Rólunk

Régóta a szakmában vagyunk, régóta foglalkozunk klímaszereléssel. Minden munkatársunk a szakma egyik legjobbja, ezért is dolgozik nálunk. Megbízható, tisztességes, és profi csapat vagyunk, akik tökéletesen elvégzik a rájuk bízott feladatot.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Célunk, hogy olyan szolgáltatást tudjunk biztosítani minden ügyfelünk részére, amellyel kivívhatjuk az „ország legjobb klíma szerelői” elismerést. Több évtizede vagyunk a pályán, így pontosan tudjuk, hogy mik az igények, és hogyan kell jól klímát szerelni. Bártan kimerjük jelenteni, hogy szolgáltatásainkba még sosem csalódott egy ügyfél sem.

Cégünk szerelőit folyamatosan képezzük, hogy tisztában legyenek az aktuális trendekkel, és technológiákkal, amelyek a klímákhoz kapcsolódik. Így tudunk mindig frissek, és naprakészek lenni minden ügyfelünk számára, nálunk nem fordul elő olyan, hogy nem tudjuk, hogy kell egy új készülékhez hozzá nyúlni.

Nekünk fontos a minőség, ezért mindig úgy dolgozunk, hogy a munkánk minősége megkérdőjelezhetetlen legyen. Minden kedves ügyfelünket ha megkérdezünk, hogy miért érte meg minket választani, mindig kiemelik a hozzáállásunkat. Mi nem csak elakarjuk végezni a munkát, hanem kiakarjuk elégíteni minden ügyfelünk igényét, ezért minden kérdésre válaszolunk, bármikor felhívhat minket, és bármit megkérdezhet. Mi mindig segítünk ügyfeleinknek.

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463