Samsung klíma beszereléssel

Ha Samsung klímát szeretne, akkor segítünk választani készüléket és még be is szereljük Önnek! Rendelje meg tőlünk és mi kiszállítjuk otthonába és felszereljük!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha eldöntötte, hogy Önnek bizony Samsung klíma kell, akkor jó helyen jár. Részletesen bemutatjuk, hogy mit kell tudni a mai Samsung klímákról, de mindenekelőtt megmutatjuk azt, hogy mit várhat el tőlünk, hogyha minket bíz meg a beszereléssel. Olvasson tovább a részletekért.

Klíma beszerelés profiktól

Sokan kérdezik, hogy nálunk, hogy történik a beszerelés. Először is mindig van egy helyszíni felmérés, amely ingyenes. A helyszíni felmérés során mindig megnézzük, hogy milyen az otthon, milyen adottságokkal rendelkezik, például milyen a felosztás, és milyen az elektromos hálózat. Itt általában már meg is tudjuk beszélni azt, hogy milyen készülékre lenne szüksége, szerintünk milyen lenne a jó és azt is, hogy hova fog kerülni a készülék.

Ha mi szerezzük be Önnek a készüléket, akkor az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz és beszereljük a klímát. Mindig figyelünk arra, hogy alaposan, tökéletesen dolgozzuk úgy, hogy utánunk ne kelljen takarítani, ne okozzunk semmilyen problémát. Esztétikusan szereljük fel a készüléket, a lehető legkevesebb átalakítással. Vigyázunk bútoraira, érték tárgyaira. 

A beszerelést követően természetesen nem rohanunk el egyből, hanem leteszteljük a készüléket, és bemutatjuk Önnek, hogy hogyan kell használni. Ha tovább olvas, akkor majd láthatja, hogy a mai készülékeknek rengeteg funkciója van, ezeket azonban csak úgy lehet kihasználni, hogyha jól ismeri ezeket. Ráadásul a jó használat elengedhetetlen a hosszú élettartamú, hibátlan működéshez!

Mit kínál a Samsung?

A Samsung egyszerre gyárt otthoni és üzleti készülékeket, azonban mi most csak az otthoni készülékekkel fogunk foglalkozni. A Samsungot már régről ismerjük. Talán ezelőtt húsz évvel már Önnek is Samsung telefonja volt, valamilyen nyomógombos, esetleg kihajthatós verzióban. Természetesen a telefonok iránti igényeink az elmúlt években gyökeresen megváltoztak, azonban a klímáktól ugyanazt várjuk el, mint húsz éve.

De talán egy kicsit többet. És ezt a kicsit többet nekünk kínálja a Samsung. Régen még tökéletesen elvoltunk azzal, hogy a klíma ontotta a hideglevegőt, kompromisszumot kötöttünk és elviseltük a zaját is, és még azt is, hogy sokat fogyasztott. Azonban változtak az igényeink, és ma már ezeket nem fogadjuk el. És ezt jól tudja a Samsung is. Ma már a Samsung is energiahatékony, alacsonyfogyasztású, alacsony zajszintű klímákat gyárt, amelyektől már nem leszünk rosszul.

Lakások, családiházak, sorházak, ikerházak

A Samsung mindenfajta otthonra gyárt klímát. Teljesen más egy 36 négyzetméteres panellakás és teljesen más egy 160 négyzetméteres két szintes családi ház. Tény, hogy más-más készülék kell a két otthonba. Épp ezért a Samsung minden otthonra gondolt, így meglehetősen széles a termékkínálatuk. A Samsungnál nem csak split klímák érhetőek el, hanem akár parapet és kazettás klímák is. A Samsung klímával felszerelt otthonok kellemes lakótérré válnak legyen akár nyár vagy tél. Hogy tudja ezt elérni? Mutatjuk a Samsung technológiáit, amellyel maximalizálhatja otthona kényelmét.

Wind-free technológia

Ahogy már említettük is, sokan nem szeretik azt, amikor a klímából „ömlik” a hideg. A régebbi klímák egyfajta on/off módszer szerint működtek, amely azt jelenti, hogy ha volt egy beállított hőfok (például 22 fok) akkor mindig addig hűtötte le a lakást. Ha bekapcsoltuk a klímát és beállítottunk egy értéket, akkor elkezdett dolgozni, ilyenkor „ömlött” a hideg a készülékből. Viszont amint elérte a 22 fokot kikapcsolt, elvégre lehűtötte a lakást. De amint elkezdett újra felmelegedni a levegő a klíma újra elkezdett dolgozni. Egyrészről nagyon kellemetlen volt a folyamatos hidegfuvallat, másrészről pedig sokan nem is bírták ezt a fajta hőmérséklet ingadozást. 

Ezzel ellentétben a Wind-free technológia teljesen más. 21 000 mikro fuvallattal tökéletesen szétteríti a hűs levegőt, így kihagyva a hidegfuvallat érzést. A Samsung klímáknál van lehetőség gyors lehűtésre, illetve van lehetőség egy úgynevezett Wind-free Coolingra, amely azt jelenti, hogy folyamatosan hűt, így nincs hőmérséklet ingadozás, és nincsenek hidegfuvallatok. Ezen felül ez a technológia tartalmazz egy olyan funkcióit is, hogy amikor alszunk, akkor alacsony teljesítményre állítja magát, így nem fog fázni alvás közben, és nem fog hideg otthonra ébredni reggel. 

Fűtés klímával – a Hydro egység

A Samsung tökéletes megoldást nyújt otthona fűtésére, melegvíz-ellátására és légkondicionálására. A jó komfortszint és az alacsony költség elérése érdekében a Samsung a levegő és víz fűtésére hőszivattyús technológiát alkalmaz. Ilyen termék például az EHS split, amely egy padlófűtéssel, forró vízzel és radiátorral felszerelt rendszer. Ez a hidro egység sok más termékkel kompatibilis, például napelemekkel, termosztátokkal. Egész évben tökéletesen használható, így rendkívül jó választás!

Klímakezelés egyszerűen

A modern technológia és a Samsung lehetővé teszi azt, hogy a vezérlőrendszerrel egy vagy akár több egységet is szabályozzunk, sőt, akár ezt távolról is megtehetjük. A DMS nevű rendszerük akár 256 darab klímát is képes egyszerre kezelni – bár ennyi talán nem lesz egy otthonban sem. Rengeteg beállítás, időzítés és kontrolálási lehetőség érhető el a készülékekben a klímakezelésen keresztül, így garantáltan személyre tudja majd szabni. 

Hasonló oldalak

Samsung klíma beszereléssel

Samsung klíma beszereléssel

A Samsung hosszú évek óta gyártja a jobbnál jobb klímákat. Már számtalan saját fejlesztésük van, a legújabb technológiával dolgoznak, így biztosíthatjuk Önt afelől, hogyha Samsung klímát választ, akkor nem fog mellé fogni. Bemutatjuk a legjobb dolgokat a Samsung klímákban és azt is bemutatjuk, hogy milyen az, amikor velünk szerelteti be! Válasszon minket.

Samsung klíma beszereléssel
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók
Klíma telepítés szabályai

Klíma telepítés szabályai

A klíma beszerelés komoly feladat, épp ezért több éve már rendelet szabályozza azt, hogy kiszerelhet be klímát, és ki nem. Ha tudni szeretné, hogy kiszerelhet be klímát, és Ön hogy tud hozzá jutni a klímához akkor olvassa el összegzésünket, majd pedig keressen fel!

Klíma telepítés szabályai
Klíma szerelési tudnivalók

Klíma szerelési tudnivalók

A klíma beszerelés komoly feladat, ráadásul rengeteg részlete van. Hogy ne érjék Önt meglepetések olvassa el összegzésünket! Ha további kérdései vannak, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma szerelési tudnivalók
Klíma funkciók

Klíma funkciók

A klímáknál nagyon sokféle extra funkció van. Ezeknek a nagytöbbségét összegyűjtöttük és rövid leírásokkal bemutatjuk, hogy eltudja dönteni, hogy milyen extra funkcióra van Önnek szüksége.

Klíma funkciók
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Klíma leolvasztás

Klíma leolvasztás

A mai inverteres klímák a téli időszakban hogyha rendszeresen vannak használva akkor akár el is tudnak jegesedni. Ha eljegesedik, akkor nagyon fontos, hogy milyen hamarabb le legyen olvasztva, rendbe legyen hozva.

Klíma leolvasztás
Klíma által okozott betegségek

Klíma által okozott betegségek

Összegyűjtöttük, hogy milyen betegségeket tud okozni a klíma. Ezeket a betegségeket azonban könnyedén ki tudjuk védeni, hogyha rendszeresen karbantartjuk a készülékünket!

Klíma által okozott betegségek

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Innovatív Napelem

Hasznos információk a napelemekről érthetően!

Innovatív Napelem

Az Innovatív napelem weboldal célja, hogy a legfontosabb és leghasznosabb információkat átadja a napelem témában, közérthető módon! A cél, hogy az Ön számára lehető legjobb döntést hozhassa meg!