Klíma értékesítés beépítéssel

Kösse össze a kellemeset a hasznossal – mi beszerezzük és be is építjük a légkondicionálót!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Klímát nagyon sokféleképpen lehet beszerezni és beépíteni. Ha klímát szeretne, akkor nagyon jó lehetőség, hogyha tőlünk veszi meg. Ha tőlünk veszi meg akkor mi beszerezzük Önnek és ki is szállítjuk a készüléket – és természetesen be is szereljük. Nálunk kifejezetten jó áron vannak a klímák, ha van már elképzelése, akkor kérdezzen rá, válaszolni fogunk. Ha még nincs elképzelése, akkor segítünk Önnek ebben az írásban, azonban a legbiztosabb az, hogyha kimegyünk Önhöz és felmérjük az otthonát és az igényeit – ráadásul ez ingyen van!

A klíma választás aranyszabályai

Mi alapján válasszunk klímát? - teszik fel sokan ezt a kérdést. Mi most felsorolnánk pár dolgot, ami mindenképp fontos szempont.

  • Energiahatékonyság
  • Teljesítmény
  • Zajszint
  • Szűrőrendszer
  • Energiaszabályzás
  • Vezérlés
  • Környezetbarátság
  • Design

A felsorolás akár számozással is lehetne, hiszen talán ezek mentén jó kiválasztani a klímát. Mivel a klímánk nyáron, de akár télen is nonstop fog menni, így rendkívül fontos az, hogy milyen az energiahatékonysága. Ilyenkor érdemes a SEER/SCOP értékeket is nézni, amelyek minél nagyobbak annál jobbak. Azonban, ha minket kér fel a klíma kiválasztására egyszerűen annyit kell mondania, hogy szeretné, hogy keveset fogyasszon a készülék és mi olyan készüléket fogunk ajánlani. 

A teljesítmény is rendkívül fontos, ezt azonban úgy tudjuk jól kiválasztani, hogyha felmérjük az otthont. Ha minket választ, akkor mi kiszállunk Önhöz és felmérjük az otthonát ingyenesen. Általában úgy szoktunk számolni, hogy 10 négyzetméterre elég 1 kW, azonban sok olyan tényező van egy otthonban, amely ezt a számot tudja befolyásolni. 

A zajszint és a szűrőrendszer szintén fontos. A mai klímák már egyáltalán nem hangosak, azonban nem árt tudni, hogy milyen halk morajjal kell számolnunk. A klímák dobozán sok esetben az is rajta van, hogy a zaj milyen környezeti zajhoz hasonlít, így könnyű választani. A szűrőrendszer mindenki számára fontos, ám kifejezetten a pollenallergiások számára tökéletes választás, hiszen megszűri a pollent, a port. 

Energiaszabályzás alatt olyan fantasztikus funkciók vannak, mint például az ECO mód, amikor alacsony energiafelhasználással dolgozik a készülék. De ilyen funkció az éjszakai mód is, amikor szintén kevés energiát használ fel, hiszen éjszaka nincs szükségünk olyan hűtésre a környezet lehűlése miatt, mint nappal. A mai klímákat már akár telefonról is lehet vezérelni, így nincs semmi gond akkor, hogyha eltűnt a távirányító. Ráadásul sok esetben rendkívül igényre lehet szabni a készüléket.

A környezetvédelem ma már nagyon fontos, de ezt szinte minden készülék képviseli az alacsony energiafelhasználással. 

Ha Önnek fontos az, hogy milyen a klíma, hogy nézz ki, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen klíma lesz otthonában, akkor feltétlenül válasszon design klímát. Ma már sok készülék közül választhat, ilyen például az LG ArtCool szériája. 

Ezek alapján már összetudja állítani, hogy Önnek mi a fontos. Ha azt mondja nekünk, hogy Ön egy alacsonyfogyasztású, környezetbarát, alacsony zajszintű készüléket szeretne, akkor mi megfogjuk találni a tökéletes készüléket – és még be is szereljük Önnek. 

Számít a márka?

Igen és nem. Olyan szempontból nem számít, hogy nem az a legjobb klíma amelyiknek a legnagyobb gyártója van. Sok olyan márka van, amely mondjuk remekel hűtőben, sütőben, telefonban, azonban a klímáknál már meglehetősen gyenge.  De mégis fontos a klíma márkája, hiszen egy „noname” ismeretlen márka, kitudja, hogy milyen ráadásul a későbbiekben nehéz lesz egy ilyen klímához pótalkatrészt találni.

Miért jobb szerelőtől vásárolni? 

Talán sokan azt gondolják, hogy ennyi információ után milyen könnyű klímát választani. Talán már sokan fel is ütötték az egyik híres online műszaki webáruházat, hogy kiválasszák a klímát. Azonban jobb, ha tudja, hogy ma már nem olyan egyszerű klímát vásárolni. A Klímavédelmi rendelet miatt ma már magánszemély nem vásárolhat egyszerűen készüléket, csak egy meglehetősen komplikált módon.

Azonban ha elmondja nekünk, hogy mi az igénye és mi felmérjük az otthonát, akkor egyrészről tudunk ajánlani egy 100%-ig tökéletes készüléket, és be is szerezzük Önnek. Önnek nem kell papírokat aláíratnia senkivel, nem kell elküldeni a webshopnak, nem kell bevinni a boltba, nem kell hazacipelnie a készüléket. Sokkal egyszerűbb tőlünk megrendelni.

Ráadásul mi kifejezetten jó áron szerezzük be a készülékeket, így nem kell félnie attól, hogy jelentős többletköltséggel kellene számolnia. 

Hogy történik a beszerelés?

Abban az esetben, hogyha tőlünk rendel, akkor először is kimegyünk Önhöz (teljesen ingyen!) és felmérjük az otthonát. Itt meg is beszéljük, hogy hova fog kerülni majd a készülék. Minden kérdésére válaszolunk. 

Ezt követően kijelölünk egy napot, amikor beszereljük Önnek. Addigra be is szerezzük a készüléket és kiszállunk Önhöz. A felszerelés során először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd ezt követően felszereljük a kültéri egységet (itt ideális, hogyha szabad hozzáférésünk van, tehát nincs útban bútor, stb). A kültéri egységet követően természetesen jön a beltéri egység, majd ezt követően nincs más dolgunk, mint az egységeket összekötni, rákötni az elektromos hálózatra és már tesztelhetjük is. A tesztelést követően elmondjuk, hogy hogyan használja, és felhívjuk a figyelmét a karbantartás fontosságára.

Hasonló oldalak

Klíma értékesítés beépítéssel

Klíma értékesítés beépítéssel

Klímát lehet venni többféle módon, azonban a legjobb és legegyszerűbb módja az, hogyha szerelőtől vásárol, aki be is építi Önnek. Annyi dolga van, hogy elmondja, hogy milyen klímát szeretne, mi megmondjuk, hogy mi Önnek a tökéletes klíma, ezt követően pedig már csak kiszállítjuk Önhöz és be is szereljük! Egyszerű és gyors – egy klímaszerelés nálunk ilyen.

Klíma értékesítés beépítéssel
Hogyan működik a klíma?

Hogyan működik a klíma?

A klíma működése rendkívül egyszerű. Minden mai klíma ezeken az elveken alapul, a legolcsóbbaktól a legdrágábbakig. Olvassa el összegzésünket, hogy megtudja, hogy hogyan működnek a klímák, még a fűtő klímák is.

Hogyan működik a klíma?
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Mennyi a klíma fogyasztása?

Mennyi a klíma fogyasztása?

Sokakat az riaszt el a klímától, hogy biztosan drága fent tartani, de ez nem így van! A mai klímák már rendkívül olcsóak, nem kerül százezrekbe a fenntartásuk. Olvassa el összegzésünket, amelyben még konkrét példát is leírtunk egy adott klímának a fogyasztására.

Mennyi a klíma fogyasztása?
Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Ha a legjobb klímát keresi fűtés céljából akkor feltétlenül olvassa el összegzésünket. Elmondjuk, hogy szerintük melyek azok a márkák, amelyek igazán jók a fűtésre. Ezen felül még további hasznos információkat árulunk el.

Melyik a legjobb klíma fűtésre?
Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései

Ha szeretne klímát vásárolni, akkor sok információ van, amelyet jobb, hogyha tud, mielőtt még bármit is tenni. Mi összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, azonban, ha további kérdése lenne, akkor keressen fel minket.

Klíma vásárlás 2019-ban – a klíma vásárlás lépései
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók
Klímatelepítés

Klímatelepítés

Ha szeretné megismerni, hogy hogy történik a klímának a betelepítése akkor olvassa el összegzésünket, amelyből mindent tudhat! Minden szükséges információt összegyűjtöttünk, így mindent megtudhat! Ha pedig van még kérdése, vagy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket!

Klímatelepítés
Samsung klíma beszereléssel

Samsung klíma beszereléssel

A Samsung hosszú évek óta gyártja a jobbnál jobb klímákat. Már számtalan saját fejlesztésük van, a legújabb technológiával dolgoznak, így biztosíthatjuk Önt afelől, hogyha Samsung klímát választ, akkor nem fog mellé fogni. Bemutatjuk a legjobb dolgokat a Samsung klímákban és azt is bemutatjuk, hogy milyen az, amikor velünk szerelteti be! Válasszon minket.

Samsung klíma beszereléssel

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Vízszerelő Mester

Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!