Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztítás speciális tisztítószerrel! Ismerkedjen meg a tisztítással részletesen.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A légkondicionálóknak a tisztításáról rengeteget lehet és kell is olvasni. Az egészségünk és készülékünk érdekében nagyon fontos az, hogy a klíma rendszeresen legyen tisztítva. Most beszéljünk egy kicsit arról, hogy milyen tisztítószert használunk hozzá.

Milyen tisztító jó hozzá?

Ez attól függ, hogy mit érünk ezalatt. Bármilyen tisztító jó, AMI alkalmas klímatisztításra. Ez azt jelenti, hogyha rákeres, hogy klímatisztítószer, akkor biztos, hogy jó úton jár, viszont ha már bekészítette a domestosos vizet a klíma alá, akkor rossz úton jár.

A tisztítószer a legfontosabb. Ha sorrendbe kellene állítani a fontosságot, akkor először mindenképp a szer lenne, és csak utána a szakember (de erről majd később).

A tisztítószerek közül rengeteg közül lehet választani. Vannak illatosak, vannak erősek, van mindenféle. Amit nagyon fontos kiemelni az otthon használható tisztítóknál, hogy ezek nem 100%-osak. Mire gondolunk?

Arra, hogy ezekkel a készülékekkel otthon nem tudja megtisztítani a hűtőbordákat, szűrőket, légcsatornákat és a kondenzvíz tartályt. Ha azt szeretné, hogy ezek is tiszták legyenek, akkor mindenféleképpen szakembert kell felkeresni, de ezt elég egy évben kétszer. Ha a két alkalom kívül is szeretné takarítani, mert biztosra akar menni, akkor használja ezeket bátran. 

Bárki kitisztíthatja?

Ahogy már utaltunk is rá, igen, akár Ön is tisztíthatja. Viszont ennek meg vannak a hátrányai, ugyanis nem tudja teljesen kitisztítani. Gondoljon bele, hogy egy szerelő általában legalább öt, de akár ennél is több év tapasztalatával rendelkezik. A szezonok megkezdése előtt pedig nem csak, hogy folyamatosan klíma beszerelésre hívják őket, hanem klíma tisztításra is. Így a legbiztosabb az, hogyha szerelőre bízza a dolgot. 

Hogyan nézz ki a tisztítás?

Ahogy már írtuk a 100%-os tisztítást csak úgy lehet elérni, hogyha szakember végzi el. Most ennek a folyamatát szeretnénk bemutatni. 

Az első lépés természetesen az, hogy felhív minket (vagy kér visszahívást) és megbeszéljük, hogy mikor szállunk ki Önhöz. A megbeszélt időpontra mi pontosan kiérkezünk és egyből neki kezdünk a tisztításnak.

Először is a legfontosabb, hogy kikapcsolt állapotban legyen a készülék. Ezt követően bejuttatjuk az anyagot a lamellákon keresztül, majd bekapcsoljuk, hogy mindenhova eljusson a szer. Ezt követően várnunk kell, amíg kifejti a hatását a szer. Ugye tudjuk, hogy mennyi baktérium, vírus és gomba tud letelepedni? Ezeket meg el kell pusztítania a szernek. 

A szűröket egyszerűen portalanítjuk például a kádban, és csak a teljes kiszáradás után rakjuk vissza. Ezután következik a kültéri egység.

A kültéri egységnél ugye nem kell fertőtlenítő szert használni, ugyanis nincs benne semmi fertőző. A kültéri egységben leginkább csak por van, és lerakódott szennyeződések, így itt nincs sok tenni valónk. Egyszerűen csak kifújjuk a készülékből és kész is. 

Hasonló oldalak

Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondicionálóknak a tisztítása elképesztően fontos dolog, sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. Súlyos betegségeket lehet megelőzni, hogyha mindig patyolat tiszta a készülék. Ha szeretne erről bővebben érdeklődni, akkor olvassa el összegzésünket!

Légkondicionáló tisztítás
Légkondicionáló allergiásoknak

Légkondicionáló allergiásoknak

Az allergiások számára kifejezetten jótékony hatással lehet egy klíma, ám csak akkor, hogyha az jól van kiválasztva. Mi összegeztünk mindent, amit tudni kell a klímákról, így Önnek már csak annyi a dolga, hogy elolvassa és felkeressen minket.

Légkondicionáló allergiásoknak
Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

A karbantartás rendkívül fontos, ezt sokszor hangsúlyozzuk. Épp ezért elengedhetetlen, hogy egy évente ne hívjon ki minket legalább kétszer, hogy alaposan szemügyre vegyük a klímáját, és kitisztítsuk. Feltétlenül keressen fel minket, még a tavaszi időszakba, hogy minél hamarabb megejtsük a tisztítást!

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?
Légkondicionáló helyes használata

Légkondicionáló helyes használata

Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, és elkerüljük a készülékünknek a meghibásodását elengedhetetlen a helyes használat. Szerencsére ez nem egy hosszú lista, röviden összefoglaltuk, hogy mikre kell figyelnie ahhoz, hogy ne legyen semmi probléma a jövőben.

Légkondicionáló helyes használata
Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

A design klímák fantasztikus kiegészítői lehetnek egy modern vagy épp egy rusztikus otthonnak. Minden stílusba beilleszthetőek, legyen Önnek mediterrán vagy country stílusú otthona, esetleg egy tetőtől talpig rózsaszín otthona, biztos, hogy találni fog egy igazán impozáns design klímát. De vajon ezek megfelelnek-e teljesítményben is? Ez kiderül írásunkból!

Design légkondicionáló
Légkondicionáló

Légkondicionáló

Sokan nem tudják, hogy mikor kell fűtő klímát választani, ahogy azt sem, hogy melyek a jó márkák, a jó készülékek. De ezzel nincs is semmi baj! Sőt! Azért vagyunk mi klíma szerelők, hogy az ilyen kérdésekre is választ adjunk. Összegzésünkben pár általános kérdésre választ adunk a légkondicionálókkal kapcsolatban.

Légkondicionáló
A légkondicionáló működése

A légkondicionáló működése

Jó tudni, hogy az otthonunkban használt elektronikai készülékek hogyan működnek. Épp ezért készítettük el az oldalon olvasható leírást, amelyben részletesen de mégis közérthetően bemutatjuk a klímáknak a működését!

A légkondicionáló működése
A légkondicionáló áramfogyasztása

A légkondicionáló áramfogyasztása

Egy klímavásárlásnál általában nem csak az szokott számítani, hogy mennyibe fog kerülni a készülék, vagy a beszerelés, hanem az is, hogy a későbbiekben mennyibe fog kerülni a fenntartása. Mi most erre próbálunk meg választ adni. Azonban a biztos mindig az, hogyha felkeres minket, és mi egyénileg tudunk Önnek segíteni.

A légkondicionáló áramfogyasztása
Légkondicionáló javítás

Légkondicionáló javítás

A légkondicionáló otthonunk egyik nagyon fontos része. Épp ezért elengedhetetlen, hogy tökéletesen működjön. Azonban bármikor történhet egy olyan hiba, amelynek hatására nem tudunk mit tenni, de tönkre megy a készülék. Ilyen esetekben kell minket kihívnia. Mi tökéletesen helyrehozzuk a problémát! Hívjon minket bizalommal!

Légkondicionáló javítás

Nyárváró klíma akciók!

Ugye nem szeretne lemaradni a legakciósabb klímáinkról?

Az akció kezdete: múlva, tehát hétfőn reggel 9-kor!

Ajánlataink tartalma: új klíma beszerelése garanciával. Figyelem! Az akciók csak a készlet erejéig lesznek érvényesek, ne maradjon le!

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463