Minőség és garancia

A minőség és a garancia a mi két alapelvünk. Úgy vagyunk vele, hogy dolgozni csak úgy érdemes, ha minőséget adunk ki a kezünk közül. Minden általunk elvégzett szolgáltatásra garanciát adunk, biztosítjuk Önt, hogy mi egy megbízható, és profi csapat vagyunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Minőség és garancia

Azért is vagyunk még mindig a piacon, mert ügyfeleink tudják, hogy tőlünk csak jó szolgáltatást kapnak. Pontosan ezért ajánlanak minket ismerőseiknek, barátaiknak, mert végig elégedettek voltak velünk. Ezért persze mi keményen dolgozunk, hogy minden a lehető legjobban menjen, és minden ügyfelünk elégedett legyen, és mi is.

Az elejétől a végéig maximálisan odatesszük magunkat. Úgy gondoljuk, hogy már a kapcsolat felvétel elején is fontos, hogy megalapozzuk ügyfeleinkben a bizalmat, így minden egyes kérdésre, feltevésre szívesen válaszolunk. A felszerelés alatt is mindig tájékoztatjuk az ügyfeleinket, hogy éppen melyik munkafolyamatnál járunk, épp mit csinálunk, és miért csinálunk. Mi soha nem csinálunk olyat, hogy olyan átalakítást csinálunk az otthonába, amire Ön nem adott nekünk engedélyt. A szerelések során is mindig készséggel válaszolunk, és mindig megpróbáljuk a lehető legjobb megoldást nyújtani ügyfeleinknek.

Minden általunk elvégzett munkára garanciát adunk. Legyen ez klíma felszerelés, vagy klíma javítás, mi mindig adunk garanciát a munkánkra. Felszerelés esetén egy teljes év jótállást adunk, ami alatt ingyenesen kiszállunk otthonába, és ingyenes megjavítjuk készülékét. Ha jó, megbízható céget szeretne, akkor válasszon minket!

Garanciális beszerelés

Garanciális beszerelés

Minden általunk beszerelt klímára egy év garanciát adunk. A garanci ideje alatt bármikor felkereshet minket, a lehetőségeinkhez képesti leghamarabbi időpontba ingyenesen kiszállunk Önhöz, és megjavítjuk klímáját, hogy újra tökéletesen működjön.

Garanciális beszerelés
Egyszeri ingyenes tisztítás

Egyszeri ingyenes tisztítás

Ha minket választ a beszerelésre mi azt megháláljuk. Kedves ügyfeleink részére egy egyszeri és vissza nem térő ajánlattal kedveskedünk: ingyenesen kitisztítjuk légkondicionáló készülékét. Az elkövetkezendő években is kedvező áron tisztítjuk a készüléket.

Egyszeri ingyenes tisztítás
Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés

Ha úgy dönt, hogy klímát akar beszereltetni, attól még nem kell elkapkodnia. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás, és pontosan ezért az első helyszíni felmérés ingyenes nálunk! Kimegyünk, felmérjük a terepet, és segítünk Önnek mindenben, válaszolunk a kérdéseire.

Ingyenes helyszíni felmérés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463