Olcsó légkondicionálók

Jó választás olcsó légkondicionálót venni, vagy jobb kicsit többet költeni erre a készülékre? Tudja azt az olcsó készülék, amit a drágábbak is tudnak?

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A meleg idő beköszöntével mindenki szeretne klímát venni. Különböző webshopok igazán olcsón árulnak bizonyos termékeket, azonban jobb, hogyha nem vásárolja meg egyből a túl olcsó, ismeretlen márkájú terméket.

Olvassa el, hogy milyen problémák vannak az olcsó klímákkal kapcsolatban. 

Az ár

Sok webáruház alkalmaz trükköket. Különböző akciókat írnak ki, hangzatos szavakat írnak ki, mint például „legolcsóbb klíma”, „kedvező ár”. Azonban sok esetben ezek nem igazán akciós árak, ha szerelőtől vásárolja meg a klímát, akkor lehet, hogy ezen az áron jobb készüléket is tudna venni. 

Garancia

A jó cégek akár tíz évet is adnak a klímákra (például Fujitsu), de a pár éves garancia szinte mindegyiknél elvárás. Azonban az olcsóbb készülékeknél ez meglehetősen kevés, vagy nincs is. Ez nagy probléma, hiszen bármikor történhet olyan probléma a klímával, amikor szükség van a garanciára.

A garanciához hozzátartozik az is, hogy azok a cégek „mernek” több év garanciát adni, akik jó minőségű klímákat gyártanak. Ha egy cég nem mer több évnyi garanciát adni, annak az az oka, hogy valószínű, hogy nem fog tökéletesen működni. Jobb egy drágább készüléket venni a biztonság érdekében.

Alkatrészek

Az alkatrészek tekintetében sem jó ötlet az, hogyha túl olcsó készüléket választunk. Az olyan márkák esetében, mint a Samsung, LG, Fujitsu, biztosak lehetünk benne, hogy akár tíz év múlva is találni fogunk pót alkatrészeket. 

Azonban az olyan klímáknál, amelyek egyáltalán nem ismertek Magyarországon, nincsenek itt túl régóta, azoknál talán nem is várható, hogy tíz év múlva is itt legyenek. Épp ezért ezekhez a készülékekhez sokkal nehezebb alkatrészeket beszerezni. Ha pedig nincs alkatrész, akkor az egész klímát le kell cserélni. Akár tízszer annyit is ki lehet fizetni csak azért, mert nincs pót alkatrész. 

Karbantartás lehetőségei

Weboldalunkon többször is kifejtettük már, hogy milyen fontos a karbantartás. A tisztítás, az alkatrészek ellenőrzése nagyon fontos. Viszont az olcsó készülékek akár olyan hamar meg hibásodhatnak, hogy a karbantartás mit sem ér. Egy jó készüléket az évi két alkalommal történő karbantartással akár tíz, tizenöt évig is jól lehet használni. Azonban ez nem feltétlenül igaz az olcsóbb készülékekre.

Ezen felül a drágább (de nem drága) készülékekben már vannak olyan funkciók is, amelyek segítik a karbantartást. Ilyen funkció például az öntisztítás, amely során sokkal kevesebb mikroorganizmus kerül be otthonunk légterébe, vagy ilyen a leolvasztás, amikor a kültéri egység leolvasztja magáról a jeget. 

Milyen klímát vegyünk?

Az, hogy milyen klímát vegyen attól függ, hogy mik az igényei és milyen otthona van. Erről a témáról már írtunk egy hosszabb összegzést, amelyben segítünk választani a klímák végtelen tárházában. Amennyiben biztosra szeretne menni, úgy kérjük keressen fel minket és mi segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes klímát. 

Milyen klímát vegyek?

Hasonló oldalak

Olcsó légkondicionálók

Olcsó légkondicionálók

Az olcsó légkondicionálóknak nagyon vonzó az ára, azonban egyáltalán nem jó dolog olcsón légkondicionálót venni. Ezeknek az okait felsoroljuk írásunkban, majd pedig tanácsot adunk, hogy milyen klímát érdemes vásárolni.

Olcsó légkondicionálók
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Légkondicionáló

Légkondicionáló

Sokan nem tudják, hogy mikor kell fűtő klímát választani, ahogy azt sem, hogy melyek a jó márkák, a jó készülékek. De ezzel nincs is semmi baj! Sőt! Azért vagyunk mi klíma szerelők, hogy az ilyen kérdésekre is választ adjunk. Összegzésünkben pár általános kérdésre választ adunk a légkondicionálókkal kapcsolatban.

Légkondicionáló
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker
Légkondicionáló helyes használata

Légkondicionáló helyes használata

Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, és elkerüljük a készülékünknek a meghibásodását elengedhetetlen a helyes használat. Szerencsére ez nem egy hosszú lista, röviden összefoglaltuk, hogy mikre kell figyelnie ahhoz, hogy ne legyen semmi probléma a jövőben.

Légkondicionáló helyes használata
Légkondicionáló szűrő típusok

Légkondicionáló szűrő típusok

A különböző allergiák esetében nagyon fontos, hogy a klímának jó legyen a szűrője. Most bemutatjuk, hogy a klímák világában milye szűrők léteznek, így igényeinek megfelelően tud választani. Ha kérdése van, keressen fel minket!

Légkondicionáló szűrő típusok
Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

A design klímák fantasztikus kiegészítői lehetnek egy modern vagy épp egy rusztikus otthonnak. Minden stílusba beilleszthetőek, legyen Önnek mediterrán vagy country stílusú otthona, esetleg egy tetőtől talpig rózsaszín otthona, biztos, hogy találni fog egy igazán impozáns design klímát. De vajon ezek megfelelnek-e teljesítményben is? Ez kiderül írásunkból!

Design légkondicionáló
Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Mi mindent összeszedtünk, amit tudni kell a klíma szerelésről. A légkondicionálók fontos és komplex készülékek ezért nem is szerelheti bárki. Minden részletet leírtunk, Önnek csak annyi a dolga, hogy elolvassa. Ha ezzel meg van és úgy gondolja, hogy a készülékére rá fér egy szerelés, akkor keressen fel minket.

Légkondicionáló szerelés
A légkondicionáló működése

A légkondicionáló működése

Jó tudni, hogy az otthonunkban használt elektronikai készülékek hogyan működnek. Épp ezért készítettük el az oldalon olvasható leírást, amelyben részletesen de mégis közérthetően bemutatjuk a klímáknak a működését!

A légkondicionáló működése
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Gázkészülék szerelése Budapesen, akár azonnali kiszállással áll rendelkezésére éjjel-nappal. hívja ügyfélszolgálatunkat a telefonszámunkon!

Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelése Budapesen, akár azonnali kiszállással áll rendelkezésére éjjel-nappal. hívja ügyfélszolgálatunkat a telefonszámunkon!

Mit tegyünk, ha a gázkészülékünk elromlik? Legyen az vízmelegítő, gázkazán vagy bármilyen gázkészülék, nagyon fontos, hogy csak megbízható, hozzáértő szakemberekre bízzuk a javításukat. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem. Hívjanak minket bizalommal!