Inverteres klíma akció

Ha szeretne lecsapni egy fantasztikus árú klímára, akkor feltétlenül minket hívjon fel!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Úgy döntött, hogy itt az ideje klímát venni? Nagyon jól döntött! Ráadásul most még jól is jár, hiszen nálunk folyamatos akciók vannak a különböző készülékekre! Az akciók folyamatosan változnak, ezért kérjük hívjon fel minket telefonon a részletekért. Azonban, ha érdekli az, hogy az akciós klíma vásárlástól, hogy jut el a hűtött otthonig, akkor olvasson tovább!

Milyen klímát érdemes választani?

Ezt sokan kérdezik tőlünk, azonban erre nem tudunk olyan választ adni, hogy a tuti választás ez és ez a készülék. Hogy miért? Azért, meg egyáltalán nem mindegy, hogy milyen otthonba szereljük be. Mondunk egy példát erre: van egy 36 négyzetméteres panellakás, lényegében egy szoba konyha. Illetve van egy 260 négyzetméteres családi ház, két szint, plusz tetőtér. 

Az első lakás bőven elég egy egyszerű split klíma, hiszen lefogja hűteni a lakást. Azonban a nagyobb családi házba már egyáltalán nem elég, hiszen ugyanolyan klímának kell lennie a nappaliban, mint a tetőtéren. Ide már valószínű, hogy több klíma kell, vagy multiklíma kell. Ezért is vannak nagy különbségek. Ezért mindenképp szükséges az, hogy jól válasszon klímát, de mi ebben a kérdésben segítünk Önnek!

Hogy kezdődik a klíma beszerelés?

Először is mindenképp fel kell hívnia minket és nekünk ki kell szállnunk otthonába. Itt felmérjük, hogy az otthonának milyen adottságai vannak, megbeszéljük, hogy hova fog kerülni a klíma, milyen messze lesz egymástól a két egység stb. Ilyenkor beszéljük meg azt is pontosan, hogy milyen készüléket szeretnének, majd mi ezt kedvezményes áron beszerezzük. 

Miért szükséges az előzetes helyszíni felmérés? Miért nem jönnek ki egyből azzal a klímával, amit megrendelek?

Erre azért van szükség, mert csak így lehet pontos munkát végezni. Mindenekelőtt fel kell mérnünk, hogy milyen az otthona (mint már említettük a kislakás-nagylakás különbségnél), milyen az elektromos rendszer, elfogja-e bírni a hálózat a klímát. Meg kell néznünk, hogy hova szeretnék a klímát, elvégre vannak olyan pontok, ahova nem jó dolog klímát felszerelni (például ágy, vagy kanapé felé). Ezen helyszíni felmérés tudja nekünk azt is megmutatni, hogy milyen klímára lenne szüksége, így mi tökéletes készüléket tudunk ajánlani. 

A klíma beszerelés folyamata

De térjünk is rá a lényegre. Felmértünk mindent, beszereztük az áhított klímát, és már ott vagyunk otthonába, hogy felszereljük a klímát. Először mindig a csövekkel kezdjük, azoknak a helyét alakítjuk ki, hiszen az előzetes helyszíni felmérés során már megbeszéltük, hogy hol lesz a két egység. Ha épp felújításon vagyunk, vagy házépítésen akkor mi azt ajánljuk, hogy véssük be a falba, hiszen így nem lesz szem előtt a cső. 

Ezt követően felszereljük a kültéri egységet, de még előtte felszereljük az ezt tartó tartókonzolt is, majd erre rögzítjük a kültéri egységet. Nincs is más hátra, mint a beltéri egységnek a felszerelése, majd ezt követően már csak be kell üzemelni a készüléket. Ugye milyen egyszerű? Nekünk legalábbis az, hiszen már nagy tapasztalatunk van benne.

Megvehetem én is a klímát a boltban?

Sokak számára sokkal kényelmesebb megoldásnak tűnik az, hogy ahelyett, hogy felhívnák a szerelőt inkább elmennek a boltba, és megveszik a lehetőleg legolcsóbb klímát. Elmondjuk, hogy ez miért nem opció ma már. 

Először is kezdjük azzal, hogy Ön nem mehet be magánemberként a boltba klímát venni. Mármint bemehet, csak épp üreskézzel fog hazatérni. A 2015-ös klímavédelmi rendelet értelmében az áruházak, webshopok már nem adhatnak el bárkinek klímát. Mindenféleképpen rendelkeznie kell a magánszemélynek egy olyan okmánnyal, amely bizonyítja, hogy van egy engedéllyel, képesítéssel rendelkező cég, amelyet Ön felkért.

Erre azért van szükség, hogy azok a klímák, amelyek 2015 után kerültek felhelyezésre biztos, hogy tökéletesen működjenek, a biztonsági előírásoknak megfelelően.

Ahhoz, hogy Ön tudjon klímát venni, először fel kell keresnie például minket, be kell szereznie a szükséges nyomtatványokat, nekünk ezt ki kell töltenünk, majd Önnek el kell jönnie a papírokért, el kell mennie a boltba, végig kell várnia, amíg elfogadják a papírját, majd ki kell cipelnie a klímát az autóba, majd az autóból fel a lakásba és le kell egyeztetnünk egy időpontot, amikor mi kiszállunk Önhöz. 

Ehhez képest nem egyszerűbb az, hogyha elmondja az igényeit, mi pedig kiviszünk Önhöz és egy kedvezményes áru, tökéletes klímát?

Extra szolgáltatásaink a klíma beszerelése mellett

Nem elég, hogy mi kedvező áron kínáljuk a klímákat, még ennél is többet tudunk nyújtani! A fentebb említett első helyszíni felmérést ingyenessé tettük, így nem kell azelőtt fizetnie, hogy mi beszerelnénk a klímát. Ezen felül, hogyha minket kér fel, akkor a beszerelést követően egyből segítünk Önnek mindenben, hogy tökéletesen tudja használni a készüléket, sőt, a soron következő első tisztítást is ingyenesen végezzük el. Velünk biztosan jól fog járni.

Hasonló oldalak

Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

A klíma beszerelésénél nyilvánvalóan nagyon fontos dolog az ár. Épp ezért mi folyamatos akciókkal bombázzuk az ügyfeleinket, akik így páratlanul jól fognak járni a klíma beszereléssel. Keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klíma akció
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Klíma akció Tesco

Klíma akció Tesco

A jó idő beköszöntével nagyon sok áruház úgy, mint a Tesco, különböző akciókat hirdetnek meg. Olcsó klíma, kedvezményes árú klíma. Azonban, ha az átlagember bemegy, hogy klímát szeretne venni biztos, hogy nem fog kapni.

Klíma akció Tesco
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker
Klíma akció OBI

Klíma akció OBI

Ha valaki klímát szeretne vásárolni, akkor szinte biztos, hogy áruházban szeretné megvásárolni. Sokan gondolják azt, hogy szerelőktől vásárolni nem jó dolog, hiszen biztos, drágábban adják a klímát. Épp ezért megnézik a kedvenc (barkács)áruházuknak a kínálatát, elmennek, majd szembesülnek azzal, hogy nem ilyen egyszerű klímát vásárolni.

Klíma akció OBI
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók
Inverteres klíma fogyasztása

Inverteres klíma fogyasztása

Akik klímát szeretnének mindig elgondolkoznak, hogy vajon mennyibe fog kerülni a villanyszámla a beszerelés után. Mi erre a kérdésre kerestük a választ, és konkrét számokkal tudjuk prezentálni, hogy nyáron és télen mennyibe kerül a klíma.

Inverteres klíma fogyasztása
Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma megvásárlása és beszerelése előtt nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés. Ilyenkor tudjuk megnézni, hogy milyen az otthona a klíma szempontjából, milyen az elektromos hálózat és ilyenkor tudunk minden kérdésére válaszolni.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Klíma technológiák

Klíma technológiák

A klímának a technológiája sok mindent meghatároz. Többek között azt, hogy milyen lesz a teljesítménye, mennyibe fog kerülni a fenntartása, és mennyi lesz az élettartama. Tekintse meg, hogy milyen technológiák érhetőek el. Ha kérdése van keressen fel minket.

Klíma technológiák

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463