor, hogyha egy szakember egy speciális szerrel alaposan kitakarítja. 

Vannak továbbá olyan problémák is amikor a készülék fura hangokat ad ki. Ha búg, ha zúg, ha morajlik, akkor jobb kikapcsolni, mivel nem lehet tudni, hogy mi okozza a fura hangot. Sok esetben, hogyha továbbra is működik a készülék akkor sokkal több alkatrész is tönkre mehet, amely drágítani fogja a javítást.

Summa summarum: ha bármilyen működéssel kapcsolatos szokatlan dolgot vesz észre, akkor hívjon fel minket. Jobb félni, mint megijedni, lehet hogy egy nagyon egyszerű dologról van szó, és a telefonba is tudunk Önnek útmutatást adni, azonban van olyan, amikor ez nem így van és komoly a baj.

Klíma javítással kapcsolatban a klíma javítás weboldalunkon tudhat meg több indormációt.

Mi történik a javítás alatt?

Az első lépés az, hogy felhív minket és elmondja a problémáját. Mi ilyenkor már általában tudni szoktuk, hogy mi áll a háttérben. Amint kiérkeztünk Önhöz egyből neki is kezdünk a szerelésnek. Először felmérjük a terepet, azaz megnézzük, hogy mi okozza a meghibásodást. Ha megtaláltuk a probléma forrását akkor neki is kezdünk a javításnak.

Ennek az ideje rendkívül változó. Van, amikor pár perc alatt kész vagyunk, vagy akár maximum egy óra és van amikor órákig is eltarthat. Természetesen mindent folyamatosan fogunk Önnel közölni, így nem maradnak Önben kétségek. 

A szerelés végeztével elmondjuk az esetleges útmutatásokat, majd távozunk. Ilyen egyszerű nálunk egy javítás. 

Minden klímát meglehet a helyszínen javítani?

Természetesen mindig törekszünk erre, és 99%-ban meg is javítható minden a helyszínen. Fontos, hogy ha gyors eredményt szeretne, akkor feltétlenül pakoljon el mindent a beltéri és a kültéri egység útjából, mivel így ezzel már nem kell majd húzni az időt, és minden gyorsan meg lesz. 

Minden klímát meg lehet javítani? Számít a márka?

A márka egyáltalán nem számít, mi egy teljesen márkafüggetlen cég vagyunk, minden készülékkel foglalkozunk. Azonban márka tekintetében fontos megjegyezni, hogy ha ismeretlen márkáról van szó, akkor nagyon nehéz lesz hozzá megfelelő alkatrészt találni. A klímavásárlásánál ezért is jobb ismertebb márkát választani, amelyet tíz év múlva is ellehet majd érni. 

A márkásabb készülékek is ugyanúgy megtudnak hibásodni, mint a kevésbé márkás készülékek, sajnos az idő és az esetleges rossz használat minden készüléket kikezd. Ha bármilyen problémája van a készülékével, akkor feltétlenül minket keressen fel!

Hasonló oldalak

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Ha a klíma meghibásodik, akkor minél hamarabb kell meg kell javítani. Mi ezt gyorsan visszük véghez ráadásul megbízhatóan! Az általunk megjavított klímák garantáltan jól fognak működni. Hívjon minket bizalommal!

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan
Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülék, ami miatt lehet, hogy többet be sem lehet kapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Klíma leszerelés
Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten

Egy meghibásodott klíma komoly probléma. Épp ezért komolyan is kell venni és megfelelő szakembert kell hívni a feladatra. Hívjon ki minket! Mi már régóta benne vagyunk a szakmában, pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet megjavítani az összes problémát, amely egy klímával előfordulhat. Ha Budapesten él, akkor feltétlenül minket hívjon ki!

Klímaszerelés Budapesten
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Légkondicionáló javítás

Légkondicionáló javítás

A légkondicionáló otthonunk egyik nagyon fontos része. Épp ezért elengedhetetlen, hogy tökéletesen működjön. Azonban bármikor történhet egy olyan hiba, amelynek hatására nem tudunk mit tenni, de tönkre megy a készülék. Ilyen esetekben kell minket kihívnia. Mi tökéletesen helyrehozzuk a problémát! Hívjon minket bizalommal!

Légkondicionáló javítás
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Klíma szerviz Budapesten

Klíma szerviz Budapesten

A hosszú évek tapasztalata adja nekünk azt a lehetőséget, hogy tökéletes minőségben tudunk szerelni. Legyen szó bármilyen problémáról, mi biztos, hogy megfogjuk tudni oldani a meghibásodást. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma szerviz Budapesten
Oldalfali klíma

Oldalfali klíma

Az oldalfali klíma a legelterjedtebb klíma típus, szinte mindn lakásban ezt láthatjuk. A legtöbb készülék rendkívül esztétikus, és nagy előnyük, hogy elérhető áron vannak, így ma már azok is megengedhetik maguknak a klímát, akik régen nem engedhették meg

Oldalfali klíma
Klíma áthelyezés

Klíma áthelyezés

Ha úgy érzi, hogy a klíma nem jó helyen van akkor hívjon minket. Mind a beltéri, mind a kültéri egységeket áthelyezzük. Mindenek előtt egy előzetes konzultációt tartunk, ahol ki is megyünk a helyszínre, hogy személyesen megbeszéljük, hogy valóban szükséges-e az átalakítás.

Klíma áthelyezés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Gázkazán szerelő Budapesten és környékén - a hívástól számítva akár 1 órán belül kiérünk öjnhöz!

Gázkazán Szerelő

Gázkazán szerelő Budapesten és környékén - a hívástól számítva akár 1 órán belül kiérünk öjnhöz!

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátam mögöt már jól ismerem a népszerű gázkazán minden nyűgét-baját. Ha telefonon elmondja nekem, hogy konkrétan melyik gyártó készítette az ön gázkazánját, akkor nagy valószínűséggel én már tudni fogom, hogy mi lehet a meghibásodás oka.